benim saclarim 4 senedir döküldü ve dipleri hep seyreldi kafa derim görünüyor doktorada gittim kan aldirmayq bisey cikmadi bir spray verdiler erkek tipi sac dökülmesi icinmis hormonel bir sorunda yoktu hic bir faydasini görmedim anliycaniz gecen ay eczaneden bir kür seti aldim belki cikartir sacimi diye bugün kardesime sürdürürken kafa derimde kirmizi noktolar görmüs sivilce gibi ama sadece noktalar tamda saclarin döküldügü yerlerdeymis ve o taraflar sacimi baglayip acinca biraz agri olusuyordu bunun nedeni bir mantar olabilirmi ya da ne olabilir? ve bana tavsiye edebileceginiz bisey var mi
merhba hayır bu saç dersindeki akne sivilce bunun tek nedeni en yaglı olan bölge saç dersidir yaglı oldugu için aknelerin en çok bulundugu yerdir, ve senin saçında baya yaglı galiba birde jöle gibi şeylerde yapar sürdügün şeyler
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
sacim cabuk yaglaniyor evet ama döküldügünden beĺli ve bunlar öyle yagli gibi degil daha cok iltihapli gibi sürdügüm de birtek kür sac islakken diplere sürüyorsun
Yok gecmiyor kolay kolay strese bagli bir hastalikmis sanirim. şu an bir doktor var ona gidiyo ilaçları falan cok pahali. Ama ise yaramis bu defa. Cok doktor gezdi cunku.
En İyi Cevaplar