Selam sivilce için elma sirkesi kullananlar var mı? Karma ve yağlı ciltler için sorum, kullanan varsa yazabilir mi faydası oluyor mu, sirke sivilce izlerine iyi gelir mi bilgisi olan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Elma sirkesi mucize bir şey. İster meyve sebzeleri dezenfekte edin, ister tonik gibi cilde sürün, ister kovaya döküp yerleri silin, ister saçlarınızı yıkayın, ister ocaktaki inatçı yağları çıkarın... Ben ciddiyim; elma sirkesi gerçekten tüm bu işler için öneriliyor ve kullanılıyor. Peki bunların hepsini aynı anda yapabilmek ne kadar doğru? Bugün biraz elma sirkesi mucizesinden bahsedeceğim.
Sirke sivilce izlerine iyi gelir mi?

Elma sirkesi sivilcelere ve izlerine iyi gelir mi onu açıklamadan önce elma sirkesinin ne olduğunu açıklamaya çalışayım. Elma sirkesi elmanın fermente edilmesiyle edilir. Meyveler yoğun asit içerirler ve sirke haline geldiklerinde bu asit oranı da artar. Sirke yoğun asitli bir üründür, salatalara asidik tat vermek için eklenir, sebzeleri yumuşatıp yapılarını değiştirerek turşu olmalarını sağlarlar. Çok güçlü oldukları için çıkmayan inatçı yağ lekelerine, banyodaki lekelere iyi gelirler. Karbonatla birlikte kullanarak ocağınızdaki, klozetinizdeki zor lekeleri çıkarabilirsiniz. Ancak bu kadar güçlü bir şeyi hassas yüzünüze sürmemelisiniz. Sivilce için elma sirkesi kullananlar genelde pamuğa döküp sadece sivilce üstüne dokundurur. Böylece sivilcenin daha hızlı kuruduğu doğrudur. Ancak sadece bu şekilde kullanılmalıdır.
Elma sirkesi lekelerde işe yarar mı?

Meyve asitleri kimyasal soyucudur. AHA, BHA içerikli kimyasal ürünler temelde meyve asidi içerir. Ancak bunlar elbette belli bir orandadır. Öyle kafaya göre kullanılmazlar, en düşük dozda başlayıp yüz alıştıkça artırılırlar. Oysa sirkenin asit oranını tam olarak bilemeyiz. Cildi tahriş ettiği için üst katmandaki ölü deriyi soyduğu doğru olsa da, sivilce lekelerine elma sirkesi kullananlar lekelerimin rengi açılıyor derken daha kötü sonuçlarla karşı karşıya kalabilir. Çünkü cildin üst katmanı soyulunca 7/24 bol güneş koruyucu kullanmalısınız. En ufak unutmada kahverengi güneş lekeleri oluşabilir çünkü sirke cildinizi güneşe duyarlı hale getirir. Önemli olan bir ürünü kullanırken onun ne olduğunu, nelere yol açabileceğini bilmektir. Daha sonra neyi ne için isterseniz kullanabilirsiniz ama yok yere cildinizi kimyasal yanıklara, alerjiye teslim etmenizi istemem.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSivilceler, sivilce izleri, çukurları ve lekelerin çözümleriSivilceler çıkmaya başladıkları an itibari ile can sıkmaya başlarlar hele ki ciltte iz, leke ya da çukur bırakıyorlarsa… Kılcal damar çatlamaları ve gözeneklerin açılması da cabası…Medikal Estetik Uzmanı Dr. Nihat Dik, sivilce ve izlerinin giderilmesinin hayal olmadığını belirtiyor; Sivilce probleminin en temel nedeni ile başlayalım. Siyah noktalar ve cilt içindeki kistler. Bunlarla ilgili yapılabilecek en önemli şey her banyoda parmak kesesinin yapılması ve ölü cilt hücrelerinin soyulmasının sağlanması. Haftada 1-2 kez kahve telvesi, limonsuyu ve maden suyu karışımı ile cildin ovalanması yolu ile peeling yapmak sivilce, siyah noktalar gibi sorunların süresini daha da kısaltacaktır. Ancak bu uygulamayı iltihaplı akne sorununuz varsa o bölgeye uygulamamalısınız. Aktif akne dediğimiz iltihaplı sivilceler varsa bunun tedavisinde doktora ihtiyacınız var çünkü beyne yakın enfeksiyonlarda antibiyotik kontrolü çok değerlidir. Akneyi kontrol altına alan ak söğüt kabuğu içeren ampuller ya da kremler işinizi kolaylaştıracaktır. Haftada bir yatıştırıcı etkisi olan, yağ ve nem dengeleyici çay ağacı maskelerini, gözenek sıkılaştırıcı, yağ salgılanmasını kontrole alan bitkisel plasenta içeren yeşil çay maskelerini de kullanabilirsiniz.Gelelim sivilce çukurları ve lekelerine; Sivilceler kırmızıyken ve iyileşme döneminde kabuklandığı dönemde güneşe karşı hassastır. Güneş koruyucu kullanılmazsa leke bırakır. Bu lekeler diğer güneş lekelerinden daha zor tedavi edilir.Önce lekelerin ilerlemesini durdurunGüneş koruyucu kullanırken en az 30 faktörlü olmasına önem vermelisiniz. Cildiniz hassas ise nano teknolojik bitkisel güneş koruyucu kullanmalısınız. Normal güneş koruyucular incecik gözeneklerimizden cildimizin alt tabakalarına zor inerken nano teknoloji ile üretilmiş kremler milyonlarca kez daha küçük olduğu için rahatlıkla cildin alt tabakasına ulaşırlar. Güneş koruyucularda içeriğinde bitkisel leke giderici bulunması da önemli bir kriter olarak dikkate alınmalıdır. Bu tarz nanoteknolojik güneş koruyucularda bulunan ve sosyal yönden rahatlık sağlayan mineralli fondötenlerin kimyasal değil bitkisel mineralli olması tercih edilmelidir.Lekeler, çukurluklar, minik kılcal damar kümelerine çözüm önerileriLekelerin ilerlemesi güneş koruyucu kremlerle engellendikten sonra ortada üç sorun var biri lekeler, ikincisi çukurluklar, üçüncüsü minik kılcal damar kümeleridir. Lekelerin ve çukurlukların evde yapılabilecek en etkili tedavisi mikro iğneleme sistemiyle (roller) arbutin içeren bitkisel leke açıcıların kullanılmasıdır. Haftada 1-2 defa yapılan bu kürde rulolu mikro iğneleme (roller) işleminin ardından plasentalı serum ve plasentalı maskeler kullanılabilir. C vitamini serumun her gün düzenli kullanılması da önemlidir. Sivilce lekeleri ve çukurlukları ileri boyutta ise kliniklerde doktor uygulaması olarak bilinen kimyasal / bitkisel peelingler ve CO2 fraksiyonel lazer uygulaması mutlu edici sonuçlar verebilir
20 Yorumla
+1 yılBen yıllardır bu derdi çekiyorum. Çok şey denedim çok doktor gördüm ama bir çözüp yok. Sivilceleri artık kabul ettim ama geriye bıraktığı kırmızı/kahverengi lekeler benim asıl sorunum.
bir kimyasal peeling kaldı sanırım, yaptırmakta çok tereddüt ettiğim. Neyse size yaklaşık bir haftadır uyguladığım yöntemden bahsetmek istiyorum. Ve çoğu şeyi denemiş biri olarak, benim için gerçekten işe yaradığını söyleyebilirim. Lekelerin tamamen kaybolduklarını söylesem yalan olur. Ama renginde %60 gibi bir açılma kesinlikle var. O yüzden devam edeceğim pes etmek yok:)
Akşamları yüzümü yıkadıktan sonra saf gül suyu ile cildimi temizliyorum. Doğal elma sirkesini (aktarlardan alın) bir pamuk yardımı ile yüzüme sürüyorum. Su ile sulandırmadan yapıyorum, cildim tolere ediyor. Kokusu çok kötü ama 2 dakikaya uçup gidiyor. Daha önce başka bir siteden aldığım bir krem karışımını lekeli yerlere uyguluyorum (isterseniz daha sonra bunu da yazarım size, şu an biraz uzun olacak). Yüzümdekileri hiç yıkamadan yatıyorum ve sabah kalktığımda sadece su ile yüzümü yıkıyorum. Dışarı çıkmadan muhakkak bir güneş koruyucusu sürün. Lekelerde bir pullanma göreceksiniz, korkmayın bu işe yaradığını gösteriyor. Cildinizin geri kalanın da böyle bir sorun olmaması gerekiyor. Sadece lekelerde, rengin açılması bu şekilde gerçekleşiyor. Gül suyu sayesinde cilt yumuşaklığını koruyor. Yağlanmaya da etkili olduğunu söyleyebilirim. Benden bu kadar :)02 Yorumla- +1 yıl
Bahsettiğiniz krem karışımından bahseder mısınız
+1 yılSivilcenin nedeni hormonal yada karaciğere bağlıysa elma sirkesi iyi gelmeyecektir, elma sirkesi sadece derideki iltahıbı temizlemeni kolaylaştırır, uygulama şekline görede belki derini de soyabilir, yeniden sivilce çıkmasını asla önlemez, izleri geçireceğinede inanmıyorum.
Bunun yanında derin ince ve beyazsa derini hırpalar ve iz bırakır, kırmızı-pembe bir izi kalır 1-2 ay içinde ancak geçer, özellikle derin inceyse sakin yapma derine çok büyük zarar verirsin.
Yine şu sinir bozucu lafı söyleme durumundayım:
İyi bir dermotoloğa git, biliyorum her doktor iyi olmuyor ciddi anlamda ilgilenmiyor ama araştırırsan iyi bir tane bulabilirsin ve karaciğerinde bir sorun yoksa sakin diyorum hap kullanma, doktor yazsa bile sakin kullanma bir çok yan etkisi var, sonradan çok üzülebilirsin.20 Yorumla
+1 yılbir ara bende kullandım elma sirkesi cildim çok hassas ama her hangi bir kabarma olmadı sadece yanma ve biraz da kızarıklık yapıyor ama devam ettikçe faydası iyi bu aralar bosladim ve yine çıktı bu kez elma sirkesi ile gül suyunu karıştırıp pamukla her gün mutlaka sürmeyi denicem
24 Yorumla
Soran+1 yılCanım baya yıl geçti bu sorumun üstümden ama kimseden medet ummayıp denedim gece yatmadan devamlı kullandıkça gerçekten çıkan sivilceleri söndürüp leke bırakmadan gitmesini sağlıyor limonda aynı şekilde adet dönemindeyim şu an bende boşladım 1 aydır tekrar başlıcam yorum yapman iyi oldu hatırlattın :)
- +1 yıl
Canım merhaba ben bu yaziyi yeni okudum nasil kullandin elma sirkesini anlatabilir misin bende baslicam ne kadar surede sana yardimci oldu suyla hafifleterek mi uyguladin.. cevap verirsen sevinirim
- +1 yıl
Evet ya nasıl kullandın? Gül suyu, su veya başka bişey.
- 1 yıl
@avukat7777 Elma sirkesini sivilcelerin için kullandınız mı iyi geldi mi?
Kendinizi kandirmayin Hicbirsey Allahin yarattigi gibi olmuyor😊
Denemedigim sey kalmadi kimyasal peiling, freaksionel karbondioksit lazer," Ruaccitan daha oncesi 2 defa 6 aylik periodlarla. Kremler aktarlar vs vs vs anlatsam sabahi ederim herhalde☺☺ ve şu kaniya vardim yüz derisi, el ayak yani kisaca çene altindan baslayarak geri kalan deri gibi degil.. kimse kimseyi kandirmasin gercekci olalim.
Elimizi kolumuzu keseriz 1 haftada toplar yara kapanir sonra derizki bu islemi biz yuzumuze yaparsak ne olur? Hic birsey olmaz olmuyorda ben alistim artik sizlerde alisacaksiniz Hayat neleri alistiriyor insana bunada alisacaksiniz😊😊😊hoscakalin00 Yorumla
Kullanmadım ama elma sirkesinin biraz rahatlattığını duydum, bir kız vardı bundan 3 sene önce filan biraz sivilce varken diş macunu sür demişti ilk başta şaşırdım ama sürünce cidden biraz kuruttu sivilceleri ama sana asıl benim tavsiyem doğal el yapımı sabun kullan ben saçlarımda bile kullanırım şampuan filan sürmem özellikle defne sabunu yada argan özlü sabun marka olarak da defne sabununda Müftüoğlu yada marketlerde çok kolay bulabileceğin Mehmet Aydın'ı kullan bir süre geçince gerçekten fark edilir şekilde rahatlatıyor cildi.
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
24Cevap
+1 yılbence cildinle hiç oynama o konuda eminim benm kadar takıntı yapan bi insan yokturr durduk yere hçbşe yokken piskolojk sorun oluyo sonra sonra eğer çok takıntı yapıyosan git bi doktora en iyyi cldn için en faydalı şeyi o versn sana kulaktan dolma kocakarımsı ilaçlarla bozma cildini
10 Yorumla
+1 yılCildini yakar renk farkı ortaya çıkarır kaş yapayım derken göz çıkarırsın bilinçsiz birşey yapma benimde yağlı bi cildim var hergün düzenli olarak kayısı sabunuyla yıkıyorum lekeleri hafifletti kil maskesi haftada bi kullanıyorum rengini toparlıyo ve tonik olarak gül suyu bu kadar yeterli zamana bırak :)
30 Yorumla
+1 yılkimin cildine neyin geleceği belli olmaz. x birine limon iyi gelir x kişiye gül suyu ama sana gelmez sivilcelerini çoğaltabilir. limon suyu derinde delikleres ebep olabilir. asit olduğu için doktorlar direk limon suyunu tavsiye etmez. sirke ise senin cildine uygun olduğnu sanmam çnkü yağlı cilt için önerirler. o yüzden hiç birini deneme. ben sivilce kremi isotrexin kullanıyorum kardeşim aleovera. yani o yüzden deneme hiç birini. bu sorunun cevab burası değil yüzünü berbat etme derim
20 Yorumla
+1 yılSivilceye ve lekelerine kükürtlü sabun kullanın.Kükürtlü sabun cilinizi kuruttuğu gibi bu sayedede svilceleride kurutur ve lekeleri de giderir.Yüzünüze,limon, kolonya ve sirke kullanmayın.Özellikle yüzünüze sirkeyi mutlaka bir şey karıştırarak kullanın.
10 YorumlaHerkese merhabalar sivilceler akneler hakkında kısa bir bilgi vereceğim bende de sivilce akne gözenek çukur vs çoktu evde denemediğim hiçbir şey kalmadı almadığım ilaç krem jel kalmadı ben hiç birinden fayda görmedim En son bana dermatoloji önerdiler özele gittim alerjim var deyip geçiştirdi ler �laç falan yazdılar kullanmadım açıkçası umudum yoktu sonra ben güzellik salonuna gittim şu an seans yapıyorum... ve çok çok memnunum yüzüm tertemiz oldu Sivilcelerden kurtuldum sivilceler çıkmıyor bende Bayağıdır çıkmıyor ve çok mutluyum hepinize öneririm 💪❤
00 YorumlaHergün salata, yeşil ekşi elma ve havuç ye.
Yüzünü ardıç katranlı sabun ve ılık su ile günde iki kere yıka.
Yastık kılıfını ve havlunu gün aşırı değiştir.
Kardiyo antrenmanı yap
2 ayda, hepsine güle güle..50 Yorumla
+1 yılİyi gelir ama yari yariya sulandirmak gerek sirkeyi.
20 Yorumla
+1 yılEvet elma sirkesinin arındırıcı ve parlatıcı bir özelliği vardır. Allerjik bir durumun yoksa kullan
00 Yorumla
+1 yılayni sorunu bende yasiyorum. 2 gündür limon sürüyorum birtane sivilcem vardi cok aciyordu sismisti hatta onu 2 günde kuruttu. simdi az bi izi kaldi bugün tekrar limon sürcem herhalde gecer sonra. yani sirkeyi bilmemde limon gercekten ise yariyor.
10 Yorumlabi eczacı tanıdıgın varsa en guzeli saf alkol. sabah ve aksam pamukla bıraz sur yuzune ne sıvılce kalır ne de lekesı. eger eczacı bı tandıdıgın yoksa %70 lık alkoller satılıyo 8 lıra bısey yasal olarak onlar satılıyo şu an eczanelerde o da ıyı saf alkol kadar cabuk etkı etmesede onun kadar etkısı var en az sadece bı haftada gececekse bı bucuk haftayı bulur o kadar ama kesın cozum ;)
10 Yorumlasirke asidiktir. asit yağı parçalar dolayısıyla daha fazla sivilcenin çıkmasını engeller. ama bunu yapıcağına yüzünü daha sık yıkasan problemi daha verimli çözmüş olursun zaten.
00 Yorumla
+1 yılkullanmıştım ben bi ara, sabahları yüzümü elma sirkesiyle yıkıyodum. yağlı cilde iyi geliyo, gün ortası vıcık vıcık yağ olmuyosun mesela. ama sivilcelerimi geçirmemişti
00 Yorumlatatlım ya bi dermatoloğa gidiversen ya her duyduğunu deneyeceğine..
20 Yorumlaelma sirkesi iyi gelir mi bilmem ama diş macunu sürmeyi dene işe yarıyor
13 Yorumla
Soran+1 yılo iz bırakıyor ama..
+1 yılyüzündeki sivilcelerin yogunlugu ne kadar cok mu yaglı cildin
03 Yorumla
Soran+1 yılorta derecede alnım ve yanaklarım en cok yağlı diğer yerleri normal.
- +1 yıl
kesin cözüm arıyosan sivilcelerine gideceksin bi hastaneye cildiye ye gidiyosu rouccutane diye ilac var 6 ay kullancaksın hiç biseyin kalmıyo yüzünde ne varsa gidiyo
Balı öneriyorlardı bi ara sivilcedeki mikrobu alıyor sivilce geçiyormuş
arkadaşımda söylemişti eskiden hiçbirtane sivilcesi yoktu oda kullanmış zamanında00 Yorumla
+1 yılelma sirkesini bilmiyorum ama bebek pudrası ve gül suyu karışımının iyi geldiğini biliyorum
10 Yorumla
+1 yılelma sirkesi yada bunun gibi bitkisel şeyler sakın kullanma doktora git mutlaka ..
11 Yorumla
+1 yılo zayıflamaya ıı gelıodu ama sıvılceye de gelebılır malum faydalı bısey sırke
00 Yorumlahiçböyle problemim olmadı ama aktarlar bunlar için maske hazırlıyorlar sabun veriyorlar çay falan veriolar bence bi sor istersen
00 Yorumladoktora gitmeni tavsiye ederim. bir çok ilaç var bu sivilceler için.
00 Yorumla
+1 yılsıvılce lekerı ıcın onu bunu surup yuzunu daha beter duruma dusurmeden bı uzmana gorunmen lazım.. lekerlının duruma gore uygun cevaplar alabılrısın.
00 YorumlaCilt Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. sivilce için soğan suyu çok etkili kendimden biliyorum.bir parça soğanı sivilcenin olduğu yere suyunu hafif sıkarak yedir.geçiriyor.
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsirkeyi hiç bir doktor tavsiye etmez benim erkek kardeşim kullanmıştı sonra sivilceleri daha da çogaldı en iyi çözüm cildiyeye gitmek.
00 YorumlaBende sirke sürüyodum sonra yüzüm kabardı bence sirkeyi deneme doktora sormadan
10 Yorumla
+1 yılacnelyse+expigment ya da sadece sabah akşam sivex kullan.
10 Yorumlagiç elleme sadece sabah akşam imex sür imex onun yüzeyini kurutur...
10 YorumlaSivilceler için tuzlu suyu kullanabilirsin fakat sirke yüzde kabarmalara sebep oluyor.
00 Yorumla
+1 yılya arkadaşım git doktora ya burdan nasıl meded umarsın anlamıyorum ki
10 YorumlaSakın yapma ben bi yaptım 2 sivilce vardı oldu 20 sivilce.
00 Yorumladermatoloğa git yada estetisyene git. sivilceler için etkili yaşına ve cilt tipine uygun nemlendirici kullan
10 Yorumlatarçın limon yapıp uyumuştum derilerimi soymuştu sonra da peeling yaparak soydurmuştum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek spermi iyi gelir... saka yapmiyorum kanitlanmis birsey bu.
30 Yorumla
+1 yılBu yaşımda ergen gibi sivilciler çıktı ilk defa , şoklardayım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesinlikle faydalı.yıllardır toniğim olmuştur hiçbir iz, leke yok yüzümde.
00 Yorumladermatologa gıt bende de vardı adam bı ılaç verdı bısey kalmadı 1 ay sonra tabıı
00 Yorumlaelma sirkesini blimemde. ben zamanında roaccutane kullanmıştım kökten çözüm.
14 Yorumla- +1 yıl
ben kullandım bence en iiyisi bi cilt doktoruna git her ilaç yan etki yapmaz ben 1.5 yıl cilt sivilce içn tedavi oldm yüklediler cigere ama arada tetkik oluosn gidipte bişi vrsa bırakırsın zaten ve git git yada iyi bi güzellik uzmanına gt lekeleri lazerle yakıolar ciltini temizlettir falan
- +1 yıl
karacigeri gerçekten etkiliyor.Ayrıca dudakta aşırı çatlaklar kuruluk yapıyor. yüzde beyaz beyaz pullanmalar, kepek, aşırı sinir :) bende çok sivilce yoktu ama cildim yağlıydı onuda önledi. 6 ay dişinizi sıkarsanız ve gerçekten sivilce konusunda takıntılı biriyseniz kesinlikle kullanın
Gizli Üye(30-35)+1 yılNar ekşisi de sık üstüne az da limon ideal salata sosu :D
00 YorumlaCilt Bakım konusunda 840 cevap paylaştı. O dediklerine cilt doktoru iyi gelir.
20 Yorumlabenn faydasınıı gördümmm ...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşap taşı kulanmanı tavsiye ederim memnun kalacagına eminim
01 Yorumla
+1 yıl+ maden suyu ( bunu standart doktorlar bilmez)
51 Yorumla
+1 yılKükürtlü sabun kullan..
00 Yorumla
+1 yılSürme sirke asittir cildini yakar ve tahriş olur
00 Yorumla
+1 yılDenemedim ama üzüm sirkesi faydalı diye biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de kullanmistim benim cildime pek iyi gelmedi.
10 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılEvet rengini açar.
00 Yorumla
+1 yılolur sirkenın faydası olmayan bişey yok
00 Yorumla
+1 yılevet yani öyle söyleniyor
00 Yorumla
+1 yılBi halta yaramıyo
02 Yorumla- +1 yıl
eet denemişliğim var..
bepanten,sebamed likid,lavantalı sabun kullanabilirsiniz
+cilt uzamanınına görünün yardımcı oluyolar iğne,ilaçla sivilce ve lekelerden kurtulabilirsiniz
sirke iyi geliyor diye duymuştum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıllimon daha iyi
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cilt Bakım > Sorular > Sivilce İçin Elma Sirkesi Kullananlar, Lekelere İzlere İyi Gelir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler