Evet erkekler ya da bir bu konuyla ilgili olarak güzel bir anısı hikayesi olan bayanlar benim hiç yok mesela evet olurken etrafınızdakilerden utandınız mı çok canınız acıdı mı anlatın bakalım.
Cevabın nedir?
+1 yılValla ablacım hiç güzel değildi. Gittiğimde bir iğne yaptılar çok acıdı sonra beni yatırdılar bacaklarımı ayırdılar😂😂
O an bir tedirgin oldum tabi😂
Neyse adamın elinde aletler vardı bişiyler yapıyordu değmeden nasıl oluyordu anlamadım dokunmadan ameliyat etti beni sanki mıknatısla sağa sola çekiştiriliyordu keyifliydi. Sonrasında eve giderken ilâçların etkisi bir geçti. Ben hayatımda bu kadar acı çekmemiştim...
Neyse yavaş yavaş iğleşiyorum. Eve akrabaları doldurmuşlar ben de bir kenarda yatıyorum. Ulan gelen geçen beş dk izliyor inceliyor öyle gidiyor. Kendimi yine çok kötü hissetmiştim. Berbat bir dönemdi😅30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAnnemin kuzeninin oğlunun sünnetine gitmişler orada demişler senin oğlan erkek oldu mu? Babam demiş daha yaşı küçük büyümesini bekliyoruz. Kirvem demiş illa şimdi olsun bitsin ben kirvesi olmak istiyorum. Oracıkta oldum tabi ben bilmiyorum bana anlattılar.
12 Yorumla
Soran+1 yılkaç yasındaymıssın oldugunda
- +1 yıl
Bir bile değildim sanırım ya da bir falandı.
+1 yılKuzenim sünnet olduğu zaman evde pansuman yapıyordu yengem. Oda baktı seyine yokkk nerdeee hepsini kesmişler dokunmayinnn. Gidip getirin yapıştırınn. Diye nasıl ağlıyordu çok gulmustum 😃
63 Yorumla
Soran+1 yılHahaaa kac yaşindaydi kuzeniniz :)
- +1 yıl
12 heralde 😃
- +1 yıl
Lan 12 yasindamı oldu tovbe
+1 yılmilletin tramvasini tekrar mi yasatacaksin kiz kuzenimle bir fesatlik yapmıştık zamanında da anlatmam :D
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
63Cevap
11 ayBen 12 yaşımdaydım köydeydik o zaman. işte aniden sünnetciler geldi yaşlı kara kuru bi amca. bide iri yarı babayiğit biri ikisi deşşeğkle gelmişti. ama kirve olacak amca eşşeğin üzerinde oturuyor ama ayakları yere basıyo korkunç bi adamdı. böyle iri yarı pala bıyıklı izbandut gibi korkunç bi şe önce sünnetciler olduklarını anlmadım dı. Sünnet lafını duyar duymaz kaçıp samanlığa saklanmıştım o korkuyla. me yapayım 12 yaşta pipimi kescekler hemde canlı canlı kesiyolar o zaman iğne yok bişi yok tabi. Çok korkmuştum heycan da var. samanlıkta beklerken gitsinler diye ğencere var bende dışarı bakıyorum içeri karanlık her yer saman. Derken bi yılan sanki kollarımı sardı önce ne oluyo demeye kalmadan bacaklarımı sıkıca sarmaladı bakmaya çalıştım ki. arkamdan gelip kirve yakalamış. öyle sıkı tutuyor ki aldı kucana böyle eve getirdi mi. Evde herkes toplaşmış sünnet yatagı falan bile hazırlamışlardı. Kaccam ama kirvem sarıldı kollarımdan bırakmıyodu bide biri geldi kaçım diye çırpınmaya çalışıyorum ama ayaklarımı bıraktı kirve ben kurtulacam sndım o an ayaklarım serbest kalınca. bide biri geldi d0numu çekti aldı bacamdan hemen peşine külodumu da sıyırıp aldılar yarı çıplak kalmıştım. Çok fena o kokru hyecanla pipim ortalıkta dikelmiş böyle yay gibi sallanıyo hem kocamanım hemde korkudan tuhaf şekilde pipim bile diken gibi olmuştu. bi ara kirveden kurtuldum kapıya koştum ama yine yakaladılar beni. Ne olduğunu anlayamadım havaya kalktıgımı anımsıyorum havada tekmeler savuruyodum derken. şap diye popomun üstüne çok sert düştüğümü biliyprum. bide baktım ki kirve bi sanlayede oturuyo benide kucagına oturttular böyle aynı ata biner gibi. Dizlerinin üstüne at biner vaziyette oturdum iki bacagım yanlarda boşta sallanıyodu. kalkmaya çalıştım ama kirve göbeğimden sarıldı eliyle bırakmıyo. Tam kalkıcak gibi oluyorum adam bacagımı yakalıyo bacamı kurtratıyom elimi yakalıyo çok debeleniyodum ama adam ahtapot gibi kurtulamıyodum ni türlü. sona ne ypıyo anlayamadım ellerimi tutup baldırlarımın altında soktu böyle sona yukardan kelepçeler gibi önce bi elimi yakaladı. Onu kurtaramadan diğer kolumu bacamın altına sokup onu da yakaladı ki çok feci bi şey. Bacaklarımı ellerimle bagladı resmen kitledi beni ya. Yani o şekilde kımıldayamıyosun elimi kolumu çekiştirmek istesem bile kolum acıyo zaten tepinmeyi bırak hareket etme imkanı yok. Adamda kuvvetli öyle sıradan bişi değil. sadece ayak uçlarım oynuyodu. daha fenası ben ellerimi çekip kurtarmaya çalışırken adam tutup iki bacagımı ayırdı mı. ya iki yandan öyle çekti ki beni pergel gibi bacaklarımı iki yana açtırdı. Kucanda otıryorum her şeyi görüyodum o anda. ellerimi tutuyo ama ellerim bacaklarımın altından geçmiş bacaklarım ayrılmış kuzu gibi oturuyodum. Bu yöntemi kim bulduysa işkence gibi bi şe kitledi beni resmen. sadece barabiliyom korkudan heycana kapıldım. bacaklarım ikiyana ayrıldı baktım pipim kabak gibi ortada sallanıyo. Ya bi pipime bakıyorum bi sünnetci mi gelcek diye etrafa bakıyom korkuyla. bide sünnetci geldi bacaklarımın önüne oturdu. ben sünnetci çükümü yakalamsın diye hala kaçırmaya çalışıyorum o an kendimi kaybettim. Ama öyle bişi oldu ki. adam çükümü tutmasın diye uğraşıyorum. Kirve baldırlrımdan hafifçe kaldırdı. Şişko koca bi göbeği var göbeğinide şişirdi böyle popomdan bir şey yastık gibi beni ileri itti pipimi daha. İleri uzattırdı. öyle şişko göbeği var ki …. beyaz gözmlek giyip üstüne deri çeket giymişti o kaca göbegi futbol topu yutmuş gibi duruyodu. yani öyle şekle soktu li o şişko göbegi ile pipimi sünnetciye uzattırdı ya resmen. O şekilde sünnetci tuttu ama çükümü mangene gibi sıktı bi çekti kopacak sanki nasıl acıdı valla. Bi kaç çekip sündürüp bıraktı cok acıyodu ama bi şe değilmiş bu daha. bide agzına aldı pipimin ucunu balon şişirir gibi şişirdi ya pipimin ucundan üflüyo. sona bi böyle şiş gibi bi şeyi çükümün fil hortumu gibi olan kısmından içeri soktu ölçüyo galiba işte o zaman. oada acıdı sonada o şiş gibi şey pipimin içindeyken tekrar sündürdü böyle sıkıca çekti. demeye kalmadı bu sefer pipimin köküne demir bi kıskaç taktı ben barıyom çırpınmaya çalışıyom ama mümlün değil sıkıca tutuyo kirve elim ayagım baglı napcan. çükümün ucu sünnetcinin elinde nası sıkıyo böyle acıyor ki nasıl. bide kıskaç attı köküne oda fena acıyo ben sadece barıyodum. kudurmuş gibiyim bırakın kesmeyin diye aglıyom bi yandan beynim yanmıştı ya resmen. S0na bi eliyle çükümü sündürdü diğer eline ni ustura aldı kemik saplı ışıl ışıl yanıyo ben onuda görünce çıldırdım o anda. nası barıyodum o halde agzıma iki kocaman lokum sokmasınlar mı ne ye uğradığımı şaşırdım. o halde lokum ne alaka diycen demi. Avutmak için değilmiş meger iki kocaman lokum sulu sulu penis kesilince çocugun sesi çıkmasın diye o lokumlar. susturmak için yani zaten lokumu agzıma verdiler verir vermez zaten sünnetçi vurdu usturayı penis nasıl kopup fırladıgını elinden görmüştüm. lastik gibi geri fırladı ya ama bi çığlık attım gözümde şimşekler çaktı bi anda. Nası barıyom sanki çükümü kor bi ateşe soktular öyle yanıyo ki nası acıyo. dana gibi barta barta kestiler beni ya hala unutamıyom çok fena olmuştum. Sona getirip sünnet yatagıma yatırdılar penis hala açıkta bakmaya çalışıyorum naptılar ne kadar kestiler diye hala. kalkamıyosun zaten o acıyla ayaga falan. Yatırdılar üstüne ni şey örtemiyolar tabi penis açıkta bir teyze geldi üstüne sünnet şapkamı koydu böyle tas gibi ben hala aglıyom. sona başladılar altın takmaya ne canım demi. herkes altın takıyo gözüm görürmü onu penis gitmiş. Şunu unutmuyorum teyzemin büyük kızı vardı zeynep ablam o da geldi bana çeyrek altın taktı tam giderken sünnet şapkamı kaldırıp çüküme bakmıştı ya. Niye baktı bilmiyorum hani iyi kesilmişmi diye baktı sünnet bitmişmi diye ama bu yaşa geldim bi ğün sorcam niyebaktın pipime diye zaten herkes görmüştü ya. Sünnet olurken o korkuyla utanma falan olmuyoda teyze kızı bakınca utanmıştım. Degişik bi şey tabi hala sünnet kıyafetlerim şapkam duruyo ha bide bana takılan altınlar saklıyom kimseye vermedim. ben o altınları alacam diye çükümü kestirmişim ya ama çok ağlamıştım çok. Bence sünnet yasaklansın ya.🙁 yıllar sonra ziya diye bi çocukluk arkadaşım var onla konu geçti de oda geç yaşta olmuş sünnet deyince aglamıştı karşımda ya. Piskolojim bozuldu diyordu bana. aynen ya eski usul fenaydı aslında ne kadar iğne uyuşturma falan diyolar ya aslında uyuşma falan yok acıyo işte.
00 YorumlaBeni kadın sünnet etti acayip utanmıştım ya babamla arkadaşlarım bana bakıp gülüyolardı acayip bişeydi nalet olsun 😩
21 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel isde kadın eliyle erkek olmusn
+1 yıl1998 yılında 8 Yaşında sünnet olmuştum 2. sınıfı bitirirken Temmuz ayındaydı annem babam beni sünnet elbisesi giydirip beni polikliniğe goturmuslerdi
Sünnet operasyonu 1 buçuk saat sürmüştü
Sadece iğne vurup uyustururken bagirmistim kıyameti koparmistım 2 tane hemşire biri kollarımı tutmuştu biri ayaklarımı tutmuştu sunnetçi erkekti iğnenin bitimi 15 dk sürmüştü iğne ciktiginda yarım saat ağlamıştım iğnenin ciktigindada acisi sürmüştü kesilirken acı hissetmedim
O iğne acısını hiç unutamıyorum sanki canını alırlar gibi ateşte şeyin yanar gibi acımıştı o acıyı hiç unutamıyorum
Yaşım 34 şimdi sunnetligim aklıma gelince hemen iğne acısı aklıma geliyor20 YorumlaKola almaya giderken enselediler. 😢Nasıl bir korkuydu o sünnetçi ile son bakış, masumane bakış yapma etme der gibi. Sonra o da bana öyle bakmıştı sanırım vazgeçti, bırakacak derken girişi verdi... 😵😠😢😈
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Beni ablam sünnet etti kirvem de en yakın arkadaşı sıla ydı.
İlk bir sprey sıktılar bir soğukluk hissettim sonra bir iğne yaptı sonra İnce bir demir çubuğu sünnet derimin içinde çevirdi çubuğu çıkardı sünnet derimi geriye çekip içini temizledi sonra deriyi yerine çekti bir bakır kablo bağladı deri biraz morardı kabloyu çözdü sonra sıla deriyi Sündürdü ve moraran deriye toplu iğne batirmaya başladı hissetmediğimi anladığı anda biraz daha güçlü Sündürdü ve ablam küçük bir makasla kesti sonra deriyi geriye itirip mor glansı açığa çıkardı ve kestiği deriyi küçük bir kavanoz a koydu hâlen saklar31 Yorumla- +1 yıl
Utanmadınmı ya da bağırmadınmı ereksiyon oldunmu yanlışlıkla
doktor yapıyor işi etrafta birde hemşire oluyor. ayrıca genelde erkekler 5 yaşından küçük olduğu için utanacak bir şeyde olmuyor :D
20 Yorumla
+1 yılKardeşlerim hastanede oldu kaçtılar hastanenin çatısına cıkmaya calısırken yakaladık
21 YorumlaBen hastane de oldum. Dayım çıkarıp hemşireye göstermiş ve bu model kesin demiş. Yani bana öyle anlattı. Bende inanmıştım 😂
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemşire'nin biri beni yatırıp testislerime iğneyi sokmuştu. Ağlayınca "Sus bakim! Sus!" demişti o çirkef sesiyle.
30 YorumlaÇıkarttim alın kesin bakem dedim öyle
Acimadi
Bende sadist bir ruh var aci gelmiyor seksi geliyor 😬10 YorumlaBiz fakir oldugumuz için devlet tarafından olduk saolsun doktor bey yarım saat urastı önce 2 tane iğne yedik uyustuk baktım doktor basladı sagdan sola kesmeye harbi çok deli oldum en son dikis atınca oyle bı cıglık attım of off
00 YorumlaKüçüktüm doktorun allah belasını versin çok kesmiş hala küçüğüm 😁
20 Yorumla
+1 yıl15 günlükken yaptırmış, ben olmazdım sünnet, sünnet bir vahşettir.
20 YorumlaHatırlamak bile istemiyorum. Çünkü zararlarını hâlen görüyorum. Hayatım tamamen bitirildi.
30 YorumlaAgladim pilav yedim foto cekin dim cok fazla bisey hatirlamiyom
00 Yorumlayokk utanmadım doktor kafa dengiydi hatta şimdiye kadarki çıkardığım en iyi iş senin ki diye kendini övdü biraz :D
10 YorumlaUtanmadım sünnetçiye yardım ettim makasları tuttum dikerken ipi asıldım
02 Yorumla
Soran+1 yılBaya cesurmussun korkak yerine yardim iyiymiş :)
4-5 yaşlarındaydım... kesik kesik bazı kareler var gözümün önünde sadece...
00 YorumlaAcı verici birşey oldugundan ve küçükken yapıldığından utanma hissi pek yok :)
00 Yorumlakardeşimle ikimiz bir sünnet düğünü oldu yaptılar sünnetçi kardeşimin zorladığını çünkü fazla damar olduğunu söylemiş :l
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktor beni sakinleştirmek için şey demişti:
"Kımıldama bak yoksa ç ü k ü n yamuk olur."
😂😂😂 çok korkmuştum10 Yorumla
+1 yılBenimkini testereyle kestiler, herkesin agzı burnu kan oldu
10 Yorumla
+1 yılKollarımdan ayaklarımdan tuttular çaresizdim engel olamadım herkes gülüyodu bend ağlıyodum 😭😭😭😭😭
00 Yorumlasultanım dediğiniz herseyı yapıcam yalvarırım engellemyın hunguralası yukledım ne olur engeleımı acın dediklerinizi yapıcam yalvarırım
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil iş ya okumayıda bilmiyonuz galiba bir an sevinmistim sulatim diyince :)
Canım biraz yandı ama sonra o başkalarının canını yaktı 😄
00 YorumlaÇok sancılı bir süreç oldu benim için. Unutamam hala :(
01 Yorumla- +1 yıl
travma mı yararttı?
Acı olmadı baya baya izlemiştim :D Hatta sünnetçinin iki tane bayan asistanı vardı :D
00 Yorumlane utanıcam ya erkeğin malı meydandadır. açtım kızlara da gösterdim.
00 YorumlaDiğer konusunda 471 cevap paylaştı. evet herkesin içinde açıp kestiler :s
ama fazla acımadı.00 YorumlaBol bol
" Yumurtanın sarısı gitti çükümün yarısı "
Dedim, çok pişmanım 😄😄😄00 Yorumla
+1 yılKactim ben vagonun arkasina gizlendim kuzen beni gormus suruklediler koyde oldum sunneti
00 Yorumla
+1 yılYatağın altına saklanmistim tabi kulagimdan tutup çekerek götürüp oturttu lar sunnetcinin önüne
00 Yorumla
+1 yılKesilirken hissetmedimde uyusturicu igne vururken acimisti :(
00 Yorumla
+1 yılMasanın üzerine koydum, kasap geldi bir hamlede kesti :)
00 Yorumla
+1 yılBaltayla kestiler çok büyüktü benimki
72 Yorumla- +1 yıl
Görmek istiyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yıltiyatro gibi milletin önünde ben ağlarken onlar gülerken kesildim ağlamamın nedeni pipim ağrıyor diye değil kızların bile beni sünnet olurken izlemesi
00 YorumlaBiraz geç olmuştum çok acımıştı iyileşmem de zor olmuştu çok sıkıntılıydı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç acımadı çükümün ucunu pilava koyduk dayı ogluna denk geldi ^^
00 Yorumla
+1 yıl12 yaşında sünnet olmuştum. Ustura ile kestiler
00 YorumlaDoktor başını tuttu kasapta kesti 😊
00 Yorumla
+1 yılVallaha doğduğum gibi kesmişler vicdansızlar :D
00 Yorumlanasılımı var ucundan deriyi aldırdık işte :D
00 YorumlaAlla alla senin nasıl olmaz
00 Yorumla
+1 yılben sünnet olmadım :/
15 Yorumla
Soran+1 yılOlcak bir seyimiz yokki :) tek şanli oldumuz nokta
- +1 yıl
Yok bayanlarda sünnet olabiliyor araştır
Soran+1 yıl@Heydostdüşman biliyorum ama konu o degil ve bizim ülkemizde yok
- +1 yıl
Olacak birşeyimiz yok ki demişsin ya ondan dedim
- +1 yıl
Git sünnet ol @Kutsal_bakire
+1 yılHastanede oldum @dilekdilier
10 YorumlaDehşet gibiydi ömrümden ömür gitmişti sanki 😨😨
02 Yorumla
Soran+1 yılneden ki
çok mu acıdı
Diğer konusunda 351 cevap paylaştı. Verdim sünnetçinin eline ucuna çekil versin diye
00 Yorumla
+1 yılHatırlamıyorum 1 yaşındaydım
01 Yorumla
Soran+1 yılhatırlamamakta bir sey en azından hatırlamadığını hatırlıyorsun :)
+1 yılElektrikli testere ile kestiler...
Hiç acımadı...01 Yorumla- Diğer konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılküçüktüm hatırlamıyorum ablası
00 Yorumla benim acımadı ama çocuk kan ağladı. yazık yaa.
00 Yorumla
+1 yılAcıdı
00 Yorumla
+1 yıliyiki kızım sünnet olmam diye
00 YorumlaKirvem kızdı 😓
05 Yorumla- +1 yıl
benim gibi biyikliysa sıkıntı olmaz :D
- +1 yıl
Heheehyt sen sarisin kizda bıyık gormemissin o daha iğrenç bence ;) :D
- +1 yıl
Tabi olum ne sandin ;) :D
baltayla :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden engellediniz beni :(
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılengelimi acarmısnız
- +1 yıl
mesajınıza cevap veremiyorum
+1 yılNe mânâ
00 YorumlaDiğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. güzel
00 Yorumlahatırlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılHatirlamyorm
00 Yorumla
Devamını Gör(53)
8 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım