2 sini bi arada tüketmek istemiyorum. Arka arkaya içecem.
Redbull u içtim. Alkol almak için aradan ne kadar süre geçmesi
gerekir bilen var mı ?
Redbull u içtim. Alkol almak için aradan ne kadar süre geçmesi
gerekir bilen var mı ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Doğrusu bu biraz bünyeyle alakalı bir şey haberlerde görmüşsündür sadece enerji içeceği içtiği için kalpten gidenler var bazıları da alkol vs her şeyle karıştırır işlemez genelde içiyorsan şuanda içsen sıkıntı olacağını sanmıyorum ben enerji içeceğini nelerle içtim :D sen bir alkolle içsen ne olacak :)
İlk kez redbull içtim. Alkolle de pek aram yok, açıkçası bu konudaki kapasitemi hiç ölçmedim papix.
Papix ben onu bitirdim :( Enerji içeceği kalmadı yani. 1 tane daha var açılmamış ona da dokunmayım diye düşündüm. Bir de 2 tane kırmızı tuborgum var, vodka haricinde onları da içebilirim sanırım alkol oranı daha az olur, doğru mu biliyorum ?
Senin altında yorum yazan arkadaşın son yazdığı şeyi okur musun papix ? Ne diyosun o konuyla ilgili ?
Zaten şekerliyle olacak şey değil şeker köpüklendirir aynı zamanda birayı ama o tatlı köpükten değil. Gerisi tamamen bünye dediğim gibi bak ben ayağa kalkmak nasip olmasın kimsenin içmediği içkiyi içiyordum sabahın 5 - 6'sında bile içerdim ama hiç işlemezdi kafam güzel olsun yinede içerdim sadece zorla 2-3 kere hasteneye götürdü bizimkiler ama bazısı da 3 tane içer bağırıp yerlere yatar redbulla çok şey içtim işlemedi ama bazısında çarpar sende bünyeni tanı ona göre iç bir anda yüklenme.
Birde eğer karnını çok doyurduysan tıka basa abur-cubur, yemek vs birayı fazla kaçırma arkadaş maya var demişya işte bira adamı çok şişirir, votkayı da karnın açken fazla kaçırma daha serttir yakabilir, yine tekrarlıyorum :D bünye sağlamsa kendini tanıyorsan iç içebildiğin kadar :D
Papiixxxxx :) Saol aziz dostum bu bilgiler çok önemli ve bilmem gereken şeyler ilerde lazım olacak. Daha sık böyle ortamlara girmeye başladım çünkü. Çevrem genişliyor e genişledikçe bu tür şeyler önem kazanıyor. İçmesini bilmek, içki kültürü bunlar önemli şeyler. Zamanla daha fazla öğrenmeye bakıcam :) Bu bilgileri yazdım kafama :)
Merak ettim çok sarhoş olur musun ? :)
Zor, yani şöyle söyleyim bu sıralar içmiyorum bırakma yolundayım filan işte kendime göre bir şeyler yapıyorum çünkü 13-14 yaşımda bile çok içerdim ama normalde 3-4-5 extra rahatlatır 9-10 kafamı yeri gelir güzel yapar yeri gelir daha azı olur ama kendimi kaybetmem yalnız benim çok çok kötü bir huyum var oda içkiyi tadında bırakmıyorum sürekli içiyorum hiç bırakasım gelmiyor neredeyse her seferinde sarhoş olurum tabi bu duruma gelene kadar bir ton şeyi karıştırırım.
Okurken, nöbetçiyken kaçıp 1 yada 2 bira alırdım mesela 1-2 dk sürmezdi içmem hepte extra alıyordum, nöbetçi değilken de arkadaşlarımı arardım dışarıya getirirlerdi yan okuldaydı onlarda :) sonra okulu değiştirdim orada da öğle arası vardı tabi baya oldu okul biteli öğle arası ölümüne içiyordum okula da 1-2 tane götürür tenefüste içerdim arkadaşla :D
Neyyyy 9-10 kafanı güzel yapar ? :) Valla helal olsun üstadım takdir ettim saygıyla eğiliyorum yani. Bu, tuz tekila felan ellerini yalıyorlar ya ? O mevzu nedir ?
Aynen tekila+tuz+limon olayı var birde ama ben tekila filan pek takılmam benimkisi extra, votka, viski, rakı, konyak (ara sıra zevk olsun diye arkadaşlarla yarışmak için genelde), kırmızı şarap (bunu da pek içmem ama çarpsın diye kafam iyiyken karıştırırım, marka takıntım yoktur 30-100 tl arası alırım marketten) genelde böyle yani o acayip içkilerle işim olmuyor birde bu malibu filan var :D hiç içtiğimi hatırlamıyorum.
Ama haydari, ne biliyim rakının yanına beyaz peynir iyi olur bunlar yahu ? :) Ağzına farklı bi tat verir. Ben böyle içen bi adam bulsam yeminle altın bulmuş gibi sevinecem. Gece hayatın var mı ? En önemli nokta bu bence bu aralar biraz takılmaya başladım. Ne içmem konusunda çok çekimser kalıyorum.
Şimdi arkadaşlarla bir ton malzeme alıyoruz ama ben sadece içkiye dokunuyorum beyaz peynir ve kavun filan bir kaç kez tadımlık aldım fazla sevmem içki içerken sadece ona odaklanıyorum çünkü zevk olsun diye içmem direk etki etsin diye içerim, gece hayatım eskiden çok iyiydi zaten hiç eve girmezdim, ne içeceğine karar vermesi çok kolay mesela arkadaşlarınla zevk olsun diye oturdun istediğini iç zevkine kalmış illa tekila vs içmene gerek yok onları reklam gibi düşün.
Mesela o tarz ortamlarda serbest ilişki yaşayacağın kız çoktur benim en sevdiğim şeyde bu zaten sevgilim varken bile onu ararım eğer öyle bir niyetin varsa araban filanda varda viski içebilirsin en basiti zengin havası katar sana birazda ağır davranırsan gerisini zaten anlatmama gerek yok :D ama sıradan ortamlarda ne içeceğim diye düşünme, ne bulursan iç :D
Viski henüz içmedim. Önceden heveslenmiştim sonradan fırsatım da olmamıştı açıkçası. İdeal bir tercih ; ) Fizik olarak işte giyim, tip şu bu ortalamanın çok üstündeyim çekici biriyim. Kadınlar kolayca yaklaşıyorlar. Artı yanımdaki kadınların da güven konusunda tereddütü olacağını sanmam, o konuda da sıkıntı yok. Araba yok bende yalnız :D Ama viskimi içerim :) Çok tecrübe kazanmam lazım çünkü bu tür gece hayatının kuralları gündüz çıktığın kadınların olayından çok farklı.
Öyle zor bir şey değil sadece yer ve zaman farklı :D öyle tipin filan iyiyse zaten tamam birazda ağır takıl yeter gerçi her kızında değişik hoşlandığı tipler varda sen en iyisi dediğimi yap zararlı çıkmazsın :D viski güzeldir ama ilk başlarda cidden çarpar votka ve rakıyla aynı alkol değeri yazıyor ama ona bakma biraz ısınınca alışırsın ama.
Bira içmeye nasıl bakarsın ? :) O tarz mekanlara uygun düşer mi ? Gece clublerinde falan
Düşer tabi biz arkadaşla gittik daha doğrusu arkadaşlarla kız filanda vardı bira, votka ... ne bulursam artık karıştıra karıştıra içtim her zamanki gibi :D zaten asıl tadı orada sadece votka filan sarmıyor ilk birayla başlarsın sonra votka diye gidersin artık canın ne isterse yani sıradan mekan sonuçta gece hayatı filan diye büyütmeye gerek yok, oradakilerde normal insan sonuçta, senin gibi.
İyi iyi süper :) Kesin ve kati kuralları yok görüyorum ki. Açılışı yapalım, devamını getiririz alışınca da menüde ismi hoşuma gidenlere davranırım :D ben biraz gözümde büyütüyorum belli ki. Bi numarası yok yani
Aynen sen biraz büyütüyorsun bunları bak bana en zor gelen şey diskoya ilk gittiğimde tatildeydim içeri bir girdim gözümün önünü zor görüyordum ışıktan aslında bir şey yok ama alışık olmadığın için öyle geldi ilk 3-5 dk'sı birde tek sıkıntım şuydu diskoya gidiyorsan ya birazda olsa oynamayı bileceksin yada oynamayacaksan yanında senin gibi birisi olacak bizimkiler yerinde durmuyor karı gibi hareketler bile yapmaya başladılar bende nedense pek sevmem oynamayı, zaten zevkine gidip içerim :D
Kafana göre hareket ediyosun valla en güzeli. Canın nasıl davranmak isterse onu yapacaksın :)
Ben dans da biliyorum aslında. Oradan bi avantajım olabilir. Ama ağır da biriyim. İşte gide gele hem ambiyansa alışacam, hem de dans la ağırlığım arasındaki dengeyi yakalamaya çalışacam.
Isınmadan oynamam. Bu tarz yerlere yabancılık çekmemem gerekir. Önce alkol, sonra mekan, sonra dans :) Kademe kademe :)
Sonrasıııı,
nasip kısmet yahuuu :D
kardesım redbull votka ve sekersız lımon.. bunlardan bı karısım yap.. yılbasına mutlu qır :) sıkıntı yok yanı..
Absolut var, 2 tane de kırmızı biraz var. Ben redbulla alkolün karışmasını istemedim. O yüzden ağzıma alkol vurmadım. Ne kadar daha duruyum diye düşünüyorum
alkol almak zorunda deqılsın kendını bu ıcıcem dıe odaklama.. redbull iç ama cok fazla ıcme komaya qırersın.. ard arda ıcme..
Odaklamadım ama eve almıştım içerim diye, birazcık heves yapmıştım işin açıkçası. Red bull 2 tane var 1 tanesini içtim öbürünü içmem. 250 ml zaten. 2-3 saat ideal sanırım beklemem için.
alkolle karıstırıp ıcebılırsın.. ama peş peşe sadece redbull ıcersen.. reklamda soledıqı qıbı harbıden kanatlandırır :)
kardesım.. bıranın ıcınde maya var.. ama votkanın ıcınde maya yok.. oyuzden fazla abartmadan ıcebılırsın.. korkmana qerek yok.. maksat raatlamak deqılmı.. ama ıcmek ıstemıosan zorlama kendını..
Cevap
3Cevap
Niye ikisini aynı anda tüketmiyorsun? Redbull'un üstünde alkol ile karıştırmayın dediği için mi :D :D
Kardeş nolur nolmaz ya bu yüzden ölen insanlar oldu komik gelecek ama öyle yani. Sanırım bünyeye göre değişiyo ama neme lazım :)
Süre konusunda bi fikir verebilir misin ?
Hocam benim bildiğim hem alkol almadan önce hemde alkolden sonra içilir.Fakat alkolden sonra içenler sızmamak için içer ev ortamındaysan sorun yok
Gökalp maksat 2 sinin aynı anda içilmemesi, alkolle tüketmek istemiyorum yani. Zararlı olduğu için
iç gitsin ben hergün içiyorum redbul viski vodka absolt sıkıntı yokk karıştırrrrrr :)))
Alkolle pek aram yok. Aynı anda tüketmek istemedim sakıncası olur diye. Hani biraz zaman geçsin absolut duruyo onu içmeye niyetlendim. Ama açmadım henüz
redbull kanatlandırır. espri yapasım geldi. ihi.
İçtin mi ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar