Güzellik & Bakım Cildiye ye gidip olumlu sonuç alan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Sivilcelerim bu şekilde Güncellemeler+1 yıl Yüzüm bu şekilde arkadaşlar Cildiye ye gidip olumlu sonuç alan var mı? Cevapla Sivilce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
zsrndr Takip Et Guru Yaş: 76 , eic 97% +1 yıl cildinde abartılacak birsey yok düzgün bakimla cildiyesiz de geçer zaten 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir bakım yapmam gerektiğini bilmiyorum ki yağlı bir yüzüm var yaşıtlarıma göre çok bence Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Bir kırmızı çeteli ilaç veriyor o bütün sivilceleri kusturuyor ama vücudun baya kurutuyor 1 4 Yorumla Soran +1 yıl İlaç bacakları falan ağrıtıyormuş Yorumla whitewe4 +1 yıl Öyle bir etki görmedim Yorumla Soran +1 yıl O kızın bacakları çok kötü agriyormus ve onun sivilceleri çok ta fazla Yorumla whitewe4 +1 yıl Senin gördüğüm kadarıyla çok fazla değil Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 442 cevap paylaştı. Tahlil falan yaparlar bilirler belki 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bakalım zaten randevu aldım Yorumla Ali-Rıza +1 yıl Hadi bakalmm geçmiş olsun şimdiden Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Ali-Rıza +1 yıl Ricaa ederimm Yorumla
Phantaso22 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 84% +1 yıl Alerjik gibi görünüyor 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Yüzüm bu şekilde Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ama sürekli sivilceleri olan bir kızdım ben hep Yorumla Phantaso22 +1 yıl Gitmedin mi hiç cildiye doktoruna Yorumla Soran +1 yıl Gitmedim hiç Yorumla Phantaso22 +1 yıl Git. İlla ki vardır bir şifası Yorumla Soran +1 yıl Randevu aldım Yorumla Phantaso22 +1 yıl Geçmiş olsun. Takılacak bir şey değil bu arada dert etme Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim takmaya başladım ya bu aralar benim yaşıtlarımin yok ama benim var bu da biraz üzüyor du işte Yorumla Phantaso22 +1 yıl Sıkıntı stres yapıp çok fazla düşünürsen daha çok artar yalnız. Bu her rahatsızlık için böyledir. Dert etme o yüzden. Sen kendini sev gerisi önemli değil Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. İsotrexin diye bir ilaç kullanmıştım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İşe yaradı mı Yorumla peraaa16 +1 yıl Evet yaradı bende Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ben. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla Soran +1 yıl Gideceğim dua et bana Allah rızası için Yorumla
çaçantugayları Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Ben sağlık ocağına gitim ilaç bir b*lan yaramadı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl GJLHFKGFKGFİ Yorumla
emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kilon var kilo ver. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tabiki de yüzüm hep tombik bu benim suçum değil çok zayıf olduğum zamanlarda bile böyle Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 798 cevap paylaştı. itici değiltam tersi hoş 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İtici demedim zaten ama pürüzsüz olsun istiyorum cildim Yorumla S93S94 +1 yıl düzgün we sadeerkeğe ters gelmezmaşalah denmeyihakk ediyorsun Yorumla Soran +1 yıl Abarttın iyice sende Yorumla S93S94 +1 yıl senn oyle sann Yorumla S93S94 +1 yıl hayırlı cumalar Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 443 cevap paylaştı. Tenin tatlıymış aslında 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Tabi çok büyük değilim Yorumla IgotWhatUneed +1 yıl Büyük değilim derken Yorumla Soran +1 yıl Yaş olarak çok büyük olmadığımdan dolayı bebeksi bir yüzüm var biraz demek istedim Yorumla IgotWhatUneed +1 yıl Ha anladımm, kaç ki yaşın Yorumla Soran +1 yıl 20 yasındayım Yorumla IgotWhatUneed +1 yıl Hıı evet, küçüksün baya :) Yorumla
_WhitESharK_ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl alerji olmuş 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki alerji ise neden bu kadar uzun süreli Yorumla _WhitESharK_ +1 yıl alerji olduğun ne varsa halen kullanıyor olabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Hiç bir şey kullanmıyorum yüzüme ama hep var sivilcem sanırım güneş kremi yeni yeni kullanıyorum ve gözlerimi çok ağrıtıyor Yorumla _WhitESharK_ +1 yıl doktora gitmeni tavsiye ederim Yorumla Soran +1 yıl Gideceğim randevu aldım Yorumla _WhitESharK_ +1 yıl en doğrusunu yapmışsın Yorumla _WhitESharK_ +1 yıl artık eskisi gibi değil kremler o kadar kimyasal varki Yorumla Soran +1 yıl Evet ama ben makyaj da yapsam gözüm ağrıyor uykum geliyor sadece rimel sürüyorum zaten gözümü ağrıtıyor Yorumla _WhitESharK_ +1 yıl makyajsız daha güzelsindir eminim Yorumla Soran +1 yıl Bu zamanlarda evet artık makyajsız daha çok beğeniyorum Yorumla
kaciyorumm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bşr şey ki 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla kaciyorumm +1 yıl Bir şey yok ki* Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yok var yaşıtlarıma göre çok sivilceliyim ergenlik yaşını geçtim Yorumla kaciyorumm +1 yıl Ama o ilaçları kullsnmsya değer mi Yorumla Soran +1 yıl Ne yapayım ozman biliyorsan söyle geçmiyor hep var bu sivilceler Yorumla Soran +1 yıl Krem kullanırım Yorumla kaciyorumm +1 yıl Bilemedim hocam Yorumla kaciyorumm +1 yıl Stres yapıyor musun Yorumla Soran +1 yıl Stres Yapıyorum Yorumla Soran +1 yıl Okul yüzünden stres yapıyorum okusam mı okumasam mi diyorum üniversiteyi araştırınca strese giriyorum ne zaman arastirmiyorum stresim pek olmuyor Yorumla kaciyorumm +1 yıl Kesinlikle sebebi bu. Stresş azaltıp düzgün cilt bakımı yaparsan bir şey kalmax Yorumla kaciyorumm +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl Cilt bakımı dediğin ben sadece yüzümü yıkıyorum kdkdjf Yorumla Soran +1 yıl 20 yasındayım Yorumla kaciyorumm +1 yıl Bu yaşta normal sivilce Yorumla Soran +1 yıl Çoğu yasitimda yok sivilce Yorumla kaciyorumm +1 yıl üniversiteye gidince kalmaz Yorumla Soran +1 yıl Hangi mesleği yapacağımı bile daha karar veremedim ki jdjdjf sınıf öğretmenliğini düşünüyorum biraz ama atama da yok ki Yorumla Soran +1 yıl Çok fazla yok neyse hayırlısı olsun mühendislik te falan atama iyiyse hazirlanirim da Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
cildinde abartılacak birsey yok düzgün bakimla cildiyesiz de geçer zaten
Nasıl bir bakım yapmam gerektiğini bilmiyorum ki yağlı bir yüzüm var yaşıtlarıma göre çok bence
Bir kırmızı çeteli ilaç veriyor o bütün sivilceleri kusturuyor ama vücudun baya kurutuyor
İlaç bacakları falan ağrıtıyormuş
Öyle bir etki görmedim
O kızın bacakları çok kötü agriyormus ve onun sivilceleri çok ta fazla
Senin gördüğüm kadarıyla çok fazla değil
Tahlil falan yaparlar bilirler belki
Bakalım zaten randevu aldım
Hadi bakalmm geçmiş olsun şimdiden
Teşekkür ederim
Ricaa ederimm
Alerjik gibi görünüyor
Yüzüm bu şekilde
Bilmiyorum ama sürekli sivilceleri olan bir kızdım ben hep
Gitmedin mi hiç cildiye doktoruna
Gitmedim hiç
Git. İlla ki vardır bir şifası
Randevu aldım
Geçmiş olsun. Takılacak bir şey değil bu arada dert etme
Teşekkür ederim takmaya başladım ya bu aralar benim yaşıtlarımin yok ama benim var bu da biraz üzüyor du işte
Sıkıntı stres yapıp çok fazla düşünürsen daha çok artar yalnız. Bu her rahatsızlık için böyledir. Dert etme o yüzden. Sen kendini sev gerisi önemli değil
İsotrexin diye bir ilaç kullanmıştım
İşe yaradı mı
Evet yaradı bende
Ben.
Anlamadım
Anladım
Gideceğim dua et bana Allah rızası için
Ben sağlık ocağına gitim ilaç bir b*lan yaramadı
GJLHFKGFKGFİ
Kilon var kilo ver.
Tabiki de yüzüm hep tombik bu benim suçum değil çok zayıf olduğum zamanlarda bile böyle
itici değil
tam tersi hoş
İtici demedim zaten ama pürüzsüz olsun istiyorum cildim
düzgün we sade
erkeğe ters gelmez
maşalah denmeyi
hakk ediyorsun
Abarttın iyice sende
senn oyle sann
hayırlı cumalar
Tenin tatlıymış aslında
Tabi çok büyük değilim
Büyük değilim derken
Yaş olarak çok büyük olmadığımdan dolayı bebeksi bir yüzüm var biraz demek istedim
Ha anladımm, kaç ki yaşın
20 yasındayım
Hıı evet, küçüksün baya :)
alerji olmuş
Bilmiyorum ki alerji ise neden bu kadar uzun süreli
alerji olduğun ne varsa halen kullanıyor olabilirsin
Hiç bir şey kullanmıyorum yüzüme ama hep var sivilcem sanırım güneş kremi yeni yeni kullanıyorum ve gözlerimi çok ağrıtıyor
doktora gitmeni tavsiye ederim
Gideceğim randevu aldım
en doğrusunu yapmışsın
artık eskisi gibi değil kremler o kadar kimyasal varki
Evet ama ben makyaj da yapsam gözüm ağrıyor uykum geliyor sadece rimel sürüyorum zaten gözümü ağrıtıyor
makyajsız daha güzelsindir eminim
Bu zamanlarda evet artık makyajsız daha çok beğeniyorum
Bşr şey ki
Anlamadım
Bir şey yok ki*
Nasıl yok var yaşıtlarıma göre çok sivilceliyim ergenlik yaşını geçtim
Ama o ilaçları kullsnmsya değer mi
Ne yapayım ozman biliyorsan söyle geçmiyor hep var bu sivilceler
Krem kullanırım
Bilemedim hocam
Stres yapıyor musun
Stres Yapıyorum
Okul yüzünden stres yapıyorum okusam mı okumasam mi diyorum üniversiteyi araştırınca strese giriyorum ne zaman arastirmiyorum stresim pek olmuyor
Kesinlikle sebebi bu. Stresş azaltıp düzgün cilt bakımı yaparsan bir şey kalmax
Kaç yaşındasın
Cilt bakımı dediğin ben sadece yüzümü yıkıyorum kdkdjf
20 yasındayım
Bu yaşta normal sivilce
Çoğu yasitimda yok sivilce
üniversiteye gidince kalmaz
Hangi mesleği yapacağımı bile daha karar veremedim ki jdjdjf sınıf öğretmenliğini düşünüyorum biraz ama atama da yok ki
Çok fazla yok neyse hayırlısı olsun mühendislik te falan atama iyiyse hazirlanirim da
gıtt