Kemik çerçeveli gözlük alacağım iyi bir optik firması var mı acaba ?
T
T
KSK çarşının ortasında sağda pasajın köşesinde bi' gözlükçü var. Prada Armani falan var güzel. Onun karşısında sokağın köşesinde kocaman gözlükçü var. Orası güzel (karşı karşıyalar zaten çapraz)
Ben Tam girişte YapıKredi'nin sırasında ilerde köşede Armağan Optik'ten almıştım gözlüğümü. RayBan'in yetkilisi. Küçük ama hoşuna gidecek modeller bulabilrisin. Tavsiye ederim.
Tam Alsancak Mert Optik diyecektim ki gelenler de onu yazmış geçmiş dfkldlk aslında başka bilmediklerinden gklfdklgf
Kesinlikle Baş Optik'i tavsiye ederim. Numarali gozlukluklerimi aldim ve cok memnunum. Deneyimli, uzman calisanlariyla cok iyi hizmet veriyorlar. Hem kalite hem uygun fiyat icin mutlaka gitmelisiniz.
Cevap
4Cevap
şahsen aile optikçimiz var diyebilirim 3'müzde yıllardır aynı kişiden gözlük alırız. yanlış hatırlamıyorsam adı Mert optik'ti konakta tam yerini hatırlayamadım.
karşıyaka çarşıda beş optik var. çok fazla seçenek var oraya bakabilirsin. sahibi mustafa bey optik konusunda son derece bilgilidir tavsiye ederim.
Ben gözlüklerimi yıllardır başoptikten alıyorum cok ilgili ve bilgili bir ekip tum sorunlarınızı çözüyolar benim kırılan gözlüğümü garanti kapsamında 2gün içinde yenilediler
konak ta mert optik
bornova optik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?