Geçmiş olsun.. bende de dökülme sorunu var.. 2 hfta önce dr a gittim... ilaç tedavisine başladım.. biotin içerikli bir vitamin ve b vitamini yazdı... Daha önce kendimde pahalı vitaminler almıştım. Şimdi Dr un verdigi vitamin takviyelerini kullanıyorum... hepimizin sorunu bu fakat siz kızlar için çok zor bir durum saç kızlar için çok daha önemli birşey... eğer faydalı birşeyler yapabilirseniz nolursun bana yaz.. birbirimize yardımcı olalım.. tekrar gecmiş olsun...
İyi yaparsın.. benim dökülmem devam ediyo. Fakat saçlarımın üstüne ve önüne aylardır makas değmiyor uzatıyorum.. önlerde şakaklarda uzun saçların aralarından onlarcaaa kısa saç çıkıyor yeni.. daha önceki kullandığım vitamin icin Dr um çok iyi yapmışsın çok güzel bişey dedi... saçlar tedavilere çook geç yanıt veriyo.. dökülecek olan saç teli zaten dökülüyor. Önemli olan yerine o kökten daha sağlıklı sac çıkması.. bnde galiba çıkıyor...
DR bana beslenmene çook dikkat et kuru baklagillere ağırlık vr biraz daha dedi.. mercimek, kuru fasülye , nohut , barbunya gibi gıdaları muhakkak tüket.. saç için güzel yiyecekler dedi...
Günde 100-300 tane Sac dökülmesi gayet normal bir olay, mevsimine görede bu dökülme saysisi degisir, önemli olan yerine cikmasi, eger basinda seyrek bölge yoksa önemli birsey yok. Keske basinin fotografinida sunsaydin, daha saglikli birsey söylenebilirdi..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sactan anliyosan onu da cekebilirim yani ama oyle kafamda seyrek yer yok sadece cok dokuluyo asiri
arkadaşımdada başında egzama vardı oda elini her götürdüğünde dökülüyodu ilaç verildi bir süre kullandı sonra keyfinden kullanmak istemedi şimdi kafasındaki egzama daha çok büyüyo nese yani bu bir seçenek doktora git baksınlar sendede bu ya da buna benzer hasatalık olabilir
kafasınd ayara gibi bişey vardı doktora gittiler ilaç vermiş işte kullandı bir ay kadar sonra çok uğraştırıyo her gün saçlarımı yıkamam gerek diye bıraktı , bide sürekli başı ağrıyodu seninkide böledir diye demiyorum doktora görün kötü bişey olmadan önlem al diye söylüyorum
Benim saçım bunun iki katı nerdeyse dökülüyor 13 yaşındayım kıvırcık saçlarım var şu anda seyreklik göremiyorum ama baya dökülüyor aileme söylüyorum abartıyorsun diyorlar acaba egzama miyim lütfen arkadaşına sorarmisin hayır doktorada gidemiyorum önemsemiyorlar ki lütfen cevap verir misin?
bendede bundan daha fazla dökülüyodu doktora git verdiği ilaçları kullan çok işe yarıyo şampuanını değiştir benim ilaçlarım bittiği gün saçımın dökülmesi tamamen durdu bende bundan daha çok dökülüyodu şimdi hiç dökülmüyo :D :D
@Selen29 ben yurtdışında yaşıyorum o yüzden burdaki ilaçlar farklı ama o kadar etkili ki şimdi hiç dökülmüyor saçım şampuanını değiştir ondan olmuştur banada demir eksikliği demişti doktor
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
7
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Merhabalar bu soruyu sorali baya olmuş ama dökülme azaldı mı merak ettim bende aşırı saç dökülmesi yaşıyorum saçlarım uzun ve taramaya korkar oldum özellikle banyodan sonra bir sürü doktora gittim dahiliyeye gittim acaba gizli tiroid falan mı var diye ya da vitamin ekskkligim mi var diye hiç bir şey çıkmadı cildiyeye gittim biotin kullan dedi iki tane kullandım yine ise yaramadı sampuan önerdi dedi bunu kullan gittim bır de iki tane kullandım yok yine haşır haşır döküldü nefret ettim o sampuandan keşke iki tane almasaydim dedim ama hala ve hala dökülüyor psikolojim bozuldu ablamla kardeşimin saçları sırma gibiyken ve tel tel koparken benimkisi bu resimdekinden de fena halde az kaldı kel olucam yakında yardımcı olur musunuz
@blueeandblack keratin bakımı yaptırdım bir tık azaldı bunu ne zaman yazdığımı bile unutmuşum bunun dışında b12 ve d vitamini balık yağı biotin falan herşeyi kullanın doktor demeden
100 tele kadar normal diyorlar. Seninde saçlar uzun sonuçta daha fazla görünüyor. Ama doktora görün tabikide. ihmal etme saç erkek kız herkes için önemli.
Knk benimde bunun gibi hatta daha fazla dökülüyor doktora gittim ve vitamin eksilikiğ ayrıca yağlı kepek demişti ilaç falan verdi düzeldi yalnız şu an yine dökülüyor doktor sana ne dedi ayrıca dökülen saçların nedeni belirlendiğinde ona göre tedavi yapıldığında saç kökleri zarar görmemiş ise kendi yenileyip çıkuyormuş sende çıktu mı ya da görebiliyor musun :(
Ben bayan kuaförüym eğer dikkate alicaksan kestir mevsimsel olabilir veya şampuan filan değiştirdysen de olur
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kestirmistim zaten kırıklari aldirdim sampuan olarakta panten kulaniyorum acaba bir iki defa degistirdim o yuzden mi. bir de saçımı boyaticam bu daha cok döker mi?
cildiye doktotune gözük kan tahlili yapsin vitamin eksikliģi varsa hap yazar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aynen ya her elimi attığımda bundan çok dökülüyo doktora gittin mi önümüzdeki ay kontrol var söylicem yoksa kel kalıcam 😄 ilaç vitamin falan versin şampuan da değiştircem eskiden gürdü 5 katıydı şimdiki halinin
En İyi Cevaplar