Arkadaşlar yarın bu sivilce ilacına başlıcam
bu ilaçın tüm yan etkilerii biliyorum fakat bir sorum daha olucak zayıflatırmı ? zaten zayıf biriyim daha fazla zayıflamak istemiyorum .s
Birde fiyatı pahalımıdır ? fiyatını öğrenmem lazım
Cevabın nedir?
Her ilacın yan etkisi kişiye göre değişmekle beraber hiçbir ilaç aslında tek başına kilo aldırmaz veya verdirmez. İlaçlar iştah güdüsünü değiştirebilir, kiloyu alan ya da veren kişinin kendisidir. Herkesin yemek alışkanlıkları da farklı olduğundan biri kilo alırken diğeri kilo verebilir. Senin için roaccutane kilo ilişkisini biraz araştırdım.
Roaccutane kilo aldırır mı?

Roaccutane, uzun süreli çoklu sivilcelerin tedavisinde en sık tercih edilen tedavi yöntemi. Ağrılı, iltihaplı, geçmeyen ve iz bırakma riski olan sivilcelerin tedavisinde tercih edilen Roaccutane ağır bir ilaçtır. Her ay kan ve karaciğer değerlerinin kontrol edilmesi gerekir. Cildin yağ salgısını baskılayarak etki eden bu ilaç, tüm vücutta etki bırakır. Yüksek A vitamini içeren ilacı kullanırken kilo almak pek mümkün değildir. Ancak Roaccutane'ın en büyük yan etkilerinden biri olan ruhsal değişimler ve sivilcelerin azaldığını görmek kişiyi daha fazla yemek yemeye de yönlendirebilir. Kimisi ruhsal dengesizliklerde yemeğe sarılır. Eğer siz de böyle bir duruma yatkınsanız, roaccutane kilo aldırabilir. Ancak tek başına böyle bir etkisi yoktur.
Roaccutane zayıflatırmı?

En çok merak edilen konulardan biri de roaccutane kilo kaybı konusu. Yukarıda bahsettiğim yan etkilerden dolayı kişinin iştahı da kapanabilir. Roaccutane özellikle karaciğeri etkileyen bir ilaç olduğundan en sık görülen yan etkileri yorgunluk ve halsizliktir. Eğer yemeğinizi kendiniz hazırlıyorsanız tedavi sürecinde buna üşenip kilo kaybı yaşayabilirsiniz. İlacın direkt olarak iştah kapama özelliği yoktur, belki vücuttaki su oranını azalttığı için ödemlerden kurtulur ve bunu kilo kaybı sanabilirsiniz ancak su kaybı kilo vermek değildir; tedavi bitince yine eskisi gibi olursunuz.
Roaccutane kullananlar ve yorumları
Roaccutane kullananların çoğu bahsedilen ağır yan etkileri pek hissetmediklerini söylüyor. Bu elbette bünyeden bünyeye değişen bir durum; ancak psikolojik etkileri herkesin hissetmediğini rahatlıkla söyleyebilirim. Ancak herkesin kullanıcı yorumlarında mutlaka bulunan kuruluk sorununu söylemeliyim. Roaccutane tüm ciltte kuruluğa yol açıyor. Bol su içmeli ve cildinizi sürekli nemlendirmelisiniz. Ayrıca iyi bir dudak nemlendiricisi ve yapay gözyaşı içeren göz damlaları kullanarak kurulukla başa çıkabilirsiniz.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle ürünü 4 AYdan beri kullaniyorum. İlacin fiyati mg gore degisiyor devletin karşılamış haliyle 30 mg ilaca 50 tl 50 mg ilaca 85 tl odedim daha 2 gun önce.. Yani ilacin kutudunun 7 tl olmasi imkansiz canim ahh keske öyle olsa😂 İlacin yan etkileri kisiden kisiye degisiyor mesela bende kilo verdirmedi kilo aldirdi ve tahminimce sebebi ilacta yuksek miktarda A vitamini oldugu icin yaglanmaya sebep oluyor fakat ne hikmetse yuzdeki yagi derinlemesine sokup atıyor anlamadim gittiii🤨 Oyle abartildigi kadar korkulacak bir ilac degil fakat insanin anlamadan anlik olarak duygularini ve davranislarini degistirebiliyor en qzindan bende öyle oldu diyebilirim. İlaci kullanirken muhakkak tahlillerini duzenli yaptir ve yagli tuketmemeye bak
11 Yorumla
ben şu an kullanıyorum reçeteyle yani sağlık güvencen varsa 24 lira,ayda bir kan tahlili yaptırman da gerekiyor..
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum canım ayrda bir gerekliymiş :) Teşekkür ediyorum.
+1 yılBen kullanıyorum 4. ayım bu fiyatı 15 tl zayıflatmaz kilo aldırır( not: kesin çözüm sivilcelere karşı)
ha bide sivilcelerin bıraktığı ize karşı doktorundan ISOTREXIN istemeyi unutma ha :D013 Yorumla
Soran+1 yılHmm güzelmiş :) ben zayıflatır diye duyup korkmuştum
- +1 yıl
hahaha 5 kilo aldım bea
Soran+1 yıliyiymiş :D
- +1 yıl
bari sorumu en iyi yanıt seç bea
Soran+1 yılbakarım :D bekle -.-
- +1 yıl
ha bide yüzünü pembe yapıyo allık kullanmana gerek yok yumşacık ve bebek poposu gibi oluyo :D harika bişe tek kötü yanı dudak kuruluğu
Soran+1 yıl:D valla internette o kdr çok şey okudum ki ilaçtan soğudum ama yok kullanıcam bu ilacı ne yan etkisi olursa olsun :))
- +1 yıl
kullan ne olacak alttı üstü tırnak batması buru kanaması yüz derisinde soyulmalar görmede bozukluk gözde kuruluk deride incelme ve yara oluşumu güneşe karşı hassasiyet vs vs :P
Soran+1 yılHıh :D ıh ıh işe yaramadı. vazgeçmeeem :D
- +1 yıl
:D ben 4. ayda bıraktım bu ay son olcak valla karaciyere çok pis zarar veriyo boyna kan alıyolar her ay başı benden durum kritik seviyeye ulaşırsa zorunlu bıraktırıyolar genede sen başla bence çünkü sivilcen normal seviyedeyse 2. aya 1 tene kalmıyo
Soran+1 yıloo süper o zaman :) Teşekkür ederim yardımcı olduğun için :)
Bu arada iğneden korkarım zor katlanıcam ama mecbur artık :)- +1 yıl
Kusma dönemi nasıldı bahseder misin birwz
imex kullan sivilce ve akneler icin ayrica ucuz ve kizlar fondoten olarak kullaniyolar fark edilmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılİmex en az 3-4 kere kullandım canım bi işe yaramadı bende
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
9Cevap
Herkese selamlar KScanlar!! Bu bencemizde sizinle oldukça popüler ve etkili bir ilaçtan bahsetmek istiyoruz. Akne ve sivilce problemi yaşayan, yaşamış ve yaşayacağından korkuyor musunuz? Sivilce tedavilerinin yıldız ismi olan Roaccutane ile tanışma zamanınız gelmiş demektir. Hadi başlayalım :)

Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin... Roaccutane Nedir? Ne İşe Yarar?
Roaccutane, şiddetli aknelerin tedavisinde kullanılan ve içerisinde yoğun miktarda İzotretinoin bulunan bir ilaçtır. Roaccutane ergenlik çağına girmiş gençlerde ve bu yaş sonrası görülen şiddetli akne tedavisinde kullanılan yüksek A vitamini içeren bir ilaç olmakla birlikte cildin yağ aktivitesini baskılayan ve neredeyse durduran tedavi gerektiren yüzler için reçete edilir.
Roaccutane Nedir?
Roaccutane, sivilcenin şiddetli tiplerinden yumrulu (nodüler), yuvarlak (konglobat) akne veya kalıcı yara izi bırakma riski olan akne tedavisinde kullanılır. Roaccutane sivilcelerin antibiyotik ve cilt tedavileri dahil akne karşıtı tedaviler ile iyileşmediği takdirde kullanacaksınız. Roaccutane tedavisi dermatolog tarafından başlanıp düzenli olarak denetlenmelidir.
Roaccutane İçeriği Nedir?
Roaccutane akne tedavisinde güçlü bir içeriğe sahip olmasıyla bilinir. İçeriğinde etkin madde olarak İzotretinonin içerir. Güçlü içeriğinden kaynaklı kontrol altında kullanılması gerekmektedir.
Etkin madde:
- İzotretinoin
Yardımcı maddeler:
- Rafine soya yağı,
- Hidrojenize soya yağı,
- Sarı balmumu, jelatin (sığır jelatini),
- Sorbitol,
- Gliserol,
- Mannitol,
- Hidrojenize hidrolize nişasta,
- Titanyum dioksit (E171),
- Kırmızı demir oksit (E172),
- Sellak (Lak böceğinin (Laccifer Lacca Kerr),
- Siyah demir oksit (E172),
- Propilen glikol
Roaccutane Ne İşe Yarar?
Bu kadar adını sivilceyle özleştirmiş bir ilaç olan Roaccutane ne işe yaradığı da kullanıcılar ya da akne problemi yaşayanlar tarafından merak edilir. Eğer akneleriniz, antibiyotik veya farklı cilt tedavilerine yanıt vermediyse doktorunuzun öneri ve kontrolünde olmak şartıyla Roaccutane kullanmanız gerekebilir. Roaccutane, belirgin bir şekilde cilt yağ bezlerinin boyutunu küçültür. Ayrıca yağ bezlerinden gelen yağ üretimini yaklaşık % 80-90 azaltır, böylece cildin yağ düzeyinin azalmasıyla akneye neden olan bakteri düzeyi düşer. Roacctune, sivilce ve akne oluşumunu tamamen ortadan kaldırmasıyla bilinen bir ilaçtır ancak ciddi yan etkileri görülmektedir.

Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin... Roaccutane Cilde Faydaları Nelerdir?
Roaccutane akne tedavisinde cildi iyileştiren faydalı bir ilaç olmasıyla bilinir. Roaccutane kullanıldığında cildin yağ üretimi %90 veya daha yüksek oranında azalır. Cilt yağı azaldığında doğal olarak bakterilerin beslenip çoğalabileceği ortam da azalmış olur ve akne oluşumunun önü bu şekilde kesilmiş olur.
Roaccutane Sivilce Üzerinde Etkili midir?
Ciddi boyutta akne sorunu yaşayan hastalarda kullanılan popüler ve sivilce tedavisinde sıkça başvurulan bir ilaçtır. Roaccutane sivilce üzerinde etkili olduğu bilinir. İçeriği gereği dermatolog tavsiye ve kontrolünde kullanılması önemlidir.
Roaccutane Yan Etkileri Nelerdir?
Roaccutane kullanmaya başlayan kişilerin en çok dikkat etmesi gereken noktalardan biri ilacın yan etkileridir. O yüzden mutlaka uzman doktorlar kontrolünde ilaç kullanılmalı, sık sık tahlil yaptırmalısınız.
- Şiddetli cilt reksiyonları (örn. eritema multiforme, Stevens-Jonhson sendromu ve toksik epidermal nekroliz) bildirilmiştir. Döküntüler ilerleyerek ciltte su kabarcıklarına veya soyulmaya neden olabilir. Ayrıca ağızda, burunda ve genital bölgede ülserler veya göz enfeksiyonu (gözlerde kızarma ve şişlik)
- Egzama, kurdeşen, çürükler veya kollar ve bacaklarda kırmızı lekeler şeklinde cildi etkileyebilen şiddetli alerjik reaksiyonlara neden olabilir.
- Güçlü fiziksel aktivitede bulunan çocuk ve ergenlerde kas ve eklem ağrılarına neden olabilir.
- Enflamatuvar bağırsak hastalığı ile ilişkilendirilmiştir. şiddetli kanlı
- Göz kuruluğu, kontakt lens intoleransı ve gece görüşünde azalma gibi görme zorluklarına neden olabilir.
- Baş ağrısı, bulantı, kusma ve görme bozuklukları gibi semptomlar
- karaciğer enzim seviyelerini arttırabilir.
- Yaygın olarak kolesterol veya trigliseridler gibi kandaki yağları arttırır.
- Hastalar seyrek durumlarda diyabetik olabilir.
- Cildiniz kuruyabilir
- Cildiniz güneş ışınlarına daha hassas olabilir. .
- Cildinizi daha çok hassaslaştırabilir. Tedaviden en az 6 ay sonrasına kadar ağda (tüylerin giderilmesi), dermabrazyon (ciltteki lekeleri veya benleri yok etme işlemi) veya lazer tedavisi (tahrişin veya yara izinin giderilmesi) yaptırmayınız. Bu işlemler yara izine, cildin tahriş olmasına veya seyrek olarak ciltte renk değişikliklerine sebep olabilir.
Roaccutane Nasıl Kullanılır?
Roaccutane reçete edilmeden önce mutlaka bir dizi kan testi ve özellikle karaciğer enzimlerinin kontrollerinin bir uzman tarafından yapılması gerekmektedir. Gerekli testlerin incelenmesinden sonra roaccutane kullanımına başlandığında düşük doz alınarak ilaca karşı hassasiyet ya da yan etki gösterilip gösterilmeyeceğinin gözlemlenmesi kullanım aşamalarından birisidir. Genellikle kişilerin kilolarına ve yaşlarına göre bir doz verilir. İlacı kullanan kişiler kesinlikle aç karnına tüketmemelidir. Roaccutane kullanılmaya başlandıktan tam 1 ay sonra tekrar tahliller yapılıp, ilk yapılan kan testleri ile karşılaştırılır.
Roaccutane Ne Zaman Kullanılmalıdır?
Roaccutane, sivilce problemi yaşayan kişilerin uzman bir dermatolog önermesiyle ve kontrolü altında kullanması gereken bir ilaçtır. Bu ilacın doz ve kullanımı kişinin kilo, yaş, sağlık durumu gibi farklı koşullara göre dermatolog tarafından belirlenir. Kişilerin sabah ve akşam olmak üzere kullandığı gözlemlenirken ayrıca kullanım zamanı da ve sayısı da kişiden kişiye farklılık göstermektedir.
Roaccutane Ne Kadar Kullanılmalıdır?
Roaccutane, sivilce tedavisinde kullanılan ve yan etkileri olan güçlü bir ilaç olduğundan dermatoloğun önerdiği dozda ve süre boyunca kullanılmalıdır. Kişi kendine göre ilaca başlamamalı ve bırakmamalıdır. Dermatoloğun belirlediği tedavi süresi boyunca yaklaşık 8-12 ay kadar kullanılmalıdır.

Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin... Roaccutane Kullananlar Memnun mu?
Roaccutane kullanan kişilerin çoğunlukla tedavi sonucundan memnun olduğu bilinmektedir. Dermatolog gözlemiyle tedavisini tamamlayan hastaların sivilce probleminden kurtuldukları için memnun olduklarını söyleyebiliriz. Tedavi sürecindeki yan etkilerden kaynaklı olarak zaman zaman zorlandıklarını da unutmamak gerekir.
Roaccutane Fiyatı Nedir?
Roaccutane 2023 yılı itibari ile fiyatı 123,65₺ olarak belirlenmiştir.
Roaccutane Benzeri Diğer Ürünler Nelerdir?
Roaccutane sivilce üzerinde çok etkili bir ilaç olmakla beraber şiddetli akne durumlarında kullanılan bazı ilaçlar da bulunmaktadır.
- ZORETANIN 10 mg
- ACNEGEN 10 mg
- AKNETRENT 10 mg
00 Yorumla
+1 yılben aknetrent kullandım evet bahsettiğin marka daha pahalı ama aknetrent ile ikisinin içeriği aynı en düşük mg kullandım ben günde tek doz 20lik hiçbir yan etki görmedim bile diyebilirim dudaklarım bile kurumadı çok fazla kiloyla orantılı doz veriliyor, doktorum dozu düşük tuttu en az yan etkiyi almak için ama süreci uzattı normalde altı ay kullanılması gereken ilacı ben 10 ay kullandım ama değdi:)
00 YorumlaSivilceler için çok iyi ilaç. İlaç yağı ciltteki yağı sifirlayip kana veriyor. Bu yüzden kolesterol artıyor. Çok yan etkisi var. Çünkü derinin yağını bayağı azaltıyor. Normalde doktorlar en az altı ay diyor. fakat ben yan etkilerinden dolayi 4. Aydan sonra bırakmıştım.
00 Yorumla
+1 yılZayıflama gibi bir durum görmedim kullananlarda kendine stres yapmazsan her şey aynı devam eder sadece etkileri olur onlarında bildiğini söylemişsin.
00 Yorumla
+1 yılBen de başlamayı düşünüyorum bi arkadaşım kullanıyordu çok memnundu ama çok zormuş öylee dedii zayıflatmıyo diye biliyorum ayrıca
00 Yorumlaben kullandım ama doktor kontrolünde . 57 kiloydum 50 ye düştüm:))
02 Yorumla
Soran+1 yıldemekki farklı. umarım bendeki etkisi kilo alma yönünde olur. daha fazla kilo verirsem kemiklerim sayılır .s Teşekkür ediyorum bu arada.
fiyayi 150 gibi bisey Şu an sanrm her ay bu kadar vericen
00 Yorumlafiaytı pahalı ve özel reçete olmadan alamıyorsun ve ayda bir kere test yaptırıyorsun.
zayıflatmaz öyle bir etki yok17 Yorumla
Soran+1 yılkullandın mı ?
Soran+1 yılne kadardı fiyatı ?
ve memnunmusun
Soran+1 yılfiyatını hatırlıyorsan ? :))
Soran+1 yılşuan o kdr pahalı olduğuınu düşünmüyorum.
+1 yılBen kullanıyorum 4. Aydayım zayıflama değil ama iştah açma gibi bi durumu var 49 kiloydum şu an 52 53 gidip geliyorum fiyatı için de 20 mg 30 luk kutu 40tl civarı ben her ay iki kutu bitiriyorum 80 lira gibi bişe yapıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl18 yaşından küçüklerin kullanması yasak olduğu halde 13 yaşında 46 kilodayken kullanmaya başlamıştım ve lisede tedavim bittiğinde 63 kiloya çıkmıştım. Aradan 7 yıl geçti hala ilacın etkileri nadir de olsa devam ediyor.
10 Yorumlaçok yakın arkadaşım kullandı kızı bildim bileli 48-50 kilodur, kullandığı süreçte hiç zayıflama problemi olmadı hala da 48 kilo falan ama güneş kremini asla eksik etme
00 YorumlaRoaccoutane ni sigorta ödemez. Sigortanin ödediği onun eşdeğer ilaçlarıdir zerotinin , acnegen gibi. Evet zayiflatir vucuttan yaği aldığı icin. Kullandim etkilerinide aldim.
01 YorumlaBen de kullanıyorum. Zayıflatma olmadı bende. Yani o kadar etki etmiyor. Sadece cildinin altındaki yağ bezelerini yok ediyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlacın etkili olup olmayacağı kesin bile değil. Ben kullanmamak için altıniğne + azitro kullandım şu an tek tük sivilcem çıkıyor ama roaccutaneda da sivilceler kesin olarak geçmiyor zaten yine de çıkıyor
00 Yorumla
+1 yılBen aknetrent kullandım ben de zayıfım ama zayıflatmadı beni tek sıkıntı kollarımın ellerimin ve dudağımın çok fazla catlamasıydı
00 Yorumla
+1 yılRoaccutane kullandıgım dönem beni bitirdi… sevgiler
00 Yorumla
+1 yılKarekterin zayiflamasin ablacım boş ver gerisi önemli değil..
20 YorumlaZayıflıkğini bilemem ama piskolojik sorunlar yasiyacagin kesin hazırlıklı ol sakin ol
00 Yorumla
+1 yılBen kullandım aksine kilo aldırıyor aşko ödem yapıyor ilaç çünkü
00 Yorumladoktor reçetesiyle alındı bu dimi?
01 Yorumla
Soran+1 yılyarın kan tahliliyle yazıcakmış :)
imzalıyorsun birde bunun prosodürlerimi ne varmış etkili bir ilaç olduğu iiçin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoktora sormadan asla ilaç kullanma
03 Yorumla
Soran+1 yıldoktorum önerdi zaten yarın kan tahlili yaptırıp yazıcak
Cevap sahibi+1 yıltamam g ecmiş olsun
Soran+1 yılTeşk
Gizli Üye(36-45)+1 yılayıflamazsın ben de öyle bişey olmadı.
01 Yorumla
Soran+1 yılbende zayıflamadım sadece çk su içiyorum bu aralar
+1 yılZyiflatiyorsa bende kullaniyim😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok zayıflatıcağına eminim
02 Yorumla
Soran+1 yılumarım olmaz :/ doktora sorucam yarın
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha önce denemedim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfiyatı biraz pahalı.
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır bir aylık kutusuna 7 tl verdm
Cevap sahibi+1 yılnasıl oldu o?
Soran+1 yıldoktora yazdırıyorum her ay sonra eczaneye giidp alıyorum sigorta karşılıyo 7 tl veriyorm
Cevap sahibi+1 yılsigorta karşılıyo muki bu ilaçı ya ben karşılamıyor diye biliyordum ben 30 küsür ödüyorum.
Soran+1 yılkarşılıyor canım :)
+1 yılVardır
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri