Bugün eczaneden imex akne kremi aldım. Uzun süre kullanıpta yararını gören var mı? Imex kullananların yorumları neler? Imex işe yarıyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Herkese selam KScanlar! Faydalı kremler serimize devam ediyoruz. Bugün çok merak edilen ve birçok faydası olan İmex kremi anlatacağız. Hazırsanız başlayalım!
İmex Krem Nedir?

İmex krem, cilt problemleri olan kişiler için tasarlanmış bir cilt bakım ürünüdür. Bu krem, ciltte oluşabilecek sivilcelerin ve aknelerin önlenmesine ve iyileştirilmesine yardımcı olmak için formüle edilmiştir. Ciltteki sivilcelerin neden olduğu iltihaplı lezyonları azaltır ve ciltteki iltihabı tedavi etmektedir.. İmex krem, aynı zamanda ciltteki gözeneklerin tıkanıklığını azaltarak ciltteki nem oranını düzenleyici etki yapar. Genellikle sivilceler için kullanılsa da siyah noktalara da etki etmektedir. Fakat kullanmadan önce mutlaka bir uzman kontrolünde kullanmanızı öneririz.
İmex Krem Içeriği Nedir?

İmex krem antibiyotikli kremler sınıfına girmektedir. Tetraşıklın hidroklorur adlı etkeni içermektedir. Yardımcı maddeleri ise şu şekildedir:
- Beyaz vazelin,
- Benzoil peroksit
- Orta zincirli trıgliserid,
- Titanyum oksit,
- Kahverengi demir oksit,
- Kırmızı demir oksit
Bu maddelerden herhangi birine alerjiniz olabilir. Daha kötü semptomlara neden olmamak için doktor gözetiminde kullanılmalıdır.
İmex Krem Ne İşe Yarar?

İmex krem, orta ve hafif dereceli akne ve sivilce tedavisinde kullanılmaktadır. Gözenekleri tıkayan ve iltihaplanmayı azaltan benzoil peroksit veya salışılık asit gibi akne tedavisinde yaygın olarak kullanılan bileşenler içermesi muhtemeldir.
Benzoil peroksit, akneye neden olabilecek bakterileri öldürmeye yardımcı olan antibakteriyel bir maddedir. Ayrıca cilt tarafından üretilen yağ miktarını azaltmaya yardımcı olur. Salışılık asit ise, cildi pul pul dökmeye ve gözenekleri açmaya yardımcı olan ve akne görünümünü azaltabilen bir tür beta hidroksi asittir.
Herkesin cildinin farklı olduğunu ve bir kişi için ise yarayan bir başkası için ise yaramayacağını unutmamak önemlidir. Bu kremi aynı zamanda kadınlar makyaj bazı olarak da kullanmaktadır. Cildinizin nemlenmesini ve hava almasını sağlamaktadır. İmex Kremi akne tedavisi kullanmayı düşünüyorsanız, özel cilt tipiniz ve durumunuz için en iyi tedavi yöntemini belirlemek için bir dermatolog veya cilt bakımı uzmanıyla konuşmak önemlidir.
İmex Merhem Cilde Faydaları Nelerdir?

Imex merhem öncellikle cildinizde sivilce ve akneleri tedavi ederek cildinizin rahatlamasına yardımcı olmaktadır. İmex Merhemin cilde faydaları şu şekildedir:
- Cildinizdeki bakterileri azaltır, sivilce ve akneleri yok eder.
- Ciltteki sebum oranını dengeleyerek sivilce oluşmasını engeller,
- Cildinizde oluşan siyah noktalar için etkilidir,
- Cilt hücrelerinizi yeniler ve cildinizi daha pürüzsüz hale getirir.
- Cildinizin nem oranını düzenler,
- Cildin yağlanmasını azaltır ve hiperpigmentasyonun azaltmasına yardımcı olur,
Bu krem sadece cildinizdeki sivilceleri azaltmakla kalmaz, aynı zamanda cildinizin daha pürüzsüz ve parlak hale gelmesini de sağlar. Ancak unutmayın ki cildinizin herhangi bir problemi için mutlaka bir doktora danışmanız gerekir.
İmex Krem Sivilce Üzerinde Etkili midir?

İmex Krem, sivilceleri azaltmaya ve önlemeye yönelik bir üründür. Sivilcelerin neden olduğu enflamasyonu azaltır ve bakterileri yok eder. Kısa sürede sivilceli bölgenin köküne etki ederek o bölgeyi kurutur. Ancak, her kişinin cildi farklı olduğu için herkes için etkili olmayabileceğini unutmamak gerekir.
İmex Merhem Yan Etkileri Nelerdir?
Her ilacın yan etkisi olduğu gibi İmex merhemin de yan etkileri bulunmaktadır. Bu yan etkiler seyrek şekilde görülse de cildiniz herhangi bir reaksiyon verdiyse hemen kullanımı kesip bir uzmandan destek alınmalıdır. İmex merhem yan etkileri şu şekildedir:
- Kızarıklık
- Kaşıntı
- Cildin yanması veya acıması
- Kuru cilt
- Cildin kabarması veya kabuklanması
- Yüz, dil, dudak ve boğaz bölgesinde şişlik.
Eğer cildinizde yan etkiler görürseniz, İmex merhemi kullanmayı durdurmalısınız ve bir doktor veya dermatolog ile konuşmalısınız.
İmex Krem Güneşte Leke Yapar mı?
Imex krem, sivilce tedavisinde kullanılan bir ürün olduğu için güneş ışığına maruz kalmamak gerekiyor. Kremi sürüp güneşe çıktığınız zaman cildin hassasiyetini artırabilir ve güneşte lekelere yol açabilir. Bu nedenle, güneşte kullanırken özenli olmalı ve cildinizi iyi korumanız gerekmektedir. Güneşte kullanmadan önce cildinizi iyi bir güneş koruyucu ile korumanızı öneririz.
İmex Krem Nasıl Kullanılır?

İmex kremi doktorunuzun önerdiği şekilde kullanmanızı öneririz. Bunun haricinde genellikle günde 1-3 kere sorunlu bölgeye uygulanmaktadır.
Bu tarz sivilce kremleri genellikle gece uygulanmalıdır. Temiz ve kuru bir cildin üzerine, sivilce bölgesine dairesel hareketlerle nazikçe masaj yaparak uygulayın. Krem sadece sivilce olan bölgelere uygulanmalı, cildin diğer bölgelerine uygulanmamalıdır. İmex kremi, sivilcelerin iyileşmesini hızlandırmak için gece boyunca cildinizde bırakabilirsiniz.. Sabah uyandığınızda cildi yumuşak bir bezle silin ve nemlendirici uygulayın.
İmex kremi kullanmaya başlamadan önce, cildinizin duyarlı olduğundan emin olmak için kremi küçük bir alana uygulayın. Eğer yanma, kaşıntı veya kızarıklık gibi yan etkiler görülürse, kremi kullanmayı bırakın ve bir doktor ile iletişime geçin.
İmex Yüze Sürülür mü?
İmex krem yüze sürülmektedir. İnce tabaka halinde yüzünüzdeki sorunlu bölgeye uygulayabilirsiniz. Fakat kremi çok fazla kullanmayın ve mutlaka doktor önerisi ile cildinize uygulayın.
İmex Krem Ne Zaman Kullanılmalıdır?
İmex kremin kullanımı kişiden kişiye değişkenlik göstermektedir. İmex kremin gece yatmadan önce kullanılması önerilmektedir. Eğer sivilce, akne gibi cilt problemleriniz varsa doktorunuzun önerisi ile gece yatmadan önce temiz cildinize ince tabaka halinde İmex kremi kullanabilirsiniz.
İmex Krem Ne Kadar Kullanılmalıdır?
İmex krem doktorunuzun önerisi haricinde günde 1 ila 3 kez sorunlu bölgeye kullanılmalıdır. İmex kremin uzun süreli kullanımı önerilmemektedir. Eğer sivilce ve aknelerden kurtulduysanız kremi kullanmayı bırakabilirsiniz.
İmex Krem Kaç Saat Yüzde Kalmalıdır?
İmex krem gece yatmadan önce sürüldüğü zaman sabah kalktığınızda cildinizi ılık şu ile yıkayabilirsiniz. Herhangi bir saat süresi belirtilmemiştir. Araştırdığımız zaman İmex Kremi sürdüğünüz zaman yıkamanıza gerek olmadığı söylenmiştir.
İmex Krem Kullananlar Memnun mu?
İmex krem kullanıcı yorumları genellikle olumlu yöndedir. Sizler için İmex krem kullanıcı yorumlarını derledik:
- Yüzünüzde ten renginde bir tabaka oluşturuyor sürdüğünüzde. rengi ten rengine uygun olanlar kapatıcı niyetine günlük hayatında kullanabilmekte lakin benim ten rengime uygun olmadığı için geceleri kullanıyorum. yastıkta iz bırakıyor aman dikkat. ama oldukça etkili tavsiye ederim.
- Sivilceleri kurutan bir krem. ama öyle iz bırakıyor ki değdiği yeri çıkartmak ne mümkün. işe yarama konusunda ise eh işte. ilk gün hafifletiyor daha sonra kabuk gibi olup kopuyor. yapısı çok yağlı olmasına rağmen sivilceyi kurutması ilginç.
- Benim iltihaplı sivilcelerime iyi gelen tek krem. sadece sivilce üzerine uyguluyorum yediriyorum.
- İmex leke kremi işe yarıyor mu diye ciddi endişelerim vardı. İlk aylarda gayet iyiydi ama sonrası bir facia. İmex kremi zararları konusunda doktorum uyarmadığı için bir yıldan fazla kullandım ve şimdi yüzüm şimdi kırmızı lekelerle dolu. Imex akne kremi kullananlar dikkat etsinler, sonra çok pişman olabilirler.
- 4 haftadır kullanıyorum. Hemen hemen geçti. Sivilceler için İmex krem, piyasadaki ürünler içinde bence en iyisi. İlk haftadan etkisini gördüm. Pek çok krem ve ilaç denedim ama İmex krem faydası hakkında en küçük şüpheniz olmasın. Yalnızca bazı şeylere dikkat etmek gerekiyor. İmex krem kullanan arkadaşlar da bana katılacaklardır sanırım. İmex krem gece kullanılmalı, sonrasında güneşe falan çıkmayın yoksa leke yapabilir.
Imex krem kullanıcı yorumları bu şekildedir.
Imex Krem Fiyatı Nedir?
Imex kremi reçeteli olarak alabilirsiniz. Eczanelerde satılan güncel 2023 fiyatı 116 TL'dir. Fakat reçeteli aldığınız zaman bir kısmı devlet tarafından ödenmektedir.
Imex Krem Benzeri Diğer Kremler Nelerdir?
Piyasada Imex krem benzeri birçok krem bulunmaktadır. Imez benzeri kremler şu şekildedir:
- Nadixa Krem
- Acnelyse Krem
- Clindoxyl Krem.
- Acnilox Jel
- Eritretin Krem
Fakat bu kremleri kullanmadan önce doktorunuza danışınız ve sizin için uygun olan kremi kullanınız.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
İmex krem ne için kullanılır?

imex krem yorumları İmex krem akne tedavisinde kullanılan çok etkili bir kremdir. Kısa sürede sivilcelere etki ederek kurumalarını sağlar. Hızlı etki gösterir. İmex kremi lekeler ve siyah noktalar için kullanmak bir sonuç vermeyecektir. Ciltte bulunan lekeler ve siyah noktalar üzerinde bir etkisi bulunmaz. Bu krem sadece sivilcelerde etkilidir. İmex krem çok etkili bir krem olduğundan mutlaka doktor kontrolünde kullanın.
İmex krem nasıl kullanılmalı?

İmex kremi doktorunuz verdiyse onun söylediği şekilde kullanmanız doğru olacaktır. Ancak genel olarak imex krem sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez cilde uygulanır. Bu kremi tüm yüze değil de sivilcelerin yoğun olduğu bölgelere uygulayın. Ayrıca uygulama yaptıktan sonra kremin cilt tarafından emilmesini bekleyin. İmex krem kullananlar bu kremin çok hızlı etki ettiğini belirtmiş genel olarak. Bu nedenle uygulama yaparken dikkatli olmanızı öneririm. İmex işe yarıyor mu diyenler var, bu krem sivilceleri çok hızlı şekilde kurutması ile meşhur. Imex sivilce kremi kullananlar genel olarak sivilcelerinin azaldığını belirtiyor. Buna bakarsak imex sivilce kremi istenilen sonucu veriyor.
İmex kremin fiyatı ne kadar?
İmex kremin güncel satış fiyatı 40 ₺ olarak belirlenmiş. Imex krem kullananlar sonuçtan memnun oldukları için eğer sivilce şikayetiniz varsa siz de bu kremi kullanmak konusunda doktorunuza danışabilirsiniz. İmex krem yorumları olumlu olduğundan sivilce sorununuz varsa doktor kontrolünde denenebilir.
30 Yorumla
evet bende kullandım ımex i ilk başta yüzümde biraz soyulma oldu 1 hafta sonra falan geçti ve sivilcelere iyi geldiğini kesinlikle söyleyebilirim. Ama şu varki sivilce izlerini hmen gidermiyor düzenli kullanırsan gider ama birde onu hergün kullanırken pek o izler belli olmuyor ama şu varki ben bir ara imex i bırakmıştım tekrar hemen çıkmaya başladı şimdi yine almayı düşünüyorum ama şunu söyleyim kesinlikle güzel bir ürün tavsiye ederim
90 Yorumla
Evet arkadaşım kullanmıştı. Fondöten gibi bi' şey zaten. Çok sürme süratın bembeyaz oluyor.
61 Yorumla- +1 yıl
Öyle beyazlatirmi ya
+1 yılgençler bir yöntem söylicem sivilcelerden kurtulmazsanızbende bişiy bilmiyorum başlıyalım ilk önce güzel bi duş alın duş sırasında elinizdeki duş ahizesimi diyim ne diyim hortummu diyim neyse onun ağzını değiştirerek tazikli mode on yapın sonra suyu alışabildiğiniz kadar sıcaklaştırın ama kurtulmak istiyorum şu şeylerden diye gaza gelerek yüzünüzü yakmayın hassastır yüz biraz sıcak olsun neyse tazikle beraber yavas yavaş gezdirin yüzünüzde sonra duştan çıkın normal normal kurulanın giyinin falan sonra tamamen kuruyunca beyaz kile kayısı yağı ve tatlı badem yağı 2 şer 3 er damla katın ve kil maskesi haline getirin bu arada su da koyun tabi kupkuru toza yağ ve su bu 3 lüyü karıştırın maske olarak sürün yüzünüze suratınız beton gibi olunca bu maskeden kurtulun yani yıkayın ılık suyla...sıkmayın yada sıkın bilemem neyse akşam yatmadan önce "ketıl" da kaynattığınız suyu tencereye boşaltın kafanız rahatça girebilsin neyseiçine ot olarak ne bulduysan koy ama keskin nane kek gibi şeyler koyma nefesini açar duramazsın içinde bizzat denedim :/ neyse papatya koy rezene koy ama kafayıp bulup uyuma içinde tencerenin neyse işte koy bi ot çokda önemli değil hoş bi kokusu var boş boş su koysanda olur önemli olan buhar işin püf noktası; tencerenin içine girdiğinizde üstünüze bişey örttün su soğumasın ve sürekli içine üfleyin daha çok buhar daha çok basınçla gelsin yüzünüze sonra yüzünüz boncuk boncuk terler buda kaşındırır sakın dokunmayın durabildiğiniz kadar durun sonra çıkın için ılık suyla yıkayın yüzünüzü sonra çıkan belirgin sivlceleri sıkın gitsin ben sıkıyorum görünmüyo :) sodayla yüzünüzü yıkayın bekleyin sonr suyla yıkayın buda etkili sonra nemlendirici sürün buda olur
90 Yorumla
+1 yılImex, aktif sivilceler için kullanılabilecek en güzel krem. Fakat bazı noktalara dikkat etmek lazım kullanırken. Birincisi, krem fondöten renginde olduğundan gündüz kullanımı sıkıntı çıkarıyo ve gece de her tarafı lekeliyor. (Bayan arkadaşlar bunu bi avantaj olarak ta görebilirler ama erkekler için aynı şeyi söyleyemicem!) İkincisi, yağlı bi krem olduğundan prospektüsünde tarif edildiği şekliyle çok az miktarda kremi geniş bi alana iyice yedirerek kullanılmalı. Normal bi krem muamelesi yapılarak bolca sürülürse gözeneklerinizi tıkayarak çok miktarda yeni sivilce kazandırabilir size.
Ama şunu söyleyebilirim ki doğru kullanıldığında emsalleri içinde en etkilisi budur ve cilt tarafından oldukça iyi tolere edilir.
Kullanım süresi kişiye ve vakaya göre değişir. İki haftadan önce olumlu etkisini göremezsiniz. Hatta sivilcelerde azma olur. Ama kullanıma devam ederseniz hepsini tek tek söndürür ve yenilerinin çıkmasını da engeller.40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
20Cevap
+1 yılEğer akneler rahatsızlık verecek derecede çoksa, cildiyeye gidip aknetrent yada roaccutane tedavisi istediğini söyle. Karaciğere bakıp ona göre doz versinler. Yol yakınken kurtulursun. Tedavi süreci yaklaşık 1-1 buçuk yıl arası ve başarı oranı yüzde 70 üzeri.
01 Yorumla- +1 yıl
Uzmana gittim. Onu istedim o son çare dedi artık yüzünde koca koca iltihapları olursa o kullanılır çok zararlı bir ilaç ısotrexın verdi 2 hafta kullandım yüzümden 1 tane sivilce çıkmadı öyle göze batan yüzü temizliyor uzun süre kullanımda yüzdeki geçmişte kalan sivilce izlerinidie temizliyormus
+1 yılİşe yarar ama sendeki hormonlar ve akne yapan yapılar olduğu sürece sorun bir süre sonra çıkar sivilceler. Ben 23 yaşıma kadar sürekli sivilce tedavisi gördüm. Sonra üzerimdeki stres olayları bitince birden kendiliğinden geçti
20 Yorumla
+1 yılEğer aşırı yoğun sivilcen varsa muhtemel ihtimalle ilaç tedavisine başlamak zorunda kalacaksın. Ama özellikle noktasal aknelerin varsa direkt olarak akne üstüne sürmen baya faydalı oluyor. Yalnız cildi çok kurutuyor bu sebeple dediğim gibi tüm yüzüne uygulaman imkansız. Bir de gece sürünce fondöten gibi yastığa bulaşıyor. Sabah sürünce de çok belli oluyor suratında. O yüzden kullanımı biraz sıkıntılı
00 YorumlaHiçbirrrrr b*ka yaramayan sivilce kremidir kendileri skdmdmsm eğer alıcaksan kesinlikle Clindoxyl all
10 Yorumla
+1 yılkuzenim kullanıyordu ama hiçbir faydasını görmedi çok yağlı bir yapısı var bence:(
00 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılEczane fiyati nekadar ? Gayet kullanisli ve harika
10 Yorumla ben doktora gitmiştim
ilk önce karişim vermişti alkollu birşey
hap vermişti
birde krem toz su gibi üçünü kariştirip yapilan bir krem vardi.sivilce kalmadi sonra21 Yorumlaİmexi Ben 4 5 gündür kullanmaya başladım imexi sadece alın bölgemde vardı bazı yerleri kurudu bazı yerlerde hala var bugünde çene bölgemde çıktı ısrarla düzenli kullanım da geçer mi 2 3 hafta sonra görücem
01 Yorumla- +1 yıl
Faydasını gördün mü
+1 yıldozunu atlamadan sürersen işe yarar belki ama çok etkili değildi bende sivilcelerim verken bir zamanlar:D
00 Yorumla
+1 yılbence kullanma bırak kendisi geçsin en mantıklısı biraz çevreye kötü gözükeceksin ama olmadı yara bandı yapıştır :)
10 Yorumla01 fondoten renginde mükemmel bi krem. Yıllardır kullanıyom sivilceyi kurutuyor bazen soyuyor çokk güzel ama gece süürlmesi iyi biraz leke yapıyo yastığa falan değince ama
00 Yorumla
+1 yılİmex uzun kullanımda köklü sivilceler çıkartıyor az kullanmak lazım bazıları kapatıcı olarak da kullanıyor parladığı için çirkin görünüyor az sürmekte fayda var
00 Yorumla
+1 yılSimdi cildin benim gibi (arada sirada cikio cok cikmiosa) etkisi yok tersine cogaltir ama kiz kardesimin yuzu full sivilceydi kuruttu iyi yanii cilt tipine gore degisio bencee
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim karaciğerimde sorun olmasına rağmen 1 yıldır düzenli her gece yatmadan önce sürüp 30 dk sonra silip yıkayıp falan uyuyorum arkadaşlarım sivilcelerimle dalga geçerdi şu an hepsi tebrik ediyor nasıl geçtiler diyor
10 Yorumlao kadar da değil abartma bence bende kullanıyorum çok memnunum cildimde gördüğüm an sürüp etkisini olumlu görüyorum resmen kurutuyor
20 YorumlaAntibiyotik içeriyor diye biliyorum bu sayede intihap kurutucu etkisi var. Gündüz kullanma lekeye sebep olabilir.
00 YorumlaAivilceleri kurutuyor fondoten gibi birde tenini açıyor hiç önermem gözeneklerim hep ondan açıldı sürekli kullanmaktan siyah noktalar oluştu hep
00 YorumlaARKADASLAR DAHA YENI KULANMAYA BASLADIM BAKALIM INSALLAH GECER FAYDASI OLURSA BILDIRCEM BURDAN HERSEYE IYI GUNLER
11 Yorumla
+1 yılKremi sürdüğünde biraz cildin beyaz gibi görünüyor ama kremi sildiğinde o gidiyor.(benim gibi beyaz tenliysen hiç sıkıntı olmuyor)😊
00 Yorumlaİmex hiçbir işe yaramıyor akne tedavisi için antibiyotik kullan daha iyi bence çünkü karacigerde yaglanma ola bilir o da antibiyotik ile geçer
00 Yorumlabana iyi geldi ama sonra yine çıkıyor şimdi sivex losyon kullanıyorum bakalım iyi gelecek mi
10 Yorumla
+1 yılBen yaklaşık 1.5 2 aydır kullanıyorum eğer yedikleri ede dikkat edersen işe yarıyor :)
00 Yorumlaimex hiç işe yaramıyor benzamicyn diye bi ilaç var tavsiye ederim çok etkili
01 Yorumla
+1 yılCleocin faydalı gibiydi
00 Yorumla
+1 yılSivilceler tek tük ise boşver hiç bulaşma.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPek fayda görmedim ben
00 Yorumlasemnin sivilcelerin nerende ya?
00 Yorumla
+1 yılUzun vadede ergenlik bitiginden ise yarar
00 YorumlaBen de baya ise yaradı
00 Yorumla
+1 yılBen pek fayda gormedim
00 Yorumla
+1 yılBen kullanıyorum işe yaradı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya sana kreme ne gerek ya.boşver.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok kullandım faydasını gördüm
00 Yorumlaone ki ya
00 Yorumla
+1 yılEh biraz belki
00 Yorumla
+1 yılKullanmadım
00 Yorumla
+1 yılYarıyor
00 Yorumla
+1 yılkapalısın
00 Yorumla