Ayak kokusundan çok çekinen ve iğrenen biriyim önceleri ne yaptımsa geçiremedim sonra yeni ayakkabım oldu ayak kokusu falan kalmadı ama bana bu ayakkabıyı annanem almıştı ve yaşlı hatırlamıyor ayak kokusu yapmayan ayakkabı nerden bulabilirim?koku yapmayan ayakkabı
Ayakkabılarda deri ve suni deri. olarak değişen çeşitleri vardır bu arada önemli markalarda adidas nike kinetix vb. Markalarda zaten koku olmaz ama sadece ayakkabıdan dolayı düşünme ayaklarında da koku yapabilecek bakteriler olabilir kullandığın çorap tarzlarının plastik karışımlı olmamalaruna dikkat etmelisin. Ama mutlaka koku yapmayan ayakkabılar vardır.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kinetixde oluyor iki tane spor almistim onlar yapti
koku yapmayan ayakkabı var mı bilmiyorum ama koku yapmayan slikon taban var 10 liraya almıştım :) Kesin çözüm değil ama baya bir azaltıyor kokuyu. Sadece ayakkabı değil, çoraplarında etkisi oluyor. Sürekli değiştirmek lazım. Uzun süre ayakkabı ayağında duruyorsa yine koku yapabilir.
Her zaman kaliteli ayakkabı al ve çeşit fazla olsun hergün aynı ayakkabıyı giyme eve gidince corapları çıkar ayaklarını havalandır ve arada bir ayakkabıya pudra dok balkona koy hava alsın hiç kokmaz
O mikrop bulaştığında geçirmesi zordur. Kaliteli ayakkabı aldığında kokmaz tabi çorabında etkisi olabilir bu konuda. Genellikle orijinal ayakkabılar koku yapmıyor. Alırken buna dikkat etmek gerekiyor. Ama bu sadece ayakkabı ile alakalı değil. Ayakkabı ayağında uzun süre duruyorsa mutlaka koku yapar.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla sürekli corap degistiririm yikarim ama cok kokardi simdi ayakkabı degisti koku yok cok rahat kisin bile usumedi ayakkalarim kalin taban üstelik
Koku yapmayan bir ayakkabım vardı. Ayakkabının orijinal olması önemli. Ama bazen pahalı ayakkabılarda koku yapabiliyor. Bu yapıya da bağlı biraz. Ayakkabı uzun süre ayağında durursa o da koku yapabilir. Biraz çıkarıp havalandırmak lazım ayakkabıyı.
@zevkli_dokunuslar Erkek arkadaşımın korkardı hemde öyle böyle bir koku değil resmen konuşuyordu koku benimle. Ama birinin tavsiyesi ile bambu çorap aldı giydi yemin ederim koku kalmadı 1 hafta sonra.
En İyi Cevaplar