Adet Olmaktan Nefret Eden Yok mu?

Şahsen ben nefret ediyorum. Ama mesele ne kokusu, ne kanı, ne ağrısı... Neredeyse onlara bile razıyım. Ama hormon değişiklikleri var ya... Ağzıma ediyor.
Bir de salak salak ped reklamlarında yok voleybol oynuyor, yok dans ediyor, yok eğleniyorlar bilmem ne... Ciddi ciddi soruyorum, var mı gerçekte böyle olan? Bence yalandan ibaret. Ben adetten 2 hafta önce herkesin dediğine takarım, 1 hafta önce yataktan kalkamaz depresyona girerim adete girdiğimde ise malum... Ağrılardan hareket edemem.
Yaşla başla alakası da yok. Ben bugüne kadar adetten memnun olan kadın görmedim. Alışanını da. Varsa öyleleri şapkamı çıkartırım.
Buradaki sorum adet öncesi herkesi ve kendimi kırıyorum. Ama ciddi boyutlarda fakat anlatamıyorum derdimi. Ne yapmam lazım? Günlük işlerimi aksatıyorum, kahvaltıyı öğleden sonra yapıyorum saatlerce üşendiğim için tyvalete bile gitmiyorum. Daha bir sürü sorun var.
Her pms de intiharı düşünüyorum ve bu çok sinir bozucu. Ama çevremdekileri her hassas günümde üzmektense ölmeyi tercih ederim.
Spor, makyaj vb. saçma tavsiyeler vermeyin, adet olanlar iyi bilir o gücü bile kendinizde bulamıyorsunuz.
Daha basit işler yok mu? Hobi buluyorum mesela ama çok sabırsız olduğum için sıkılıyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Adet Olmaktan Nefret Eden Yok mu?