öğrenciyim pek durumum yok kedime sadece şu ana kadar 2 aylıkken iç parazit aşısı yaptırabildim bir kez. şimdi 4 aylık oldu daha diğer aşılarını hiç olmadı bu kedi aşı ücretleri ne kadar özel vetlerde ya da belediye vetlerinde? ücretsiz de aşı yaptırabilir miyim nerede yaptırabilirim kediyi sokaktan buldum ama sahipli sonuçta. Ücretsiz kedi aşısı yaparlar mı? Birkaç ay sonra da kısırlaştırma çıkacak erkek cinsiyeti. en uygun fiyata nerede kısırlaştırabilirim? taksim beyoğlu cihangir civarlarında.kedi aşısı
Kedime nerede ucuz veya ücretsiz aşı yaptırabilirim?
Minik dostlarımızın sağlığı her şeyden önemli diyorum ve kesinlikle uygulanması gereken aşılarını söylemek istiyorum. Ortalama aşı fiyatlarını da yazacağım ama bu fiyatlar bölge ve veterinere göre değişiklik gösterebilir.
Ücretsiz kedi aşısı yaptırabilir miyim?
kedi aşı ücretleri
Ücretsiz aşı yaptıramıyoruz maalesef. Böyle bir olanak henüz yok. Veterinerlere belli bir aşı ücreti ödeyerek yaptırabilirsiniz sadece. Dilerseniz özel veteriner, dilerseniz belediye ile anlaşmalı veterinerlere gidebilirsiniz. Belediye ile anlaşmalı veterinerlerde fiyat daha uygun olabilir. Anlaşmalı veterinerleri de belediyenizi arayarak öğrenebilirsiniz.
Kedi aşı takvimi
6-8 haftalık iken iç & dış parazit aşısı (2 ayda 1 tekrarlanır.)
8-10 haftalık karma aşısı
9-11 haftalık lösemi aşısı
10-12 haftalık karma aşısı
11-13 haftalık lösemi aşısı (tekrar)
12-14 haftalık kuduz aşısı (3 aydan küçük kedilere yapılmaz.)
Ortalama kedi aşısı fiyatları
2020 yılında ortalama uygulanan aşı fiyatlarını da listelemek istiyorum.
belediyenin hayvan barınaklarının anlaşmalı olduğu veterinerler var onlar yardımcı oluyor canım ücretsiz
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
ben baktım şimdi işte bu beyoğlu belediyesi veterinerliğine. sütlüce mahallesi diyor sadece her yere baktım ama adres yazmıyor. buranın adresini nereden bulabilirim acaba
Kuduz asisini belediyenin tarim koy isleri mudurluguydu sanirim ucretsiz yapiyor. Ben sariyerde ucretsiz yaptirmistim. Muhtariniz bu konuda kesinlikle yardimci olur. Diger asilarin tupunu satin alirsan onu da yapiyorlar. Fiyatlar halkinda malumatim yok ne yazik ki
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
hmm beyoğlu çevresinde yok mu sadece sarıyerde mi ücretsiz yapıyorlar
En İyi Cevaplar