Bayanlar göz altı torbaları için uyguladığınız ve tavsiye edebileceğiniz etkili bir öneriniz var mı? Şu an Nivea Vital Anti Age Spot Kremi kullanıyorum ancak daha iyi bir önerisi olan var mı? :)) Göz altı torbaları için krem kullananlar, göz altı torbaları için en iyi krem hangisi? göz altı torbaları için krem
Göz altı torbaları için etkili krem önerisi var mı?
Komik gelebilir ama iki tane çay kaşığını buzluğa koyun. O soğuk kaşıkları göz altı torbalarınıza koyun ve bol bol su için. :)) Göz altı torbaları sadece yorgunluktan olmayabilir. Süt ürünleri tüketmediğinizdende olabilir.
Selam :) Göz altı torbalarından şikayetçi olan milyonlarca kadın var. Cilt bakımı ürünü geliştirenlerin en çok çaba harcadığı konu göz altı torbalarına çözüm bulmak. Tabi ki bir ürün ile göz altı torbalarından kurtulmak mümkün değil ancak en aza indirilebilir. Sizlere göz altı torbaları için krem önerilerinde bulunmak istiyorum. Göz altı torbaları için krem eczane kremleri de önereceğim. Bu ürünlerin bazıları eczanelerde de satılmakta.
En iyi göz altı kremi hangisi?
1- Mac Fast Response Eye Cream
göz altı torbaları için krem
Mac Fast Response Eye Cream kafein içeren bir krem olduğu için göz çevresine çok iyi gelir. Göz torbalarının görünümünü azaltır. Şişliklere, kızarıklıklara, koyu halkalara iyi gelir. Göz çevresine aydınlık bir görüntü kazandırır. Fiyatı 195 TL.
En etkili göz çevresi serumlarından biridir. Göz altlarına harika bir ışıltı kazandırır. Kırışıklıkları gidererek göz altı torbalarının görünümünü azaltır. Kullanmaya başladığınız ilk andan itibaren cildiniz pürüzsüz bir görünüme kavuşur. Bu yüzden en etkili göz altı kremi listesinde başlarda. Fiyatı 430 TL.
3- Clinique Pep-Start Eye Cream
Kısa süre içerisinde göz altlarınıza canlılık ve pürüzsüzlük kazandıran bir krem. Tüm cilt tipleri için uygun. Göz altı torbalarında da etkili. Göz altınızdaki yorgun görünümün oluşmasını engeller. Fiyatı 210 TL.
Estée Lauder ANR Eye Serum Synchronized Recovery Complex harika bir göz çevresi serumu. Göz çevresine yoğun nem ve parlaklık verir. Yaşlanma karşıtı etkisi sayesinde kırışıklıkları giderir. Göz altı torbalarının görünümünü azaltır. Fiyatı 360 TL.
5- Origins GinZing Refreshing Eye Cream
Kafein içerikli bir ürün. Göz çevresine çok iyi gelir. Göz altı torbalarının görünümünü azaltır. Kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur. Aydınlık bir görünüm verir. Fiyatı 151 TL.
6- Tonymoly Panda's Dream So Cool Eye Stick
Göz çevresi kremi deyince akla gelen ilk ürünlerden biri Tonymoly Panda's Dream So Cool Eye Stick. Ben ambalajını çok sevmiştim ama ürün de bir o kadar iyi. Göz altı torbalarına, kırışıklıklara ve koyu halkalara oldukça iyi gelir. Göz çevresine ışıltı verir. Fiyatı 99 TL.
7- Algenist Complete Eye Renewal Balm
Kolajen etkili bir göz kremi. Kafein sayesinde cildi canlandırır ve ışıltı verir. Sıkılaştırıcı etkisi vardır. Aynı zaman göz altı torbalarının görünümünü azaltır. Fiyatı 991 TL.
Nivea dermotolojik değil kozmetik bir üründür ve şu ana kadar nivea kullanıp memnun kalana rastlamadım, kendim de kullandım ben de memnun kalamadım. Dermotolojik ürünler kullanmanı öneriyorum. Eczanelerden bulabilirsin onlar daha yararlıdır. Ben seba med kullanıyorum. Memnunum. Ama göz altı için en iyisi salatalık tabii ki:)
öncelikle genetik faktörler haricinde nedenlerini bilir oluşmamasini sağlamalisin, uyuduğun odanin iyi havalanmasi lazim oksijen miktari yetersizliğinde oluşur, gelelim çözümlerine zaten bilinenleri yazmişlar arkadaşlar çay kompresinden ve patatesten daha basit , pratik bir çözümse metal iki tatli kaşiği buzluğa koyuyorsun sabahları yüzünü yıkadıktan sonra kaşıklari alip soğuğun şok etkisi ile gözlerine gözaltina bir kaç saniye tutuyosun bu kadar:)
Guzellik uzmanlarina gidebilirsin.. kimyasal peeling ya da lazer ile cilt soyma tedavileri uygulattirabilirsin. Evde de soguk salatalik dilimleri, soguk patates dilimleri koyabilirsin o bolgeye. Yesil cay ya da normal cay ile de bakim yapabilirsin. caresi yok degil. Onun disinda uykunuzu iyi alin. Hafif yuksek yastikla yatabilirsiniz.
tamamen stresten, yorgunluktan olan bir şeydir bu. O yüzden dinlenmeli uykunu iyi almalısın buna ilave olarak demlenmiş çay posası, salatalık ya da patatesle gözlerine masaj yapabilirsin faydasını görürsün
Bende de hem morluk hem goz alti torbasi var morluklar genetik sadece cok su icince geciyor torbalari da hic takmadim soru faydali olmus belki bunlari uygulayabilirim
Bu sinüzit gibi sorunların varsa git doktora ama en güzeli güneşle haşıt neşir ol bide nemlendir 😄 uyku saati vardır her insanın ben 5 saat uyusam yeter diyenler vardır hergün ne fazla bu saate uyarak yat bence 😂 havuc ye bide benden bu kadar 😂😂
Bende çok şikayetçiydim artik ilkokulda torbacı eroinmi çekiyon derlerdi çok üzülürdüm simdi takmıyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Buz veya buzlukta 15 dakika tatlı kaşığını beklet göz altına koy sabah kalkınca ayrıca kapatici sürme göz altında ki dokular fondotenle zarar görüyor ve ne denersen dene hiçbir şekilde beyazlamiyor