• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cilt Bakım

Sivilce izleri nasıl geçirilir?

Askucgeni
Askucgeni Takip Et
Xper 5 Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Sivilce izleri nasıl geçer? Uygulayıp etki gören varsa söyleyebilir mi? Sivilce lekeleri nasıl geçer? Eğer evde yaptığınız doğal bakımlar varsa paylaşın lütfen.
Sivilce Soruları Bakım Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• IceQueenn
    IceQueenn Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 32
    +1 yıl

Sivilce izleri özellikle aktif sivilcelerin ardından canımızı en çok sıkan şey olabilir. Sivilce izlerini geçirmek için neler yapabiliriz? Gelin beraber inceleyelim.

Sivilce izleri nasıl geçer?

sivilce izleri nasıl geçer
    sivilce izleri nasıl geçer

Sivilce sorunu eğer tedavi edilmezse ne yazık ki ardında lekeler bırakabiliyor. Öncelikle evde neler yapabiliriz, sivilce lekelerine hangi yöntemler ile çözüm bulabiliriz bunlardan bahsedeceğim.

• Sivilce lekeleri için en doğal ve hepimizin evinde bulunan ürünlerden ilki limon. Limon ile hazırlayacağınız maskeler sayesinde cildinizdeki sivilce lekelerinin görünümünü azaltabilirsiniz.
    • Elma sirkesi
    • Karbonat
    • Aloe vera en yaygın ve bilinen maddelerdir. Bunlar ile evde hazırlayabileceğiniz maskeler sayesinde cildinizdeki sivilce lekelerinin görünümünü azaltabilirsiniz.

Maske Önerileri

sivilce lekeleri nasıl geçer
    sivilce lekeleri nasıl geçer

Sivilce lekeleri nasıl geçer diyenlere çok etkili ve basit bir maske tarifi vereceğim.
    Bal ve limon maskesi: 1 yemek kaşığı limon suyu ile 2 yemek kaşığı balı karıştırın. Homojen bir karışım elde ettikten sonra cildinize uygulayın ve 15 dakika bekleyin. Sonrasında yüzünüzü yıkayın.
    Aloe vera maskesi: Bu maske en kolay maske tarifleri arasında ilk sırada yer alıyor. Bir aloe vera bitkisinden aloe vera jelini çıkarın ve tüm yüzünüze sürün. Cildinizde 8-10 saat kalsın, cildinizi temizlemeyin. 8-10 saatin sonunda yüzünüzü yıkayın. Düzenli olarak uygularsanız cildinizdeki değişimi görebilirsiniz.
    Sivilce izleri nasıl geçer sorununa en kolay şekilde bu gibi evde doğal maskeler ile çözüm bulabilirsiniz.

Sivilce lekeleri için kullanabileceğiniz kremler

sivilce lekeleri için krem
    sivilce lekeleri için krem

Bunların haricinde sivilce lekeleri için cilt tonu eşitleyen kremleri de tercih edebilirsiniz. Bu konuda en ünlü krem olan Madecassol kremi tavsiye ederim. Ben aktif sivilcelerime de uyguluyorum ve daha çabuk iyileştiğini gözlemliyorum. Madecassol kremi eczanelerden 25 ₺ fiyata alabilirsiniz. Özellikle geceleri uygulayıp yatarsanız daha iyi olacaktır. Bu kremi kullanırken mutlaka cildinizi güneşten korumanızı öneririm.
    İkinci önerim ise Fito krem olacak. Bu kremi de eczanelerden alabilirsiniz yalnızca. Fiyatı 18 ₺.

sivilce lekelerine iyi gelen kremler
    sivilce lekelerine iyi gelen kremler

Sivilce lekelerine karşı en çok tercih edilen kremler arasında yer alan bu kremi de düzenli şekilde cildinize uygularsanız cildinizde renk tonunun eşitlendiğini göreceksiniz.

Sivilce lekeleri için yaptırabileceğiniz profesyonel işlemler

Eğer tüm çabalara rağmen cildinizdeki sivilce lekelerinden kurtulamazsanız profesyonel işlemlere başvurmanız gerekir. Bu işlemler;

• Karbon peeling
    • Fraksiyonel lazer
    • Kimyasal peeling işlemleridir.

Bu işlemleri güvenilir cilt bakım merkezlerinde yaptırarak cildinizin daha sağlıklı ve canlı görünmesini sağlayabilirsiniz.

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• galaxyy
    galaxyy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42 , eic 31%
    +1 yıl

bence sakın kozmetik ürünü kullanma aşağıda dove sabun kullan demişler ama onlarn içinde bi ton kimyasal var öyle süslü paketlerine aldanma.bence aktara git.eminim sana aktar keçi sütü sabunu vericektir.alabiliyosan ondan al bende ondan aldım.bi de aktardan yüzünü temizlemek için çay agacı yagı tonigi al.tabi eger varsa..benimki baya geçti.herşeyin dogalını al.sakın gidip büyük kozmetik dükkanlarna oraladrdan sabun alma ;)

1
    1 Yorumla
    • Çonçon11
      Çonçon11
      +1 yıl

Ben çay ağacı yağı kullanıyorum olur mu

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

İmex yazdır aile hekimine onu kullan. temizleme jeli kullan. Taze limonun suyunu pamukla yüzünü temizle. yüzüne fondeten sürme birde. Ve beslenmene dikkat et cok cikolata yagli yeme. Bol su ic. Çok dert etme sakın cildiye doktorlarınin verdiği akne ilacini kullanma çünkü çok zararlı yüzünü geçireyim derken cildini yaşlandirıyor ve ağır yan etkileri var bunu da söylemek istedim.

6
    4 Yorumla
    • myckc
      myckc

Kaç senedir doktora gidiyorum aynı şekilde neredeyse 4-5 kere imex kullanmışımdır ve o sadece sivilcelerimi geçiriyordu. Hiç makyaj yapmıyorum desem , sırf cildim için neredeyse yağlı şeylerden uzak duruyorum ve makyaj yapmıyorum , buna rağmen sivilce izlerim kendi kendine çoştu kddögşdlf bu arada günlük 2 litre su da içiyorum...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi

Bende senin durumundayim 5 ay önce akne ilaci verdi doktor 1 ay kullandım ve inan 1 ay yuruyemedim cildim inceldi yeni yeni cildim yerine geliyor zaten ilaçtan sonra gine sivilce çıkıyor yani demem o ki 22 yasindayim bende hala çıkıyor yagli cildimiz olduğu için sivilce oluşuyor yüz temizliğine dikkat et beslenmene dikkat et seni anlıyorum ama elden bişey gelmiyor benimde bikaç iz oldu ama sağlık daha önemli o yüzden sıkma canını limon iyi geliyor sur cildin sıkılasiyor

Yorumla
    • myckc
      myckc

dediğin gibi sağlık daha önemli.. umarım ikimizde kurtuluruz bir gün , çook sağol 🕊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi

İnşallah kurtulucaz tabiki. sende saol😊 yeni bir ürun denersem sanada yazarim

Yorumla
  • Experinces
    Experinces Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

Öncelikle sivilce nedir? Sivilce ; vücudun fazla yağlanmasından dolayı fazla yağların derimizdeki gözenekleri tıkayıp , bakteri üremesine neden olan özellikle ergenlikte çok karşılaştığımız kötü bir sorundur. Sivilceye dokunmamız gerekirken, iradesiz davranıp genelde sıkarız. Sıktığımız sivilce yara olur ve garanti izi kalır yüzde.
    Kendim uygulayıp , bulduğum çözüm "bal".

Bal harika bir besin. Tadının yanında o kadar çok faydası var ki insan bedenine saysak yol olur. Bir faydasıda vücut lekelerine karşı başarısı.
    Öncelikle kullanacağımız bal tamamen doğal olmalı. Şeker vb. Katkılar olmamalı.
    Sivilce lekesinin üzerine hafif ısıtılmış balı yoğun şekilde sürüyoruz. Üzerine yara bandı gibi herhangi bir kapatıcı uyguluyoruz. Akşam uyumadan önce yapmanız tavsiyem. Sabah uyanınca suyla temizliyoruz.

Bu uygulamayı hergün tekrarlamanız gerekiyor. Belli bir zamanı yok dokunun zedelenmesine göre iyileşme değişiyor.1-2 hafta aralığında belirgin farklılıklar göreceksiniz.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

sabun etkili olabilir

0
    2 Yorumla
    • yourway
      yourway
      +1 yıl

ne sabunu?

Yorumla
    • edarun885
      edarun885
      +1 yıl

hayır sabun fazla iyi gelmez . canım eğer cildin sivilceli ev bu sivilceleri yok etmek için patlattıysan lekeler oluşmuştur .benim sana önerim gül suyu al fiyatı 3,60 civarinda. gülsuyu cildi sıkılaştırır kırışıklıkları önler sivilcelrin siyah noktaların oluşumunu engeller.göz altı morluklarını gideriri .günün ehr saatinde güvenle gül suyunu cildine tonik olarak kullanabiliriz .ben kullanıyorum yüzüm cam gibi bembbeyaz olmaya başlıyo tavsiye ediyorum .birazcıkta olsun bilgi verdiysem ne mutlu bb

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

35

Cevap

37

Cevap

• cerosderler
    cerosderler Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl

cnmm yasin geregi sivilceler cok cikabilir birde yagli cildin varsa.. yapacagin tek sey cildini sabunsuz bir yuz yikama jeliyle daimi yikaman, yagli tutmaman ve yagli ciltler icin uretilmis bir nemlendiriciyle nemlendirmen. sivilcelerinin azaldigini goreceksin. lekeler icinde cildin genc oldugu icin kendi kendine gecirecektir cunku yenilenecektir cildin. bir maske istiyorsan lekeler icin ersag markasinin kullanmistim ben ismini Şu an tam hatirlamiyorum ama internette vs bulabilirsin

2
    1 Yorumla
    • myckc
      myckc
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim umarım geçer 🕊🕊

Yorumla
  • yıldıız
    yıldıız Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 51%
    +1 yıl

bende de sivilce var ama tek tük en iyi çözüm: pirinç unu ve domates maskesi iyi geliyor diyorlar pirinç 2-3- yemek kaşığı pirinç unuyla biraz süt ekle akışkan macun olana kadar sonra yüzüne sür kuruduktan sonra yıka haftada 1-2 uygula yalnız tek sorunu sivilcelerle birlikte cildin rengini de açıp sen bir dene geçerse haber ver bana.

0
    0 Yorumla
  • iremcc
    iremcc Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 51%
    +1 yıl

benim ergenliğimde de çok sivilcem vardı. diş macununu yüzüme sürer (çok garip gelse bile) sonrada küçük kalıp bir buzu yüzümde eriyene kadar gezdirirdim sonrada biraz bekler ılık suyla yıkardım. ama birtek sivilcen varsa sadece onun üstüne sürebilirsin. bende çok işe yaramıştı :D

0
    0 Yorumla
  • öykününannesi
    öykününannesi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 33%
    +1 yıl

cevapları okumadım belki yazan olmuştur.ilaç tavsiyesinde asla bulunmamak taraftarıyım.ama contracttubex jel ameliyat izleri dahil biçok izde büyük ölçüde iyileşme sağlıyor.yalnız ağır bi ilaç oldugundan bir dermatologa danış derim.

0
    0 Yorumla
  • centaur
    centaur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47 , eic 31%
    +1 yıl

Umarım yardımcı olur...

link

0
    2 Yorumla
    • Askucgeni
      Askucgeni
      +1 yıl

teşekkürkürler:)

Yorumla
    • centaur
      centaur
      +1 yıl

rica ederim..

Yorumla
  • UmutsuzIsErkeği
    UmutsuzIsErkeği Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 66%
    +1 yıl

Sivilceler normalde iz bırakmazlar ancak siz bayanların onları kamufle etme çabalarınızdan dolayı iz kalıyor. Sadelik asıl güzelliktir bence bu kadar dert etmeyin kendinize :)

1
    0 Yorumla
  • Gldn207208
    Gldn207208 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Azelaik asit içerikli serum veya krem çok başarılı oluyor. Bir de bunu kullanırken düzenli olarak cilt temizliği ve güneşten korunmak sağlanmalıdır.

0
    0 Yorumla
  • CᴇʜᴇɴɴᴇмᴅᴇкіVoᴅᴋᴀ
    CᴇʜᴇɴɴᴇмᴅᴇкіVoᴅᴋᴀ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Bal ve limon maskesi yapın 1 yemek kaşığı limon suyu ile 2 yemek kaşığı balı karıştırın homojen bir karışım elde ettikten sonra cildinize uygulayın ve 15 dakika kadar bekleyin

0
    0 Yorumla
  • takmaaafazlaaa
    takmaaafazlaaa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Arkadaşlar benimde vardı kafanıza taksanızda takmasanızda geçiyor ama takmammak lazım ilk 1 ay 2 ay böyle kalır fena izler ise 3. ayda birgün bir kalkarsın sabah rengi çok frna açılmış sonra birgün bakarsın yeniden kırmızı o ay içinde o lekelet geçer fazla kadmamak gerek benimkiler geçti bende hep buralara gelip bakıyordum iyi günler dilerim

1
    0 Yorumla
  • nunulola
    nunulola Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37 , eic 40%
    +1 yıl

Bende benzer bir konu açmıştım geçenlerde hala araştırıyorum tabi alternatif çözümler. Full face lazer tedavisinde karar kılmıştım ama yaptıracak yer bulamadım henüz sende bunu araştırabilirsin.

0
    0 Yorumla
  • Medwedev
    Medwedev Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 58%
    +1 yıl

kendiliğinden geçmesi biraz zor. İçinde salisik asit bulunan temizleyicilerle yıka. Birde çok ucuza bir masaj aleti gibi dermaroller varonu da yüzüne uygularsan geçer

0
    0 Yorumla
  • Funyun
    Funyun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 51%
    +1 yıl

Bephantol diye bir krem var el ve yüz için o izlered3 iyi geliuomus. ben kullanıyorum ama sivilce yok yani bend3 . ama onlarada iyi geliyomus al derim çok iyi

0
    0 Yorumla
  • Kelemss
    Kelemss Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 36%
    +1 yıl

Bu kremleri zamanında düzenli bir şekilde kullandım faydasını göremedim sonunda etkili kalıcı çözüm olarak doktorum zoretanin tedavisini başlattı faydayı öyle gördüm

0
    2 Yorumla
    • İbrahimfeza
      İbrahimfeza

Zoretanin çok fazla yan etkisi var o yüzden paylaşmadım. Ayrıca bu paylaştıklarımı denemiş ve bizzat faydasını görmüş birisiyim...

Yorumla
    • Kelemss
      Kelemss

Doğrudur herkezde ayni etki görünemez tabi. Sevindim adınızda.

Yorumla
  • grixxman
    grixxman Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 42%
    +1 yıl

sabun cildi kurutur. cildin için asla sabun kullanma. sivilce lekeleri için yapacağın çok çok özel birşey yok. kolojen yonunden zengin gıdalarla beslenmelisin. C vitamini almalısın vs.

1
    0 Yorumla
  • squeld
    squeld Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

sivilcen varken ugrasma kendı akısına bırak iz var ise cildiyeciye gitmende fayda var herkezin cildi farklıdır baskasında işe yarıyan sende ters tepe bilir ve kötü ola bilir..

1
    0 Yorumla
  • Muhammedugr
    Muhammedugr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 49%
    +1 yıl

Berberde bunun için bir şey vardı. surata sürüyordu adam sonra kurumasını bekliyordun berberde zaten 10 dk belki sürer. Berberlere sormanızı öneririm.

0
    0 Yorumla
  • Çılgınfenci
    Çılgınfenci Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 52%
    +1 yıl

Eczanede satılan merhem türü bir ilaç var Azelderm diye doktorum önermişti fiyatıda gayet makul bir deneyin derim...

0
    0 Yorumla
  • 14cansu
    14cansu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26 , eic 62%
    +1 yıl

Essence sivilce siyah nokta kurıtu al aksam sür sabah yıka kesin çözüm olur

1
    6 Yorumla
    • myckc
      myckc
      +1 yıl

Hadi ya deniceem

Yorumla
    • 14cansu
      14cansu
      +1 yıl

Gerçekten kardeşimin yüzü de çok kötüydü onu kullandı

Yorumla
    • myckc
      myckc
      +1 yıl

Çok teşekkür ederimmm o zaman 🙈🕊

Yorumla
    • 14cansu
      14cansu
      +1 yıl

Bide yüzünü yıka essenceyi kullandıktan sonra yüzün iyileştikten sonra sudocream al bebek pişik kremi sadece bebekler için değil tahriş olmuş citler için de kullanılıyor sivilcelrinle çok uğraştıysan o izleri yok eder

Yorumla
    • myckc
      myckc
      +1 yıl

Yaa çok sağol tavsiyelerin için mutlaka hemen denicem 🕊🕊

Yorumla
    • 14cansu
      14cansu
      +1 yıl

Dene faydasını görürsün

Yorumla
  • Mines26
    Mines26 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 51%
    +1 yıl

zamanla azalıcak ama sivilcelerini sıkma ve cildiyeden izler için krem alabilirsin

0
    0 Yorumla
  • birelli6
    birelli6 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28 , eic 50%
    +1 yıl

Yüzünü sabah öğle akşam yani fırsat buldukça iyice yıka ve kurulayıp gül suyuyla yıka.

0
    0 Yorumla
  • rybrtl
    rybrtl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 74%
    +1 yıl

o iz değil de deri altı sivilce gibi görünüyor. İz için lazeri öneriyolar

0
    0 Yorumla
  • Funyun
    Funyun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 51%
    +1 yıl

Bepanthol diye krem var el ve yüz için en fazla 15 lira al o mükemmel otesi

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Nemlendirici değil mi o

Yorumla
    • Funyun
      Funyun

Sadce nemlendirmiyo. sivilce izlerine pullanmalra bire bir en fazla dene yanu çok güzel bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Benim pulanmam yok , yine de sağol

Yorumla
    • Funyun
      Funyun

Benim ne sivilcem nede pullanmam var ama kullanıyorum kurttugu icin sen bilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Benim cildim yağlı o yüzden sivilce var nemlendirici sivilceyi artırır

Yorumla
  • soyutsalsomut
    soyutsalsomut Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 47%
    +1 yıl

ben acnegen diye bi hap kullanmıştım dudaklarımı mahvetti ama kalmadı iz

0
    0 Yorumla
  • Haschter
    Haschter Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Dove-den güzel bir nemlendirici yüz maskesi çıkmış onu mutlaka denemelisin.1-2 Hafta onu dene hiçbişeyin kalmaz.:) araştır sen onu googlede falan. :)

0
    0 Yorumla
  • theiceman90
    theiceman90 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

zamanla hepsi geçer kaybolur merak etme ama limon da cilde çok iyi gelir kullanabilirsin doğal en azından

0
    1 Yorumla
    • directioner001
      directioner001
      +1 yıl

kullandım sivilceler kayboldu ama halen izleri var

Yorumla
  • duymer21
    duymer21 Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl

Ben yumurta akı maskesi yapıyorum çok fayda sagladı bende

1
    1 Yorumla
    • myckc
      myckc
      +1 yıl

Sanırım sadece bir onu denemedim ama denicem teşekkürler 🕊

Yorumla
  • ugurcan--94
    ugurcan--94 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

sivilce izlerin mor Ve kahverengimi ? bende vardı geçrdm yardmcı olablrm

0
    4 Yorumla
    • ysahil
      ysahil
      +1 yıl

kahverengi ?

Yorumla
    • Endlessx
      Endlessx
      +1 yıl

Bana da bir yardımcı olsanız:)

Yorumla
    • mrvesafaaa
      mrvesafaaa
      +1 yıl

Nasıl geçirdin

Yorumla
    • Medoooo
      Medoooo
      +1 yıl

Banada yardımcı olursanız sevinirim

Yorumla
  • rukiyebyzagny
    rukiyebyzagny Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Sodayla yıka yüzünü. Haftada 1 maske yap. Makyaj kullanma

0
    0 Yorumla
  • Bızdıkbırtt
    Bızdıkbırtt Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

benim sivilce izleri kendiliğinden geçiyor çok şanslıyım

0
    0 Yorumla
  • NhrBlackeyed
    NhrBlackeyed Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Kil sabunu kullanabilirsin etkisini görmüştüm . Onun haricinde pirinç unu maskesi de işe yarıyor ve ekonomik.

0
    0 Yorumla
  • essiz
    essiz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

eczaneye git onun bir kremi var sür 4 gün veya bir hafta sonra sivilce izi falan kalmaz

0
    1 Yorumla
    • Mehmetikbal
      Mehmetikbal
      +1 yıl

İsmini ney

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Biraz limonsurebilirsin aksama bir pamuk lan ama doktor'da peeling yada laser yaptirabilirsin izler için.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Neden foto çekip atmıyorsunda ekran fotosu atıyorsun?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Anlık görüntü bu

Yorumla
  • kakilakuku u
    kakilakuku Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 44%
    +1 yıl
    Cilt Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Dove sabun kullan ya da kükürtlü sabun

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Kükürtlü sabun kullanıyorum

Yorumla
    • kakilakuku u
      kakilakuku

Lımon ıcıne asprın erit ve geceleri sürn

Yorumla
  • Liimony
    Liimony Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 61%
    +1 yıl
    Cilt Bakım konusunda 811 cevap paylaştı.

Dove sabun kullan. temiz tut cildini

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Dove lekeleri geçiriyor mu

Yorumla
    • Liimony
      Liimony
      +1 yıl

Yuzundeki kiri temizler nemli tutar. Cildiyelik bir sorunun yoksa zamanla kurur. Elini surme ama iz kalir

Yorumla
  • btl61
    btl61 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 41%
    +1 yıl

Bio-oil kullan hemen gecer 😊

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Kuru ciltler için o internette öyle yazıyor. Cildim yağlı

Yorumla
  • askvesevgidir
    askvesevgidir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 36%
    +1 yıl

bu konu yardımcı olabilir.

0
    0 Yorumla
  • deepinthemeadow
    deepinthemeadow Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 62%
    +1 yıl

O veya muadili zoretanin, ikisi de işe yarar.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

0 lar mı dersin?

Yorumla
    • deepinthemeadow
      deepinthemeadow

Genel de sıfırlıyor ama karaciğer üzerine fazla etkili, ağır yani. İşe yarıyor.

Yorumla
  • 1atalay
    1atalay Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 35%
    +1 yıl

Bacım o sabunun markasını falan yazsana ya :(

0
    2 Yorumla
    • directioner001
      directioner001

dove un sabunuydu

Yorumla
    • 1atalay
      1atalay

Onu da kullandım geçmedi bu lanet sivilceler :/

Yorumla
  • localhost
    localhost Takip Et
    Xper 2 Yaş: 47
    +1 yıl

bence kaplıca suları en dogal kaynak denemelisin

0
    1 Yorumla
    • Askucgeni
      Askucgeni
      +1 yıl

saolun tşekkürler:)

Yorumla
  • BilGazete
    BilGazete Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27
    +1 yıl

Bir doktora görün bende görüneceğim.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Kardeşim doktorların geneli krem jel yazıp yolluyor bir şeye yaramıyor

Yorumla
    • BilGazete
      BilGazete
      +1 yıl

Anladım o zaman bu sitede aradığını bulabilirsin umarım

www.merakname.com/sivilce-izleri-nasil-gecer/

Yorumla
  • BloodShed
    BloodShed Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

cesaretiniz yüzünden madalya kazandınız

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Vallaha bunun cesaretle alakalı olduğunu düşünmüyorum , gizliyim sonuçta
      Öner’in var mı sen onu söyle

Yorumla
    • BloodShed
      BloodShed
      +1 yıl

Krem ya da lazer

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Krem mi ajsjsjs hangisi

Yorumla
    • BloodShed
      BloodShed
      +1 yıl

doktora git leke kremi versin

Yorumla
  • lanetolsunharry
    lanetolsunharry Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Dermatologa görün kardesim

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Gitmedim mi sanıyorsun

Yorumla
  • reltinbas
    reltinbas Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

eşek sütü sabunu ile yüzünüzü yıkayın.

0
    0 Yorumla
  • weirder
    weirder Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl
    Cilt Bakım konusunda 3,6b cevap paylaştı.

doktor çözer cildiyeye git

0
    0 Yorumla
  • taşkalpli
    taşkalpli Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

kedi çişi yararlıdır diye biliyorum.

0
    0 Yorumla
  • holly35
    holly35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

artık onlarla barışık olmalısın :)

0
    0 Yorumla
  •  BerduŞ
    BerduŞ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

ergenli çagını atlat geçer abisi :))

2
    0 Yorumla
  • HeRo27
    HeRo27 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

iz derinse kalıcı oluyor

0
    2 Yorumla
    • Askucgeni
      Askucgeni
      +1 yıl

teşekkürkürler:)

Yorumla
    • HeRo27
      HeRo27
      +1 yıl

ricaaaa

Yorumla
  • ankaralim1
    ankaralim1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

kükürtlü sabun kullan

0
    2 Yorumla
    • Askucgeni
      Askucgeni
      +1 yıl

hmm tskkürler:)

Yorumla
    • ankaralim1
      ankaralim1
      +1 yıl

rica gerci ben sırtımdaki sivilceler içi kullandım ama bilmiyorum yani yüzde aynıdır herhalde öyle bi sorum olmadı çok şükür :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Lazerle tek seans yeter.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

İnternete en az 4,5 seans diyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Öyle bariz sivilcelerin yokki o çok daha problemli ciltler için.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

4,5 seans diyince gözüm korkuyor du şimdi tek seans olursa daha makul bir fiyat olur , bildiğin cilt bakım merkezi var mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İzmirde biliyorum ama tavsiyem normal estetisyenlerin yer aldığı bir merkeze gitme hep fos çıkıyor bir doktorun olduğu yere git. Estetisyenler doğru düzgün eğitim almıyor bile kimin gerçek doktorla muhatap olduğu meçhul, sözde hepsi doktor yanında çalışmış olurlar...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Pekala teşekkür ederim 😊, İzmir güzeli

Yorumla
  • gölgem
    gölgem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

tanıdıkça sevmek isterim seniiiii:)

0
    0 Yorumla
  • kaleminhüznü
    kaleminhüznü Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47
    +1 yıl

tek kurtuluş yüz nakli

0
    0 Yorumla
  • Erkeklercevapliyor
    Erkeklercevapliyor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

buyuyunce gecer. bolsans:=)

0
    0 Yorumla
  • uzman1
    uzman1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

arko krem ve duşa girdiginde vucudunu sabunla

0
    1 Yorumla
    • sorsorbanasorsor
      sorsorbanasorsor
      +1 yıl

bence de sabun etkili..

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Pirinç unu maskesi dene.

0
    0 Yorumla
  • Erkekler-_-Soruyor
    Erkekler-_-Soruyor Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

Kafa mı o 🙈

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Abur cubur yeme bide fazla asılma geçer

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

yumurta aki cidden iyi

1
    1 Yorumla
    • myckc
      myckc
      +1 yıl

Teşekkürler 🕊

Yorumla
  • Emilk
    Emilk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Pek yok. Zamanla

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Hiç mi tecrüben yok , önereceğin bir şey

Yorumla
  • Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cilt Bakım > Sorular > Sivilce izleri nasıl geçirilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sivilce izleri nasıl geçer? 12 cevap verildi
Sivilce izleri nasıl geçer? 8 cevap verildi
Sivilce izleri nasıl geçer? 14 cevap verildi
Sivilce izleri nasıl geçer? 13 cevap verildi
Sivilce izleri nasıl geçer? 9 cevap verildi
Sivilce izleri nasıl geçer? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨