Sevgilimin kokulu vaginal akıntısı oluyor. Ayaklarımı üşütmüşüm ondan diyor. Üşütmeden dolayı vaginal akıntı olur mu? Bana da bulaşır mı?
Cevabın nedir?
+1 yılolur bacım olur... yanlız hiç azdım yanıyuorum şöyle versem böyle alsam diyen kız yok ha hepsının ya amında akıntı ya da hocam vajınamı deterjanla yıkasam namusum temizlenir mi modunda sorular.. harbiden ne kezban kızlarımız var bizim yaa
00 Yorumla
ürüner enfeksiyon yada mantar riski vardır...bulaşabilir.dikkatli olamnı öneririm...
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 725 cevap paylaştı. üşütmeden dolayı enfeksiyon olabilir, veya mantar da olabilir. bulaşıcı da olabilir, seni hiç etkilemeyebilir de... geciktirmeden mutlaka doktora gitmesi lazım, muğlak olmayan tek şey ise bu.
00 Yorumla
hamile kalmazsın korkma =)
33 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
3Cevap
Sana da bulaşırsan yandın vajinan olmadığı için içinde birikir bütün akıntılar patlayana kadar dolar.
11 Yorumla- +1 yıl
Guldurdun bro şuku sana 😂😂
+1 yılbüyük olasılıkla iltihaplanma olmuştur , daha sancılı bir hal almadan dr a gitmesi tavsiye edilir .
10 YorumlaMantardan kaynaklidir doktora gitsin muhakkak fitille halledebilir.
00 YorumlaSana da vaginal akıntı bulaşırsa nasıl bi sonuç doğurur bilemedim şimdi :)
00 YorumlaMantar yada üreme yollarında iltihap olmuştur doğru doktora ve sürekli çamaşırını değiştirsin genital bölgesini temiz tutsun günlük ped de kullansın.
00 Yorumlaişi geçiştirmeyip, doktora gitmeli bence...
mutlaka önemli bir sebebi var bence...00 Yorumla
+1 yılİdrar yolları iltihabı olabilir.Tedavi olmalıdır.Acilen.Sebebi başka bir şey bile olabilir Allah saklasın.
00 Yorumlaevet olur ama renk değişimi ve koku varsa enfeksyon olabilir
00 Yorumla
+1 yılSana bulaşırmı bilmiyorum ama üşütmeden olabilir
00 Yorumlailtihap olabılır doktora gıtsn bnce
00 Yorumlaüşütmeyle olmaz. belki de senden kaptı.
02 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler