Esrar kullanimi vucutta degisiklikler yapar mi zarari nedir? Nasiil ne sekilde kullanilir birakmak mumkun mudur?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsrar uyuşturucular icinde en temizidir. (Açıklama amaçlı söylüyorum) Gözlerde ve göz altlarında kötü görünüme sebep olur. Elmacık kemiğinin oralardan kilo kaybı olduğunu belli edecek şekilde erir. Bacaklarda zaman geçtikçe halsizlik oluşur. Insan hic bişey yapmak istemez. Birde kafani yasayamadiysa ki esrar böyledir daha fazlasini istersin bonzai jamaika damiana gibi.
Bak 3 şekilde kullanilir
Sarma
Pet
Kova
Tutunle karıştırarak yakilir.
DÜNYANİN EN ILLET SEYLERIDIR BUNLAR LÜTFEN AMA LÜTFEN KULLANMA KULLANANLARDAN DA UZAK DUR..!30 Yorumla
Her çektiğin nefeste binlerce beyin hücren ölür. Vurdumduymazlaştırır. Hayatının düzenini bozar. Bırakmak mümkündür.
Bırakılmazsa zamanla etkisi azalacağı için daha etkileyici bir madde arayışına girersin. Sonu ölüm olmasa bile bitkinliktir.10 Yorumla
+1 yılYapar gözler kizarir goz altlarini coker kan sekerin düşer zayiflatir ciddi bir tedavi gerekir ayrica
02 Yorumla- +1 yıl
Sen kullanıyorsan milleti teşvik etmeye çalışma git ötede oyna.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
+1 yılUzun süreli kullanımlarda beyine zararı var unutkanlık odaklanamama vb sorunlar yaşarsın ama bağımlılık derecesi sigaradan kat kat azdır diyorsan ben ayda en fazla 1-2 kere içer sigarada kullanmam bir zararı olacağını düşünmüyorum :))
10 Yorumlane kullandigina bagli
ama niye illa bisey kullanmak zorunda hissederki insan kendini
l*n namaz kilin namaz !!!21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVücutta pek değişiklik yokta içtiğin zaman algıda sorunlar yaratıyor. Kalıcı bir zararı yok genel olarak sadece sürekli içiciysen içmediğin zaman sinir yapabiliyor o kadar.
Ama içmesen daha iyi olur.
Manevi yönden iyi olur.00 Yorumla
+1 yılHayırdır esrar başlamaya mı karar verdin? Bırakmanın imkanı yok sonu ölüm.
04 Yorumla- +1 yıl
Birader narkotik şubeden bizzat eğitim aldım , tv dekileri görmüyor musun?@Mahkum26
Esrar bağımlılık yapmaz koku da bırakmaz.
Unutkanlık yapar , aşırı tatlı istegi yapar. zayıflatır. sivilce yapar. göz kızarıklığı yapar. adamı mal eder02 Yorumla- +1 yıl
Kokusu var yeşilin sigaradan daha değişik fakat
- +1 yıl
@mavisafircik evet var ama kastim sigara gibi sinmiyor kokusu üstüne vs.
Sigaradan daha zararlı değil. hiçbiey olmaz. ama sıkça kullanıldığında göz altı kararır
10 Yorumla
+1 yılEn iyisi hiç başlamamaktir. Merak etmeyin biseyide.
10 Yorumla
+1 yılsadece duygularını sömürürsün başka bişeye yaramıyor zaten sonuda yok nereye kadar içeceksin :D
00 Yorumla
+1 yılmal gibi yapar insanı kullanma
00 Yorumla
+1 yılSersemleştirici etkisi mevcut.
02 Yorumladogali yapmaz, bagimlilik yaptigi da yalandir.
22 Yorumlamüptela olursun ciğerler paket olur
00 Yorumla
+1 yılsürekli kullanım kötü yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılözenme pişman olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkafada yapar çok içersen göz altı morarması
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılzararı yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTedavi gormelisin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem