• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Çocuk & Ebeveyn

Hamileyim napicam :'(( ?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
18 yaşındayım hamileyim çıkış yolu gosterin lütfen :'(
Hamileyim napicam :'(( ?
Hamilelik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• cems34
    cems34 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 83%
    +1 yıl

Herşeyden önce , 2 haftalık dediğin için normalde bu sürede sadece Beta Hcg kan testi ile kesinleşen bir durum ve daha önce belirleyen bir şey yok. Beta Hc apılmadı ise bunu nasıl tesbit ettiğini , ve nasıl emin olduğunu iyi düşünmeli ve bunu da prediktör çubuklarla kendi başına değil bir doktor eşliğinde yapmalısın. Adet görmedim dersen yaşın ve gerilimin gereği gecikmiş de olabilir veya başka neden de olabilir.

Seni şunu yaptın bunu yaptın diye yargılamanın duruma hiç bir faydası olmaz zaten hiç kimse de benim tuzum kuru seninki yaş diyecek seviyede konum veya yetkide değil , hepsi önce bir kendine baksın. Sen zorlanmış olabilirsin kandırılmış olabilirsin ya da başka ağza alınmayacak sebepler de yaşamış da olabilirsin.

Daha bacağı okuldan çıkmadan askerlik iş ev ve diğer mertlik emaresi herşeyi kenara bırakıp , ırf kendine erkek olduğunu kanıtlamak için bir kızın ruhunu yüreğinden masumiyetini de elinden alıp , acemi terzi misali hamile bıraktığında topukları kçna vura vura kaçan bir erkeğe erkek değil ; sırtlan denir.

Hamile olduğun Hcg ile doğrulanırsa ve küçük sırtlan hala ortalarda yoksa , bunun raporunu alıp 18 yaşını doldurdunsa kendi başına savcılığa başvurman yeter. Onu girdiği "delik" ten bulur çıkarır ve savcının karşısına dikerler ve son kez senin ve bebeğin sorumluluğunu alıp almayacağı sorulur. Aldı ve aileler de prosedürlerde anlaştı ise ne ala , ya da banane ya da benden değil derse tutuklanır ve kamu davaları peşpeşe açılır. Sonuçta ceza alır ve hiç de az olmaz.

Velev ki olay esnasında 18den küçüktün veya hala küçüksün ; bu durumda tutuklu yargılanır , çocuğa cinsel tasallut davası da açılır ki bütün cezaları yüzde 50 fazlası ile alır , sen vazgeçsen de kamu vazgeçmez 7 -12 sene arası yer ve hayatı kayar. Onun bebeğini istemiyorsan hamileliğin tahliyesi için hakimin ilk 2,5 ayda karar vermesi gerek ve buna da tecavüzlerde karar verilebilir, yani acilen bu işlere başlaman ve oturup düşünmek yerine elini çabuk tutman gerek.

4
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hameligimi testle anladım 2 haftalık olduğunu kendim tahmin ettim bebegin babası beni ve bebeği istemiyor tehtit ediyor bidaha beni arama diye eğer gidip ailesine ya da polise şikayet edersem beni öldüreceğini söylüyor ben korkuyorum elim kolum bağlandı

Yorumla
    • AntinKuntinn
      AntinKuntinn
      +1 yıl

tek çaren var kürtaj, sonrada bir daha böyle işlere girme.

Yorumla
    • cems34
      cems34
      +1 yıl

Prediktörler 3 çizgi bile gösterse doğru göstermeyebiliyor ve 2 haftalık bir hamileliği bunlar belirleyemez , ancak 1 aydan sonra olasılık anlamında kullanılabilir ve her şekilde kesin sonuç Hcg ile alınır. Bunu kesin belirlemeden hiç bir şey olmaz.

Kişinin isteksizliğine gelince ; boyuna bosuna yetersizliğine namertliğine bakmadan seni sevgi veya başka şekilde razı etmesi ve ilişkiye girmesi -- kandırma yolu ile tecavüz-- den ibarettir. Kandırma ile tecavüzün birbirinden farkı yok , ha rızanı akıl dışında ve duygusal istismar ile edinmiş ha zorla yapmış hakim nezdinde hiç farkı olmaz.

Sen korkup elini kolunu bağlayıp oturursan bu grip değil ki geçsin , giderek durum daha karmaşıklaşacak ve onun tehditleri , seni kendi başına bırakması da sorumluluğunu sıfırlamıyor. Ona öyle geliyor, bunları savcıya söylersen zaten hayatına kast söz konusu olduğundan hemen içeri aldırıp hareketsiz bırakacaktır, gerisi de mahkemede gelecektir.
      Korkmamalı hakkını aramalısın

Yorumla

En İyi Cevaplar

• SarışınTercüman
    SarışınTercüman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl

Doğuracaksın arkadaşım çıkış yolu yok. Bunu o erkekle yatmadan önce düşünecektin. Böyle şerefsiz heriflerle birlikte oluyorsunuz sonra gelip burada ağlıyorsunuz. İlk hamileliğinde kürtaj yaptırırsan eğer bundan sonra bir daha çocuğun olmayabilir. Bu riski alabilecek misin?

Çocuğun babası da kabul etmiyormuş. Ohhh hayırlı olsun ne diyelim o zaman !
    Biz evlenmeden bekaretinizi kaybetmeyin sevişmeyin deyince de bunlar namus bekçisi misin diye laf ederler.
    Ah şöyle şerefsiz erkeklerle sevgili olacağınıza sizinle ciddi düşünen efendi erkeklerle arkadaşlık kursanız.

Alın şimdi 18 yaşındaki kıza siz çare bulun ! Bulabilirseniz tabi !

0
    1 Yorumla
    • İpkkkkkk
      İpkkkkkk
      +1 yıl

Ne kadar acımasız bi insansın sen sırf senin bu iğrenç yorumuna cevap vermek için kayıt olup giriş yaptım şuraya insan halinden anlayacağına verdiğin cevaba bak geri kafalı

Yorumla
  • Sevgi_Dunya
    Sevgi_Dunya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 48%
    +1 yıl

Bu sitedeki herkes 18 inde herseyi cok olgun ve mantikli mi yapiyordu? Herkes yuklenmis ama...

Bu durumda olmana uzuldum. Cikis yolunu kendin secmelisin. Birlikte oldugun kisinin nasil bir karakter oldugunu bilmedigimden gercekten bir insani oldurecek kadar alcalir mi bilemiyorum. Kendini cok zor bir duruma sokmussun orasi malum ama bu dunyada caresi olmayan tek sey olumdur. Elbette zor gunler geciriyorsun simdi ama kafani topla ve dogru olan ne ise onu yap. Buraya sormussun ne yapayim cikis yolu diye, herkesten bir ses cikmis. Simdi kendi ayaklarinin uzerinde dur ve sen ne istiyorsan kimsenin ne dedigini dinlemeden onu yap. Basini koy iki elinin arasina dusun ben bundan 10 sene sonra nerede ne yapiyor olmak istiyorum diye. Bu soruyu cevaplamak cok kolay degil ama ne hayal edersen o olursun. Guzel seyler dusun ona gore hareket et. Sen cok degerli bir insansin!

Onunde upuzun ve guzel bir hayat olacak. Herkes ufak ya da buyuk hatalar yapar bu hayatta. Inan bana ne ilk ne de son kadinsin bu hataya dusen. Sana dogru yapmissin diyemiyorum, kesinlikle hata yapmissin ama bundan sonra onune bakarken gecmiste yaptigin hatalari da aklinda tut ve ona gore yasa.

Guclu ol!

3
    0 Yorumla
  • SempatikYalancılar
    SempatikYalancılar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Kınayanları takma ve kendini üzme hiç biri bunu yaşamadan ölmeyecek. Yapmışsın bir hata yapmasaymışsın keşke ama olanla ölene çare yok. Bunu konuşmayada gerek yok.
    1- Çocuğun babası evli mi bekar mı? Seni seviyor mu sevmiyor mu? Çocuğu istiyor mu istemiyor mu? Eğer evlenme durumunuz varsa konunun üstünü kapat evlen ve çocuğunu doğur.
    2-Böyle bir şansın yoksa o karaktersiz adamdan parayı al ve çocuğu aldır. Evet günah ama zinada günah onu yapmışsın bunuda kendin için yapmalısın. Kimseye bu durumu açıklayamaz ve kaldıramazsın. iyilikler yanında olsun.

5
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumun için tesekkur ederim bu kadar insan icinde bitek sen iyi hissettirdin. Ama bebeğin babası beni ve bebeği istemiyor ona bidaha hicbi şekilde ulaşmamı istemiyor kendi başının çaresine bak dedi ve hayatını yaşıyor. Ölümden baskası çare değil

Yorumla
    • SempatikYalancılar
      SempatikYalancılar
      +1 yıl

Pezvnge bak. Canım benim para ayarla aldır. Ölüm derken bir günah işlemişsin intihar gibişeylerin affı yok. Aldır kurtul bak hayatına. senin hayatın kimseyi ilgilendirmez

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

55

Cevap

106

Cevap

• first_class_aviator
    first_class_aviator Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Doğuracaksın çıkış yolunu sevişmeden önce düşünecektin. heriflerle birlikte oluyorsunuz gelip burada ağlıyorsunuz. artık bu bizi bağlıyor mu bağlamıyor?

şimdi zaten olan olmuş diyen kumkumalar gelir. biz evlenmeden bekaretinizi kaybetmeyin sevişmeyin deyince de bunlar namus bekçisi misin diye laf ederler.

Alın şimdi 18 yaşındaki çocuğa siz çare bulun.

7
    11 Yorumla
    • yasminsipahi
      yasminsipahi

korkma biiz bağlayan yok demişin babası sen sin demedi zatemn kız sana

Yorumla
    • Ceyhun789
      Ceyhun789
      +1 yıl

@first_class_aviator helal olsun çok güzel kapat atmışsın bunlara

Yorumla
    • first_class_aviator
      first_class_aviator
      +1 yıl

@yasminsipahi o zaman gelip burada ağlamasın.. 18 yaşındaki çocukların veya daha alt yaş grubundaki çocukların cinsellikle erken tanışmalarına siz çanak tutuyorsun. ondan sonra neden erken hamilelik neden efendim çocuklar esirgeme kurumundalar, neden babasız çocuk sayısı arttı. artar tabi! çanak tutarsan değerlerini kaybedersen artar tabi!!!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bebeğin babası beni istemiyor

Yorumla
    • yasminsipahi
      yasminsipahi
      +1 yıl

annene söyle para bulup aldırsın çocuğu ya da o oğlanın annesine ailesine git

Yorumla
    • first_class_aviator
      first_class_aviator
      +1 yıl

bebek kaç aylık.

Yorumla
    • Gritaelecodemialma
      Gritaelecodemialma
      +1 yıl

2 haftalıkmış altta öyle dedi @first_class_aviator

Yorumla
    • AndrogynousDen
      AndrogynousDen
      +1 yıl

Namus bekcisi seni

Yorumla
    • first_class_aviator
      first_class_aviator
      +1 yıl

@AndrogynousDen geldi yine tipini sevdiğim. bu durum daha mı iyi sence. 18 yaşında bir süt bebesinin hamile olması daha mı iyi

Yorumla
    • AndrogynousDen
      AndrogynousDen
      +1 yıl

@first_class_aviator parazit yapma , abaze sey seni

Yorumla
    • first_class_aviator
      first_class_aviator
      +1 yıl

@AndrogynousDen abaza mı? allahım delirecem.. sünepe salakların beni itham ettiği şeye bak. abaza olmayın sevişmeyin diye kendimi kaybediyorum burada. offf senin gibi öküzler ne anlar toplumdan falan... Profilinden ne olduğun da gayet anlaşılıyor senden bunu anlamanı beklemiyorum dolayısıyle.

Yorumla
  • entelman
    entelman Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 36%
    +1 yıl

TR'de babasız çok büyütmek çok ama çok zor bir olay! Zorla güzellik de olmuyor; yani seninle evlenmeyeceğine göre? Tek bir alternatif kalıyor önünde; çocuğu aldırıp hayatına devam etmen ve yaşadığın bu travmayı az hasarlı olarak atlatman. Burada ailenin durumdan haberdar olup olmadığı da önemli bir faktör tabi. Bu tür konuları toplumsal çekincelerden ötürü yargı boyutuna taşımak hiç de sanıldığı kadar kolay değil çünkü. Umarım bu genç yaşında bu ağır yükün altından hem madden hem manen kalkmasını bilirsin.

0
    0 Yorumla
  • zynp81
    zynp81 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 50%
    +1 yıl

18 yaşında ve hamile mi? Çıkış yolu dediğine göre nikahsız bir bebek sanırım. Kızım sevişmeyi öğreniyorsunuz da korunma yöntemlerini niye öğrenmiyorsunuz anlamıyorum. Minareyi çaldığında "kılıf" ını hazırlasaydın çıkış yolu aramazdın.

7
    3 Yorumla
    • Muzoman
      Muzoman
      +1 yıl

Bunlar bitmiş okeye dönüyor yaa. Yeni nesile resmen acıyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Korunmuştum zaten nasıl oldu anlamadım

Yorumla
    • zynp81
      zynp81
      +1 yıl

Korunmadan kastın gün saymaksa geri çekmekse zart zurt bunlar korunma değil bilesin. #Muzoman valla bende acıyorum doğru söze ne hacet.

Yorumla
  • SerKan1923
    SerKan1923 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl

Bunları O İşi Yapmadan Önce Düşünecektin!

Ya Kürtaj Yaptırıp Vebal Alacaksın.

Ya Ailene Durumu İzah Edeceksin.

Yok Beni Keserler Öldürürler Diyorsan Polise Git Durumu İzah Et Valiliğe Yönlendirilip Sığınma Evlerinden Birine Yerleştirirler.

21
    1 Yorumla
    • bilemiyorum_
      bilemiyorum_
      +1 yıl

aynen.

Yorumla
  • FinanciaLMistake
    FinanciaLMistake Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

Bahsi geçen durum için bence yanlış yerde cevap arıyorsun. Acil bir büyüğüne durumu paylaş ve en zararsız şekilde o bebeği dünyaya nasıl getirebilirsin bunun çaresine bak. Senin çıkış yolun bacak aranda. Yanlış bir şey yapmamanızı öneririm onunda sen kadar yaşamaya hakkı var artık.

Daha 18 yaşında sevişmeyi öğrenmiş bir şekilde yapmışsın neden korunmayı öğrenmiyorsunuz onu anlamıyorum.

Her şeyi * et yer burası değil acil psikolojik desteğe ve anlayışlı birer ebeveyne ihtiyacın var.

Allah Yardımcın Olsun.

0
    0 Yorumla
  • Kozmik06
    Kozmik06 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl

hayatını mahvetmişsin bu saatten sonra güzel bir yaşantın olamaz. ha git çocuğa anlat belki evlenir senle düzgün hayata dönersin ev hanımı olursun filan bilemem ama yaptığın şu ki gerçekten aptallık yapmışsın. okulda olman yerine çocuk hee vay be gençliğimize bak !

1
    0 Yorumla
  • blacksab
    blacksab Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Daha 18 indesin keşke ailenden ayrı kendi ayakların üzerindeyken böyle bir fiile kalkışsaydın, senin için zor olucak. Yaşın küçük tecrüben az hayatta. Doğru bulduğumdan demiyorum bunları bence çok yanlış ama bir yola girmişsin artık. Şahsen kimsenin karnındakini öldürmesini istemem fakat senin seçimin olduğundan bir yorumda bulunamam. Birine bunu söyle sana yardımcı olsun bu konuda, bir dostun olabilir. Doğurmak istemiyorsan da senin seçimin, yanlış bana göre ama kürtajdan başka aklıma gelmiyor.. düşerse belki bir ihtimal daha erken sıyrılırsın. Ailenin haberi yok anladığım kadarıyla, umarım çözüm bulursun.

0
    0 Yorumla
  • Extracurricular
    Extracurricular Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Öncelikle geçmiş olsun
    Mühim olan kaç yaşında hamile kaldığın değil ,
    Buna imkanın olup olmadığı ,
    İlk tercih tabiki doğurmak olsun , sonuçta o da bir canlı
    Ama evli değilsen , istenmeyen ilişkiden meydana geldi ise , hazır değilsen vs.
    Aldırman şart , bunun dahilinde çok titiz bir doktora bunu yaptırman şart çünkü geleceğini çok etkiler

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aşırı derecede trombosit dusuklugum var kurtajda kan kaybından olebilirim

Yorumla
    • Extracurricular
      Extracurricular
      +1 yıl

Yasal olmasa dahi bunların hapları var , kürtaj olmadan da düşürebilirsin.
      Elini ne kadar çabuk tutarsan , hayati tehliken o denli düşer.
      Ayrıca , kürtaj olurken zaten kan ünitesi ile destekler doktorun , bu önemli bir husus.

Yorumla
  • sbuses
    sbuses Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

1. 18 yaşını doldurmuşsan bebeği istemiyorsan sevgilini alıyorsun hastaneye gidip kürtaj oluyorsun. Gizlilik istersen özel hastanede yaptırabilirsin.
    2. Bebeği istiyorsanız ailelerinizle konuşuyorsunuz nikahmı kıyarsınız naparsanız çocuğu doğuruyorsun.
    Başka çıkış yolu yok.

0
    0 Yorumla
  • thestrain
    thestrain Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

olan olmus artık soyle boyle yapsaydın demek biseyi degiştirmiyo
    yasın 18 den ufaksa.. bu ıs oldugunda sana buu yapanın anasını aglatırsın
    cocugu huzursuz et... aileisne soylmekle tehdit et gerekirse soyle sonrada git şikayette buılun duyrumu anlat hmileyim de kabul etmiyo de bak neler oluyor sonra gor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Çocukla evleneceksen bebek kalsın ama evlenmeyeceksen diğer alternatifi düşün. Böyle bir ilişkiden doğduğunu bilmek çocuğun hayatı boyunca peşini bırakmayacaktır. Mantıklısı buymuş gibi görünürken birde "yaşama hakkı" diye birşeyde var. Tamamen senin vicdanına kalmış. Karar senin olacaktır. Ailene hesap vermek de sorun olacaktır.

0
    0 Yorumla
  • DerinKuyu
    DerinKuyu Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 34%
    +1 yıl

Çıkış yolunu doktorlar bulur çocuk dogacakken sen merakta kalma.

He birde şunu diyeyim, o işi yapmadan önce düşünecektin, ah vah etmenin anlamı yok.

1
    0 Yorumla
  • MetehanMarley
    MetehanMarley Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Yapmışsın bir hata yaptığın zat ile görüş ne yapacağınıza ortak karar verin bizim söylediklerimiz seni kurtarmaz

5
    0 Yorumla
  • çikiçikidoktoru
    çikiçikidoktoru Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 55%
    +1 yıl

Çıkış yoluna giriş yaptırmasaydın böyle bir sorunun olmazdı nasıl çekeceksiniz o sabilerin günahını, iğreniyorum
    Devlete sığın

2
    0 Yorumla
  • nayleyahşi
    nayleyahşi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

önce empati yap kendini onun yerine koy sen olsaydın nasıl muamele görmek isterdin onu düşün. Öyle karar ver. İleriyi de düşünmek lazım tabi başarabilirsen..

0
    0 Yorumla
  • Scre4m
    Scre4m Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Şimdiden Çocuk odası hazırlayın. Yapmadan önce düşünceksin.
    Biz demiyozmu evlenemden yapma. Bunu bırak bari prezervatif kullansaydın.
    Çıkış yolu: Rahim !!!

0
    0 Yorumla
  • Behnann
    Behnann Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Nasıl hamile kaldın? afiyetle ülker çikolatalı gofret yerken mi? çok yazık ya :asdflsagpğşweroıygpwre5yhrdthf

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok yardımcı oldun sağol

Yorumla
  • dudakkremii
    dudakkremii Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 30%
    +1 yıl

Hamileyim napıcam :(( diye yazan bir kafa yapısının çocukluğun , bir çocuğu yetiştirmemesi gerektiğini düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • soruşalımm
    soruşalımm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

o çocuk kendi emelleriyle gelmedi meydana kendiniz güvenmiyosanız yapmayın abi o işi ne midesiz insanlarsınız.

0
    0 Yorumla
  • pembe_beyaz
    pembe_beyaz Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

Şu işleri evliliğe biraksaniz böyle sorunlar olmicak kardeşim yasin kaç basın kaç daha 18 yaş ağzı süt kokan bebeksin daha git bilerek düşür hastanede re rezil olma aldirarak

0
    0 Yorumla
  • İffetlimuvahhid
    İffetlimuvahhid Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Yaptığın haltın cezasını çekeceksin o çocuğu doğuracaksın ve sonuçlarına katlanacaksın.

1
    0 Yorumla
  • sandalcı06
    sandalcı06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Yalan söylüyorsun yaaalannn çıkışın yerini bildiğini hepimiz dahil sende biliyorsun ulennn arka kapıdan çıkarsa Yaşamaz yavrum bunu sende biliyorsun

0
    0 Yorumla
  • 0onurrr
    0onurrr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

18 yaşıdasın profilde 25-29 yaş arası gözüküyosun bide nabıcam diye soruyosun
    dogurcak halin yok herhalde aldırıcaksın tabiki

1
    0 Yorumla
  • ardadeniz
    ardadeniz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

evlenmeden cinsel iliskiye girmeyin kardesim.

hani cok evlenmek isteseydin zaten bir koca bulurlardı sana. madem olan olmus git cocukla konus evlenin, en çıkar yol bu.

0
    0 Yorumla
  • Fth1903
    Fth1903 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Salaksınız şapka diye bir şey var.. Madem o haltı yemeye hazırsın o zaman yanında kondom taşıcaktın. Aldırmaya kalkarsın o canı sen şimdi..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

neyle korundun da oldu? ve bu duruma hamile bırakanın tepkisi ne önemli olan o, ama ne olursa olsun aldırma derim ben, bir can o her şeyden önce.

0
    0 Yorumla
  • kirlenmişdaksil
    kirlenmişdaksil Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

çıkış yolunu giriş yolunu gösterdiğin kişiye sor canım

1
    0 Yorumla
  • damlacıkkk
    damlacıkkk Takip Et
    +1 yıl

Çıkış yolu belli anam sana giren girmiş çıkışa odaklan :)

3
    4 Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

Yuh :D

Yorumla
    • damlacıkkk
      damlacıkkk
      +1 yıl

:)))

Yorumla
    • gladyatör42
      gladyatör42
      +1 yıl

eig olmali

Yorumla
    • damlacıkkk
      damlacıkkk
      +1 yıl

Destekler gelsin

Yorumla
  • Culdesac
    Culdesac Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Cikis yolu vajina. Ama bazen karni keserekse aliyolar.

2
    0 Yorumla
  • Crazy_Hack
    Crazy_Hack Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Paran varsa git aldır (kürtaj yaptır), paran yoksa düşük yap... Hap falan iç bişeyler yap işte

0
    0 Yorumla
  • filofobik
    filofobik Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl

ne güzel korunmayı düşünme zevkten inle damlasını ziyan etmeden içine al
    sonra çıkış yolu:))
    allah yardımcın olsun

0
    0 Yorumla
  • birefsaneyimokubeni
    birefsaneyimokubeni Takip Et
    Yoda Yaş: 48
    +1 yıl

Okları takip et --------------->KÜRTAJ=TEK ÇIKIŞ YOLU.

0
    0 Yorumla
  • Dengdigidengdengg
    Dengdigidengdengg Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Çıkış yolu o bebeği yaparkendi onuda kaçırmışsın güzelim

0
    0 Yorumla
  • Sokakkafasi
    Sokakkafasi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Allah analı babalı büyütsün yapmadan önce düşüncektin ;) .

0
    0 Yorumla
  • BirOduna_AsıkKız
    BirOduna_AsıkKız Takip Et
    +1 yıl

Evli degilsin galiba çocuguna kiyma :( kimden hamile isen onunla gorus konus evlenin.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

onunu düşünen kahramaz olmaz :D
    ye ye ye sonra hamileyim ne yapalım biz mi diktik seni kim diktiyse ona söyle :D

0
    0 Yorumla
  • ibrahimc
    ibrahimc Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 486 cevap paylaştı.

https://i.hizliresim.com/OBBB8z.jpg
    Buyur çıkış yolu sana

0
    0 Yorumla
  • Proskines
    Proskines Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

O işi yaparken bizden yardım mı aldınız şimdi lütfen yardım edin diyorsun.

0
    0 Yorumla
  • uğurcan_97
    uğurcan_97 Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl

gider aldırırsın ama ömür boyu vicdan azabı çekersin inşallah

0
    0 Yorumla
  • jigglypuffff
    jigglypuffff Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

. bir b. k yiyorsunuz sonuçlarını düşünüp de yapın o zaman !

0
    0 Yorumla
  • Exterminater
    Exterminater Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

eğer troll değilsen ben bitmişsin sen nanayı yemişsin

0
    0 Yorumla
  • Zeus381905
    Zeus381905 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Daha beter ol yaşayp burada bşze dert yanma gt babasını bul..

0
    0 Yorumla
  • noxii4
    noxii4 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Keskede annen o gecede babana olmaz başım agriyo diyeydi :D

0
    0 Yorumla
  • tomclay
    tomclay Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

evli değilsen sıkıntı büyük. annene söyle sadece o bilsin kürtaj yaptırırsın

0
    0 Yorumla
  • DynamismT
    DynamismT Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Cikis yolu bacak arasi

21
    2 Yorumla
    • Ceyhun789
      Ceyhun789
      +1 yıl

Koptum 😂😂😂

Yorumla
    • BaggerV
      BaggerV
      +1 yıl

:D :D :D :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

bide sevgilin terk eder tam olur :D 10 dk lık zevk için hayatınızı karartıyorsunuz

0
    0 Yorumla
  • Gizem_onur
    Gizem_onur Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Kaldırmakla çözüm bulamazsın ömrün boyunca o yük ağır gelir bence babasıyla gorusup evlenin en mantıklısi bu

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Böyle seyleri evlenmeden yapmayın diye diye agzımızda tüg bitti yahuu...

sonra böyle üzülüyorsunuz iste :( :( Allah Allah... Gecmis olsun!!!

0
    0 Yorumla
  • Erdal_Gümüş
    Erdal_Gümüş Takip Et
    Bilge Yaş: 38
    +1 yıl

bu saatten sonra ne yolu gösterelim. Bunu hamile kalmadan önce düşünecektin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yapmadan önce sorsaydin sakin yapma ddedik yapmisin artık ne halin varsa gor zevk alırken iyidir ama. DMİ küçük o. buuuuu ben senden 1uas Küçüğüm opusmediniz bile daha

0
    0 Yorumla
  • burii01
    burii01 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Zikisirken bize mi sordun amugakdugum ne bk yersen he derler
    Ben demiyom derler.

0
    0 Yorumla
  • Froze__
    Froze__ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

Sen bebeği kendi haline bırak o bulur çıkış yolunu...

0
    0 Yorumla
  • Hubbes
    Hubbes Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Bu yaşta ilişkiye mi girdin erkek arkadasinla psikolojik destek al

0
    0 Yorumla
  • harrybosch
    harrybosch Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

9 ay sonra o bulur çıkış yolunu, sen bence giriş yolunu kapatacaktın ilk başta

0
    0 Yorumla
  • Ercan_57
    Ercan_57 Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Ya doğurakcın ya da aldırcaksın oda senin vicdanına kalmış

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

muhtemelen ewli degilsin aldırmakta büyük günahtır eger ailen geniş mezhepli bir aile ise çocugu dünyaya getir. ailen muhafazakar isede Allah yardımcın olsun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

evlen yaptığın kişiyle istemezse ailesine git oda olmazsa ailene söyle ama o çocukla evlenn !!!

0
    4 Yorumla
    • Muzoman
      Muzoman
      +1 yıl

Hee hee çocukta salaktı evlenecek bununla. Ailesine söylesinde sıksınlar kızın kafasına.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evlenecek tabikii başka çaresi yok hemde eşşşek gibi evlenecek ;) @Muzoman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bebeğin babası beni istemiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

zorla istedeceksin tehdit et bu çocuğu doğurur senin peşinden ayrılmam de dna testi yaptırır çatır çutur paranı yerim deevlendiğin zaman evinde huzur koymam de. hemen duygulanmayın kızım ya evleneceğim de ve yap

Yorumla
  • BudaklıNeşeOdunu
    BudaklıNeşeOdunu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

yapmasaydın kızım bizemi sordun yaparken. zevk için çocuğun günahına giriyonuz bir git...

0
    0 Yorumla
  • Muzoman
    Muzoman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Yapmadan önce düşünecektin. Gazetede ölüm haberini okuduğumda iki fatiha okurum ruhuna :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çıkış yolu yok cocugu dogur ilerde vicdan azabı cekme :)

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (101)
Devamını Gör(146)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Hamileyim napicam :'(( ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hamileyim nabıcam? 14 cevap verildi
Hamileyim ve kaynanam? 10 cevap verildi
Hamileyim napicam 😯🤰 ? 10 cevap verildi
Surtunme ile hamile kalinirmi? 6 cevap verildi
Eniştemden Hamileyim? 17 cevap verildi
Hamileyim ve dusuncelerim? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨