Lens Kullanıcıları Özellikle Bi Baksın.
Lens kullanımı zor mu? Ne gibi zorlukları var ? Lens kullanmayı tavsiye eder misiniz ?
Lens kullanımı zor mu? Ne gibi zorlukları var ? Lens kullanmayı tavsiye eder misiniz ?
tozlu ortamlarda bulunmuyorsan sıkıntı yok. Bende lens kullandım. Sana tavsiyem önce bir göz doktoruna gidip lens muayene si olman. Daha sonrada gözüne en uygun lensi seçmen. Çok çeşitli lensler var. Mesela bilgisayar karşısında çok duran birisi isen onun için özel üretilmiş lensler var. Güneşte dışarılarda çok geziniyorsan onun için özel üretilmiş lensler var.Bu konuda sana optisyenler yardımcı olur.
Ama hepside bana lazım diyorsan pruevision HD yi sana tavsiye ederim.Lenslerinin temizliğine özen göster.İlk başlarda lensi takmaya alışana kadar baya bir zaman harcıyabilirsin.(ben ilk kez lensleri kullanmaya başladığımda 1 saatte takmıştımdaha sonra 2 dk mı bile almadı.)
Lensler gözündeyken kaşınmaya başladımı çıkart lensleri kutusuna koy gözlerini dinlendir.
2 çift lens bir aylık kullanımlıktır. Lensleri 1 aydan fazla kullanmaya çalışma alerji yapabilir.1 ayı doldurunca yeni paketi açıp kullanmanı tavsiye ederim.Her zaman yanında lens suyunu ve kutunu ayırma birde her ihtimale karşı yedek bir tane lens bulundur.
Biraz uzun oldu ama kusura bakma...
Valla ben geçen yaz kullandım ama güneş gözlüğü kullanırken falan güzel oluyor ama gidipte kitap okumaya kalkarsan bir süre sonra (30-45 dk ) sonra gözlerin resmen ağlıyor :)) ama gözlükte uzak sorunu olmuyor lens te ise uzağı görmeyi geç yazıları bile okuyamıyorsun. Lens kullanacaksan da opti free lens suyunu tavsıye ederim Blue true diye birşey var gözü resmen yakıyor. Lensler aylık olanları falan var ama göz bebeğinin nefes alması için geceleri çıkarman iyi olur ama yatarken cıkarıp kalkıca geri takıyorsan göz nefes alamaz yatmadan 2-3 saat önce çıkarmanı tavsiye ederim şimdiden kolay gelsin :))
hayır tavsiye etmem gözede iyi gelmiyor bide ben kullanmıştım koydum gözüme birden gözümde kayboldu meger gözümün altına gitmiş :) hahahaha
oha nasıl çıkardın bişey oldu mu gözüne
Cevap
5Cevap
ben 1 buçuk senedir kullanıyorum.gözlük sevmiyorum takmıyordum. şöyle söyleyeyim gözümde lens olduğunu dahi hissetmiyorum. alacağın lensin markası önemli tabi. bundan önce kullandığım marka bunun kadar rahat değildi.bakımınıda iyi yapman lazım tabi. başlarda alışana kadar bir zorluk oluyor illaki.
marka nedir ?
Bak sana bişey söylim ben 6 yaşında gözlğk takmaya başladım tam 12 sene dile kolay 3 gündür lens kullanıyorum ve o kadar zaman boşa kahretmişim kendimi. gün içinde tozlanma derdi yok ve en önemlisi dünyayı tam ekran görüyosun yani lens lens lens. bir 1 le artık okadar yazdım :DDDD hiç tereddütün olmasın kesinlikle lens
Kontakt lens kullanımının ilki bir kaç gün takıp çıkarmaktan dolayı zorluğu olabilir.bunun haricinde bir kaç gün geçtikten sonra varlığını bile unutacaksınız.aynı zaman da gözlük kullanmaktan daha kolay gelecek,kontakt lensleriniz ile daha özgür bir hayat sizi bekliyor..
sağlık açısından problemin varsa kullan ama görsellik içinse kullanma damarlaşma yapabiliyo
Zor değil fakat gözüne zarar verme ihtimali var bence doğal ol en güzeli.
Lensin kullanimi zor degil. Aksam yatmadan cikarmaya ozen gostermelisin ve ellerin temiz olmali o kadar.
önermem. göz kuruluğuna neden olabiliyor ve mikrop kalabilr göz en önemli organlarımızdan biridir dikkat et bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar