Arkadaşlar,
Tüy azaltıcı bioder kullananlar sonuçlarını yazabilir mi?
Bioder tüy azaltıcı işe yarıyor mu gerçekten?
Tüy azaltıcı bioder kullananlar sonuçlarını yazabilir mi?
Bioder tüy azaltıcı işe yarıyor mu gerçekten?
Daha önce kullanmıştım yıllar önce eczaneden almıştım. Fiyatıda baya yüksekti. 10yıl önce falandi ama artık epilasyon var ve bir kaç seansta hallediyorlar. Kokusu çok kötüydü ozamanlar ama şimdi bilmiyorum tabi geliştirmişlerdir.
Epilasyonla arasındaki fiyat farkı oldukça farklı. Yoksa bende ilk epilasyonu trercih ederdim.
Fiyat farkı var ama kesin çözüm gene epilasyon bioder çok zaman alır.
bioxcin kullanıyorum ve bir gün etkin maddeleri karıştırmalarından korkuyorum.
şampuanı işe yarıyorsa, ilk girdikleri alanda da dedikleri kadar etkili olmasa da, işe yarar.
zaten bioder pek işe yaramıyormuş:) bioxcin de dökülenleri geri getirmiyor ama en azından mevcutları koruyor...
o zaman insan içine çıkmamanı tavsiye ederim:D hukuk sistemimiz de gelişirse, iyi para kazanabilirsin:)
bi numarası yok hiç faydasını görmedim
Aslinda dogruyu soylemek gerekirse bende aldim eczaneden inceltiyor ve az çıkartıyor diyorlar hiç kullanmadim kullanmaya da korkuyorum 😊😄
beeeeennn
maalesef bende işe yaramadı dermalatur kullanıyorum şuan cildiyeci tavsiyesiyle o daha iyi geldi bana
Hadi yaa.
He o zaman iyi :) korkulcak bişey yok alabilirim :)
Hmm peki teşekkürler tatlım :)
sende benim gibi cakılmıssın :D kikik.bende öncesinde öyle sandım ama degilmiş :D
Cevap
3Cevap
Bioder Biocure ürününü tavsiye edebilirim bu konuda. Ağdadan sonra 3 gün kullanıyorsun böyle sıra sıra ve ciddi anlamda tüylerde bir incelme ve seyrelme yaşanıyor. Süt beyaz bir insan olmama rağmen sanırım zamanında bol jilet kullanmamdan ötürü özellikle bacaklarımda simsiyah tüyler çıkıyor. Henüz kullanmaya başlayalı 4 5 ay falan oldu fakat tüylerin inceldiğini ve çıkma hızında inanılmaz bir yavaşlama olduğunu söyleyebilirim. Bitene kadar kullanmaya devam edeceğim bu şekilde çünkü bence gözle görülür bir etkisi var ve kesinlikle tavsiye ediyorum. :)
Yıllarca epilasyona gitmeden tüylerimden nasıl kurtulurum sorusuna çözüm aradım. Bir çok markanın tüy dökücü kremini kullandım fakat hiçbirisi işe yaramadı. Genel olarak jiletten bir farkları olduğunu da sanmıyorum fakat Bioder biocure ürününü yaklaşık 4 aydır kullanmama rağmen tüylerimde incelme ve azalma olduğunu fark edebiliyorum. Üstelik jilet ile tüylerimi aldıktan sonra kullanmama rağmen işe yaramış olması benim en çok dikkatimi çeken şey oldu. Jilet ile 4 ay gibi bir sürede işe yarayan ürün ağda ile kullanımda eminim çok daha kısa bir sürede etki edecektir. Düzenli kullanmak ihmal edilmezse eminim ki etkisini fazlasıyla göreceksinizdir :)
Ben kızım için almıştım. Ağda yaptırmak istemiyor acısından dolayı ve haklı olarak :)) Ben de jilet kullanmasını istemiyorum açıkçası ilerde pişman olacaktır benim gibi. O yüzden araştırıp bu ürünü buldum. Zaten tüyleri çok kalın köklü olmadığından sanırım etki süresi hızlıydı. 2 aylık kullanımda apaçık bir sonuç alabildik. Kullanıp görün derim.
2021 yılında hala kıl tüye bir çare bulunamadı demeyin çünkü bence bulundu :)) Bioder tüy dökücü tüylerimi gözle görülür derecede azalttı. Yalnız düzenli kullanmanızı öneririm. 1-2 kullanımda fark göremezsiniz, hevesiniz kaçmasın. Herkese önerdiğim bir üründür tam bir fiyat/performans ürünü bence.
İnsan bu tarz ürünlere pek güvenemiyor doğal olarak. Ben de beklentim olmadan kullanmaya başladım ve sonuca çok şaşırdım açıkçası. Tüylerimde bariz bir incelme oldu kısa süre kullanmama rağmen. Şimdi düzenli kullanmaya başladım yavaş yavaş azaldıklarını görebiliyorum.
Ben hazır evdeyken bakıma adadım kendimi. Bioder de kullanıyorum valla etkisi yok diyen ya yanlış uyguluyor ya da sallıyor. Gayette güzel bir ürün kimse ilk kullanımda mucize beklemesin ama yani. Bu mümkün değil. Düzenli kullanacaksın ve sonucu göreceksin. Ben sonuç alanlardan biriyim.
İlk başlarda insan acaba diyor. Etkili değil heralde aynı bir azalma yok falan diyip duruyorsun kendi kendine ama sonra değişim başlıyor işte. Tüyleri inanılmaz inceltiyor çıkanlarda ip ince olduğu için belli bile olmuyor. Fark edilmiyor hiçbir şekilde. Bence kıl köklerini zayıflatıyor. Zayıfladıkça da tüyler beslenemediği için uzayamıyor gibi bir mantığı var. Ama ne mantığı olursa olsun süper bir şey :)
Ben 7 aydır kullanıyorum. Baya azaldı tüylerim ve en son ne zaman yaptığımı unutacak kadar uzun süre sonra tekrar çıkıyorlar. Kış sonu yap kış başına kadar bir daha işin olmaz J Azaltmasından çok uzama süresini uzatması çok iyi habire habire almakla uğraşmak gerçekten beni yoran bişeydi hayatımdan boşa giden bir zaman olarak görüyordum. Şimdi rahatım valla :)
kısaca iş e yaramıyor.bir kaç kişide yarabilir onlarda pskoljik :) en iyi saglam bir sabundur.sabunların ise yeşiline aldanmayın,kostik maddesi fazladır.bir de saçı kazıttırmanı tavsiye ederim.
he yaa yeni yuandım inan :D hehehe kikiki ho ho :D ona da çözüm var :D bioder hani karınca yumurtası yagı vardı.ilk cıktıgında piyasada iş e yarayanlar vardı şimdilerde ise sahte.bioderın ham maddesi die biliyorum.
En başta pek etkisini göremiyor gibiydim ama düzenli kullanımda fark yarattığını düşünüyorum. Senelerdir jiletle almama rağmen bende bile etkili olduysa herkes denemeli diyorum.
Hayatı boyunca hep jilet kullanmış biri olarak bana fayda sağladığını söyleyebilirim. Tüylerim ciddi derecede inceldi ve seyrekleşti. Düzenli kullanıyor olmak önemli sanırım.
Ben 3 aya yakındır kullanıyorum fark edilecek derece azalma var tüylerimde. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir ürün gayet memnunum sonuçtan.
Burada yorum yapmak ayrıcalık ben öneriyorum. Çünkü sonuçları biliyorum. Son derece başarılı yaş ilerlese bile etkisini gösteriyor.
ben bioder kullandım. Aylarca çok memnun kaldım. Hızlı ve kesim çözüm oldu.
Kıl köklerimi baya zayıflattı. Denemekten zarar gelmez derim kullanmalısın.
Uzun süredir kullandığım bir ürün. Çok memnunum etkisini 2 aya yakın bir sürede gösterdi.
Bir naneye yaramıyor.
bioder inceltiyor, geç çıkmasını sağlıyor
hiç bir işe yaramıyor...
Hiç denemedım ama pekte inandırıcı gelmıyor
işe yaramıyor
Eczaneden mi aldınız acaba? Bazıları yarıyor bazıları yaramıyor demiş. Vücutla alakalı mı yoksa alınan yerle mi?
Peki teşekkürler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar