Arkadaşlar kendim için değil bir arkadaşım bana sordu nasıl geçer diye bende size soriyim dedim? Bu şekilde olup herhangi bir ürün kullananlar ne tavsiye edersiniz? Göz altı morluklarına ne iyi gelir?göz altı morluklarına ne iyi gelir?
Ekinezya ve papatya çayı icebilir relaks olmasını sağlar güzel uyur. Taze sıkılmış meyvesuları da bol vitaminle yüzüne canlılık katar. Çoğu şeye rağmen düzelmiyorsa doktoraya gitsin cigerlerinde bir hastalığı nedeniyle göz altlarına vurmuş morluklardır.
-Soğuk Kompres: Gözüne hafifçe buz veya soğuk bir kompres yerleştir ve 20 dakika boyunca gözünün üstünde kalsın. Bu 20 dakikalık soğuk tedaviyi, ilk 24 saat boyunca her saat tekrarlarmanız gerekiyor. Asla doğrudan cildinize karşı buzlu bir şey koymayın, aksi takdirde soğuk travmaya maruz kalabilirsiniz. Soğuk kompres yapmanız çok daha iyi.
-C Vitamini: Meyve veya sebze tüketmiyorsan çok büyük bir hata yapıyorsun. C vitaminin vücudumuza olan etkisi diğer hiçbir vitaminde yok. Özellikle göz altı morlukları için çok iyi geliyor. Meyve kokteylleri tüktebilirsin. veya C vitamini kapsülleri kullanabilirsin. C vitamini hangi gıdalarda var; turunçgil, ıspanak, koyu yeşil sebzeler, nar, muz, sarımsak
-Düzenli Uyku: Günlük 8 saat uyku ile göz altı morluklarına çok iyi gelir. Uyku her şeyin ilacıdır. Tabi ne az ne fazla olmalı. Yeterli olduğu sürece uyku göz altı morluk ve şişkinliklerini indirir.
-Salatalık Maskesi: Gözlerinin üstüne koyacağın salatalık çok iyi gelecektir. Nemli ve sağlıklı bir görünüm kazanacaksın. Göz altı morluklarını da sıfırlayacaktır. Korelilerin de güzelliklerinin sırrı salatalıktır. Bütün maskelerinde ve gıdalarına katarlar.
-Patates Dilimleri: Gözlerinizin üstüne koyacağınız patates dilimleri 20 dakika boyunca kalırsa çok iyi gelir ve morlukları çok azaltır.
-Güneş Gözlüğü Kullanımı: Güneş ışıklarından gözleri korumak gerekiyor. Aksi taktirde hem kurutur hem göz altı morlukları yaratır. Bu nedenle markası iyi bir güneş gözlüğü kullanmak şart.
gözalti morluklarına ne iyi gelir sorusuna vereceğim cevaplar bunlardan ibaret. Umarım işine yarar. :)
Poşet çayları atmayıp soğuduktan sonra göz altlarında 15 dakika bekletebilir onun dışında günlük su tüketimi 12 bardak olmalı, buhar banyosu ve buz kompleksi iyi gelebilir :)
Uykusuzluk çekme. Alkol , sigara kullanmıyorsan zaten sorun zamanla çözülür. onun dışında salatalıkla geçtiğini duymuştum. internetten araştır istersen.
vala bir doktor söylüyordu TVde . maydanozu kaynatıp yapraklarıyla buzluk kalıbına dok buzluga koy. her sabah birane alıp giz altina zarar vermicek şekilde sur bur iki dakika. iyi geliyormuş
Bndede aynı sorun var ya çok üzülüyorum okukdakiler torbacı diye dalga geçiyorlar ama öyle bişi yok 😔 pates iyi geliyo ama sanki biraz dene istiyorsan 💜