Babam sinir hastasi. Ne yapabiliriz?

Sanirim bu bir hastalik. Acayip sinirli. Mesela bugun ; toplandik bir yere gittik. Acayip kalabalik. Arabayi yukariya koyacaktik. Cok dik bir yokus. Oradaki gorevli cocuk abi cikar cikar yer var dedi. Park yeri yokmus Geri gelirken de tahtaya takildi far kirildi, araka yandan komple cizildi. Hararet yapti araba. Lastik yandi. Devriyaj gitti. Her b*k oldu mk. Sonra ite ite cikardik arabayi.

Buraya kadar tamam. Babam kizmakta hakli. Ama bunu saatlerce surduruyor. Bize kiziyor. Etrafa kiziyor. Kufur ediyor. Cocugu oldurecem diyor.

Her neyse donuyoruz. Arabayi aldik. Cami acti cocugu tehdit etti. Bittin sen goruscez senle falan diye. Sonra cocuk da kostu arabayi tekmeledi cama falan vurdu. Babam durmadi. Ben inecektim cocugu durdurmaya. Benimki sinir degil ama. 1.90 boyunda, 4 yildir wing tsun ve kickboks yapan bir adamim ben. Annem dedi dur yapma falan diye beni durdurdu. Sonra dagin basinda virajli yollardan 60-80 ile indik. Olmedim bugun de. Napicaz bu babamin sinirini ya ?

Güncellemeler
+1 yıl
Ha bu arada. Bizim araba'nin sifiri 110.000 falan. Cikacak hasar da 4-5000 lira. yani orada calisan cocuk birakin arabayi almayi bu arabanin hasar parasini cikarabilmek icin 4/5 ay boyunca sicagin altinda calisiyor. Basta inip dovecektim de sonra dusununce uzuldum bile cocuga.

Ya da yok l*n annem tutmasa ben her turlu doverdim. Antreman olurdu bana
Babam sinir hastasi. Ne yapabiliriz?