+1 yılAllah kınadığımızı yaşatmadan almazmış canımızı olmus hata erkek ark ailesi hamileligi biliyor mu? istiyorsun biliyorsun günah. birlikten kuvvet dogar el ele verin ailen haklı birlikte olmana mı hamile kalmana mı üzülsün tabi ki anlından öpüp aferin demiyecekler ama sonuçta sen de onların canısın kol kırılır yel için de kalır biraz zaman sıkıntı affederler... Sonra bu hep içinizde acı kalır
13 Yorumla- +1 yıl
İlk sözü sana laf söyleyen büyük konuşanlara dedim. Alınma
Soran+1 yılHaklisin ben de kinardim. Basima geldi. Ben kendimde o gucu bulamadim. Aileme soyleyemedim. Bebegime kiydim. Icim cok yansa da.. Hastaneye 3 kisi gidip 2 kisi donmek o kadar zor ki. Ayni bedende atan iki kalbin birini koparip atmak.. Icim cok yansa da pisman olsam da olan oldu. Allahim affetsin bir daha ne bana ne de kimseye boyle zor durumlari yasatmasin.
- +1 yıl
Çok geçmis oldun dikkat et. Napacaksın hayat işte bundan sonra dikkat et. Allah sabır versin
+1 yılkaç yaşındasın? evlenemez misin?
13 Yorumla- +1 yıl
kıyma o bebeğin canına çok büyük günah. bilmiyorum bişey söyleyemiyorum Allah yardımcınız olsun sakın daha büyük hataya düşme. birlikte olman hataysa onu aldırman onu öldürmen çok daha günah bunu unutma. hem 23 24 yaşındasın sanırım evlenebilirsiniz bir şekilde.
Soran+1 yıl21 yasindayim. Universite 3e gecmistim. Evnelenebiliriz aslinda. Ailesi durumdan haberdar. Kabul ediyolar. Ama ben ailem icin onları hayal kirikligina ugratacagim icin uzuluyorum. Iki arada kaldim.
- +1 yıl
seviyorsan evlen hayal kırıklığı olabilir ama ailen bebeğini öldürdüğünü duysa nasıl bir hayal kırıklığına uğrar? aldırmak diyorlar ama öldürmek o can sana tutunmuş bir kere onu söküp atacaksın. düşün derim ama 2 haftan kaldı zaten aldırma süresi sonra dolacak.
Sakın aldırma güzel kardeşim k. b. Ama buraya gelip dalaverelik yapma bebeğin ne suçu var da onu ölüme terk ediyorsun. 5 dakikalık zevk için hamile kaldıysan o bebeğe bakmak zorundasın. Kimilerinin bebeği olmaz tüp bebeğe başvururlar kimileri ise ölüme baş vurduruyor yazık sizin gibilere acıyorum
30 Yorumla
tavsiyem bir kadın doğum uzmanına git. kan ile test yapıp söylüyosan bunları sıkıntı ama yapmadıysan bide öyle dene
01 Yorumla
Soran+1 yılKan testinde de hamile oldugum cikti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
zor bir durum fakat insan göze aldığı şeylerin sonucuna ağlayarak da olsa katlanmak zorunda. ailen bebebkten dolayı değil ilişkinin bu seviyede olmasından dolayı yıkılır emin ol. bebeği aldır diyemem. allah kimsenin başına getirmesin ve herkese akıl fikir versin. durumun çok zor. umarım hayırlısı olur senin için. pişman olacağın bir şey yapma lütfen.
11 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkurler. Insanlar kotu durumda zorda olan insanlari ezmekten uzmekte zevk mi aliyor anlamiyorum.
aldırma sakın. ne olursa olsun onlar senın aılen her sekılde kabul ederler. onun canına kıyma cok buyuk gunah ıslersın o allahın sana b ır lutfu hemde korundugunuz halde her ıste bı hayır vardır
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de istemiyorum aldirmayi ama olabilecek diger sonuclardan da yani ailemin etkilenmesi baskilar bunlardan da cok korkuyorum.
oncelikle allah affetsin diyerek basliyorum, hepimiz insaniz ve insan demek hata demek. ama insan demek 2 kere ust uste hata yapmak demek degil, peygamberimiz (s. a. v) bir hadis buyurmustur; Mumin aynı delikten iki defa sokulmaz, ısırılmaz. demek istedigim o ki; evlenmek sarttir. bebeginiz dogdugunda ise ailenizin affedecegine inaniyorum. allah sabir versin
10 YorumlaDüğüne kınaya ihtiyaç yok bu durumda gidin başvurun evlenin sonra ailenin karşısına çık bu benim eşimde bu zor süreçte eşinde yanında olur zaten eğer eşinin ailesi seni kabul ediyorsa Borçlarını ödeyene kadar onunla ve ailesiyle kalırsın düğünü de her şey yoluna girsin yaparsınız
00 Yorumla
+1 yılYapacak tek sey evlenmek her zorluga karsi gogus germelisiniz en azindan sanslisin ki erkek arkdasin seni terk edip gitmemis yapcak birsey yok malesef ki olan olmus
22 Yorumla
Soran+1 yılGucumu toplayabildrm anlaticam. Ama kalplerine iner ailemin de 😞
- +1 yıl
En azindan yaptiginiz hatayi duzeltmek istiyorsunuz
+1 yılYani sizin için üzülmüyorum da doğmamış bir Bebeğin yaşam hakkını elinden alıyor olmanız o kadar bencil bir düşünce ki madem öyle gelsin istesin ailenden vermezlerse hayatımda ilk defa kaçma düşüncesine sıcak baktım aöa o çocuğa kıymayın abiler ablalar.. O bir can Herşeyden önce o bir CAN..
00 Yorumla
+1 yılİkinizde isiyormuşsunuz. Gelen nasibi ile gelirmiş kıymayın bir cana. Birlikte olun elbet altından kalkacak bir yol bulursunuz sonra çok pişman olursun aldırırsan iyi düşünün.
10 Yorumla
+1 yılCanım üzülme. Bak eminim çok zzorlancağın zamanlar olucaktır, ama bak hem sevgilinde yanında. Ailesi de onaylıyormuş, evlenin bir an önce. Emin ol ailen ilk başlarda kızsalarda gönül koysalarda evlatlarısın. Bak Allah büyüktür, o cana kıyma.. Evlenin, inşallah mutlu mesut yaşarsınız, minik minik ayaklar felan.. bak çok şanslısın ki sevgilin seni bırakmamış:) canım benim sakın üzülme o karnındakine de yazık üzüldükçe kötü olur. Dertleşmek istersen yazabilirsin:)
00 Yorumlasen şimdiki resim olmanı ailenin reddetmesini falan düşünüyorsun ama önemli olan öbür dünya. madem yaptın bir pislik temizlemen gerekiyor doğur o çocuğu ne günahı var el kadar yavrunun. öbür dünyada hesap sormickmi senden zaten bir tonla günahın vardır bir de bunu yapma. aldırdığın saniyeden itibaren vicdan azabında başlıyacak belki intihar bile edeceksin. kocan nolcak evlenince? bakire olmadığını görünce seni kapının önüne koyacak bebeğim.
00 Yorumlaİkinizde ağlamaktan gözleriniz kurudu? Enteresan, senin ağlaman neyse de oğlanın ağlaması ilginç...
Öküz bağırsağı kullanırdı atalarınız...22 Yorumla
Soran+1 yılCunku ikimiz de istiyoruz onu. O da caresizlik agliyo. Evlat sonucta. Allah seni sinamasin boyle biseyle. Okuz bagirsagini sen kullanabilirsin ama bulmasi zor olursa corap ya da balonla da isini halledersin sen. Acimla dalga gecmeyi birak lutfen. Ayni yaslardayiz nerdeyse. Biraz ciddiyet..
- +1 yıl
Çorap sıkıntı olabilir ama streç film iş görür...
Ciddi olacak bir konu değil, defalarca yemişsin aynı naneyi şimdi cücük yuvaya girmiş mercimeği fırına vermişsin duygusala bağlıyorsun...
Yüzme bilmeden okyanusa atlarsan boğulursun bunun 2. bir seçeneği yok, sende yaptığının sonunda böyle birşey olma ihtimalini hesaplasaydın bu durumda olmazdın ciddi bağyan...
Hadi şimdi ağlamaya devam et.
Cok zayifsiniz hemen kandiriliveriyorsunuz. 8 ay olmus ne iliskisi yahu ne yasadin ne cabuk sevdinde iliski yasayacak kadar guvendin 8 ayda?
@Mayneymiz_Ahra gel sende senin sorular bu lar asdafagafgafa22 Yorumla- +1 yıl
Nerden benım sorum oluyormuş :D biz yabancıyız bizden genişi yok bilmiyormusun lafa gelince :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok kötü olmuş ne diyeceğimi bilemiyorum. Umarım doğru ve mantıklı bir karar verirsiniz.
10 YorumlaDurumunuz cok kötü :/ .. Sadece sevdiğini al karşına güzel sessiz sakin size huzur veren bir yerde oturun ve detaylı bir şekilde konuşup adam akıllı bir karar alın. Adiminizi ona gore atın..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYedin bir halt madem yavruna sahip çık onu diri diri öldürme.!
Ben hiç bir zaman bebek sahibi olamayacağım sizin gibi insanlar yüzünden kendi halime o kadar üzülüyorum ki anca sizin gibi kıymetini bilmeyecek kişiler bebek sahibi oluyor ve olacak!!!00 YorumlaBiran önce evlenin sonra işler daha çok zora girer okulu felan birak durum ciddi evlenin biran önce derdi veren dermaninida verir hele bir an önce evlenin düzene girer zamanla. Allah yardimciniz olsun
10 YorumlaYani hersey şu 5 dakkalik zevk icin oylemi... ve simdi evlat katletmekten bahsediyosunuz. gercekten çok yazik. ama yerinzde olsam kendi hatami çocuguma odetmem.
50 YorumlaAldirma kesinlikle bakarsiniz bir sekilde artik gelmis o dunyaya
10 Yorumlaailenle konuş ciddiyiz falan de evleneceğinizi söyle. kızarlar üzülürler ama sen onların kızlarısın hala yapmışsın bir hata evlenip doğurman en iyi kurtuluş yolu
00 Yorumlamadem bebek istiyorsunuz doğur madem eğitimine biraz ara ver ailen ilk önce çok kızar belki ama sonra affederler merak etme sen
10 YorumlaYaparken iyiyide aldirirken mi aklın başına geliyor
89 Yorumla
Soran+1 yılIsteyerek olmadi. Basina gelmeyen anlayamaz tabi.
Soran+1 yılBebegimiz isteyerek olmadi. Simdi burdan o konulara girmek istemiyorum acim bana yetiyo. Ama sizin bakire diye evlendiginiz insan anal-oral seks yapmis olabilir sevismis olabilir. Severek birlikte olmak bizim toplumumuza gore suc ama belli olmasin diye diger sekilde iliskiye giren insanlar mi temiz onlar mi bakire. Sizi tanımıyorum ama bence elinizde firsat olsa iliskiye girerdiniz sevgilinizle ya da herhangi biriyle.
- +1 yıl
Topluma göre değil imanına göre suç ;) temiz mi kirli mi bilemeyiz. Suç piçtir elbet ortaya çıkacaktır. Mızrak çuvalda saklanmaz.
Kulli-irade vardır nefsi irade vardır. Sen nefsine yenik düştün mevla herkese şans verir doğru yolu bulması için şimdi sen doğru yolu ya o çocuğu dünyaya getireceksin. Ya da katil olacaksınız.
Zor durum demiycem isteyerek gelinmiş bir durum akılsız başın cezasını ayaklar çeker!!
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanin su anda bende seninle ayni durumdayin, galiba hamileyim , eger benim babam duyarsa beni öldurür ve ikimizde uni okuyoruz , aklima hibir fikir gelmiyor , napacam bilemiyoum :( peki sen ne yaptin sonuc ne oldu
00 Yorumla
+1 yılbir talihsizlik mi? şu korunma yöntemlerini biraz ciddiye alsanız böyle olmazdı ikinizin de hayatı hatta üçünüzün de hayatı mahvoldu buna değer miydi sence
00 Yorumla
+1 yılBebegi aldirma... Evlenin. Kuru ekmek sogan yersiniz ama evladina kiymamis olursun
10 Yorumla
+1 yılSen anlatınca ben üzüldüm Ya kaçmak ya her şeyi anlatmak var tercih senin. ama bir söz vardır Hata yapmayan, hiçbir şey keşfemez :(
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılDemiştim dimi ben 2 nizde ağlarsınız 1 zoykayı zap edemediğiniz için.
00 Yorumla Allah affetsin , seni , annene babana yazık. Madem yediniz bir b*k o masum bebeğe kıyma..
00 YorumlaBöyle bir şey yaparken her zaman hamilelik riskini göze almalısın benim sevgilim hamile kalmasın diye 2 tane kondom takıyom
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldırma ya sevgilinden ayrılırsan ozaman napcan bakirede değilsin kim alcak seni?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende olsam aldiririm allah affetsin yapmissin hata sevgilinin borclari bitet bitmez evlenin
00 Yorumla
+1 yılAllah analı babalı büyütsün.
00 Yorumla
+1 yılNe oldu sonuc ne yaptin.
00 YorumlaSosyal deney mi bu :D saçmalığa bak :D
00 YorumlaDüğündeki takılarla kapatırsınız masrafı ;)
00 YorumlaO cana yazık değil mi..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCok uzuldum hakkinizda hayirlisi olur insallah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKınamıyım ama neyse aldır bebeği
00 Yorumla
+1 yılOzeti yokmuydu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnş gebermissindir
00 Yorumlahayırlı olsun
00 Yorumla
+1 yıldoğur o bebeği.