ya bardakla oynuyordum bıde cekeyım bakalım ne olacak dedim denedim ve hertarafım mor yarın dışarı çıkmam gerekıcek ne yapıcam ben ya cenem falan kan topladı.
Resimli!! arkadaşlar bir mallık yaptım dudaklarımı bardakla vakumladım yardım?
Soru ne zaman soruldu bilmem ama bende Şu an o durumdayiz. Kendi malligimla gurur duyuyorum tşkler JZKSNNE Bepanthol sürdüm buz falan biraz geçti. Benin dudak değil full çene, ben annemin gormesinden korkuyom sowhjdjw dalga gececek. fondoten surdum ustune pudrayla falan gectim kan topladi iste o yuzden boyle oldu. 2 gun sivilce cikana kadar fondoten mantagi yapacam cenemi HXKENJS Yapacak bir şey yok yani ordaki kan dolaşımınız hızlanması lazım, sabır gerektiriyor. Bekleyicem bakalım. Benim gibi boyle mal durumlar yasayipta buraya ugrayanlar icin gectiginde yazarim ayriyetten bir seyler yaparsam. Her neyse kalici degildir. Rahat olun dksjjxks
Bende manyak gibi denedim az önce ve şu an dudak üstü ve çenem biraz kızardı ve morardı az ama dudak üstü fazla biraz bende söyle oldu dudak ustu ve çenede böyle küçük nokta gibi kızarikliklar var maalesef biraz buz sürdüm gezdirdim sonra krem sürdüm şu an bekliyorum inşallah geçer bu geçsin ben artık yapmam bence sizde yapmayin birdaha ben denemek istedim böyle oldu
Şekerim kapatıcı ve fondoten kullan dudaklarına da dudak rengi bir ruj sür iki güne kalmaz geçer ama tavaiyem çok da gerekli değilse gündüz evden çıkma geçmiş olsun :)
Dudakların güzel aslında ama mahfetmissin kimse öpmez :D şaka bir yana allık fondoten vs ile kapat. öncesinde düzelmesine destek olarak krem sürebilirsin. Bidaha baktım fotoya bu nedir yaa :D
Seller çözüm bulmak için bana gelin bende yaptım az önce ilk morardıktan sonra oraya yarım saatliğine buz tutun ardın dan 10 dk sonra o moraran yerlere diş macunu sürün yacak dusağınız ama silmiyeceksiniz ondan sonra 20 dk durduk tan sonra yıkayın dudağınızı ve oraya hemen nemlendirici yoksa buz tutun yarına azalıyor taktik işe yarıyor 2 güne geçti aynı dudağım oldu tekrardan yine eskisi gibi kalıcı mı kalıcı değilim sorusu bu cevap eğer çok abartıp yarım saat yaptıysanız biraz kalıcıdır yani 3 aya geçer ama 10dk veya 5sk yaptıysanız benim taktiğimi yapın geçiyor yardım istiyenler için bir yazı
geçmiş olsun :/ hadi sen deneyeyim diye bilmeyerek yapmışsın. dudaklarım dolgunlaşsın diye bilerek bunu hergün yapanlar var :/ tüm kanları oraya topluyorlar alt tarafı 15-30 dk lık dolgunluk için bazıları da böyle senin gibi morarıyo işte :/
Şimdi ilk bi sakın ol sonra 5 dakika aralıklarla buz tut ilk başta biraz daha fazla tut buzu bi beze sarıp tut sonra hametan hirudoid sür öyle buz tut bu ön muaneyi yaptıktan sonra 5 dakika aralıklarla buz koymaya devam et dudağın ın ince'ye kadar krem sür ve buz köy indiği zaman kantaron yağıSür ve öyle dur akşam uyurken kesinlikle kantaron yağınıTazele ve yat sabah uyandığında morluklar baya azalımış ve dudağın eski haline dönücektir. (Kantaron yağı aşırı önemli sakın atlamayin)
Lan olm bende yaptıydim şimdi ama görmeden önce filim izliyordum yaptım olm bu neeee bir şişti bildiğiniz 9 duduak birleşmesi yani altı biraz kan topladı fondöten deyil de buz koyun biraz sisiliyini aldı benden ama hala şiş olm napcan ben acil yardım pleassss
Bende yarım saat önce aynı deliliği yaptım ama dudağımı dolgunlaştırmak amacım değildi aynı seninki gibi oldu yarın okul var deliricem bilmiyorum ne zamn soruldu bu soru ama ne kadar sürede geçti ben buz sürdüm ve buhar tuttum nolur acil yardım edin geçmiş olsun bu arada...
Merhaba ninadobrev2323 dudağının kenarındaki kızarıklık geçti mi acaba aynısı bende de oldu da ne zamana kadar geçer lütfen yardım korkuyorum böyle kalacak diye
ama bu oyle değil ki ya :( dudaklarım, cenem. burnumun altı cok kotu fotografta bir kısmı cıkmış normalde cok daha kotu okulumda var :( kahretsin ya aglıcam
Yuh! Kafayı mı yediniz siz? Yüzündeki tüm kan dudaklara gelmiş resmen. Biraz daha beklesen dudakların yırtılır dikiş atılır ömür boyu onun iziyle yaşarsın! Bir daha böyle salaklık yapma.. Kör bile olabilirdin
Ya herkes aferin mal felan demişsiniz kız yapmış bir hata çare aramaya gelmiş yazmış ne bu hakaret anlamıyorum. Bu arada pastırma koy o moraran kan toplayan yerlere birde diş fırçası ile bastırmadan dişini fırçalar gibi fırçala orayı mikrobunu alır
En İyi Cevaplar