Ya da yok l*n annem tutmasa ben her turlu doverdim. Antreman olurdu bana
Babam sinir hastasi. Ne yapabiliriz?
Ya da yok l*n annem tutmasa ben her turlu doverdim. Antreman olurdu bana
valla okurken ben sinirlendim. sinir hastası değil baban. sinir hastası hiçbirşey olmadan kriz gecirirler. soru sorulmasına bile tahammül etmezler. mesela görevli cocuğa daha ilkinde sinirlenseydi kavga edecek moda girseydi o zaman sinir hastalığı konuşulabilir. hani abi burada yer var dediği anda sinirlense, sanane l*n dese, öldürcem bu cocuğu falan dese... babanda sadece sakinleşme sorunu var. buda kolaylıkla psikologla görüşse tedavi edilebilir. sakinleşme için neler yapılabilir. biraz araştır, eminim sen yardımcı olabilirsin.
Bu ne ki ben babamla her dışarı çıktığımda kavgaya hazır çıkıyorum. Yemeğe gidelim bir tane çorbayı geç getirsinler öyle bağırır ki ortamında içine eder.
Olum cok kotu bir sey ya
Çok kötü çünkü o varken eğlenemiyorsun sürekli aha şimdi adam babama dalacak ben de ona dalıcam diye yaşıyorum. Hayır bir de genelde haksız olan babam oluyor abartıyor küçücük şeyleri
O 1 numarali kural zaten. Hakliysan kizsan o kadar goze batmaz.
Koptum şu an kusuruma bakma 😄 babalar araba kullanirken cok hassas oluyorlar, adamin kizmakta hakli oldugunu sende soylemissin zaten onu soylememe gerek yok. uzatmasi belki biraz sacma ama bazen bu durum bende de oluyor sinirimi illaki bir yerden cikarasim geliyor uzatiyorum konuyu. o yuzden anlayabiliyorum babani. birde isi falan da skintiliysa belki o da biraz etkiliyordur babani? bu konularda bir sey biliyor musun?
Yani 2. araba yazlik falan da aldik. Para kalmadi artik diyip duruyordu. Birden 4000 lira cikacak diye de sinirlenmis olabilir.
Eger para problemi varsa onu da dusunup sinirlenmis olabilir. adam sinirlenmekte ve uzatmakta hakli aslinda. ama fevrilik ve sakinlesememe var. sakinlesmesini saglamak gerek. olaylari daha farkli cozmesini saglamak gerek. bu da bir psikologla veya ailede babanin sozunu dinleyebilecegi ve deger verdigi birinin babanla konusmasiyla saglanabilir bence.
benim babamda sinirli biraz o da bir şeye kızdı mı don lastiği gibi uzatıyoor küçükken hiçbir şey diyemezdim ama şimdi başka şeye kızıp bize yansıtınca bende ona kızıyorum söylüyorum durduk yere niye bağırıyorsun diye ondan sonra sakinleşiyor atara atar gidere gider hesabı :D
Cevap
4Cevap
Bu yazdıkların hiç yabancı değil bana yapacak hicbirşey yok maalesef çünkü hasta olduklarını asla kabul etmezler kendin git psikoloğa bu gidişle hepinizi hasta eder bari nasıl basa çıkacağınızı bilirsiniz
Aynisinin benzerini dun yasadim kaza yapiyorduk nerdeyse
Babanla mi yasadin?
Evet sola donecekken en sag seritte sikistirdilar arabayi babam da inat yolun ortasinda bekledi ilerden donse olur cunku neyse bekledi bekledi arabalar gecti donerken diger tarafin isigi yandi gobekteydik tam kaza olmasina ramak kalmisti adamlar babama sovunce durdu arabadan indi kavgayi ayirdik falan derken bize catti navigasyondan yol buluyorduk hala homurdaniyor
Tamam iste aynisi. İnsanin butun hevesini kaciriyor dimi durduk yere mutsuz oluyorsun
O bardak oyle mi tutulur? Kasigi neden sol elinde tutuyorsun? Bu sofrada neden tuz yok? Babanin yanindayken yatilir mi kalk! Niye 5 dakikada hazirlanamiyorsun sen salak misin? O dersten neden 100 degil de 80 aldin? O yemegi ekmekle ye! O tisorte o kadar para verilir mi basbakan kizi misin sen? Yavas yurume. hizli yuru! Ustume bir sey doksem niye doktun! Dusup kafami yarinca beni dovmustu be adam niye dustun diye sanki bilincli dustuk dikis attirmaya merakimiz var manyak bu babalar
Oldurmedigine dua et bunlarda sebebmi yemek masasinda tuz yok diye bagiran bir babam var
Benimki tam psikopat hem bagrir cagrir saatlerce herkese sonra bisey olmamis gibi davranir ama cok sinir bozucu
Aynen oyle
Allah bize sabir verin 😓
Versin*
Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gitmesi lazım
Birader benim babamlada konuşmaya gelmiyor huyuna git bu sıcak yaz günlerinde bizim için çalışıyorlar nasıl olsa ☺
Sakinlestirici felan olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar