Bayanlar için saç dökülmesine iyi gelen şampuanlar neler? Bioksin Forte hiç bir halta yaramadı onun dışında önereceğiniz şampuan var mı kepeğe karşı?Saça iyi gelen şampuan
Saç dökülmesine iyi gelen bir şampuan önerir misiniz?
Şampuanları saç tipimize, saç problemimize uygun olarak seçmemiz hem daha sağlıklı saçlara kavuşmamızı hem de problemlerimizden kurtulmamızı sağlar. Saç dökülmesi de en şık yaşanan saç problemlerinden bir tanesidir.
Saç dökülmesine iyi gelen şampuanlar hangileri?
1. Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Etkili Şampuan
Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Etkili Şampuan
İçeriğindeki soya vitamin kompleksi sayesinde güçsüz saçların koparak dökülmelerini yüksek oranda engelliyor. Saçlara derinlemesine bakım yapıyor ve sağlıklı görünüm kazandırıyor.
2. Sebamed Anti Hairloss Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan
Sebamed Anti Hairloss Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan
Sebamed saç dökülmesi deyince akla ilk gelen markalardan oluyor çünkü güvenilir. Saç dökülmelerine karşı etkili şampuanı yıpranmış ve dökülen saçların sağlığına kavuşmasına yardımcı oluyor. Saçları nazikçe temizliyor ve besliyor.
İçeriğindeki adaçayı, yeşil çay, papatya özü ve aloe vera gibi bitkiler sayesinde saçlardaki dökülmeleri en aza indiriyor. Aynı zamanda kafein de içeriyor, saçlara kaybettiği canlı görünümü geri kazandırıyor.
4. Bioblas Saç Dökülmesine Karşı Hacim Şampuan
Bioblas Saç Dökülmesine Karşı Hacim Şampuan
İçeriğindeki kolajen ve keratin sayesinde saç köklerini besliyor ve dökülmelere yol açan problemleri ortadan kaldırıyor. Saçların daha canlı, daha hacimli görünmesini sağlayarak koruyor.
Saçlara iyi gelen, derinlemesine besleyen şampuan isimlerini de ekleyelim buraya :) Saç tipinize uygun olanı seçmeniz saç sağlığınız için önemlidir.
Elidor Anında Onarıcı Bakım Saç Bakım Şampuanı
Bioblas Organic Oil Sarımsak Özlü Şampuan
Kerastase Densifique Bain Densite Homme Erkeklere Özel Yoğunlaştırıcı Şampuan
Tresemme Healthy Volume Şampuan
Gliss Serum Deep Repair Şampuan
Pantene Pro-V Micellar Arındırıcı Ve Besleyici Şampuan
Saç Dökülmesini Engellemenin Doğal Yolları Nelerdir?
Saç dökülmesini engellemenin doğal yolları da bulunmaktadır. Bunlardan en bilineni doğal yağlarla yapılan saç derisi masajlarıdır. Badem yağı ya da lavanta yağı ile saç derinize 2-3 günde bir masaj yaparak, saç diplerinizdeki kan akışını hızlandırıp dökülmeleri engelleyebilirsiniz.
Saç Dökülmesi Neden Olur?
Saç Dökülmesi Neden Olur?
Genetik
Kullanılan ilaçlar
Yanlış bakım ürünleri
Aşırı stres
Mevsim koşulları
Sağlıksız beslenmek
Vitamin eksiklikleri
Saç derisinde meydana gelen kaşıntılı hastalıklar
Bunlar saç dökülmelerinin başlıca nedenleri arasındadır.
Bioksin vb gibi şampuanlar herkes de farklı etkiler gösteriyo o yüzden denemen gerek :/ eğer normalden çok çok fazla dökülüyosa mutlaka doktora git , çünkü herahngi bi cilt hastalığın olabilir. benmde çok fazlaydı dökülmem önce saçlarımı kestrdm, sonra badem yağı, zeytinyağı ve bal maslesine başladım, ayrıca şampuanlarda ki bazı etkin maddeler saça çok zarar veriyo bunları da ararştırıp uygun bi şampuan alırsan dökülmeni azaltabilirsn. ben artık market raflarındaki şampuanları kullanmıyorum, bitkisel şampuan aldım argan yağ'lı ve faydasını gördüm,
Elidor keğege karşı olan bence gayet iyi saçlarını dökülmesini önlediğini vaadetmiyor fakat bende işe yarıyor. Özellikle muadillerine göre çok da uygun bir fiyatı var
kullandığın üründen iyi performans alabilmen için en az 2 ay kullanmalısın.bioxin, bioblas,tarzı şampuanlar dermatolog şampuan oldukalrı için bıraktıgında daha çok dökülür saçların...saçının yapısını bana söylersen sana ürün tavsiye edeblirim.yalnız şunu unutma şampuan dökülmeyi kesmez sadece azaltır
Geçen sene saç dökülmesi ve yavaş saç uzama sorunu yaşadığım zamanlarda , gerçek verimi keratin dip bakım setini aldıktan sonra gördüm ve sette bitkisel şampuanı vardı, İkincisi, saç gözenek açıcı serumu var çok süper. üçüncüsü de %100 doğal soğuk sıkım yağlarla üretilen dökülme önleyici ve hızlı saç uzatıcı keratin dip bakım yağı da mükemmel. 2 hafta sonra tam net olarak dökülmem kesildi diyebilirim. Bir de katkısız keratin hediye ediliyor ki bu da 2 seansta zayıf ince tellı kırılan kopan yıpranan saçlarımı onardı. çok memnun kaldım.
Ben Farmasinin sarımsaklı şampuanını kullandım ve öneriyorum lakin senin saç dökülmen mevsimsel de olabilir genetik de olabilir ya da b12 ve demirin düşüktür bundan da kaynaklı olabilir senin öncelikle kan testi yaptırman gerekiyor eğer düşüklük varsa ilaç tavsiyesi ile saçlarının dökülmesi durur bunun yanında sadece şampuan yetmez senin saç bakım kremi ve yağını da düzenli kullanman gerek.
Merhabalar ilk olarak vitamin değerlerinizi kontrol ettirin. Direkt şampuan ya da kürler ile tamamen saç dökülmesi sıfıra inmez. Beslenmenize dikkat edin Balık, ceviz yeşil yapraklı sebzeler tüketin
Bu şampuanı kullanabilirsiniz. Saç dökülmesini önlemek amacıyla şu maskeyi yapabilirsiniz. Yarım avakdoyu blendrdan geçirin 1 yemek kaşığı üzüm çekirdeği yağı koyun ve karıştırın saçlarınıza uygulayın 20 dakika sonra yıkayın
valla benden sana tavsiye onu burada sorma. Kendin deneme yanılmayla bulursun sanırım ancak kendine en uygun şampuanı. Çünkü herkesin saçı, saç derisi vs farklıdır. Birine iyi gelen diğerine iyi gelmez. Zaten o yüzden bu kadar marka ve farklı ürün var. Ben head & shoulders kullanıyorum mesela ve kessssinlikle başka şampuan kullanamıyorum. Anında kepek yapıyor. Senelerdir şampuanım aynı. Değiştirmeye kalktım olmadı mesela.
genetik çoğu zaman annende babanda çok saç yoksa çıkartamassın mesla bizim ailede erkeklerin bile daha uzun ve gür çıkyo bildim bileli babamın saçı annemden fazla ve gür bide ön tarafı kapatıyo ama bakımıda çok zor tabi
Badem yağı kullan düzenli olarak banyodan önce sur sacina 15 dk beklet hem dökülmeyi önler hem gurlestirir renginide açar ben hiç boyatmadm orijinal renginde ama yaş ilerledikçe koyulasti hem diğer sorunları halletti hemde rengini acti aynı zamanda uzatıyor saçları.
Şampuandansa zeytinyağlı kürler yapabilirsin evde nette tarifler var en etkili ve hızlısını istiyorsan saç serumları var (bepanten bemiks) tüm şampuanlar nneredeyse aynı bence
dökülmenin kaynağını bilmeden her şampuanı yada ürünü kullanmamalısınız. Bir dermatoloji uzmanına görünüp gerekli kan ve hormon testlerini yaptırın geçmiş olsun
saç dökülmesini sadece şampuanla önleyemezsin :) ben bayan kuaförüyüm sana kuaf saç serumu ve totex fön suyunuda kullanmanı öneririm hem kırık kalmaz hem saclarının yapısı saglamlasır :) maliyeti fazla degil zaten totex 20 tl kuaf serum 15 tl :)
Bizim kel aynak bi sekreter vardı 2 ay kızı görmedim sonra bir gördüm bildigin bonus kafa olmuş,sordum minoxil kullandım dedi ama nedir ne degildir pek bilgim yok sonuç güzeldi sadece.
Benim saçlarım 2-3 seneden beri dökülüyo çok şampuan kullandım ama dökülmesi geçmedi küçük kardeşimin bebek şampuanını kullandım biraz azaldı gibi oldu saçlarım doğal düz kırık yok sadece dökülüyo. ss
hepsi yalan da o yüzden. hiçbir şampuan o işi görmez. dökülecekse dökülür. bence kafana takmazsan bu süreç yaavşlıyor. ama gerçekten ciddiysen sarımsak ye zeytinyağı sür.
Şu beni siterese sokan ve baş belası saç dökülmesine karşı son çareyi keratin dip bakım seti alarak çok şükür denedim ve sonunda dökülme derdinden kurtuldum. Şimdi kızkardeşim de saçı hızlı uzamıyor o kullanıyor, 2-3 hafta oldu başlayalı o da saç diplerindeki boyadan anlıyor, saçı çok çok hızlı uzamaya başlamış.
En İyi Cevaplar