arkadaslar dogum yaparken ölenler varmıs ben cok kokuyorumya evliyim 1 yıllık 6 aylıkta hamile ama korkuyom dogumum yaklastı :(
Cevabın nedir?
Korkma canim olecem diye dusunme sadece bebegimi kucagima alacam diye dusun ben ilk dogumumu 20 yasinda yaptim şu an 3tane cocugum var dusuk ve aldirma olmasaydi 5 cocugum olacakti yirtilma oluyor evet ama o sanciyla onun acisini anlamiyosun dikerlerkende zaten igne vuruyorlar fazla hissetmiyosun evet dogum cok zor bana sorarsan 25 kati degil 1000kati ama gelip geciyor sonradan unutuyosun allah yardimcin olur sen hic korkma hem o dogumda olenler eskidenmis canim eskiden ebeler varmis tek ama artik doktorlar var sen olmekten korkuyosun ben cocugu oldurun istemiyorum diye bagirmistim😊 noldu sonucta şu an 3tane cocugum var hic bisey olmaz allahin izniyle
112 Yorumla
Soran+1 yıl1000 katımı keske sen yorum yapmasaydın ya :( korkudan şimdi dogurcam cocugu peki ilk cocukla 2. cocugun dogumundaki agrı bir mi ols canım
- +1 yıl
Canim 1000kati dedim ama sonradan unutuyosun valla benim 1de 2de 3dede aynisiydi ama şu an sor unuttum bile gelip gecici bisey o zaten bebegini kucagina aldiginda bebegin gozune dogru baktiginda herseyi aninda unutuyosun dunyanin en mutlu kisisi oluyosun hic korkma kafanada takma o gunde gelir gecer hicte bisey olmaz hic korkma
Soran+1 yılkıyamma canım ya dul birimisin tekmi büyütüyon cocugu ne yasadınki hem :(
Soran+1 yılamin inş :) cnaımda üzüldüm sana ALLAH yardımcın olsun
Soran+1 yılkocasını mı dövmüş dogum esnasında oha :D
Soran+1 yılahahaha tam bir manyak karı :) ahahah
En İyi Cevaplar
+1 yılNeden korkuyorsun ki şu güne kadar her şey normal seyrinde ilerlediyse bence korkacak bir şeyin yok :)
025 Yorumla
Soran+1 yılacıyı cekicem ama cok korkuyom yırtılması falan
- +1 yıl
Her şeyin illa ki zorlukları var ki. Acı çekeceksin ama sezaryen oldugunda acın ömür boyu kalıyor. :) Anne olmak kolay degil...
Soran+1 yıldogumdan snra güzelleşiyolarmıs dogrumu
- +1 yıl
Eğer ki çocugun kızsa anne hamilelikte çirkinleşir, erkekse güzelliğinden bir şey kaybetmez. Dogumdan sonrada nedenini bilmiyorum ama anneye bir güzellik geliyor :) belkide sevinci güzllik olarak yansıyordur :)
Soran+1 yılbenmki erkek :*
- +1 yıl
Güzelliğime güzellik katarım diyorsun :) Allah sağlıklı ve kolay bir dogum gerçekleştirmene yardım etsin :) ama korkmana hiç gerek yok.. sonuçta yırtılma olsa da saniyelik acılar onlar. Hemen müdahale ediliyor sonuçta.
Soran+1 yılallta bir arkadas 12 saat acı cekiliyo dedi bende saniyelik biliyodum ama inş ben uykudayken dogum yaparım hissetmem :)
- +1 yıl
Yırtılma vs anlık ama 12 saat dedigi sancı :) kimisinin sancısı uzun sürebiliyor yinede korkulacak bir şey yok yaaa al eşini yanına destekçi olarak :))
Soran+1 yılo bnden cok korkuyo sanki kendi cıkartcak salak
- +1 yıl
Allahıııım :))) onun sana destek olması lazım amaaa böyle olursa sen daha da telaşlanırsın :)))
Soran+1 yılkız ne destegi valla tırnaklarını yiyiyodu ogün ne yapıyon mehmet dedim hayatım korkuyom dogumdan dedi senmi dogurcan dedim hyr sen ama? dedi ee ama dedim olsun bnde korkuyom dedi destek olcagne köstek oluyon dedim...
- +1 yıl
Heyecanlı baya aslında bu heyecanıda çok güzelde biraz fazla olması seni etkiler yoksa çok güzel yaaa her eşe nasip olmaz bu durum :)
Soran+1 yılyok kız neresi iyi bazen doğum aklımdan cıkıyo rahatlıyom tv izlerken falan bir bakıyom mehmet bana bakıyo tırnaklarını yiyiyo bide gülüyo ogün kafasına gecrcektm kumandayıda cocugum babasız kalmasın dye korktum... gıcıklıgına yapıyo valla :) piç :)
- +1 yıl
hahahaha o neden o kadar korkuyo acaba :D sende tırnak yeme durumu yok değil mi? haha hafifçe vur bir şey olmaz :D:D:D
Soran+1 yılbnde tırnak yeme yok oda bana acık acık sölemiyo dogum anını aklıma gtrmiyo kızcam dye banabakarak tırnak yiyio yani dogumu hatrla az kaldı demeye getiriyo hareketlerle mesaj gönderiyo bana yani? bide diyoki tıp ilerledi ölmezsin :) dedim madem tıp ilerledi ozman 2. cocugu sen dogurcan senin karnına yerlestrsinler doktorlar yumurtalıkları spermleri dedim beni ayaga kaldırma çiçekli bardaktan su içmem bide doğummu yapcam hastaneyemi gelsinler bebek görmeye beni dogum yatagındamı görsünler ıkınırken diyo kotum valla küfretti klasik türk erkeği işte :)
Soran+1 yılkorktum valla birden kükredi şaka yaptım mal hemen ne ısırmaya kalkıyon dedim bdaha ben ve dogum kelimesini yanyana sölersen ozman görürsün ddi :)
- +1 yıl
Normal tipik türk erkeği işte ne bekliyosun ya hepsi aynı :D iyi öğrenmişler dogurtmayı başka yaptıkları bir şey yok zaten :D ama keşke dogursalar ya fena mı olur :D
Soran+1 yılaynen ya ne güzel olurdu biz güçlüyüz bayana göre dyolary ozman tek ıkınmada fırlatrlardı cocukları :)
- +1 yıl
Güçlüyüz diyolar da en ufak griplerinde hoppp yataga ölüyorum bitiyorum demeye başlıyorlar :D
Soran+1 yılaynen valla bunlara bsey olmaz bee
Soran+1 yılkorkma canım :)
- +1 yıl
Aynennn erkek milleti işte :))) Sende boşuna dogumdan korkma :) allahın izniyle hiçbir şey olmaz :) o kadar insan doguma giriyor hayırlısıyla çıkıyor sende içini rahat tut hiçbir aksilik olmaz Allah'ın izniyle :)
Soran+1 yılamin inş kuzum amin :)
Soran+1 yılvalla davulun sesi uzaktan hoş geliyo canım yoksa kocam tam bir hanzo :D @bukem93
Gereksiz yere kendini korkutup huzursuz edme derim. hastane kosullarinda doktorlara guvenebilirsin.
Sanci' aci ceksende Hayatini degistirecek anne olacaksin. unutma dunyanin en guclu bagidir.
Simdiden tebrikler. esinle de dertles bu tedirginligini00 Yorumla
doğum yaparken ölenler daha çok hastanede değilde tarlada v. b. yerlerde tek başına veya bilinçsiz kişiler tarafından yaptırıldığında olur. Heralde sen doğumunu hastanede uzman hekimler ile yapacaksın. Bu yüzden korkmana gerek yok.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
48Cevap
Korkulacak birşey yok ki, internetten sağlıklı doğum için yapılacak şeylere bakabilirsin. Doğum nasıl geçeceği birazda bebişe bağlı, kaç kilo aldın şuana kadar?
14 Yorumla
Soran+1 yıl9 kilo cxanım
Soran+1 yıloha ben cocuk zayıfmı dogr ozman amabnm daha 6 aylık yeni grdik altıya
Gizli Üye(30-35)+1 yılhamile olduğun için şuanda daha hassas ve duygusalsın. o yüzden korkuyosun canım. sezeryan yaptır spinal anesteziyle. hiç bişey olmaz hem ağrısını hissetmezsin. ölen insanlarda bir sıkıntı oluyo öncesinden ya da bebekte bir sıkıntı oluyor kanama bozukluğu falan. sen bu yaşına kadar olmadığını biliyosundur ayrıca sezeryanda bebek ters de gelse düz de gelse nasıl olursa olsun hemen çıkarıp alırlar. karşılaşabileceğin tek yan etki spinal anesteziye bağlı birkaç gün baş ağrısı... onu da istemiyorsan epidural anestezi yaptırabilirsin... korkma sakın şu an senin ruh halinden karnındaki minnak da etkileniyor :)
05 Yorumla
Soran+1 yılepidural sipinal falan anlamıyomki ben ya :/ yırtılcak orası sonucta ebn yengemle amcamın kızı dogum yaoptı 1 hafta ölü gibi yatakta yattılar hastaneyi inblettiler
Cevap sahibi+1 yılsezeryan yırtığı acımıyo pek. sadece bikaç gün baş ağrısı oluyo spinal yaptırdıysan ablam yaptırdı ordan biliyorum. ben de hemşireyim kendim anlıyorum bunlardan. epidural yaptırırsan o baş ağrısı da olmaz. süt biraz geç gelebilir ilk gün gelmez belki :D yeni doğduklarında o kadar tatlı oluyolar ki süt gelmese bile del gibi memene saldırcak :D sen normal doğum mu düşünüyosun?
Soran+1 yılilk gün ne yicek cocuk ozman süt gelmiyosa pilav üstü kuru mu vercez cocuga?
Cevap sahibi+1 yıl:D yanına da soğan kırarsınız... mama vercen yani :) normal doğum yaparsan sütün hemen gelir
Soran+1 yıl:) şakacı seni
+1 yılHamilelikte son aylarda olur böyle şeyler sakin ol. ölüm meselesine gelirsek de doğumda ölüm olayı eskidenmiş artık en ufak aksaklıkta bile annenin hayatını riske atmamak için müdahale ediyorlar korkacak bir durum yok. ama tabi ecel o an geldiyse yapacak bir şey yok. ölüm zaten her an burnumuzun ucunda
09 Yorumla
Soran+1 yılevtde ben ölümden degil acıdan korkuyom yırtılıyo sonucta
- +1 yıl
doğru egzersizlerle yırtılma yaşamadan da doğum yapmak mümkün diye biliyorum. suda foğum tarzı bir şey düşünülebilir mesela
Soran+1 yılcocuk bogulmasın snra o ne kız ilk defa duyuyom prenses dogum duydumda
- +1 yıl
boğulmaz neden boğulsun zaten şu an suyun içinde yaşıyor :)
Soran+1 yılama plesentayla nefes alıyo o ana kesilcek plesenta :)
- +1 yıl
plasentanın içi su dolu zaten göbek bağından bahsediyorsun sanırım o da zaten bebek doğduktan sonra kesilir. yani yüzerek sudan çıktığında. zaten olimpik havuzda doğurtmuyorlar korkma 20 saniye felan suyun altında kalır :)
Soran+1 yılolimpik havuzmu koptumya dogum yaparken yanıma gel güldür beni böle acımı unuturum belki :)
- +1 yıl
Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip eder inşallah :)))
Soran+1 yılamin canım
+1 yılspinal anesteziyle doğum yapan ablam ve arkadaşlarımdan gözlemlediğim kadarıyla korkulacak hiçbir şey yok. gülerek konuşarak şakalaşarak doğuma girdiler aynı şekilde odaya geldiler :) tabi ki ağrısı sızısı olacak ama yavrunu kucağına aldığında duyduğun mutluluk ve gurur acıyı bastıracaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılsaol canım ya ben şimdi bu gazla çift dogururum korkmadan tesekkür ettim :*
Birşey olmaz canım Allahin iziyle korkma yapan nasıl yapıyor kadınlar o kadar güçsüz değil merak etme yaradılış gereği güçlüyüz bak birçok sancı kadında o yüzden, ölsekte şehit gideriz böyle mertebe nasipbolmaz herkse o yüzden olabildiğince normal doğum istee korkma :) :)
04 Yorumla
Soran+1 yılbn diyomki beni bayıltsınlar öyle yaptırsınlar dogumu :/ hem siz evlimisiniz siz yasadınızmı bu anı
Soran+1 yılpeki canım tesekkür ederim
+1 yılnetten bir şeyler okumaktan vazgeçmelisin. kendine yarattıgın bu stress bebeğine zarar biliyorsun değil mi?
kendi kendine terapi yap kitap oku bebek hakkında dogum hakkında.21 YorumlaDunya nufusu 7 milyar 284 milyon 283 bin. Her dogum yapan oluyor da nasil cogaliyoruz bu kadar? Kormana gerek yok. Eskiden tippin yetersiz kaldigi durumlardaydi onlar...
01 Yorumla
Soran+1 yılacıdan korkuyom
Bebeğini düşlemen gerekken sen neleri kafana takıyorsun, herşey yolundaysa boşuna evhamlanıyorsun.
Ben Bebeğin de etkileniyor, daha olumlu güzel şeylere odaklan.09 Yorumla
Soran+1 yılsizin yasda baya var dogum gibi bir olay yasadınızmı
Soran+1 yılnasıl bir acı tam olarak o an ne hissediyonuz kac dakika acıyo anlatın lütfen
- +1 yıl
Ben normal doğum Yaptım canım 12 saat sürdü.
O Acının tarifi yok, zaten bir kaç saat çekiyorsun ama ben Acıya değil bebeğime kavuşmaya odaklanmıştım ağrılarım hafiflerdi düşündükçe.
Bak herkesin Ağrı Eşiği farklıdır , çok acıda çekebilirsin , hafif de hissedebilirsin.
Korkma, henüz 6 aylık hamilesin doğuma kadar bunun stresini yaşarsan psikolojin kötü olur yapma kendine böyle Şeyler
Soran+1 yılee şimdi o acının tarifi yok edimn dahada cok korkuttun bide ben dogum anında sadece bagırıyolarya 3 4 dakika acı cekiyo sandım 12 saat nedir ya :/
Soran+1 yıldogum masasında ılıklanmak ne? birde ilk cocukla 2 3 cocugun dogum acısı aynı mı yoksa herseyin ilki olduug gibi ilkimi cok zor oluyo
Soran+1 yılpeki cok cok saolun ya bilgiler için
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevkten ölürken düşünecektin... :) Sen, o bebeğe bakabilir miyim, geleceği nasıl olur diye düşüneceğine acıyı düşünüyorsun... İnşaallah iyi bir anne olabilirsin pek sanmasam da... Belki çocuk, babadan yana şanslıdır.
15 Yorumla
Soran+1 yılsen nerden biliyonda ben pek sanmıyon?
Cevap sahibi+1 yılBir de şöyle düşün. Elalemin kızları tuvalette, arabada tek başına doğuruyor. :D
Soran+1 yıltamam da sen benim iyi anne olamıcagmı nerden biliyon?
Cevap sahibi+1 yılHissi kablel vuku :) Korkman gereken şey, çocuğunun geleceği olmalıydı... Doğumdan korkan annelerin çoğu doğumdan sonra bebeklerini ruhsal olarak terk ediyor... Bir de eşin sana hamileyken ve henüz bir yıllık evliyken küfür edebiliyorsa; keşke biraz daha sabretseydin hamilelik için. Zor bir durum, Allah yardım etsin.
Cevap sahibi+1 yılBir de, doğumda çocuğuma birşey olur mu? telaşından çok kendi canını ve erkek olunca sana katacağı güzelliğin derdindesin... :/ Senden anne olur ama ancak kendine olur olursa... Anne olmak, erkeğin içine tam girip boşalması ve karnını şişirmesiyle olmuyor.. ;)
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKorkmana lüzum yok. Eskidendi o öyle doğumda ölenler falan. Doğum da sandığınız kadar korkulacak bir şey değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılyırtılma falan ordan korkuyom sancı bide
- +1 yıl
Yırtılma olmaması için doktorlar epizyotomi yyaparlar zaten
Ben de duydum ama hiç şahit olmadım. Acıya gelince tüm annelerde bebeği kucağına aldıkları anda her şeyi unuttuklarını gördüm. Her şey bir yana anne olmanın insan yüzündeki yansımaları ile ilgili fotoğraflara bakın bir bence
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKorkunun ecele faydası yok, hatta katkısı var. Bir gün hepimiz öleceğiz. Doğum hastane koşullarında iyi doktorlar tarafından yapılırsa, ölüm ihtimali çok düşük olur.
30 Yorumla
+1 yılÖlümler o kadar kolay olmuyor ablacım korkmayın ölmekten korkuyorsanız yılda 365 kere ölme şansınız var değil mi? Bakın kaç 365 gün geçirmişsiniz ''BİR GÜN'' daha ölmeyeceksiniz :)
14 Yorumla
Soran+1 yılacıdan bahsediyom ben 165 gün dogum sancısı cekmedim sonucta
- +1 yıl
Acıdan ölenler demişsiniz sonuçta ölüm değil mi?
Soran+1 yılacının derecesini belli etmek için dedim
- +1 yıl
O halde doğumda ölenleri düşünüp bir de kendi acınızı düşünün
+1 yılSon aylara doğru bu şekilde hissetmen doğal.
Her hamile bayanda olur bu korkular.11 Yorumla
Soran+1 yılyoutubeden bakıyom goggleden falan ölen varmıs yorumlarda okuyom adet sancıcsın 25 katıymıs
+1 yılYok bir sey olmaz kasma kendini bu kadar. Daha kotu olur valla. Sezaryen falan olursun en kotu.
014 Yorumla
Soran+1 yılbenm yengem gözümün önünde dogum yapmıstı bütün hastaneyi inletti karı
- +1 yıl
O zaman sen ozel hastaneye gidip sezaryen dogum yaptir. En iyisi cok korkuyorsun cunku. Evet dogum sancisi cok felaket birseymis galiba.
Soran+1 yılya nye böle dedin şimdi :( keske evlenmeseydm hamilede kalmasaydım vallahi cok pişmanım
- +1 yıl
Yok yok abartma ya. Sen sezaryen yaptir. O kadar da degil. Bu kadar moralini indirme cocuga bir sey olacak.
Soran+1 yılallah korusun ya... peki motive etcem kendimi
- +1 yıl
Dogum kolay degil onu kabul et. Kocaman cocuk dogacak. Ama bunu da kendine asiri bir dert yapma. Guzel bir hastaneye gider o sureci iyi gecirirsin.
Soran+1 yılsiz yapmadınız demi doğum
- +1 yıl
Yok yapmadim. Allah yardimcin olsun. Insallah bebis sag salim dogunca butun bunlari unutursun :)
Soran+1 yıladın ne senin adını koycam :D
- +1 yıl
Ahaaaaha koymazsan darilirim valla bak. Ozge adım.
Soran+1 yıltamam ahmet özge koycam :)
- +1 yıl
Cok uyumsuz olmadi mi sence de? :D
Soran+1 yılee cocuk erkek sonucta özge koysam ilerde cocugumla dalga gecerler yumuşak diye
- +1 yıl
Aynen aynen.. :D hayırlısıyla nur topu gibi bir oglun olsun, saglikli sihhatli
Çocuk & Ebeveyn konusunda 581 cevap paylaştı. Güzel düşün sağlıklı olursa dunyanin en güzel duygularindan birini yasayacaksin. Kaderinde ne varsa artık hayırlısı olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılamin amin allah herkese saglıklı cocuk versn
ya ne alaka korkuyorsun ölenler varmış diye :)) yoldan karşı karşıya geçerkende ölenler var sendemi geçmiyosun yolun karşısına ölünüyor diye :)
02 Yorumla
Soran+1 yılacıdan ölmek baska
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyş :)) eceldir her insanın sonu ölüm olacak. Sen çoçuk doğurup anne olma hissi ile neşelen gerisi Allah kerimdir. Dua et ve af dile. Ölmek olsa bile öbür dünya çok lazim insana...
04 Yorumla
Soran+1 yılkeske benm yerime sen dogum yapsaydın
Cevap sahibi+1 yılHe başka isteğin :)
Soran+1 yılşmdilik yok
Cevap sahibi+1 yılRabbim saglikli huzur verici hayırlı bir evlat olarak size nasip etsin. Ama senin korktuğuna tek senin değil hiç kimsenin çaresi yoktur. Merak etme kaderde ecel yazmiyorsa ölüm gelmez. İnsan su içerken boğulup ölüyor. ya da oturmak isterken. Dediğim gibi her şekilde ölüm gelir. Ama sen içini ferah tut çocuğunu kucagina alacak sevincli günleri say. Korkunun hiç bir seye faydası yok :D Rabbim kolaylik versin :) kız olursa adı elifnur olsun :)
+1 yılmerak etme bişi olmaz zaten öyle bir tehlike varsa önden söylüyolar diye biliyorum tehlikeli diyolar
00 Yorumla
+1 yılDoktorun ölme riskin olsa hamileligini sonlandirirdi ya da sezeryanla aldirtir. Korkma o yuzden. O ölenler ya evde dogum yapanlar ya da doktor ihmali
14 Yorumla
Soran+1 yılacıdan korkuyom canım
- +1 yıl
Aciya katlanicaksin ama cocugu dogurdugunda eline verdiklerinde ona deger diceksin :) o aciyi unutucaksin hatta. :)
Soran+1 yılcocugun var mı ki senin canım :)
- +1 yıl
Hayir :D ama anlarim yani bu konuda :D ablamlardan biliyorum :D
+1 yılBirşey olmaz iyi şeyler düşün ölüm sizi her an bulabilir..
00 YorumlaKorkma olmaz öyle şey inşallah. eski zamanlarda olurdu. kaç yasindasin
14 Yorumla
Soran+1 yıl25 canım
Soran+1 yılkız sen dogummu yaptın 3 cocuk var he... canım sölesen o cocuk ilk dogarken yırtılma oluyomu acıyomu sancı kac dakika sürüyo acı nasıl tam olarak tarif etsene
Psikolojik bir şey bu olayın hep kötü yönlerini dusunuyorsun hep olumlu düşün ben de yaşadım bunu hep kötü şeyler olacakmis hissi oluyordu
06 Yorumla
Soran+1 yılsendemi dogum yaptın :)
Soran+1 yılsünnette uyusturuyolar be
Bizim komşu vardı oda böyle korkuyordu doğumda öldü zavallı kadın
20 Yorumla
+1 yılAllah babalı büyütsün o zaman bir şey olmaz adam hemen evlenir annen bu der :d
12 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani :)
- +1 yıl
Gider kocan başkasıyla evlenir :d doğan çocuğunda onu annesi bilir :D
+1 yılsonuçta bebeğini kucağına alıcaksın bu kadar korkmana gerek yok :)
04 Yorumla
Soran+1 yılsen yaptınmı dogumcaj-nım
- +1 yıl
yok canım bekarım :)
Soran+1 yılolur inş bir gün sennde kuuzum
- +1 yıl
inşaAllah :)
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılEvden çıkarken bir arabanın çarpıp öldürme olasılığı veya diğer nedenler muhtemelen daha yüksek bir ölüm riski oluşturuyor.
00 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,2b cevap paylaştı. Korkma... doğal yoldan doğum yap. kadın vücudu buna uygundur.
02 Yorumla
Soran+1 yılkeske sen yapsaydıun bem yerime dogumu
Dua et bolca, korkmana gerek yok bence. Bebişi düşün, mis kokucak.
00 Yorumla
+1 yılDoğumda ölenler genelde durumu riskli olanlar canım sen rahat bırak kendini kasma
03 Yorumla
Soran+1 yılacıdan korkuyom ben yaa
- +1 yıl
Ee biraz katlanıcaksın canım
Soran+1 yılkeske kocam dogursaydı
korkarsan sorun olur korkmazsan rahat doğum yaparsın
00 Yorumla
+1 yılKorkma doktorlara sordunmu. Vajinanın büyüklüğü ya da kucuklugu onemli burada
00 YorumlaBöyle şeyler düşünme bence bebeğini kucağına alican günleri hayal et.
01 Yorumla
Soran+1 yılkocam dahada cok korkutuyo :)
+1 yılya hamileyken böyle saçma şeyler düşünme olmaz bişey
00 Yorumla
+1 yılçok düşük bir olasılık bence can sıkmana ile değimez
00 YorumlaIyi düşün kötü düşüncelerin doğacak çocuk hisseder o da stres yasar
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 440 cevap paylaştı. sabah koşusu yaparken kalp krizi geçirenler de var..
hatta durakta otobüs beklerken araba çarpıp ölen de..02 Yorumla
Soran+1 yılne diyon ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 6.5 aylık hamileyim bende korkuyorum ama yapacak bir şey yok
08 Yorumla
Soran+1 yılvallamı :( kızmı erkekmi?
Cevap sahibi+1 yılErkek benim ki
Soran+1 yılbenmde :)
Cevap sahibi+1 yılBenim erken doğum riskim var ama ya
Soran+1 yılsevdiginlemi evlendin görücümü
Cevap sahibi+1 yılAşk evliliği yaptım ben
Soran+1 yıliyi bari ne güzel canısı.. bu arada nye erken dogum riskin varki
Cevap sahibi+1 yılSancılarım geliyor arada ya
+1 yılkorkma Allah yardım eder
13 Yorumla
Soran+1 yıldogru evet ama cok korkum var keske siz dogursaydınız
- +1 yıl
doğanın kanunu böyle
Soran+1 yılikinci cocugumda yumurtalıkları eşimin karnına yerleştirsinler o tasısın cocugumuzu söledim az kalsın dayak yiyiyodum uulan ben çiçekli bardaktan su içmeme bide hamilemi kalcam dyo
+1 yılsezeryan doğum yap ozaman hem vajına bozulmasıda olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsezaryen yaptır doktorunla knuş. yoksa kalp krizinden gdrsn o kdar korkarsan
00 YorumlaKorkma ya Allah yardımcın oluyor :)
13 Yorumla
Soran+1 yılsen evlimisin? yaptınmı dogum biliyonmu nasıl bir acı
Soran+1 yılhaklısınız tabi
Korkuyorsan, vurdurmayacaktın canısı. :D
02 Yorumla
Soran+1 yılterbiyesizleşme eşimle yaptım sonucta
+1 yılkız doğum yapıp güzelleşende var onu düşün sen
02 Yorumla
Soran+1 yılne alak ilk senden duydum
- +1 yıl
ne alaka işte fark olayı iyi gözlem yapmak lazım
Neydi o insanı ölümden eceli korur
00 Yorumla
+1 yılo zaman yapmasaydınız. o riski şimdi mi öğrendim
01 Yorumla- +1 yıl
öğrendin**
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 15,3b cevap paylaştı.
+1 yılTıp çok ileri şu an. Korkmana gerek yok.
02 Yorumla
Soran+1 yıltıp ilerlese ne olcak o acıyı cekicem
- +1 yıl
ölümden bahsetmişsin sonuçta o risk yok gibi artık.
O zaman cocugu yapmayacaktin
01 Yorumla
Soran+1 yılolur bdaha olmaz
+1 yıltereyağından kıl çeker gibi alırlar merak etme :)
03 Yorumla
Soran+1 yılyırtılıyo ama... keske siz dogum yapsaydınız
- +1 yıl
diktirirsin nolcak kızım ya erkekler dar sever diktir mutlaka :)
Soran+1 yılben acısından bahsediyom bu hala erkegin zevkinden
korkma bişe olmaz fazla panik yapma.
01 Yorumla
Soran+1 yılkeske erkeler dogm yapsaymıs
Sezeryan bir çıkış yolu olabilir.
00 Yorumla
+1 yılSacmalama artik olum yok ilerledi tip
03 Yorumla
Soran+1 yılbeni bayıltsınler öyle yapsınlar dogum
- +1 yıl
Sezeryan yaptircan o zaman ama sezeryanda iyi degil ki ya
Soran+1 yılevet ya göbek bırakırsa fizigim bozulur valla
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 954 cevap paylaştı.
+1 yılBir şey olmaz korkma :)
00 Yorumla Ya ölmezsen? iyi taraflarını düşün
10 YorumlaAbla bak şimdi..
Bir anda bırak00 YorumlaBazen bende korkuyorum
00 Yorumlaçok düşük bir ihtimal kafana takma derim
00 Yorumla
+1 yılbişi olmaz doktor riskli derdi
00 Yorumlabu riski almışsın demek bol şans şansın %50
00 Yorumla
+1 yılyani öyle bir ihtimal var
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)