gizliden içki bira içtiğini biliyoruz acaba içki gazeteyle sarmak için mi kullanıyor acaba yoksa bilemedik gerçekten bu lastikler nerde kullanılıyor yardım
Abimin yatak odasında bu lastikleri bulduk uyusturucu kullanıyor olabilir mi acaba? Resimli?
Yahu her bira içen uyuşturucu kullansaydı vay halimize, hem uyuşturucu o lastikle pek olmaz, yani sürekli kullanıcı olsa daha kalın şu hastahanelerde kullanılan lastiklerden alır. tişört giyiyor diyorsun, iz olsaydı muhakkak görürdünüz, halinden tavrından da net anlaşılır. gözlerine bak, yarı baygın yahut normalinden daha fazla açıksa, göz bebeklerinde büyüme varsa, gözlerinde kanlanma varsa, konuşurken eskisi gibi değilde donuk donuk konuşuyorsa bir sıkıntı olabilir ama emin olmadan adamı suçlamayın, daha önce bu tarz bir olaya şahit oldum içmeyen adamı içiriyorlardı az kala.
Uyuşturucu olacağını sanmıyorum uyuşturucu derken bu lastikleri gösterdiğine göre eroinden şüpheleniyorsun dikkat et abine kısa kollu giyinmiyorsa bunsıcakta kollarını kapatmak içindir kollarınmor ve bol iğne giriş çıkışlıdır zayıftır yemek yemekmistemez ama bolca tatlı yeme isteği olur gözlerinin altı mor olmalı
Tek bildiğim televizyonda gördüğüm eroin kullananlar falan iğne yapmadan önce lastik kullanıyorlar ama bunlarla olmaz. Yav başka şey içindir. Hap ile lastiğin ne alakası var. Büyütmeyin bu kadar kafanızda...
bu lastiklerden hic bir sey olmaz zaten damardan uyusturucu eroin almak icin kullanılan lastikler den degil kollarını inceleyin anlarsınız zaten heralde
Kollarını kontrol edin en iyi yöntem bu iğne izi varmı? Diye birde uyuşturucu madde kullananlar içine kapanır pek kimse ile görüşmek istemezler abinde böyle bir a sosyal durum var mı?
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır asosyal değil Hatta sosyal. Kısa kollu giyiyor
Bu lastikler çok ince, dediğin gibi bu lastikleri turnike şeklinde kullanıp uyuşturucu madde kullanması pek mümkün değil. Uyuşturucu kullandığından şüphe ediyorsanız kollarına bakın.
Belki de abinin acil yardıma ihtiyacı vardır alkollü bırakmak için. Alkol alıp (günah işleyip) hemen kendini affettirmek istiyor olabilir. Ben dine inanmıyorum, ateistim. Ama abinin bence psikolojik olarak yardıma ihtiyacı var, alkollü bırakmak için yardıma ihtiyacı var. Davranışları öyle gösteriyor. Size yansıtmıyor ya da az yansıtıyor olabilir. Anlarsın ya, erkek adam ağlamaz bizim toplumumuzda. Ondan..
En İyi Cevaplar