Nasılım? Arkadaşlar bu belimdeki çizgiler neyden kaynaklanıyor? Extrolien Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor arkadaşlar bu belimdeki çizgiler neyden kaynaklanıyor? 3 adet çizik var gibi Güncellemeler+1 yıl sanırım kimse bilmiyor Güncellemeler+1 yıl djdjsjs Arkadaşlar bu belimdeki çizgiler neyden kaynaklanıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Phoenix35 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Kilo alip vermek ya da stres 0 3 Yorumla Extrolien +1 yıl kiloyla sıkıntım yokta stres olduğuna emin misin bak :D Yorumla Phoenix35 +1 yıl Uzun süreli stresden bahsediyorum kardesim stres belde çatlak gibi çizikler yapabiliyor Yorumla Extrolien +1 yıl alla alla çok garip ya bu izler 3 senedir falan var 3 sene önce hiç stres yapacak bir pozisyonda değildim evde yan gelip yatıyor oyun oynuyordum sadfds :D nasıl stresin içine düşmüşüm ben yakında saçlarım da beyazlar Yorumla
barlarsokağı Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Belinde gamze mi var shdhdh 0 1 Yorumla Extrolien +1 yıl Offfff :D Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yatak izindendir 0 1 Yorumla Extrolien +1 yıl yok canım yatak izi bir tek bel kısmındamı oluyor yani :D Yorumla
En İyi Cevaplar