Son zamanlarda saçlarım çok inceldi ve güçsüzleşti, elimi ne zaman atsam sürekli saç kopuyor. (kirpik ve kaşlarım da aynı şekilde) Sizce ne yapmalıyım?Saçlarım ince ve güçsüz
Saçlarım çok inceldi ve güçsüzleşti. Ne önerirsiniz?
Saçlarımız dönem dönem mevsimsel etkiler, yanlış uygulamalar nedeniyle zayıflar ve güçsüzleşir.
Saçlar neden incelir?
Kuru ya da kabuklu kafa derisi
Stres
Hormonal değişiklikler
Kötü beslenme
Kullanılan ilaçlar
Saç yapısına uygun olmayan bakım ürünleri
Saçlar neden kopar?
Saçın nemini kaybetmesi
Saçın elastikiyetini kaybetmesi
Saçların yeterince hava almaması
Güçlü saçlara sahip olmak için yapılması gerekenler neler?
Elidor Güçlü ve Parlak Serisi
Öncelikle sağlıklı beslenmeye özen göstermek gerekiyor. Günde 2 litre su içmeye çalışın. Bunun dışında saç yapınıza uygun ürünler seçin. Bunun için benim severek kullandığım Elidor Güçlü ve Parlak Serisinin şampuanı geliyor. Elidor Güçlü ve Parlak Serisinin şampuanını kullanmaya başladığımdan beri saçlarımda gözle görülür bir iyileşme var. Saçlarım zayıf ve özellikle mevsim geçişlerinde çok fazla dökülüyor. Ancak Elidor Güçlü ve Parlak şampuan saçlarımı daha güçlü bir hale getirdi.
Elidor Güçlü ve Parlak Şampuan
Eğer zayıf, ince telli ve cansız saçlardan şikayetçiysen Güçlü ve Parlak Şampuandan memnun kalabilirsin. Saçlarının daha güçlü bir hale geldiğini rahatlıkla görebilirsin. Ben severek kullanıyorum ve saçlarımın her yıkamadan sonra daha iyiye gittiğini görüyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim :)
öncelikle bana göre ve edindigim bilgilere göre sac bakim yaglarinin cok fazla, birincil dereceden bir faydalari yok saclarinizin güclenmesi icin cok iyi ve dogal beslenmeniz temel sart eczanelerden biyoin ve cinko destegi de alabilirsiniz, bunu mutlaka öneririm
tatli badem, yumurta, balik, sut ve en önemlisi yesil sebzeler... meyveler hepsinden düzenli olarak tüketin fön, jöle vs. saca zarar veren seylerden uzunca bir süre tamamen kurtulun saclarinizi en azindan iki günde bir yikamaya özen gösterin ve bunun icin dogal sabun veya sampuanlar tercih edin
ayrica kaslarinizda da sorun varmis, kirpiklerinizde bunun icin hepsinden önce bir cildiyeye gidip bütün tetkiklerinizi yaptirin troid bezlerinizde sorun var mi, kan degerleriniz nasil vs.
Saçlarımız, kirpiklerimiz, kaşlarımız, sakallarımız ve tırnaklarımız dahil olmak üzere D vitamiminden beslenir. yediklerimize, içtiklerimize çok dikkat etmeliyiz bol bol yeşillik tüketilmeli süt ve süt ürünleri tüketilmelidir. Çok fazla çay tüketilmemelidir. çünkü çay D Vitaminini almaktadır. Vücuttan o yüzden buna da dikkat etmeliyiz ve tavsiyem kan tahlili yaptırmandır. Çıkan sonuçlara gòre hareket edersiniz ona göre bir yol izlenir. Tabi bu süreçte saçlara yapılan bakımlar, uygulanan ürünler. Oldukça önemli olup saç tipimize göre ürün seçmeliyiz kuru saçlara sahip biri ona göre ürün seçmeli, yağlı saçlara sahip biri ona göre ürün seçmelidir. Size tavsiyem elidor'un bakım yağlarıdır. Kuruya dönük saç tipine sahip kişiler. Bu ürünü kullanmalıdır. Bu ürün saçları güçlendirir, kuruluğunu alır ve kökten uca besler.
✂️
Hafta da 2 kere düzenli kullanılırsa faydasını görürsünüz içeriğinde ki avokado özlü bu yağ dediğim gibi saçları güçlendiriyor. Aynı zaman da yine elidor hindistancevizli şampuanıda önerilerimin arasındadır. Geçmiş olsun #Coiffeurcan✂️
En İyi Cevaplar