Gigus kafesimde bisey pirpir ediyo ara sira
Ama yogun olarak
Nedir bu
Basina gelen var mi ki
Yoksa türümun ilk ve tek ornegi miyim?
Ama yogun olarak
Nedir bu
Basina gelen var mi ki
Yoksa türümun ilk ve tek ornegi miyim?
Bahsettiğin rahatsızlık göğüs kafesi altındaki kalbe giden büyük damarın pıhtı yapıp kan basıncı sebebiyle atım yapması olabilir. Ciddi bir durum olabilir lütfen bir kardiyoloğa görün. Vücudunun başka yerlerinde de seğirmeler yaşıyorsan Anksiyete rahatsızlığı (yoğun stress) sebebiyle kas seğirmeleri yaşıyor olabilirsin. Aile hekimine görünmende yarar var.
Evet evet
Sol gözümde segriyor bir suredir 3 aydır filan
Bide biyerim daha segriyordu yüzümde ya
Unuttum
Yok çok şükür öyle de değil
Sağolsun yorum için
Ana damar atımı demissiniz altta
Google den bulamadım
bir kardiyologa goruneyim ama kan ver filan demezler demi?
Sağolsun değil
Sagolun
Yanılmıyorsam Atardamar olacak. tam göğüs kafesinden geçiyor. çünkü taşikardi için anjio yaptıklarında kalbe giden atardamardan girmişlerdi bende ve göğüs kafesinin tam ortasından yürüdüğü hatırlıyorum. Ayrıca böyle bir rahatsızlık da nette izlediğim bir video idi. Bununla ilgili kardiyo da tedavi var ve ciddi bir rahatsızlık.
Hiatus hernia olma. ihtimali veya mide rahatsızlığı olma ihtimali yok mu hemen nerden böyle bir kanıya varıp.. insanları tedirgin ediyorsun... hemen teşhisi yapıştırıyorsun...
Taşiaritmi hastalıgı olabilir kardiyolojiye gitmen lazım
Taşiaritmi diye birşey var hızlıvedüzensiz kalp atımı.
Blueplanet tesekkur ederim insanca bir yorum senden gelmiş de google de öylebisey yok ki :(
Heh tamam dur dur buldum okuyup geliyom
Google ile alakası yok söylediklerimin ben hemşireyim zaten.
@BluePlanett
Benim gogusumun sağ kanadı pırpır ediyor
Kalp solda :)
Tskkurler
@Snob_ teşekkürler :))
Her kişinin bünyesi aynı degıl. Göğüs etrafında agrı yapar hızlı attıgında insan bogazında bile hissedebilir.
Ayrıca kalp solda degıl kalp tam ortada ucu hafif sola dönük. Hadi geçmiş olsun.
Görüş sahibi taşikardi de kalp atım hızı dakikada 130 ve üzeridir. yani abartısız nabız dinlendiğinde tek atım şeklinde hissedilir. aralıkları hissedemezsiniz bile. aritmi de ise kalp 20-30 seviyelerde atar ki, bunda da baş dönmesi ve tansiyon problemleri hissedilir uyuşma eşliğinde.. arkadaşın bahsettiği büyük ihtimalle ana damar atımı ya da psikolojik rahatsızlı sebebiyle seğirme.
Ya he he sitenin doktoru konustu 😄
Hanfendi yaşınız beyefendinin yarısından küçük
Daha özenli davraniniz
Sağlık problemime duyarlılığınız içinse tesekkur ederm :) iyi aksamlar blueplanett
Zonta! Bilmiyorsan bari saygı duy. Hoş 18 yaşında hemşire adayından ne beklenir ki. Sen dakikada 240 ile acile yetiştirilen bir hasta gördün mü? Yaşadın mı demiyorum bak. Zira ölüyorum diye korkudan altına yapardın. Bu korkuyu yaşayıp operasyondan sonra 1 yıldır her gece öleceğim korkusuyla toplamda 2-3 saati ancak uyuyabiliyorum ben. Bu kadar sıkıntıdan sonra her boku tıp okumadan da öğrenebiliyor insan. Ayrıca 39 yaşında adamım ben. Tabi ki senden çok bileceğim.
Okuyamıcam bile 😄
Bak yazar burada 39 yasında adamım ben herhalde senden çok bilecegim
Lafını
Beni ignelemek için kullanıyor :D
Üstüne alınma orasını
@BluePlanett
İyi niyetten kotu olduk iyi mi
İyi aksmlar arkadaslar
Cevap
3Cevap
Göğüs kaslarım o kadar sert ki orada bişey hissetmiyorum.
kelebektir kelebek...
karından yukarı doğru çıkmıştır.
Buna bir çözüm buldun mu bende de var
İlginç olmuyor bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar