gogus ucumda boyle kabuk baglamis bir yara cikti kendi kendine ve sivilcemsi ama normal sivilce olmayan bir cıkıklık var. ne olabilir?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hemen doktora gitmelisin, benim de adet dönemine yakın iki gögsümün arasında yağ bezesi cıkmıştı. Doktora gittim korktum, yağ bezesiymiş hap verdi kurudu ama biraz araştırmıştım gögüs bölgesinde ki bu tarz beze-yara olayları tehlikeli olabiliyor. Git hemen ne olacak
Doktora görün hemen. Göğüs bölgesinde bu tarz şeyler normal değil, çok kurcalama ve ihmal etme.
Tşkler
Ablam cok acil bir doktora git, fotograf cok kötü ve bulanik cekilmis, senin korkutmak istemem ama gördügüm kadariyla cilt kanseri... Sakasi yok, cok acil cilt doktoruna, ihmal etme..
eger trol degılsen bı doktora gıt acılen hemde ok böyle seyler ıhmale gelmez annemısın ayrıca yanı bebek var mı bekarmısın?
bekarim ve normalde gayet hicbir sey yokken bir anda oldu 2 3 hafta icinde
Cevap
13Cevap
Cildiyeye gorunsen iyi olur.. buradan uzerinde sigara sondurulmus gibi gorunuyor.. cok sebebi olabilir , basit bir sivilce olmayabilir. ama panik de yapma , tahris etmis de olabilirsin lifle falan.
Simdi abazalar bundan bile nimet cikartirlar kendilerine
Başka bir bölge olsa o kadar üzerüne düşme derdüm ama kadınlarda göğüs bölgesi çok önemli ve ihmale gelmeyecek bir bölge olduğu için doktora görünmeni tavsiye ederim
İyileşme gerceklesti mi yoksa halen aynı mi.
Aynı durum bu tanidigimda vardi. Kullandığı bir kaç karışım ile iyileşti ama 3 ay sürdü iyilesme
yara iltab olmuş kızarıklığın sebebi kandan net bir şeklde görünmüyor ayrıca net foto net
orangutan memesine benziyor.
O bence meme ucuna benzemiyor :)
Bu ney lannn midem bulandı
Doktora git kanka normal yara degil bu
Foto tam belli değil öz el E gelirmisin. Bir
Sevişme falan oldu mu emerken ısırma falan
oldu ama bu kadar sert isirmamisti
Bence bir doktora goster
Doktora göster bir
emerim geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar