Kaç kullanımlıktır bir kutusu?
Ketoral şampuan ile ilgili
Kaç kullanımlıktır bir kutusu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kesinlikle dermatit hastalıklarda kortizon içeren hiç birşeyi kullanma çünkü kortizon bir kanser tedavi yöntemidir sana faydadan çok zarar verir kısa süreli iyileşme gösterebilir ancak ilerde pişman olursun kullandıgına babamda bu hastalık 30 yıldır var ve kortizondan dolayı aşırı derecede arttı vucudunda normal bir yeri kalmadı hayatını bu denli etkileyen bir hastalık için bu kadar kolay ilaç kullanmamanı öneririm Allah acil şifa versin inşallah istersen kortizonu araştrada bilirsin
ben kullandım ondan reçeteyle. zaten 10 kez falan kullanmanı tavsiye ediyorlar, ondan da birşey olmaz için rahat olsun
3 defadır kullanıyorum. Sadece Ketoral'le yıkıyorum saçımı.
İlk ve ikinci defadan sonra kaşıntı neredeyse yoktu ama bugünkü yıkamamdan sonra eskisi gibi döküldü ve biraz kaşınmaya başladı :(
doktor yazdıysa bence tekrar görüşmelisin, bende çok hafif vardı seboreik ve işimi gördü. Geçmiş olsun bu arada.
Teşekkürler.
sen bunu kendi kafana göre mi aldın ?
Hayır.
doktor vermiş iyi o zaman.
hastalığın tedavi şekli henüz yok. aldığın şampuan bir süre idare eder seni.
hastalığın çıkış şekli de henüz bilnmiyor. nasıl ürüyor araştırılıyor. cildin altındaki bazı şeylerin kuruması gibi düşün. çeşme gibi düşün daha doğrusu. kuruyunca musluk kireçleniyor ya bu da onun gibi. tam tersi durum da söz knusu. fazla salgı yapıldığında o bölgede kızarıklıkve kaşıntı oluyor.
geçmiş olsun kardeşim
Teşekkürler :)
Cevap
3Cevap
lezyonlar sadece kafa derisindemi
Yüzümde çok az var. Sadece şampuan verdi doktor.
Bu sabah tekrar gideceğim doktora. Bakacak ona göre başka verir ya da devam et der.
bende 5 defa kullandım bende hiç bi yan etkisi olmadı
Zarari olmaz merak etme.
Fotoğraftaki siz misiniz?
Ben degilim :-). Poz guzel ondan koydum.
Wella ve Loreal dışında şampuan tanımam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar