18 yaşındayım hormonal test için doktora gittim adet olunca gelmemiş istedi beyaz akıntım var adet olamıyorum baya gecikti bu kez neden olabilir fikri olan?
Bu arada bekarım hamile olamam.
Bu arada bekarım hamile olamam.
Tek bir kere mi gecikti?
Bicok sebep var güzel kardeşim. hangisini sayalım, şişmanlık ağır diyetler ağır stres kullanılan bazı ilaçlar sistemik hastalıklar hatta mevsimler
Tumor polip gbi gbi
Hatta belki menapoz
Daha öncede gecikti ama akıntı ve kaşıntı olunca tedirgin oldum
6 aydan uzun gecikme varsa sıkıntılı.
Canım akıntı süt kesiği gibi mi. kaşıntı mantar enf. sebebiyle olur genelde, alt bölgede ağrı beyaz puturlu akıntı olur
Aynen 😞
Islak mi bitaktin çamaşırını, yanlış anlama lütfen hijyene önem vermediyseinden ondan olb.
Hayır dikkat ediyorum
bekle bazılarında bu normal bir durum gecikmeler her yaşta gözlenebilir bunun bir çok sebebi var
Merhaba her ayın 29 ile 30 u arasında adet görüyordum fakar 8 gün gecikti 8 gündür sürekli idrarla test yapıyorum ama sonuç negatif bide bu ay içerisinde 7 zeytin 1 incir dedikleri zayıflama hapini kullandim daha sonra bıraktım diyetisyenle gitmeye başladım ayin 28 inde hamile olma ihtimalim var mı yoksa sadece adet düzenim mı bozulmuştur?
Bakireysen hamile olamazısn zatende stresten falandır o beyaz akıntı kızlarda normal diye biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar