Stresten olabilir biraz dürüst davrancam ama regl dönemi yaklaşıyordur... ama ikisi de yoksa, yüzün biraz yağlanmış olabilir. En iyi ilaç, sabun ve su. Sabah yüzünü yıkarken sabunla yıka, akşam da yap bu işlemi, yüzün en kolay ve pratik yöntemle temizlenmeye başlar. Ben hep yapıyorum ve yüzümde leke meke pek yok. Ara sıra sivilce falan çıkıyor ama o da biraz normal, hem yaşıma da biraz normal. Su ve sabun, bu kadar 😉
Stres sivilcesi bunlar. Sivilce lekesi. Eczaneden "HAMETAN" krem al. Ama merhem değil bak. Hametan krem istiyorum de. Gece gunduz onu sur. Mucizevi bir krem. Yaralari onariyor. Oynama bide onlarla. Haa bide krem 8 lira gibi biseydi. Pahali değil yani. Hemen al ve uygula. Ve oyma o lekeleri.
DÖnemsel olarak olabilir bunlar takılmamak lazım. Cildinizin temiz ve aşırı kuru olmaması gerekli. Ciltte fazla süre kalan makyajda sakıncalı olabilir. Bakım yapmanı öneririm. Onun dışında gayet hoş... Kalıcı olcağını sanmam onların
canım onlar leke degil akne yaglı bir cildin var bir başka arkadaşa söyledigim gibi yumurta akı ile pudrayı karıştır ve cildine uygula bişey kalmıyacak bir kaç kez dene 1 ay boyunca
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Geçmiyor cildim Yağlı evet ama nemsiz kaldı çok yıkadığım için sonra buna benzer ve küçük küçük sivilceler çıktı Yağlı nemsiz kaldığı için jel sabun su hiçbişeyle yıkayamıyorum ağlıyorum hergün yanıyo bazen kaşınıyo okula bile gidemem ben doktora gittim nemsiz kalmış dedi Yağlı ciltler için Nemlendirici verdi boş :(((
bak nem ile yagı karıştırma susuz kalan her vucud nem yoksunudur, ilk önce dedigim karışımı yap ya da bir kap içine salatalık rentele ya da mikeserden geçir ve boş kabın içine koy ve 1 litre süt koy bu sür ile salatalıgı buzdolabında beklet biraz dinlensin sonra öçıkar ve tülbent yardımıyla süz bu süzdügün karışımı yüzüne sür en büyük nemlendiirici salatalıktır unutma ya da direk salatalık koy yüzüne kabukları daha iyi gelir
bak canım benim cidlim 16 yaşından tamam 22 yaşına kadar bakılmıyacak durumdaydı , sivilceden görünmüyordu okadar akne vardıki anlatamam çok utanıyordum dondurma sür dediler sürdüm tarhana yap dediler yaptım sperm dahi sürdüm ama 23 yaşına girdigim de adeta mermer gibi bembeyaz olmuştu. seninde geçer merak etme bazılarında yaglı oldugu için geç geçiyor yeterki patlatma oyuk oyuk kalıyor
yok canım herkeste olabilir öyle. fazla kurcalama bide sakın fondöten bb krem falan sürme onlar daha arttırır. yüzünü sık sık yıka birde her gün 1 kez gülsuyu ile temizle yüzünü. o zaman daha kolay geçer.
Yahu o işin esprisi çok takılıyorsunuz yaa :/ Tey Allam yaa :D Dediğimi anladınız değil mi? çiğdem yazmıştım izmirli değilsen anlamazsınız çekirdek o :D gibi çerezleri az tüketin ;) tamam? Hadi iyi akşamlar :)
Elinle oynamanı tavsiye ederim ve bir dermatoloji uzmanına görün kortizon türevi bir kremle bişeyin kalmaz ve bu arada fondoten falan kullanma kapatmak için
En İyi Cevaplar