esrar kullanıpta bırakabilen varmı,varsa nasıl bıraktınız kolay oldumu zorlukları neler
Cevabın nedir?
arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim eğer sadece ot içiyorsanız hastanelere falan gidip tedavi olup adınızı lekelemeyin.. bakın burası önemli skunk denilen şey ot değildir otun üzerine sıkılmış bir spreydir kimyasaldır bunu içip kafa yaşadığını zanneden aptallara sesleniyorum normal ot içmenin keyfi çok ayrı ama o sokak torbacılarından aldıgınız skunk denilen şeyin kafası yok bile neredeyse malesef bu bağımlılık yapıyor onu içtiğin zaman bayılmayı kafa zannediyor malesef bizimkiler :) ben senelerdir ot içiyorum, skunkda içtim bir dönem ordan biliyorum ama daha önceden temiz ve kaliteli genetik otlar içtiğim için bu skunkın ne kadar iğrenç birşey oldugunu gördüm ve birdaha elime bile almadım ama ot içiyorum bağımlımıyım değilmiyim burası kimseyi ilgilendirmez çünkü bağımlı değilim desem yapacagınız saçma sapan yorumları tahmin edebiliyorum inanın bana ben bir zararını görmedm bugune kadar okul hayatımda'da sürekli içtim yine bir zararını görmedim, size şöyle bir örnek vereceğim bazı avrupa ülkelerinde keyif amaçlı içmek serbest üzerinde devletin izin verdiği kadar miktar ile gezmek te serbest. keyif amaçlı diyorum bak yani senin benim gibi içmek evet.. zaten medikal olarak türkiyede'de kullanıyor bazı sinir hastalıkların tedavisi olarak veriliyor şimdi verilmiyor demeyin kaç senedir reçeteli şekilde alıp kullanan tanıdımda var yani bu ot türkiyede bu halde kötü bilinmesinin sebebi ülkeye sokulan o kimyasalla karıştırılmış otlar yüzündendir yoksa türkiyeden çok daha fazla gelişmiş ülkelerde bile keyif amaçlı içmek serbest iken... neyse yazdıkça yazarım kafamda iyi zaten :) söyleyeceklerim şimdilik bundan ibaret bu konuda sorularınız varsa bana sorabilirsiniz.. SKUNK'A HAYIR...
136 Yorumla- +1 yıl
kardeşim genetik weedlerin alayı skunktur. Yani hibrit yani melez indica ile sativa melezidir. Bazılarında indica dominant olur bazıların da sativa ama o bütün ünlü genetikler de birer skunktur. Trdeki siyah skunk dedikleri şey de arnavut skunku küflenmiş hafiften. Skunkun sprey ile alakası yoktur bu tam bi saçmalık. A4 mü bu sprey sık kafa yapsın. Trdeki o beğenmediğin siyah skunklar da genetik bu arada. Çon yanlış bilgilenmişsiniz
- +1 yıl
@puffinlyerelaxing usta merhaba ben çok yoğun kullandım her gece uyumadan önce sabah kalkınca öğle arasında bir senenin son 4 Ayı böyle geçmiştir neredeyse ve çok kötü yoksunluk yaşadım soğuk terlemeler depresyon uyku sorunları daha sayamayacağım bir dünya şey hala başım çok ağrıyor gevşeyemşypeum yani bu pislikleri ne zaman bitiririrm
- +1 yıl
Bu arada gram can isteği falan yok şu an sadece kendi canımın derdine düştüm
- +1 yıl
@Bitkin0180 kral helal olsun vallahi bende 3 gün önce 3 fırt yalnızca 3 fırt çektim. Kafam iyi falan olmadı anı hatırlıyorum tabikide. Her neyse hocam. Saat gece 1 gibi eve girdim baba biraz azarladı stresle huzursuzluk cok az geldi. Yatağa yattığım anda saat gece 2 3 aşırı stres huzursuzluk korku sebepsizce vücuduma girdi. Titreme halsizlik kalp atışı hızlandı. O kadar strese girdim ki stresten uyuyamıyordum uyuduğumda titreyerek geri kalktığımı hatırlıyorum. Her neyse ben bu boku 3 gün önxe yememe rağmen kendimi psikolojik anlamda hiç iyi hissetmiyorum. Çünkü kötü hissettiğim anda direkt internete girip bunların normal olup olmadığını araştırıyorum. Bende kayhı bozukluğu var acaba esrarı içmek onu mu tetikledi hiç emin değilim. Lakin tek bildiğim şey bu mereti daha hiç ağzıma sürmeyeşim olacak bundan çok şükr eminim. Eğer sende deneyimin vs. Varsa geri dönersen çok memnun kalırım abi. Hayırlı günler.
- +1 yıl
- 1 yıl
@Bitkin0180 ben de ayni sorunu yasitptum bas agrilari hiç geçmedi sen ne durumdasın tavsiyen var mı
En İyi Cevaplar
Öncelikle sana destek olacak birisi lazım, öncelikle kötü arkadaşlardan uzaklaş, san bu mereti temin edenlerin numaralarını sil, hattının değiştir...ben askerde iken askerlerimin yarısından fazlası kullanıyordu...ara sıra krize bile giren vardı...hergün onları yanıma çağırır dertlerini dinlerdim...bir süre sonra aslında o merete değil dertlenince sorunlarını dinleyecek birilerinin olmasını istemelerinden neden...sorunlardan kaçmak için onu kullanmak değil sorunları çözebilmek için yardımcı olacak birilerine ihtiyaçları olduklarını anladıklarında bırakmak için bir nedeni veya sevdiğinin olmasıda önemli...İlerde pişmalık ve keşke demek istemiyorsan bir yardım al...
173 Yorumla
Soran+1 yılağzına yüreğine sağlık
- +1 yıl
ben 9 bucuk sene kullandım defalarca bıraktım tekrar başladım sonra gerçekten kafama koydum ben bunu başarabilirim dedim öncelikle şunları düşün sen bir insansın ve vücut senin soruyu kendine sor bana vucüduma beynime yazık değil mi ben kendime ne kötülük yapıyorum bu kadar acizmiyim diye sor kendine sonra karar ver ve kötü çevreyi reddet ibadetlerine sarıl kendi başınada başarabilirsin hiç korkma insanoğlu tonları havada uçuracak kadar geniş ve mantıklı bir yapıya sahip uçsuz bucaksız gökdelenleri dikecek kadar zeki insanoğlu o yüzden senin hiç bir insandan farkın yok ama sana en güzel yardım ibadetlerinle gelir ne kadar Rabbine döner ona sığınırsan huzur bulacaksın Rabbin sana yardım edecektir ve bugün yaptıkların yarın senin karşına birer tecrube olarak çıkacak ve sadece 1 ay dişini sık seni nefsin zorlayacak yap diyecek nefsini kır o istek geldiğinde yine rabbine dön bir ayı atlattıktan sonra zaten rahatlayacaksın ve yapmış olduğun şey seni utandıracak tövbe kapısı her zaman açık
- +1 yıl
Yaklaşık 7 sene Esrar maddesini tükettim Esrar madde değildir lakin içindeki THC oranı sizi kendine bağlamaktadır. Yapay mutluluk içermektedir. Bırakma mı? Çok basit birşeydir, esrar içmeyen çevrenizle aktiviteler haftasonları aileniz ile kahvaltı sinema mangal gibi aktiviteler sayesinde kurtulabilirsiniz unutmayalım ki arkadaş çevresi de çok malum bir olaydır. Hiç aklımdan çıkmaz 1 keresinde 1 ay boyunca her gün bıraktım arkadaşımın 1i her gün hadi hadi diye diye geri döndüm 32 gündür içmiyorum umarım bir daha da içmem alkol falan da hikaye arkadaşlar alkolü içince aklınıza ilk gelen şey hoooop hani yok mu :) Dikkat edelim inşallah kurtulursunuz
benim oglum kubar diye bir madde almış o nu okul önünde zorla bir iki götürmüş ler 7 defa kullanmış şimdi bize herseyi anlattı ve anne baba olarak ona yardım edecegiz ama bırakır ken o neleri yaşayacak bilmiyorum şimdi heryere baba ve anne ile gidiyor bir bakkala bile gitmiyor çok korkuyor o çocukları görecek diye 4 oldu bizi zorlu bir süreç bekliyor biliyorum ama bu durumda o ne gibi rahatsiz lık lar yaşayacak şimdi kusma ve krp giriyo birde ishal dr ben götür mek istemiyorum çok okudum evde terapi kendi kendine birakan lar bir daha başlamamis bana yardım
15 Yorumla- +1 yıl
Çok Sorun Etme Şükret Kubar İçirdikLerine Ya ALLAHIM ESİGESİN Eroin İçirseLerdi Hayaatı Bitmişti Ama Kubar Esrarın Toz Hali Ben İçinde oLdugum İçin SöyLüyorum UydurmuyoRum Sıkmıyorum Kafamdan BagımLıLıgı FizikseL oLarak Yok Aşırı İçenLerin Sadece Pskolojik BagımLıLıgı Var Yani Ortamdan Uzak Tut AkLı Ora bir Kayarsa Daha Berbat SeyLer İçebiLir ALLAH Korusun..
- +1 yıl
KUBAR ESRAR MADDESİ ESRAR MADDESİNİN TOZ HALİNİN PLAKA HALİNDE BASILIP SATIŞA SUNULMASIDIR VE GÜNÜMÜZDE İÇİNE FARKLI MADDELER ETLENİP ETKİSİNİ DAHA ÜST SEVİYEYE ÇIKARMAK İÇİN KİMYASALLAR EKLENİYOR VE MALESEF Kİ GENÇLERİMİZ ZEHİRLENİYOR ÖNCELİKLE ÇOCUĞUNUZ BU KİŞİLERİN İSİMLERİNİ ALSIN VE KENDİNİ RAHATSIZ ETTİKLERİNDE BUNLARI KANITLAYACAK BİR DELİL YARATMALISINIZ ya da EMNİYET GÜÇLERİNE BİLDİRİN ÇOK MASUM GÖZÜKSEDE BU MADDE SENELERCE SÜRÜKLEYİP GÖTÜREBİLİR DAHA YOLUN ÇOK BAŞINDA COCUGUNUZA İYİ DAVRANIN ONUNLA ARKADAŞ OLUN VE ONA MADDİ OLARAK FAZLA PARA VERMEYİN 7 KERE İÇTİM DEMESİNE SAKIN İNANMAYIN CÜNKÜ SİZDEN ÇEKİNİYOR VE SİZE KARŞI MAHCUP ONA ŞEVKATLİ DAVRANIN VE O KİŞİLERİ KOLLUK KUVVETLERİNE ŞİKAYET EDİN BU MADDELERİN SONUNDA DAHA TEHLİKELİ KİMYASALLARA BULAŞMA İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK TATİLE GİTME İMKANINIZ VARSA EĞER COCUGUNUZU TATİLE GÖTÜRÜN VE YANINIZDAN AYIRMAYIN İYİ GÜNLER.
- +1 yıl
Tr de esrarın doğal kubarının okul önlerinde satılacağını hiç sanmıyorum. Oğlunuz katkılı kubar kullanıyor olabilir milleti kubar deyip doğalmış algısı oluşturup kubara benzer yeşil bir plaka veriyorlar ama içinde esrardan eser yok!!! Bildiğin a4, bonzai ile aynı etkisi var. Eğer kubarı yaktığında macun gibi olmuyorsa ve güzel kokmuyorsa işin bitti sentetik cannabinoide düştün demektir!! Sokakta kubar diye satılan şeyler aslında bonzai katkılı kubar ya da her ne dersen. Eğer esrarın kubarı isr doğaldır ozaman problem yok.
+1 yılsigarayı bırakmaktan daha kolay.. içmezsin başka birşeyler içerek rahatlarsın geçer gider.. ancak sigara her bakkalda satılıyor ve daha tehlikeli
70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
34Cevap
yaklaşık 6 sene içtim. eşimle tanıştıgım dönemde bırakmıştım hatta onunla tanışmak zaten bıraktırmaya yöneltti beni. 1 sene tanışma vakti 1senede nişanlılık dönemi falan derken yaklaşık 2 sene içmedim. sonra tabi rahat batıyor tekrardan başladım içmeye. çünkü arkadaşlarımın hepsi içiyor. en son kı kavgamızda bana dedigi, bu sen degilsin, benim tanıgım kocam degilsin, sende degişiklikler var. her neyse uzun lafın kısası ben uzun süre kullandım. yeni bir kişilik oluşuyor haytında. günde en az 2 sigara içerdimm. başka biri oluyorsun. bence kımse içmesin. denemesin denemeyle oluyor bu işler. ama hayatınızda bir ideal yoktur serbest bırakmışındır hayatı kimse umrunda olmaz o zaman içersin. hatta kendine göre haklısındır içmekte. alkolden iyi bagımlılıgı yok gibi şeyşerle avutursun kendini. allahıma binlerce kez şükrüler olsun eşimle kavgamızdan sonra yaklaşık 4 ay oldu içmedim. inşallah içmem bir daha. (büyük konuşmamamlazım). birde çoçugum oldumu ohhhhh ne güzel hayat... allah kimseyi dogru yoldan çıkarmasınnnnn
550 YorumlaBen lise 1. sınıftan üniversite 2. sınıfa kadar içtim. Bağımlılık yapmıyor değil. 1 hafta içmesen canın istiyor. Benim esrara başlamamın sebebi abimin vefat etmesiydi. Böyle merak edip içmeye başlamadım. Ama sana açık konuşayım benim için esrar alkolden daha az zarar veriyor çevreye ve bünyeye. Ben esrar içtiğim zamanlar kafamı koyup uyuyordum. Zaten içmemin sebebi abimle beraber yaşadığımız şeyler aklıma geldikçe ağlama tutuyordu. Alkol alan bir insan karısını çocuğunu herhangi bir kişiye zarar verir. Esrar içince vücudun hissettiğin tek şey şu. Renkler mora ve pembeye doğru bir yoğunlaşıyor. Sonra gevşiyorsun ve kendini rahat hissediyorsun. Genelde o rahat hissetmeye (uçmak) denir. Üniversite 2. sınıfa kadar azalttım ve 3. sınıfa geldiğimde kullanmamaya başladım. Tamamen kendi iradenle alakalı. Zaten tek seferde bırakamazsın. Ben hiçbir tedavi almadan 5 yılda bıraktım. Eskden Haftada 3 kez içerken 1 ayda 3'e indirdim. Sonra yavaş yavaş... Canın istediği zaman yapacağın şey buz ye. Yaz kış fark etmez. Bu benim yolum. Ama tedavi görerek daha kısa sürede bırakabilirsin.
90 Yorumlamerhaba arkadaşlar. ben neredeyse hayatımın 1 yılını esrar içmekle geçirdim. her gün neredeyse 2 veya 3 sigara içtim alkolle birlikte. bir müzisyenim. ortamım buna çok müsaitti ve ortamda alıştım. içmeden öncede karamsar bir insandım. içince sahte bir mutluluk duyuyordum. buda beni içtikten sonra rahatlatan sebeplerin başında geliyordu. sonu gelmez mental boyutlar ve onun içindeki karmaşık yapıyı anlamak ve anlatmak için bitmez tükenmez muhabbetlere girdim bazen insanlarla. çoğu zaman kendimle. herşeyi sorgulamaya başlar oldum. umutsuzluk, kollarımda taşıdığım ağır bir küfe olmuştu artık. hiç birşey yapamaz oldum. hayatta yapmayı en çok sevdiğim müzikten bile ayrı düşmüştüm. genelde yalnız içerdim. bazende 2 ya da 3 kişi içerdik. esrarın verdiği etkiyle içinde bulunduğumuz bu saçma dünyanın aptalca yargılarından, insan oğlunun vahşiliğinden, bir labirent faresi gibi dönüp dolaştığımız rutin hayatlarımızın bayağılığından, bunlardan doğan görüş ve düşüncelerden alt metinler çıkarmayı hayatı anlamlandırmayı, ,''sefil borusu'' içerken dördüncü boyuttan insanoğlunun bu iğrenç yaşantısını gözlemlemeyi hayatımın olağan olguları arasına almıştım. bir gün bir anda bırakıcam dedim ve 8 9 ay oldu içmiyorum. bu süre zarfı içinde dahada yanlızlaştım. çevremden bilinçli olarak koptum. ama içmeyen çevremden de uzaklaştım. kimseyi görmek istemedim. sanki bütün insanlar el ele vermişte çöküşümü izliyorlar gibiydi. ve bu süreç halen bu şekilde devam etmekte. evet içmiyorum ama içmek için hala bir firsat bekliyorum. artık ara mahallelere gitmemek için kendime söz verdim. zaten beni de çok rahatsız ediyor. ama şu an bir nefes olsa içerdim. çünkü bu gerçek dünyanın yükü çok ağır oluyor bazen , bazen yürüyüp gitmek gerekiyor bir anlığına. ama yine burdayım işte...
143 Yorumla- +1 yıl
Bence korkma herkes seni seviyor ve sana değer veriyordur gerçek sevgiyi hakedenlere ver ve çevrene dön bir bak bazı insanlar gerçekten güzel bir şeyler yapmakla meşgul başta şunu söylemek istiyorum hayatta bir gaye amacın olmalı bence de ortaya bir fikir atmak istiyorum dün düşündüm ben sen bizler sıcacık evde otururken mehmetçikler soğuk karın altında savaşıyor tüm tanıdıklarınla bir miktar para biriktirip onlara eldiven bere alabilinir
- +1 yıl
+1 yılÇok uzun süre içtiysen şayet esrar maddesini, atıyorum 8 9 10 yıl kadar, Ve bu yılların en az 3-4 senesini her gün vazife haline getirip kullandıysan biraz zorluk yaşayacaksın. Bunların başında psikolojik sıkıntılar geliyor. Ben esrarı 15 sene kullandım ve son 5 senesi vazife haline gelmişti. Her akşam evde toplanmalar kaçınılmazdı. Neticesinde günün birinde bad trip yaşadım. Kötü hissettim kalp çarpıntısı huzursuzluk v. b Ertesi gün esrara ara vermeyi düşündüm 1 süre. Neticesinde anksiyete başladı beraberinde depresyon. Sabahları odamın tülünü açmak güneş görmek istemezdim kimseyle konuşmaz yemek yemezdim. Okumadıgım makale yazı kalmadı. 1 hafta boyunca gece sabahlara kadar teledim titredim uyuyamadım. Artık dayanamadım ve pskyatri dr una gittim. Bana bu yaşadıklarımın normal oldugunu esrarın yoksunluk belirtileri oldugunu zamanla gececegini ama bana yardımcı olması için birkaç destek ilacı vermesi gerektiğini söyledi. Lustral trankobuskas gibi bişeydi isimleri ilaçların. İlaçları almadım. Onlardan daha hafif olan atarax diye bir ilaç alıp 20 gün kadar her gün yarım tablet içerek kendimi rahatlatarak arındım pislikten. Durum bundan ibaret. Geçmiş olsun arkadaşım.
122 Yorumla- +1 yıl
Bende 3 sene aralıksız kullandım bırakmaya karar verince anksiyetem başladı doktora gidip antidepresan verdiler 1aydir kullanıyorum sizin şu an o ataklariniz gecdi mi yoksa kalıcı mı olacak bu omurumuzun sonuna kadar korkular endişeler?
- +1 yıl
@BuseBalcı1531 bende aynı dertten muzdaribim her yere yazar oldum
ilk yediye ya da sekize giderken icmistim. bir çiftli sardı sezer, üç kişi içtik. Aga eve varana kadar bir şey yoktu tam tencere kapağını kaldırdım, kafam geriye doğru gitti. Göz kapaklarım sürekli kapanıp açıldı, düşmedim ama neyse ondan bir iki sene sonra falan lisede içenler vardı iki defa onlarla içtim, ama en sağlamı çağdaş abilerin ortamdı. Bong içtik o gün, sonra aynı ortamda üç dört kez daha içtim. Karşıyakaya gelince yazın içmedim, okul başlayınca burakla bakkala gittik, s. aleykum azad dedi, çocuk direk ne kadar dedi, aldık ettik derken nerdeyse beş yıldır düzenli içiyorum. Tek esrarla da kalmadım, hap, mdmi, jam iki defa, üç kez bonz, bir de kokain, fakat onu içmeyi beceremeyince bir b*k olmadı, taşı burundan çekmişiz mal gibi. bir ara üç ay bıraktım yine üç ay dediğim ayda bire düşürmek gibi. Çünkü tüm maddelerden çok bu bağımlılık yapıyor, bonz içip ölüm tribine giriyorsun bir de ilk içtiğinde camdan bong şişesinde ve bir iki dis yerine üç yıllık müptezel dozu verilince direk gidiyorsun. Arkadaş beşten geri saydı, sonra birkaç saniye geçti isteksiz öldüm ben dedim. Yere düştüm, bayıldım doğrusu, Alper iki üç tane sağlam tokat asılmış sadece kafam oynamış. Sekiz dakika öyle şuursuz kaldım. Tek girdiğim Trip ölüm tribiydi ve sekiz dakika sana bin yıl gibi geliyor. Jamaika ondan daha düşük etkili, thc biraz daha az. Onda keyif alma ihtimalin daha yüksek, etki az olduğu için. Etkisi derken sağ bacağını sol bacağına götüremiyorsun, dünyadan nefret ediyorsun, her şey boş geliyor sana. Onbeş dakika falan sürüyor kafası... Bunları içince bırakmak biraz zorlaşıyor, esrara kalıyorsun tek. Onu da haftada bire, oki haftada bire indirmek çok kolay. Ama ortam olmucak, biri sana gel cigara alalım da içelim demicek, çok inatçı olmak lazım icmemek için. Bu arada malın biri önümde krize girenler oldu falan diyor, eroin mi * bu adamlar o hale yok gelcek, bir b*k icmemiş boş boş konuşuyor orda
11 Yorumla- +1 yıl
. Bu arada malın biri önümde krize girenler oldu falan diyor, eroin mi * bu adamlar o hale yok gelcek, bir b*k icmemiş boş boş konuşuyor orda
Aynen boş konuşan çok, bu yorumu dikkate alın her kelimesi doğru bir bırakamayan olarak söylüyorum
+1 yılArkadaşlar yaklaşık 3 senedir kullanıyorum totalde içmedigim gün sayısı 3 sene içinde 2 ay ancadır oda istisna günler oldu, yanlız da yaşıyorum dert tasada yok kafa açıısından.
Gelelim esrar konusuna bu konuyu içtigin için çok derin araştırırsın, insan üzerindeki etkisini vs, Neyse çok eski ailece tanıştıgımız ve yaşınıda almış bir abim var Amerika'da 6 sene UYUŞTURUCU DEPARTMANI'NIN da görev yaptı belirli dönemlerde çalışmak birde bunun egitimini almak için ve bana ufak bir özetle konuyu anlattıgında; Dünyada sigaradan sonra gelen en az teklikesi olan madde ot , bagımlılık konusunda ise dünyanın en zor bagımlı yapabilicek maddesidir ot. Insan hayatına çok fazla etki edicek bir madde olsa bunu Hollanda gibi bir ülke yasal yapıp Turist agırlarmı. Yani kısa özetim tabikide bütün maddeler kötüdür ama ot içmekten zevk alıyosan maddiyatında buna el veriyor ise kesinlikle bunun yanı sıra bir müzik kursu olur bu ya da bir spor dalı olabilir ya da başka aktiviteler haftanın en az 2 gününü ayırabilicegin ve sevebilicegin şeylere ver kendini bu otu isteme dürtünüde aşırı derecede azaltıyor ayrıyetten hayatından hiç geri kalmamış normal bir vatandaş gibi yaşıyabiliyosun. İçiçem maddiyatta var diyosan güzel günlük az otunu içiyosun hemde hayatına çok güzel bir şekilde devam ediyosun. Böyle devam ettikçe içmedigin günler sana inanılmaz normal günler gibi geliyor. Bu durumda istedigin gün kesin de bırakabilirsin demektir. Ve arkadaşlar buda çok önemli Esrarı içme şekliniz herkes alkolü aynı içmez :) ot işide böyledir ben avrupada yaşadım bu dönem içinde az az ve kafa yaşıyarak içer buradakiler bizde 100 liralık mal varsa illa bitene kadar yakıp yakıp söndürüyoruz. Kendini dengeli ve limitli içmeye alıştırırsanda içmedigin anlar çok istemiyosun. Bol şans arkadaşlar20 Yorumla
+1 yılÖncelikle bunu sormanın nedeni %80 ihtimalle bir arkadaşın içmeyi teklif etti. Ve yine büyük ihtimalle sigara gibi bağımlılık yapmıyor vesaire demiştir sana. Çok doğru demiş, ama bu bir süre sonra değişiyor. Esrarın akciğere vs vücuda olan zararlarından bahsetmeyeceğim. Ama önemli olan zaten bağımlı olman değil. onu bir kere içsen bile çok ciddi hasarlar bırakıyor. Tabi içtiğin miktara bağlı. Bağımlılık yapmasına gelirsek; haftada 1 içersen belli bir süre sonra haftada bir içmeye bağımlı olursun. Bu süre sana bağlı ama çok da uzun sürmüyor en fazla 3 4 ay. Bunu yıllarca böyle devam ettiremezsin çünkü daha fazla istiyorsun. Ben hayatımda hiç kimyasal kullanmadım ama esrar içtiğimden beri böyle ne yaptığımı bilmiyorum gibi, gezerken kafam sanki ruhlar aleminde dünyadan haberim yok. Aynı böyle robot yapıyor seni. Şimdi diyecekler sen spreyli içmişsin. Zaten türkiyede orjinal eşya bulman ne kadar olağan? Kısacası 8 senedir kafayı yedim arkadaşlar. Bu mereti 30 sene içen akrabam bilirim ona bir şey olmadı ama nedense ben ve çevrem kafayı yedik komple. İçmeyince sanrılar görüyorum zaten benim kanalım 6 senedir aynı hep aynı mal aynı kafa. Ne sıkıyo o da belli değil. o yüzden hiç bulaşmayın pişman olursunuz. Zaten öyle aman aman bi kafası yok rahatlatıyo sadece. Hatta ilk defa kullandığınızda kafa yapmaz. 2. içişinizde kafa yapar. ve öyle sigara gibi içilmez yemek yemeden sakın içmeyin veya yarı tok halde için sonra üstüne tatlı veya yemek yiyin. Yoksa bayılırsınız
00 Yorumla
+1 yılYaklaşık 3 gün önce bırakmaya karar verene kadar 13 sene kullandim.
Ama hayatım boyunca esrar haricinde hic birsey kullanmadim.
Artık öyle bir duruma geldim ki tatil planlarımı sadece amsterdam barcelona gibi yerlere yapmaya basladim.
Nedeni oralarda rahat rahat icebilmem.
Artik oyle bir hale geldim ki ne bong ne kova ne joint kafa yapmaz oldu. Arka arkaya 4 5 kapak atar oldum. 1 2 saat icinde amsterdamda 8 tane joint ictigimi bilirim.
Ayni kafayi alabilmek icin hap atmayi koko cekmeyi falan dusundum aklima geldi.
Buda esrar gecis maddesidir gorusunun kısmi olarak dogru oldugunu gordum.
Ama tabiki hic birini alip kullanma sansim olmasina ragmen alip icmedim.
Şu 3 gün zarfinda ne yemek ne icmek ne gezmek hic birsey yapmak istemiyo canim.
Arada sırada gelen mide kasılması baş dönmesi istahsizlik var
Ama birakmaya karar verenler en fazla 2 hafta zorluk cekersiniz. 2 haftadan sonra kendiniz istemezseniz icmezsiniz.
Cesitli araliklarla birakip tekrar kullanan biri olarak. Birakmasi zordur ama eroin kokain kadar eziyet verici degildir.
Insallah birakmak isteyen arkadaslar en kisa zamanda birakabilir.
Bunu ilacsizda birakirsiniz biraz sabır.101 Yorumla- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun ama yinede doktora gidin tekrar başlamamak için depresyona sürüklüyor ve mecbur tekrar kullanıyosunuz
+1 yılben 25 yaşındayım, ankara'da yaşıyorum. hayatımda ilk esrarı 2005'te lise 3'teyken içtim. 2005-2011 yılları arası yılda 2-3 kere arkadaşlarımla, tatillerde, özel günlerde keyif için içiyordum. Ocak 2012'den bu yana, son 3 yıldır aralıksız hergün, günde en az iki fişek içiyorum. maddi olarak zaten elime geçen bütün parayı esrarı yatırıyorum, başka birşeye ihtiyaç duymuyorum. ben ailemle yaşıyorum ancak odamın avantajlı durumu ve benim dirayetim sayesinde bu zamana kadar hiç belli etmeden evde içtim. bir dönem buna artık para vermeyi istemediğim için kendim yetiştirdim, özel kabin, özel ampul-duy-balast-reflektör-iklim kontrol-nem makinesi-dutch fan vs. prof. yöntemlerle yetiştirdim, torbacı kuruna göre yaklaşık 5000 tl'lik hasat aldım, (yarım kiloya yakın) onca malzemeyi 1 ayda içtim bitirdim, sonra tekrar torbacıma geri döndüm, bitirmeyi çok istedim ancak çıkamıyorum bu işin içinden. mahalleye aralara girip çıktığım 1000'i geçmiştir, polis stresi, ters bir torbacı kafası güzel bir saykoya çatma korkusu cabası her seferinde. ancak bu zamana kadar hiç yakalanmadım. hayatımı devam ettirebilme yolunda bir motivasyon - bağlayıcı bir güce ihtiyacım var, sorun şu ki mental açıdan yalnız biriyim- kimseyi de istemem yanımda. dinle falan da pek işim olmaz. bana bir şevk, akıllıca bir tavsiye bir yol gerek, bu çıkış yolunu bulma arayışındayım, her gün. bazı kapılar hiç bir zaman açılmamalıdır.
31 YorumlaInsan isterse birakır ben 2.5 sene esrar ictim. kovA gulu gulu boru elden ictimde ictim kotu arkadas kurbagniyiz bali cektim gaz cektm snra esrara dustum seker attm boz ictim yıl oldu 2013 bir gun dedimki ben kimim aynaya baktim erimis bitmisim agladim kahroldum dedimki kendimce tobe allahim 2.5 senede esrar icin kalp kirdik sevdiklerimizin yaninda olmadik kendimizi ustun gordum birde baktimki hep bos icen arkadaslarimdan uzaklastm Şu an bile kokusu gelse kacarim ordan panik atak hastasi oldum onla ugrasiyorum buraya yazi yazmamim sebebi tribe girdim geri baslarimmi. Diye ama allahimiza bir tobemizim var olene kadar icmicem . isteyen birakir arkadaslar birisi. bu meledi iciyorsa bilinki vardir sorunlari onlari kotulemeyin onlara yardim edin el uZatin dislamayalim onlari oda senin gibi allahin kulu. oda biliyor yaptigi yanlis birsey Ankara cankayadan selam olsun herkese yardima ihtiyaci olan dertlesmek isteyen ilkeryasin17 instgran hesaptan ulasabilir :)
53 Yorumla- +1 yıl
2 saattir bu yorumu arıyordum sırf merek ettim bakmak için bu yazıyı 2015 de yazmıştım şu an 6 Şubat 2020 :) 2011 de başlayıp 2013 de uyuşturucuyu bırakmıştım ve ardında panik atak hastası olmuştum şu an hala içmiyorum allaha şükür ama eskiden benle içen o arkadaşlarım kullanıyor ne yazıkkı bilmiyorum bu yazıyı görürmüsünüz ama bırakmak istiyorsanız piskolojık destek alın ben tek başıma bıraktım ve piskolojık olarak çok etkiledi anti depresan kullanıyorum hala yakın zamanda bırakcam onuda , bu yazıyı okuduğumda vay be dedim seneler önce yazmıştım. İnstagram hesabımı vermiştim eskiden ve çok kişi yazdı onlara yardımcı olabildiysem ne mutlu yazan kişiler hep sevgidi insanı kurtakmak için yazan kişilerdi biri bazıları evli bazıları arkadaşı, sevgilisi inşallah onlarda kurulmuştur o pislikten.
- +1 yıl
3-4 ayda bağımlı olunur mu? ve de
3-4 aylık bir kullanıcı bırakmakta zorlanır mı?
+1 yılşuanda hala esrar kullanıyorum ve hayatımdan çok memnunum
müzik prodüksyonu ile uğraştığım için bana ilaç gibi geliyor diyebilirim ama bırakmak istyorsan amateme git
şöyle bir durum var
ALKOL
EX
KOKA
BONZ
LSD
ANFİT.
BUNLARDAN HAYATIM BOYUNCA KULLANMADIM
ÇÜNKÜ BUNLARI İÇİP her haltı yiyen salaklar gördüm ama esrar içen bi kişiyi suç işlerken vesayre bok şeyler yaparken görmedim burdan insalara sesleniyorum
dünyanın bir yerinde yasal olan şey diğer yerde yasak ise bilin bu işte bi o****puluk var demektir
bence sanat yönün yoksa içmen sadece keyiftendir bırakmak istersende
amateme git60 YorumlaŞimdi İyi GüzeL Konuşuyorsunuz Da Esrarı KötüLüyorsunuz Ama Etrafta Kimyasal YoLunda Hayatını Yok Eden İnsanLar Var Ben , Eroin, Kokain, Bonzai, Metefamin, Kristal, Jameikagold, Exty, Cantagon, K2, AfganMacunu, KuLLanDım Hepsinin Tadına BakTım Kısa Bir Süre. 11 Yaşında Elime Esrarı ALdım Halen Kullanmaktayım Şu Bir Şüphesiz Gerçektir Ki Esrar İçen İnsanın Zararı Varsa Sadece Kendine Ama O Önceden KuLLandıgım KimyasaLLarın Zararı Tüm TopLuma Madem İçiyosun Bunu Madem Uyuşturucu KuLLanyon İçecegin Tek Şey Esrar oLacak Ha İçmeyenLere Hiç Birsey Tavsiye Etmiyorum Ama İçen Bir İnsana Diyecegim Esrardan Şaşma DegişikLiLikmi İstiyon Git Yanına ALkoL AL İkisini İç Ama KimyasaLa Bulaşma Ben Esrardan Hiç Pişman oLmadım Ama Aman Ha Aman KimyasaLa Düşmeyin Yaşım 20 Ama Erken Gördüm Uyuşturu Hayatını Bir Genc İhtiyarım AsLında HızLı Yaşadım KİMYASALA HAYIR.!
41 Yorumla- +1 yıl
İlla bişey mi kullanmak sorundasınız siz kardeşim nasıl bir saçmalıktır bu ne derdiniz var amacınız ne 20 yaşındaymışssın ev mi bakıyosun her ay kapına dayanan ev sahibin mi var doyurmak zorunda olduğun kundakta bebeklerin karın mı var şu hayatta düşündün müü adam olmaktan başka ne sorumluluğunuz var bu yaştayken yazıklar olsun size
+1 yılİçiyorum desem olmaz içmiyorum desem de olmaz:) Bıraktım desem hiç olmaz bırakmadım desem yine olmaz:) Sen en iyisi bırakmayı falan düşünüyorsan bakırköyde amateme başvurunu yapmanda fayda var. Gizli kullanıcılara cevap yazmam ama bu konu hassas bir konu olduğu için sana yazdım.
12 Yorumla
Soran+1 yılsağolda bişey anladıysam arap olayım:)içiyomusun içmiyomusun içiyosan kolay bırakılabilirmi yada bırakmak için ne yapmak lazım
- +1 yıl
Bak sana soyle diyim o oyle birseyki krizi yok bir seyi yok degil maddalar gibi sknti degil ha ne oliyor imkan oldumi iciyorsun kafa dagitmak icin bagimliligi cok dusuk. Ex vesayre diger maddeler tukendimi gerekirse varini yogununsattiriyor. Ama yinede sunu esrarinda bagimliligi dusuk de olsa vardir hic icmediysem manasi yok icmenin
otamınızı degıstırın esrarı bırakmak kolay, kafası cok guzel bılıyorum :D ama ben bıraktım. yaklasık 5 sene oldu ılk ay bıraz zorlandım esrar canım ıstedıkce alkol ıctım cok fazla abartmadan. bırakma korkusunuda bılıyorum en cok engel olan sey o zaten. ama bıraktıktan sonra nekadar kolay oldugunu goruceksınız bellı bır sure sonra yanlız hasarlar bırakıyo haberınız olsun. ayrıca cok canınız cekerse gıdın bı kapak vurun bence esrar sureklı ıcılınce boka sarıyo tat vermemeye baslıyo kafanızda ben bunu bırakmalıyım dedıgınız noktadada zaten bırakmaya basladınız demektır. ara sıra ıcılebılır esrar ama gunluk ıcılıyosa acılen bırakmaya calısın en azından seyreltın yoksa esrarın kotu yuzunu gorursunuz. kımyasal kadar bagımlılıgı yoktur sanırım onu hıc denememıstım. sadece esrar ıcıyosanız bırakırsınız cok telas yapmayın :D
00 YorumlaAga hiçkimsenin görmedigi bir yerde bir tarla yap ugras kendi hasatini iç , bırakmana gerk kalmaz ama illada birakmak istersen birakirsin yine 4 5 ay bulamadign için birakms olursun , ama varsa biyerden birine onun yuzundn cok kizmamizsan yine dayanamaz icersin ailendende sorun olmazsa tabi , bence esrar yasal olmali cunku hic bir insan esrar icip birine saldirmaz salak degilsetabi alkolu yasaklasinlar , suanda benimle ayni dakikalar icinde ülkenin heryerinde kapağa vuran arkadaslara selam yolluyorum hastaym kafasini bile anlayamiorum pek ama iciorum ya , cunku yapack hcbi isim yk, hickkmseyi tanimadigin biyere git calsmaya basla ve kimseylede esrar muhabbti yapma o zaman bulamayp mecburen icmezsin , saygilar..
10 YorumlaYok..bırakanın şaftı kayıyor ve sürünüyor..bırakmayan zaten zirzop olup telef oluyor...Özellikle bayanlar sona yaklaşırken bir de Fuhuş sektörüne beleş hizmette bulunup öyle bitiyorlar...
30 YorumlaTürkiyede içtiğin esrar kafa bile yapmıyor ki ona bağımlı olasın. İçen gidiyor bonzai alıyor. Ot kafa falan yapmıyor. Bu Türkiyedeki esrarın kalitesinin düşük olmasından kaynaklı bir durum. Esrar yasal olsa Esrarın kalitesi artardı ve kafa yapma özelliği olurdu o zaman.
04 Yorumla- +1 yıl
Ben almanyada yasiyorum evet haklisin burdakiler biraz daha kaliteli.. fakat ben izine giderken gencler ot sarmisti kokladim almanyadaki gibi kokuyodu.. bir kac firt cektim hepimizi guldurdu cok guzeldi etkileri.. biraz korku biraz neşe.. sanki bulutlarin ustunde ucuyormus hissi :D fakat almanyadaki bana gulmekten cok korku veriyor.
- +1 yıl
Bana da almanyadaki çok korku veriyo. Geçen gün ölüyorum sandım ya😕 benim kuzen içiyo o gelince az çekiyorum 4 kere çekiyorum etki Gösteriyo ama geçen 5 kere çektim oluyorum sandım ya @şekerpare55 kalbim çok hızlı atmaya başladı nefesim kesiliyodu nerdeyse. Normalde içici değilim ama 3. Kez içtim ay çok kötü oldum ama yinede güzeldi😄
- +1 yıl
@şekerpare55 siz daha fazla denemeyin. Vucudunuz farklı tolorans gösteriyor olabilir. Panik ataga sebep olabilir sizde. Dilkkat edin.
bu tür uyuşturucuları hiç kullanmadım kullanınca bırakması kolaymı zor mu bilemiyorum içenler varsa Allah kurtarsın yar ve yardımcınız olsun inş
50 Yorumlabeyinde biter iş mübtezel değilsen bırakırsın sorun toy ve özenti olmak onlar bırakamaz kendini bağımlı gibi görür işin gerçeyi esrardan krize gören görmedim Ama kimyasala yaklaşırsan intihardır..
14 Yorumla- +1 yıl
Esrarda bağımlılık yapıyor sık kullanımdan sonra.. ben yasıyorum acısını.. neysemi ayaktan tedavi olacağım pskyatristle randevum bile bar. almanyada devlet karşılıyor bu tür sıkıntıları cok sükür
- +1 yıl
@Defnemdeniz Çok geçmiş olsun arkadaşım. Çok kişiye anlattık ama nafile. Hala esrar masum gösteriliyor. Çok sık kullanımlarda insanı depresyon panik atak ve şizofreniye kadar götürüyor. Artık doğal da değiller zaten esrarlar. Hepsi katkılı.
- +1 yıl
@Defnemdeniz bende acısını çekiyorum
Cok yakinim su an bi hastanede tedavi goruyor galiba omrunun sonuna kadarda o hastaneye bagli kalacak...
03 Yorumla
Soran+1 yılhadi yaa esrardan mı başka bi uyuşturucu yüzünden mi hastanede?Allah yardımcısı olsun
- +1 yıl
Hemen hemen cogu madde. Kalkip bize bunu bunu kullandim diyecek hali yok ya... Ama en azindan sokaklara dusmedi. Ailesi bi hastaneye zar zor olsada goturdu. Simdilik hayati berbat ama enazindan dedigim gibi ailei nerede ve.kimlerin baktigini biliyor. Haftada birde gidip goruluyorlar... Hayat garip.
Soran+1 yılanladım canım inş.çıktıktan sonrada bu maddelere tekrardan bulaşmaz
esrar bağımlılık yapmaz:D
keyif işidir. ben içtim. ama bağımlısı değilim.34 Yorumla
Soran+1 yılbütün bağımlıların söylediği şey aynı bağımlısı değilim derler kaç sene içtiniz diye sorarlar 15 20 senedir içtim halende içiyorum:)hani bağımlısı değildin arkadaşş
Soran+1 yılya işte sorunda burda,karşı koyulmazlığı var demekki bu meretin hayır diyemiyosunuz malesef
esrar diğer uyuşturcular gibi bağımlılık yapmaz sadece zevk için içilir
20 Yorumla
+1 yılVar babam normal sigara icmiyidu canko o derece koko felan her bok beynine sokim kullalaninda
00 Yorumla2 sene önce kullandım
3 ay kadar falan kullandım
sonra bıraktım
tedavi görünce kolay bırakılıyor
bıraktıktan sonra hiç kullanmadım ama arada bir canım çekmiyor değil yanii02 Yorumla- 1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılesrarı bıraktım ama esrara baslamak cok cok zor ben 7 sene sonra alısmıstım o yuzden bıraktım . hı kolaymı sıgaraya agırlık verıgım ıcın kolay
00 Yorumla
+1 yılHiç öyle hatalarım olmadı ...
10 Yorumla
+1 yılne zorluğu olabilir ki
00 Yorumladayım 35 yıldır içiyor hala aynı :)
00 Yorumla
+1 yılne zamandan beridir içiyosun sen ?
05 Yorumla
Soran+1 yılben içmiyorum içen bi arkadaşım için sordum soruyu ama 7 8 senedir içiyo biliyorum ben
- +1 yıl
eğer maddi durumu iyiyse, kıbrısta pembeköşk hastanesine gitmesini şiddetle tavsiye ederim.
Soran+1 yılmaddi durumu normal inş.ikna edebilirsem yazdım hastanenin adını tavsiye edicem inş.ikna olur,teşekkürler
- +1 yıl
inş bırakır ALLAH yardımcısı olsun.
Soran+1 yılinş.çok sağol arkadaşım
sulusu varken kafa yapmak için kurusunu napiiim
00 Yorumlagerek yok böyle fantezilere
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım bıraktı , tedaviyle zor oldu
00 YorumlaBırakılır zor birşey değil
00 YorumlaEsrar bagimlilik yapmaz !!!
02 YorumlaBen varim
00 Yorumlayapma yapma!
00 Yorumlabaşlaycan galiba :)