Herşeyden önce , 2 haftalık dediğin için normalde bu sürede sadece Beta Hcg kan testi ile kesinleşen bir durum ve daha önce belirleyen bir şey yok. Beta Hc apılmadı ise bunu nasıl tesbit ettiğini , ve nasıl emin olduğunu iyi düşünmeli ve bunu da prediktör çubuklarla kendi başına değil bir doktor eşliğinde yapmalısın. Adet görmedim dersen yaşın ve gerilimin gereği gecikmiş de olabilir veya başka neden de olabilir.
Seni şunu yaptın bunu yaptın diye yargılamanın duruma hiç bir faydası olmaz zaten hiç kimse de benim tuzum kuru seninki yaş diyecek seviyede konum veya yetkide değil , hepsi önce bir kendine baksın. Sen zorlanmış olabilirsin kandırılmış olabilirsin ya da başka ağza alınmayacak sebepler de yaşamış da olabilirsin.
Daha bacağı okuldan çıkmadan askerlik iş ev ve diğer mertlik emaresi herşeyi kenara bırakıp , ırf kendine erkek olduğunu kanıtlamak için bir kızın ruhunu yüreğinden masumiyetini de elinden alıp , acemi terzi misali hamile bıraktığında topukları kçna vura vura kaçan bir erkeğe erkek değil ; sırtlan denir.
Hamile olduğun Hcg ile doğrulanırsa ve küçük sırtlan hala ortalarda yoksa , bunun raporunu alıp 18 yaşını doldurdunsa kendi başına savcılığa başvurman yeter. Onu girdiği "delik" ten bulur çıkarır ve savcının karşısına dikerler ve son kez senin ve bebeğin sorumluluğunu alıp almayacağı sorulur. Aldı ve aileler de prosedürlerde anlaştı ise ne ala , ya da banane ya da benden değil derse tutuklanır ve kamu davaları peşpeşe açılır. Sonuçta ceza alır ve hiç de az olmaz.
Velev ki olay esnasında 18den küçüktün veya hala küçüksün ; bu durumda tutuklu yargılanır , çocuğa cinsel tasallut davası da açılır ki bütün cezaları yüzde 50 fazlası ile alır , sen vazgeçsen de kamu vazgeçmez 7 -12 sene arası yer ve hayatı kayar. Onun bebeğini istemiyorsan hamileliğin tahliyesi için hakimin ilk 2,5 ayda karar vermesi gerek ve buna da tecavüzlerde karar verilebilir, yani acilen bu işlere başlaman ve oturup düşünmek yerine elini çabuk tutman gerek.43 Yorumla
Soran+1 yılHameligimi testle anladım 2 haftalık olduğunu kendim tahmin ettim bebegin babası beni ve bebeği istemiyor tehtit ediyor bidaha beni arama diye eğer gidip ailesine ya da polise şikayet edersem beni öldüreceğini söylüyor ben korkuyorum elim kolum bağlandı
- +1 yıl
tek çaren var kürtaj, sonrada bir daha böyle işlere girme.
- +1 yıl
Prediktörler 3 çizgi bile gösterse doğru göstermeyebiliyor ve 2 haftalık bir hamileliği bunlar belirleyemez , ancak 1 aydan sonra olasılık anlamında kullanılabilir ve her şekilde kesin sonuç Hcg ile alınır. Bunu kesin belirlemeden hiç bir şey olmaz.
Kişinin isteksizliğine gelince ; boyuna bosuna yetersizliğine namertliğine bakmadan seni sevgi veya başka şekilde razı etmesi ve ilişkiye girmesi -- kandırma yolu ile tecavüz-- den ibarettir. Kandırma ile tecavüzün birbirinden farkı yok , ha rızanı akıl dışında ve duygusal istismar ile edinmiş ha zorla yapmış hakim nezdinde hiç farkı olmaz.
Sen korkup elini kolunu bağlayıp oturursan bu grip değil ki geçsin , giderek durum daha karmaşıklaşacak ve onun tehditleri , seni kendi başına bırakması da sorumluluğunu sıfırlamıyor. Ona öyle geliyor, bunları savcıya söylersen zaten hayatına kast söz konusu olduğundan hemen içeri aldırıp hareketsiz bırakacaktır, gerisi de mahkemede gelecektir.
Korkmamalı hakkını aramalısın
En İyi Cevaplar
+1 yılDoğuracaksın arkadaşım çıkış yolu yok. Bunu o erkekle yatmadan önce düşünecektin. Böyle şerefsiz heriflerle birlikte oluyorsunuz sonra gelip burada ağlıyorsunuz. İlk hamileliğinde kürtaj yaptırırsan eğer bundan sonra bir daha çocuğun olmayabilir. Bu riski alabilecek misin?
Çocuğun babası da kabul etmiyormuş. Ohhh hayırlı olsun ne diyelim o zaman !
Biz evlenmeden bekaretinizi kaybetmeyin sevişmeyin deyince de bunlar namus bekçisi misin diye laf ederler.
Ah şöyle şerefsiz erkeklerle sevgili olacağınıza sizinle ciddi düşünen efendi erkeklerle arkadaşlık kursanız.
Alın şimdi 18 yaşındaki kıza siz çare bulun ! Bulabilirseniz tabi !01 Yorumla
+1 yılBu sitedeki herkes 18 inde herseyi cok olgun ve mantikli mi yapiyordu? Herkes yuklenmis ama...
Bu durumda olmana uzuldum. Cikis yolunu kendin secmelisin. Birlikte oldugun kisinin nasil bir karakter oldugunu bilmedigimden gercekten bir insani oldurecek kadar alcalir mi bilemiyorum. Kendini cok zor bir duruma sokmussun orasi malum ama bu dunyada caresi olmayan tek sey olumdur. Elbette zor gunler geciriyorsun simdi ama kafani topla ve dogru olan ne ise onu yap. Buraya sormussun ne yapayim cikis yolu diye, herkesten bir ses cikmis. Simdi kendi ayaklarinin uzerinde dur ve sen ne istiyorsan kimsenin ne dedigini dinlemeden onu yap. Basini koy iki elinin arasina dusun ben bundan 10 sene sonra nerede ne yapiyor olmak istiyorum diye. Bu soruyu cevaplamak cok kolay degil ama ne hayal edersen o olursun. Guzel seyler dusun ona gore hareket et. Sen cok degerli bir insansin!
Onunde upuzun ve guzel bir hayat olacak. Herkes ufak ya da buyuk hatalar yapar bu hayatta. Inan bana ne ilk ne de son kadinsin bu hataya dusen. Sana dogru yapmissin diyemiyorum, kesinlikle hata yapmissin ama bundan sonra onune bakarken gecmiste yaptigin hatalari da aklinda tut ve ona gore yasa.
Guclu ol!30 Yorumla
+1 yılKınayanları takma ve kendini üzme hiç biri bunu yaşamadan ölmeyecek. Yapmışsın bir hata yapmasaymışsın keşke ama olanla ölene çare yok. Bunu konuşmayada gerek yok.
1- Çocuğun babası evli mi bekar mı? Seni seviyor mu sevmiyor mu? Çocuğu istiyor mu istemiyor mu? Eğer evlenme durumunuz varsa konunun üstünü kapat evlen ve çocuğunu doğur.
2-Böyle bir şansın yoksa o karaktersiz adamdan parayı al ve çocuğu aldır. Evet günah ama zinada günah onu yapmışsın bunuda kendin için yapmalısın. Kimseye bu durumu açıklayamaz ve kaldıramazsın. iyilikler yanında olsun.52 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için tesekkur ederim bu kadar insan icinde bitek sen iyi hissettirdin. Ama bebeğin babası beni ve bebeği istemiyor ona bidaha hicbi şekilde ulaşmamı istemiyor kendi başının çaresine bak dedi ve hayatını yaşıyor. Ölümden baskası çare değil
- +1 yıl
Pezvnge bak. Canım benim para ayarla aldır. Ölüm derken bir günah işlemişsin intihar gibişeylerin affı yok. Aldır kurtul bak hayatına. senin hayatın kimseyi ilgilendirmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
+1 yılDoğuracaksın çıkış yolunu sevişmeden önce düşünecektin. heriflerle birlikte oluyorsunuz gelip burada ağlıyorsunuz. artık bu bizi bağlıyor mu bağlamıyor?
şimdi zaten olan olmuş diyen kumkumalar gelir. biz evlenmeden bekaretinizi kaybetmeyin sevişmeyin deyince de bunlar namus bekçisi misin diye laf ederler.
Alın şimdi 18 yaşındaki çocuğa siz çare bulun.711 Yorumlakorkma biiz bağlayan yok demişin babası sen sin demedi zatemn kız sana
- +1 yıl
@yasminsipahi o zaman gelip burada ağlamasın.. 18 yaşındaki çocukların veya daha alt yaş grubundaki çocukların cinsellikle erken tanışmalarına siz çanak tutuyorsun. ondan sonra neden erken hamilelik neden efendim çocuklar esirgeme kurumundalar, neden babasız çocuk sayısı arttı. artar tabi! çanak tutarsan değerlerini kaybedersen artar tabi!!!
Soran+1 yılBebeğin babası beni istemiyor
- +1 yıl
annene söyle para bulup aldırsın çocuğu ya da o oğlanın annesine ailesine git
- +1 yıl
bebek kaç aylık.
- +1 yıl
2 haftalıkmış altta öyle dedi @first_class_aviator
- +1 yıl
Namus bekcisi seni
- +1 yıl
@AndrogynousDen geldi yine tipini sevdiğim. bu durum daha mı iyi sence. 18 yaşında bir süt bebesinin hamile olması daha mı iyi
- +1 yıl
@first_class_aviator parazit yapma , abaze sey seni
- +1 yıl
@AndrogynousDen abaza mı? allahım delirecem.. sünepe salakların beni itham ettiği şeye bak. abaza olmayın sevişmeyin diye kendimi kaybediyorum burada. offf senin gibi öküzler ne anlar toplumdan falan... Profilinden ne olduğun da gayet anlaşılıyor senden bunu anlamanı beklemiyorum dolayısıyle.
TR'de babasız çok büyütmek çok ama çok zor bir olay! Zorla güzellik de olmuyor; yani seninle evlenmeyeceğine göre? Tek bir alternatif kalıyor önünde; çocuğu aldırıp hayatına devam etmen ve yaşadığın bu travmayı az hasarlı olarak atlatman. Burada ailenin durumdan haberdar olup olmadığı da önemli bir faktör tabi. Bu tür konuları toplumsal çekincelerden ötürü yargı boyutuna taşımak hiç de sanıldığı kadar kolay değil çünkü. Umarım bu genç yaşında bu ağır yükün altından hem madden hem manen kalkmasını bilirsin.
00 Yorumla18 yaşında ve hamile mi? Çıkış yolu dediğine göre nikahsız bir bebek sanırım. Kızım sevişmeyi öğreniyorsunuz da korunma yöntemlerini niye öğrenmiyorsunuz anlamıyorum. Minareyi çaldığında "kılıf" ını hazırlasaydın çıkış yolu aramazdın.
73 Yorumla
Soran+1 yılKorunmuştum zaten nasıl oldu anlamadım
+1 yılBunları O İşi Yapmadan Önce Düşünecektin!
Ya Kürtaj Yaptırıp Vebal Alacaksın.
Ya Ailene Durumu İzah Edeceksin.
Yok Beni Keserler Öldürürler Diyorsan Polise Git Durumu İzah Et Valiliğe Yönlendirilip Sığınma Evlerinden Birine Yerleştirirler.211 Yorumla- +1 yıl
aynen.
+1 yılBahsi geçen durum için bence yanlış yerde cevap arıyorsun. Acil bir büyüğüne durumu paylaş ve en zararsız şekilde o bebeği dünyaya nasıl getirebilirsin bunun çaresine bak. Senin çıkış yolun bacak aranda. Yanlış bir şey yapmamanızı öneririm onunda sen kadar yaşamaya hakkı var artık.
Daha 18 yaşında sevişmeyi öğrenmiş bir şekilde yapmışsın neden korunmayı öğrenmiyorsunuz onu anlamıyorum.
Her şeyi * et yer burası değil acil psikolojik desteğe ve anlayışlı birer ebeveyne ihtiyacın var.
Allah Yardımcın Olsun.00 Yorumlahayatını mahvetmişsin bu saatten sonra güzel bir yaşantın olamaz. ha git çocuğa anlat belki evlenir senle düzgün hayata dönersin ev hanımı olursun filan bilemem ama yaptığın şu ki gerçekten aptallık yapmışsın. okulda olman yerine çocuk hee vay be gençliğimize bak !
10 YorumlaDaha 18 indesin keşke ailenden ayrı kendi ayakların üzerindeyken böyle bir fiile kalkışsaydın, senin için zor olucak. Yaşın küçük tecrüben az hayatta. Doğru bulduğumdan demiyorum bunları bence çok yanlış ama bir yola girmişsin artık. Şahsen kimsenin karnındakini öldürmesini istemem fakat senin seçimin olduğundan bir yorumda bulunamam. Birine bunu söyle sana yardımcı olsun bu konuda, bir dostun olabilir. Doğurmak istemiyorsan da senin seçimin, yanlış bana göre ama kürtajdan başka aklıma gelmiyor.. düşerse belki bir ihtimal daha erken sıyrılırsın. Ailenin haberi yok anladığım kadarıyla, umarım çözüm bulursun.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun
Mühim olan kaç yaşında hamile kaldığın değil ,
Buna imkanın olup olmadığı ,
İlk tercih tabiki doğurmak olsun , sonuçta o da bir canlı
Ama evli değilsen , istenmeyen ilişkiden meydana geldi ise , hazır değilsen vs.
Aldırman şart , bunun dahilinde çok titiz bir doktora bunu yaptırman şart çünkü geleceğini çok etkiler22 Yorumla
Soran+1 yılAşırı derecede trombosit dusuklugum var kurtajda kan kaybından olebilirim
- +1 yıl
Yasal olmasa dahi bunların hapları var , kürtaj olmadan da düşürebilirsin.
Elini ne kadar çabuk tutarsan , hayati tehliken o denli düşer.
Ayrıca , kürtaj olurken zaten kan ünitesi ile destekler doktorun , bu önemli bir husus.
1. 18 yaşını doldurmuşsan bebeği istemiyorsan sevgilini alıyorsun hastaneye gidip kürtaj oluyorsun. Gizlilik istersen özel hastanede yaptırabilirsin.
2. Bebeği istiyorsanız ailelerinizle konuşuyorsunuz nikahmı kıyarsınız naparsanız çocuğu doğuruyorsun.
Başka çıkış yolu yok.00 Yorumlaolan olmus artık soyle boyle yapsaydın demek biseyi degiştirmiyo
yasın 18 den ufaksa.. bu ıs oldugunda sana buu yapanın anasını aglatırsın
cocugu huzursuz et... aileisne soylmekle tehdit et gerekirse soyle sonrada git şikayette buılun duyrumu anlat hmileyim de kabul etmiyo de bak neler oluyor sonra gor00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇocukla evleneceksen bebek kalsın ama evlenmeyeceksen diğer alternatifi düşün. Böyle bir ilişkiden doğduğunu bilmek çocuğun hayatı boyunca peşini bırakmayacaktır. Mantıklısı buymuş gibi görünürken birde "yaşama hakkı" diye birşeyde var. Tamamen senin vicdanına kalmış. Karar senin olacaktır. Ailene hesap vermek de sorun olacaktır.
00 YorumlaÇıkış yolunu doktorlar bulur çocuk dogacakken sen merakta kalma.
He birde şunu diyeyim, o işi yapmadan önce düşünecektin, ah vah etmenin anlamı yok.10 Yorumla
+1 yılYapmışsın bir hata yaptığın zat ile görüş ne yapacağınıza ortak karar verin bizim söylediklerimiz seni kurtarmaz
50 Yorumla
+1 yılÇıkış yoluna giriş yaptırmasaydın böyle bir sorunun olmazdı nasıl çekeceksiniz o sabilerin günahını, iğreniyorum
Devlete sığın20 Yorumla
+1 yılönce empati yap kendini onun yerine koy sen olsaydın nasıl muamele görmek isterdin onu düşün. Öyle karar ver. İleriyi de düşünmek lazım tabi başarabilirsen..
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şimdiden Çocuk odası hazırlayın. Yapmadan önce düşünceksin.
Biz demiyozmu evlenemden yapma. Bunu bırak bari prezervatif kullansaydın.
Çıkış yolu: Rahim !!!00 Yorumlazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Nasıl hamile kaldın? afiyetle ülker çikolatalı gofret yerken mi? çok yazık ya :asdflsagpğşweroıygpwre5yhrdthf
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok yardımcı oldun sağol
+1 yılHamileyim napıcam :(( diye yazan bir kafa yapısının çocukluğun , bir çocuğu yetiştirmemesi gerektiğini düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılo çocuk kendi emelleriyle gelmedi meydana kendiniz güvenmiyosanız yapmayın abi o işi ne midesiz insanlarsınız.
00 Yorumla
+1 yılŞu işleri evliliğe biraksaniz böyle sorunlar olmicak kardeşim yasin kaç basın kaç daha 18 yaş ağzı süt kokan bebeksin daha git bilerek düşür hastanede re rezil olma aldirarak
00 Yorumla
+1 yılYaptığın haltın cezasını çekeceksin o çocuğu doğuracaksın ve sonuçlarına katlanacaksın.
10 Yorumla
+1 yılYalan söylüyorsun yaaalannn çıkışın yerini bildiğini hepimiz dahil sende biliyorsun ulennn arka kapıdan çıkarsa Yaşamaz yavrum bunu sende biliyorsun
00 Yorumla18 yaşıdasın profilde 25-29 yaş arası gözüküyosun bide nabıcam diye soruyosun
dogurcak halin yok herhalde aldırıcaksın tabiki10 Yorumlaevlenmeden cinsel iliskiye girmeyin kardesim.
hani cok evlenmek isteseydin zaten bir koca bulurlardı sana. madem olan olmus git cocukla konus evlenin, en çıkar yol bu.00 YorumlaSalaksınız şapka diye bir şey var.. Madem o haltı yemeye hazırsın o zaman yanında kondom taşıcaktın. Aldırmaya kalkarsın o canı sen şimdi..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneyle korundun da oldu? ve bu duruma hamile bırakanın tepkisi ne önemli olan o, ama ne olursa olsun aldırma derim ben, bir can o her şeyden önce.
00 Yorumla
+1 yılçıkış yolunu giriş yolunu gösterdiğin kişiye sor canım
10 Yorumla
+1 yılÇıkış yolu belli anam sana giren girmiş çıkışa odaklan :)
34 Yorumla- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
eig olmali
- +1 yıl
Destekler gelsin
Çocuk & Ebeveyn konusunda 4,5b cevap paylaştı. Cikis yolu vajina. Ama bazen karni keserekse aliyolar.
20 Yorumla
+1 yılParan varsa git aldır (kürtaj yaptır), paran yoksa düşük yap... Hap falan iç bişeyler yap işte
00 Yorumlane güzel korunmayı düşünme zevkten inle damlasını ziyan etmeden içine al
sonra çıkış yolu:))
allah yardımcın olsun00 Yorumla
+1 yılOkları takip et --------------->KÜRTAJ=TEK ÇIKIŞ YOLU.
00 Yorumla
+1 yılÇıkış yolu o bebeği yaparkendi onuda kaçırmışsın güzelim
00 Yorumla
+1 yılAllah analı babalı büyütsün yapmadan önce düşüncektin ;) .
00 Yorumla
+1 yılEvli degilsin galiba çocuguna kiyma :( kimden hamile isen onunla gorus konus evlenin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonunu düşünen kahramaz olmaz :D
ye ye ye sonra hamileyim ne yapalım biz mi diktik seni kim diktiyse ona söyle :D00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 486 cevap paylaştı. https://i.hizliresim.com/OBBB8z.jpg
Buyur çıkış yolu sana00 YorumlaO işi yaparken bizden yardım mı aldınız şimdi lütfen yardım edin diyorsun.
00 Yorumla
+1 yılgider aldırırsın ama ömür boyu vicdan azabı çekersin inşallah
00 Yorumla
+1 yıl. bir b. k yiyorsunuz sonuçlarını düşünüp de yapın o zaman !
00 Yorumla
+1 yıleğer troll değilsen ben bitmişsin sen nanayı yemişsin
00 Yorumla
+1 yılDaha beter ol yaşayp burada bşze dert yanma gt babasını bul..
00 YorumlaKeskede annen o gecede babana olmaz başım agriyo diyeydi :D
00 Yorumlaevli değilsen sıkıntı büyük. annene söyle sadece o bilsin kürtaj yaptırırsın
00 YorumlaCikis yolu bacak arasi
212 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbide sevgilin terk eder tam olur :D 10 dk lık zevk için hayatınızı karartıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılKaldırmakla çözüm bulamazsın ömrün boyunca o yük ağır gelir bence babasıyla gorusup evlenin en mantıklısi bu
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBöyle seyleri evlenmeden yapmayın diye diye agzımızda tüg bitti yahuu...
sonra böyle üzülüyorsunuz iste :( :( Allah Allah... Gecmis olsun!!!00 Yorumla
+1 yılbu saatten sonra ne yolu gösterelim. Bunu hamile kalmadan önce düşünecektin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmadan önce sorsaydin sakin yapma ddedik yapmisin artık ne halin varsa gor zevk alırken iyidir ama. DMİ küçük o. buuuuu ben senden 1uas Küçüğüm opusmediniz bile daha
00 YorumlaZikisirken bize mi sordun amugakdugum ne bk yersen he derler
Ben demiyom derler.00 YorumlaSen bebeği kendi haline bırak o bulur çıkış yolunu...
00 YorumlaBu yaşta ilişkiye mi girdin erkek arkadasinla psikolojik destek al
00 Yorumla
+1 yıl9 ay sonra o bulur çıkış yolunu, sen bence giriş yolunu kapatacaktın ilk başta
00 YorumlaYa doğurakcın ya da aldırcaksın oda senin vicdanına kalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmuhtemelen ewli degilsin aldırmakta büyük günahtır eger ailen geniş mezhepli bir aile ise çocugu dünyaya getir. ailen muhafazakar isede Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlen yaptığın kişiyle istemezse ailesine git oda olmazsa ailene söyle ama o çocukla evlenn !!!
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvlenecek tabikii başka çaresi yok hemde eşşşek gibi evlenecek ;) @Muzoman
Soran+1 yılBebeğin babası beni istemiyor
Cevap sahibi+1 yılzorla istedeceksin tehdit et bu çocuğu doğurur senin peşinden ayrılmam de dna testi yaptırır çatır çutur paranı yerim deevlendiğin zaman evinde huzur koymam de. hemen duygulanmayın kızım ya evleneceğim de ve yap
+1 yılyapmasaydın kızım bizemi sordun yaparken. zevk için çocuğun günahına giriyonuz bir git...
00 YorumlaYapmadan önce düşünecektin. Gazetede ölüm haberini okuduğumda iki fatiha okurum ruhuna :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıkış yolu yok cocugu dogur ilerde vicdan azabı cekme :)
00 Yorumla- Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat