Duydum ki bu şampuan saçın çok hızlı uzamasını sağlıyormuş, omuzlarda olan bir saç 3-4 ayda bele kadar gelebiliyormuş, sizce doğru mudur bu kadar uzattığı deneyen veya çevresinde denemiş olanlar bilgi verebilir mi?Yılan şampuanı saç uzatıyor mu?
Yılan yağının saçlara birçok faydası bulunuyor. Kullananlar da bu faydaları için tercih ediyor. Yılan yağı içeren şampuanlar kullanıcıların favori şampuanları arasında yer alıyor. İşte nedenleri: :)
Yılan şampuanı saç uzatır mı?
Yılan yağı saçları güçlendirerek kırılmaların önüne geçer. Aynı zamanda dökülmeleri de durdurarak saçların sağlıklı ve hızlı bir şekilde uzamasına destek olur. Bildiğiniz gibi yıpranmış, kırılan, dökülen saçlar hızlıca uzamaz. Yılan yağı şampuanı saçları güçlendiriyor ve sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlıyor.
Snake şampuan kullananların yorumları neler?
Snake şampuan kullananların yorumları
Yılan yağı içeren şampuan kullananlar saçlarının eskisinden daha hızlı uzadığını her yerde vurgulamış. Aynı zamanda saçları kuru olanlar, kaybettikleri nemi yılan yağı şampuanı ile geri kazanmış. Ancak gerçekçi olmak gerekirse, ayda 10 cm uzama beklemeyin. Sağlıklı saçların ortalama uzaması zaten ayda 1,5-2 cm civarındadır.
Yılan yağı şampuanı kullananlar memnun mu?
Yılan yağı şampuanı kullananlar memnun mu?
Kullananlar ilk olarak kokusunun kötü olabileceğinden tereddüt etmiş ancak kötü bir sonuçla karşılaşmamışlar. Özellikle saç dökülmesi olanlar dökülmenin çok azaldığını ifade etmiş. Saçları yumuşacık yaptığını, doğal bir parlaklık verdiğini vurgulayanlar olmuş.
Nozzplus yılan yağlı şampuan yorumları neler?
Nozzplus yılan yağlı şampuan yorumları
Yılan yağı içeren şampuanlar arasında en çok tercih edilen Nqzzplus Professional Yılan Yağı Şampuanıdır. İçeriğinde yılan yağı dışında 19 doğal yap özü bulunur. Saçları derinlemesine besler, onarır. Böylece, saçların hızlıca uzamasına destek olur. Nozzplus yılan yağlı şampuan kullananlar da olumsuz bir etki görmediklerini, saçlarının eskisinden daha hızlı uzadığını belirtmiş.
Eğer kendi kullandığınız şampuandan da çok iyi etkiler görüyorsanız, içerisine birkaç damla yılan yağı damlatabilirsiniz. Böylelikle saçlarınız ihtiyaç duyduğu neme kavuşur ve beslenir. Şampuanınızı iyice çalkaladığınızdan emin olun.
badem yağı da çok iyi diyorlardı. denedim etkisi yok. bu tamamen saçın doğal uzama hızıyla alakalı. çevresel faktörlerin olsa olsa çok az bir etkisi olur bence.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yılan yağı olduğunu biliyorum da bir de yılan şampuanı mı çıkmış ?
Doğrudur belki ancak hızlı giden atın dışkısı seyrek olur misali, hızlı uzayan saçın kökü de dışkıya dönüşebilir yani. Tabi saçını hem içeriden hem dışarıdan beslersen durum değişebilir. Saça iyi gelen vitaminleri bulunduran besinleri de tüketmelisin. Sadece dışarıdan etkiyle mükemmel saç hayaldir bence.
Yılan yağı şampuanı yerine saç bakım yağları kullanırsan daha faydalı olur... Saçlarınız daha erken uzar ve daha bakımlı bir görünüm elde eder... Saç bakım yağlarını herhangi bir aktardan bulabilirsin..
Peki nedir SLS? (Açılımı : Sodium Lauryl Sulfat) olan bu madde temizlik ürünlerinde özellikle deterjanlarda ve ne yazık ki şampuanlarda bol miktarda kullanılmaktadır. SLS'nin şampuana köpürme özelliği katan maddedir ve halk arasında ne kadar çok köpürürse o derece temizler mantığı çok yaygındır. Emülsiyon özelliği nedeniyle fazla yağ ve kiri saç ve deriden uzaklaştırır,ancak ciddi biçimde aşındırıcı özelliği vardır özünde saçınızı omomatik deterjanla yıkamış gibi olursunuz ancak asla farketmez
- Kök hücrelerine zarar vererek saç dökülmesine sebebiyet verir.(daha cok zararı var ancak burada sacla ilgili olanlardan bahsetmek istiyorum)
Yapmanız gereken şampuan alırken içinde SLS bulundurup bulundurmadığına bulunduruyorsa bile yüzde oranına dikkat etmek, UNUTMAYINKİ Sampuanınız ne kadar köpürüyorsa saçınız ve saç deriniz o kadar çok zarar görüyor.
hımm yok sen o statüye girmiyorsun bende Atam gibi düşünüyorum ama öyle olanları da anlamıyorum. onlar yüzünden neredeyse Atatürkçüyüm demeye utanıyorum
En İyi Cevaplar