Sarımsakla sakal çıkarmak isteyenler içeri.. ?

Selam arkadaşlar bende sizin gibi bir çok kişinin sakal çıkmamasından rahatsız olanlardanım. 1 senedir jilet vursamda cılız ince ve çok az siyah olan tüyler yine aynı değişen yok. Bende illallah ettim sarımsak sürüyorum.((( Buraya anlatacağım yaptığım işlemleri ve denemek isteyen denesin gelişmeleri yazacağım ))) Bugün 2 nci sürüşüm sarımsağı iki gün ara ile sürüyorum haftada 3 kez yani. 2 günde bir banyoya girmeden önce nereyi istiyosanız annenizin buzlukta dondurduğu bişeyler vardır onu alın yüzünüzde gezdirin. 1 diş sarımsak alın ikiye bölün bastıra bastıra kızarana kadar gezdirin. 5 dk filan bekletin kökler yanabilir. ılık su ile duşunuzu alın yüzünüzü iyice şampuanla yıkayın durulayın. Çıkınca duştan badem yağı sürün yedirin yüzünüze. Bunu iki gün arayla bir yapın haftada 3 kez yapın. Araştırdım 10 gün süreyle yapan olmuş ve 3-4 kere filan sürmüş sarımsagı sertleşmiş ve kalınlaşmış tüyler. Yapanların %90 ı etkili sonuç almış ben nekadar etkili sonuç alacagım bilmiyorum buraya gelişmeleri yazacağım şu an ip ince cıpcılız ve çok çok az siyah olan tüyler var 1 sene jilet oldum ve ( ailede sülalede hiç köse yok ) sadece 5 - 6 tane kıl siyahlaştı. Yani jilet etkili ama % 5 kadar etkili. Ben 1 hafta 2 hafta artık deneyeceğim gelişme olursa SS de atarım gelişmelerden haberdar olmak istiyosanız konuyu güncel tutun ki kapanmasın herkese yardımcı olacağım :) fakat ilk önce ben bir deneyeyim :D
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
evet arkadaşlar bugün çrşmb 2 gün önce sürmüştüm bugünde sürdüm. bugün aynaya baktıgımda siyah siyah biraz sert biraz kalın sakal çıktığını gördüm. daha 2 kere yaptım işlemi ne ara fırladı ne ara çıktı bende hayret ettim. :) sakalda demekki bu anı bekliyomuş :D dert eden arkadaşlara burdan sesleniyorum oturmaktan bişey olmaz ben 1 sene jiletle traş oldum sabır sabır çıkar dert etme diye diye nafle tecrübeyle sabit. Yinede kafanızın rahat olması için sürün bişeyler yapın gelişmeleri aktarıcam
Sarımsakla sakal çıkarmak isteyenler içeri.. ?