Çok garibine mi gitti haklısın canım kızlar insan değil çünkü siz beylerin her pisliği normal ama kızlara geldik mi? AAAA NE DEMEK? AYIP OLMAZ KIZ DEDİĞİN ÖYLE Mİ OLUR? Evet olur canım baya da olur. Sizin kazaklarınızdan çıkan yorgan gibi kılları göstere göstere gezin ama aman bizim kolumuz da iki tüy çıksın. Hııı ne demek tüy? BU MUDUR ARKADAŞLAR? Kızların ayağı da kokar tüyleri de çıkar bıyığı da olur sivilceleri de çıkar saçları da kepeklenir. Kızlar da insan !
Terleyen Herkesin Ayağı Kokar! Ben Terlemiyorum Kokmuyor, Benim Ayağım Kokmuyor Diye Bir Başkasının Ayağı Kokmayacak Diye Bir Şey Yok. 250-300 Bin Kadar Ter Bezi Var İnsan Ayağında.. Ayrıca Her Terleyenin Ayağı Kokmaz Ter Bezlerinden Ter İle Beraber Çıkan Bakteriler Kokuya Neden Olur.
Yine Ayağını Yıkamayanlar, Çoraplarını Değiştirmeyenlerin Ayakları ve Çorapları Kokar.
Temizlik İmandan Gelir İnsan Kendisini Temizleyemiyorsa ALLAH Onu Islah Etsin..
ne desem bilemedim :D :D A desen değil... B desen olamaz :D bu soru yanlış hocam :D boş bırakıp alttakine geçiyorum :D ama anket sonuçlarını merak etmiyor değilim :D :D hahahaha :D :D B şıkkı iyiymiş haa :D :D
kızlarda bizim gibi insan değil mi kokacak tabi hatta yıkanmayan kızlar terlediğinde çok kötü kokar özellikle üniversitede derslikte bayılacak gibi oluyorum
Tabiki de kokar bazı kızların tüm gün kapalı ayakkabı giyse bile az bi koku olur bazılarının açık ayakkabı giyse bile çok koku olur. Birçok kız arkadaşım da test eden biri olarak çoğu bakımlı olmasına rağmen kokuyordu ayak seven biri olarak dikkat ettiğim birşeydir ama güzel bakımlı bir ayaksa koksa da sorun yok zaten 😅😅
En İyi Cevaplar