Arkadaşlar saat itibariyle dün 4. seansımdı. İlk kez regl dönemimde gittim, vücut hassas olduğu için doğal olarak canım yandı. Fakat bununla birlikte inanılmaz derecede kızardı ve acıyor, hala geçmedi. Gidenler yardımcı olabilir mi lütfen kızarıklık geçtiğinde iz kalır mı? :(
kızaran bölgelerin fotoğrafını çektim, bacaklarımda da var aynıları.
Lazer Epilasyon Sonrası Vücudum Bu Hale Geldi, Geçer mi?
Özel Günler & Hijyen konusunda 1,3b cevap paylaştı.
Regl döneminde tüy bile alınmaz sen lazere gitmişsin. Tebrikler. Soğuk su tut ve pişik kremi sür iyi gelir.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya vallahi ben de öyle düşündüm ama arayıp sorduğumda herhangi bir sorun olmayacağını sadece canımın normalinden biraz daha yanacağını söylediler. İlk defa regl dönemimde epilasyon yaptırdım, bu da son olsun. Tavsiyen için teşekkür ederim.
Normal. 10-15 gün bu şekilde izler oldu ama sonra düzeldi. İz de kalmadı
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
10-15 gün mü? 😳 Neyse yapıcak bişey yok yeter ki düzelsin. Daha önce bu kadar kızarmıyordu o yüzden iz kalır diye korktum. Teşekkür ederim içimi rahatlattın..
Ben de öyle düşündüm ama 1 gün önceden aradım "sorun olur mu?" Dedim, "olmaz" dediler. Seansa giren kız "biraz canın acır" dedi. Böyle olacağını bilseydim gitmezdim. Ben de umuyorum geçmesini.
Geçti mi acaba? Benim de kollarımda ilk gün çok kızarıklık oldu, sonrasında jilet izi gibi ince çiziklere dönüştü. Korktum gecmeyecek diye. Ama azalıyor gibi de
ya millete guzel gozukmek icin byle yapmaniza gerek yok bir kere sevicek begenicek insan ilk once kendine bakicak sonra karsidakine vakicak siz byle yapip citayi yukselticenizi saniyosunuz ama gercekden hem paraniza hem vucudunuza yazik
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet bu söylediğine katılıyorum ama millete güzel görünmek için değil, kendimi iyi hissetmek için gidiyorum. Kusura bakma açık konuşacağım, bir kadının göğüs arasında kıllanma olması çok anormal bir durum tıpkı erkeğin sırtında ve omuzlarında çıkması gibi. İnsan vücudunun her yeri kılla kaplıdır fakat ince olduğu için pek görünmez. Bazılarında da ince olmaz, kötü görünür, aldırmak zorunda kalır. Sürekli ağdayla uğraşmak ömür boyu sürer. Daha etkili yolları da böyle eziyetli oluyor ne yazık ki. Velhasıl, kadın olmak zor azizim :))
kadin olmak tabi zor ama unutma cennet annelerin ayaklarinin altindadir ama sen ginede agda yap tuy dokucu kullan gidipde kendine byle zarar vermen bence hos degil
regl donemınde bır sıkıntı olur mu dıye sorman gerektı gercı ama gene de gecmıcek gıbı durmuyor
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cidden sordum bir gün önceden. Kaçıncı günündesin diye sordu 4. dedim, sorun olmaz dedi. Seansa giren bayan uygulama sırasında canımın biraz yanabileceğini söyledi onun dışında bir şey demedi. Böyle olacağını bilseydim gitmezdim. Umarım iz kalmaz.
alerjik reaksiyon görmüş vücudun. ama Nasıl geçeceği konusunda bir fikrim yok bir Zaman'lar benimde oldu cildiye gittim orda krem yazdılar. karışa daha çok sulu yaraya çeviriyor iz bırakıyor
Yaa korkutma beni :(( Yarın geçmezse hemen gideceğim. Aslında bugün seansa giren bayan gördü hatta "çok kızardın, cildin çok hassas galiba" falan dedi o kadar.
En İyi Cevaplar