Kürtaj sadece bebekten kurtulmak için değildir, bebeğin ani ölümü de kürtajı gerektirebilir!
Geçen hafta kürtaj oldum?
Kürtaj sadece bebekten kurtulmak için değildir, bebeğin ani ölümü de kürtajı gerektirebilir!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Monodoks hapi antibiotikum. Doxycillin icerikli eger basladiysan paket bitene kadar devam etmelisin. Antibiotik vucutaki bakterileri oldurur ornek yaran yara kapmis ya da kapmasin diyede verilir.
O sprayin ham medesini yazarmsn ya da paketin resmini yuklersen baka bilirim.
Tavsiyem
Eczaneden papatya ozlu damla al alkol ve diyer madeler olmasin icinde.
Ilik suyla o papatya damlasini bir legene koy gunde 2 defa otur icine. Ve sadece sicak suyla temizlen sabun sampuan dan uzak dur. Bir haftaya kadar birseyin kalmaz. Birde traumeel s diye bitkisel bir hap var gunde 4 kez ondan aldim.
Ben kurtaj olmadim ama vajinal yirtilmam olmust 32 dikis atilmisti. Bitkisel yollarla kontrol altina aldim. Sanada gecmis olsun. Yardimci olcagim birsey olursa yaza bilirsin
Görüşleri okudum da acınası halde bizim cahil ve önyargılı insanımız. Niye kürtaj oldun açıklamak zorunda da değilsin zaten kimseyi de ilgilendirmez, ilgilendirmemeli de.
Kürtaj adı kürete etmek yani kazımaktan gelir ki sadece çocuk aldırmak için değil ayrıca rahim içinden parça alınıp patolojik inceleme için de yapılabilir. Cahiller var öğrensinler istediğim için yazma gereği duydum. Hayattan bi-haber eline bir kitap bile almayan insanlar yargılamaya gelmiş.
Neyse, Soruya gelince dediğin ilaçlar evet bu gibi durumlar için kullanılabilir. Korkulacak bir yan etkileri de yoktur. Geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim! En azından sebebini sormadan sadece yaftalamak adına yorum yapmadığınız için ve duruma açıklık getirdiğiniz için.. Bir de tabii ki bilgilendirip geçmiş olsun dilekleriniz için..
Toplum cahil olunca bu gibi şeylere maruz kalınabiliyor işte...
Boşverin onları. Beyin bedava ama kullanmasını bilmedikten sonra ne yapsalar boş.
Nedeni beni asla ilgilendirmez, hayat sizin, karar sizin, beden sizin, gerek görmüşsünüz ki olmuşsunuz. Bana ise yardım isteğine cevap vermek düşer.
Doktorunuzun belirttiği süre kadar kullanın sonra bir kontrole gidiverin, zaten muhtemelen çağırmıştır. Tekrardan geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun kardeşim , allah şifa versin sana , cahil insanların sayısı çok fazla burada keşke sormasaydın bile moralini bozmasaydın , üzüldüm... sorunun cevabını bilmiyorum geçmiş olsun dileklerim için yazdım
Zaten ölmüş bir bebeğin, mecburen kürtaj ile alınması karşısında ne kadar önyargılı kokuşmuş zihniyet var. Şu yorumlara bak, iğrenç ötesi !
Evet maalesef öyle.. Beklemediğim tepkiler aldım ama yapacak bir şey yok... Başına gelmeyen, bilmeyen boşa sallıyor işte..
Teşekkür ederim ancak siz ve sizin gibi güzel insanları tenzih edip özür dileyerek, Bence'lerimin düşünen, analiz yapabilen, demokratik ve seviyeli tartışan bireyler için olduğunu düşünüyorum ve buradaki çoğu üye de bu kalıbın oldukça dışında. ' Yağmur yağıyor ' dediğimde ' Vay bana ördek dedin! ' nidalarıyla zaten ellerinde sopalarla linçe hazır bekleyip de saldırıya geçen insanların çoğunlukta olduğu bir yerde Bence yazmak havanda su dövmekten farksız. Varsın onlar kendi doğru bildikleri yanlışlarıyla yaşamaya devam etsinler.
Bilmem anlatabildim mi :)
Cevap
9Cevap
Uyuşturulmadan kürtaj nedir yahu? Şaka gibi! Geçmiş olsun, iyi dayanmışsın. Hem kürtaj esnasında hem de sonrasında. Umarım şimdi sağlığın adına artık herşey yolundadır.
Çok geçmiş olsun.. İlaçlarda bir sorun olacağını sanmıyorum, doktorun verdiği için. Ne oldu peki neden kürtaj oldun karnında mı öldü yoksa?
Teşekkür ederim canım, evet karnımda öldü kalbi durdu..
Evet kötü bir acı.. Ama alışmaya çalışıyorum.. Amin sağ olun... ❤️
o degilde kürtajın nasıl yapıldıgını biliyormusun sen ben jinekologum içinde parcalamalarına nasıl müsade ettin ölmüş bile olsa sezeryanla alınabilirdi
Bebek büyük olduğu için Suni sancı verildi önce, ama Rahim kanalı tepki verip açılma göstermedi, bebek de kanala sıkıştı.. Sonra yemek yediğim için lokal veya genel anestezi uygulanamadı, zaten anestezist ne zaman su içtiğimi hatırlamadığından "ben sana anestezi uygulamam, aptallarla uğraşamam" deyip gitti. Sonra başka bir Doktor zaten bebek kanalda 5 dakika da işlem biter azcık dişini sık deyip o kürtajı gerçekleştirdi uzun bir metal çubuk gördüğümü hatırlıyorum onu soktukca ben acıdan kaçmaya alıştım kımıldadım falan o da vajinal yaralanmalara sebep oldu.. Tüm bunları yaşarken bir yandan da küfür işittim.. Her neyse işte.
Peki bu ilaçlar için ne diyorsunuz? Kullanmamda bir sakınca var mı?
Doktor, Ebe, Anestezist ve Hemşire.. Pazartesi günü rapor alıp dava edeceğim onları...
İlaçlar hakkında verdiğiniz Bilgi için teşekkür ederim.
Peki Patoloji sonucu tamamlandığında bebeğimi alıp defnedebilir miyim?
Neee geçen hafta cinayet mi isledin?
Yetisin burada bir katil var!
Evet cinayet işledim, beynimle kalbimın durmasını sağladım sonra gidip kürtaj oldum
Soruna kimse cevap vermez. Sadece yadırganacaksın bence.
Şaşırtıcı gerçekten nedenini bilmeden herkes yargıladı...
aman geçmiş olsun kurtulmussun cocukları hiç sevmem ayakbağı
Bu nasıl bir uslüp? Sizin çocukları sevmemeniz benim çocuğum üzerinde bir söz hakkına mı sahip bırakıyor sizi? Gidin tüplerinizi bağlatın o zaman
sadece geçmiş olsun demek istedim..
Teşekkür ederim
Hiç kullanmadım ben ilk defa duyuyorum
ya nasıl dayandın uyuşturulmadan kürtaja :/
Dayanamadım zaten, o yüzden yara içindeyim. Yokmuş hiç kürtaj olan :/
ben bekarım üzgünüm :/
5 dklık zevk için çektiğin acıya değmez.
Sorumla alakası nedir?
Neden kürtaj olduğum hakkında bir fikrin var mı?
Yahu kürtaj sadece bebekten kurtulmak için mi yapılıyor? Belki uzun uzadıya yazıp acımı tazelemek istemedim? Belki 18 haftalık bebeğim (ki dikkatini çekerim 18 hafta diyorum, 10. Haftadan sonra sebepsiz kürtaj yasaktır) karnımda öldü? Kalbi durdu? Olamaz mı?
insanlar ne kadar rahat bu konuda
Rahat? Bilmeden yorum yapıyorsunuz, 18 haftalık bebeğim karnımda ölmüş olabilir mi?
Neden anestezisiz yapmislar
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar