Romatizmam için isirgan otu icmeye karar verdim. 1 haftada 2 bardak ictim sadece onu ictikten sonra goguslerimde bir agri oldu ki anlatamam. İcmeyi birakali nerdeyse 1 ay oldu meger gogus buyutucu olarak kullaniyormus kadinlar bunu. Ben tesadufen gordum gercekten de 1 beden buyudu gogsum ama benim icin onemli olan saglik. 1 aydir adet oncesi hassaslik gbi o kdr agriyor ki goguslerim anlatamam. Ne sisligi iniyor ne acisi diniyor. Dokunamiyorum bile asiri hassas ve agrili. Nasil gececek kendi kendine bu agri yenuden kuculsun raziyim zaten ihtiyacim yok sadece agrisi gecsim istyrm kotu bu saglik sorunu cikarmasin :(
Cevabın nedir?
+1 yılya o zaman ya hormon dengesini bozmuştur ya da süt kanallarına bir şey yapmıştır o. bence buradan alacağın önerilerle bir şey yapıp iyice riske atma sağlığını, bir doktora görün.
03 Yorumla
Soran+1 yılSut kanallarini gelistiriyormus gbi bisey okumustum sut yapsn doye de icilirms. İsirgan romatizmaya birebir diye icio insanlar. Niyeyse bir tek bende bu etkiler oluyor. Daha once 1 bardak civanpervemi icmstm aynisi olmsti ama gecmisti 10 güne. Genel kontole her yil gdyrm ama haklsn yine gtmeliyim
- +1 yıl
ay bir şeyin yan etki yapacağı varsa bende de yapar mutlaka, bünye işte.
bu arada, pahalıca olmakla birlikte romatizma ağrısına iyi gelen bir önerim var. litozin diye bir hap var, kuşburnu özütü. eklem sıvısının kalitesini artırarak eklem ağrılarına iyi geliyor. benim bilgisayar kullanmak yüzünden ellerim kilitlenip kalıyordu. romatizması olan bir komşumuzun ısrarıyla, pek de inanmadan içtim ama gerçekten çok faydasını gördüm. hem tuhaf yan etkileri de yok <3
Soran+1 yılTesekkur ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana öyle gelmiştir. İki bardak ısırgan otuyla göğüs şişse küçük göğüslü kadın kalmazdı
11 Yorumla
Soran+1 yılBana öyle gelmiyor anlayabileceğim kadar büyük bir büyüme var. Sordum insanlara da bunu meme buyutme icin kullanan bir suru insan varms. Hassasiyet onlarda olmus da benimki kdr değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılısırgan otunu genelde hamıle bayanlar kullanır neden dersen süt mıktarını artırdıgı ıcın senın goguslerın ondan hassaslaşmıstır ıcerıgıne bak bana hak vereceksın
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet dogru ama simdi kullanmayi birakacak mym bir daha icmeyi dusunmuyoeum cunku
Cevap sahibi+1 yılbence bır sure bırak ara ver ıyılesınce yıne bır bardak ıcersın sonucta ısırgan otu yararlı bıtkı
Ya bir meme poliklinigine git. Yoksa genel cerrahiye. o kadar uzun zamandir varsa ottan degildir muhtemelen. bir muayene ol isin rahat etsin
14 Yorumla
Soran+1 yılOttan oldu daha o ce de civanpercemi icmstm 1 bardak ayni sey olmustu ama o hemen gecmisti
Soran+1 yılGecti arkadaslar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne