Karimim agzi cok kotu kokuyor?

10 yillik evliyim karimda ilk 2 yil yogun agiz kokusu vardi rahatsiz oluyordum ama soylemeyede çekiniyordum en sonunda tavirlarimdan anladi dr gitti dis tasi temizligi yapildi koku gitti ama bir sure sonra tekrar koku oldu bu seferde dis eti sorunu varmis antibiyotik tedavisi gordu gecer gibi oldu ama ara ara agzi kokuyor disleri fircaliyor dis ipi kargara tuzlu su hepsini denedik. Yok yok artik midem kokuyu kaldiramaz hale geldi artik direk soyluyorum bir keresinde agzin kokuyor 10 yildir agiz koku problemini çözemedik diyerek cinsel iliski teklifi reddettim ona karssi hissizlesmede basladi kizlarimin hatrina sineye cekecegim ama surekli cinsel iliski istegi var. Haliyle bu istegine cevap vermekte zorlaniyorum artik sogudum rahatsiz oluyorum ne yapacagim ben bu kariyla? Cozum yok mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar öncelikle cevaplar icin tesekkur ediyorum cogunluk sorumda yazdigim bir cumleye takılmış sadece bir selzeniste bulundum ben empati yapmanızı ve beni anlayisla karsilamanizi beklerdim ben karimi seviyorum iyi bir insan aileside cok iyi bu konuyuda cok problem etmiyorum zaten. Ama sikinti su: esim cinsel anlamda cok istekli bende cok istekli birisiyim ama bende bu koku durumu takinti haline geldi motive olamiyorum olaya esimde hissediyor ve uzuluyor haliyle su checkup i deneyelim.
Karimim agzi cok kotu kokuyor?