Sevgilimden hamileyim. Cok caresizim?

Herkese merhaba,
Sevgilimle 8 aylik bir iliskimiz var. Ondan once ben cinsellige uzak bakan, evlenmeden iliskiye karsi olan elestiren bir insandim. Ama buyuk konusmamak gerekiyormus. Onun da israriyla iliskiye girmeyi kabul ettim 2 ay once. Ikimiz de birbirimizi cok seviyoruz. Toplasak 5-6 kere birlikte olmusuzdur ve her seferinde korunduk ama bir talihsizlik oldu ve ben hamile kaldim. Su an 8 haftalik bebegim. Adet duzensizligim oldugu icin daha yeni farkettik. Aslinda 2 hafta once yaptigimiz test negatif cikinca cok onemsememistik ama o bizimleymis. Vicdan azabindan ölüyorum. Bebegim hala benimle ama onu aldirmak durumunda kalacagiz sanirim. Aileme soylesem beni reddederler yikilirlar. bir yanda universitem var. Sevgilimin borclari var. Etrafimdaki insanlarin dusuncelerini onemsemesem de onlarin yapacaklari baskilar var. Onu ikimizde
istiyoruz. Ikimizde ogrendigimizden beri aglamaktan gozlerimiz kurudu resmen. Ben hic kendi yavruma kiymak ister miyim? Kurtaj yaptirmak cok canice geliyo zaten korkuyorum da. Elimi karnıma koydugumda sanki kipirtilar var gibi hissediyorum. Mide bulantilarim da cok az oldu. Ne kadar da sakin geldi ama cok zamansiz oldu. Psikolojim alt ust oldu. Yemek yiyemiyorum uzuntuden istahim kesildi. Ne yapsam bilmiyorum. Paylasirsam biraz olsun rahatlarim diye dusundum. Tesekkurler,
Güncellemeler
+1 yıl
Etrafimda bebek gordukcem, hamile insanlari gordukce ya da bebek esyalari gordukce icim parcalaniyo. Ben ne bizim bir anne adayiyim ki bebegimin yasamasina izin vermicem. Bebek sahibi olabilmek icin yillarca cabalayan insanlar var. Onlari dusundukce bizimle olmak isteyen bebegime haksizlik yapiyorum biliyorum. Dini boyutuna girmek bile istemiyorum zaten. Allahim kimseyi boyle buyuk imtihanla sinamasin.
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap veren herkese tesekkur ederim. Bebegimi aldirdim maalesef. Inanin fiziksel acisi geciyo da psikolojik acisi asla gecmeyecek bisey. Kimse kimsenin yanlisini kinamasin. Basa geliyor iste. Allah dusmanima bile yasatmasin bunu. Kimseyi boyle zor durumlarla imtihan etmesin. Bir seyler yasayacaksiniz bile cok dikkatli olun.
Sevgilimden hamileyim. Cok caresizim?