Güncellemeler
+1 yıl
Arkdaslar şu bu diyip geçmeyin. Benzerini yasayip hastaneye gitmis birini soruyorum, randevu alamiyorum bir haftadir bakiyorum yok. Yorum yapmak icin yapmayin, benzer birsey yasayan bir arkadas varsa lutfen vakit ayirirsa sevinirim.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Genelde alerjiden kaynaklı olabiliyor
Gece uykudayken kaşıntı şiddetleniyorsa muhtemelen uyuz olmuşsun. Kasıklarda, koltuk altında, bikini bölgesinde, göğüs çevresinde kaşıntı varsa uyuz olma riskin güçlü demektir. Cildiyeye görünmeni öneririm hatta direkt özel hastaneye gitmelisin.
Bendede aynı sorun var özellikle sabak kalktigımda başlıyor kaşınıyor yanıyor sonrada kabarcık oluyor bi iki sene önce doktora gittim alerjik ola bilir dedi doktor ama neye oldugu söylemedi sadece bir hap ile gećîştirdi maglesef
Aynı sorundan muzdaribim. ve çözüm bulamadı m. Siz bulabildiyseniz. Lütfen bildirirmisiniz
Merhaba ne olduğunu bulabildiniz mi ben de şu an bu illetle uğraşıyorum uyuz dendi ama kimseye bulaşmıyor yani bunu zaten sağlık ocağındaki doktor söyledi cildiyeden randevu bulamıyoruz maalesef
Sorunun ne olduğunu bulabildiniz mi aynısı bende var uyuz denildi ama bir tek bende var bulaşıcı değil randevu bulamıyorum hastaneye de gidemiyorum
Geçtimi geçtiyse nasıl geçti
Alerjik dedi doktor kaşınıyor yanıyor kabarcık oluyor bir süre sonra kendiligınden gećiyor
@Kimoo1 maglesef geçmiyor her sabah aynı sorunla karşılaşıyorum bir kaşınmadan dolayı yanıyor bir süre sonra kendiligınden geçiyor
@Elifulger tıpkı benimkisi tedavi. oldunuzmu bende geçmedi. Lütfen bilgi veriniz
Çözüm bulabildin mi? Aynı sorunu yaşıyorum 5 aydır doktor doktor gezdim eğitim araştırma hastanesi bile çözüm bulamadı. Başta uyuz dediler ama bulaşıcı değil, kurdeşen dediler ilaçlarla geçmedi ne olduğunu bulsalar keşke
Ben de tam olarak aynısını yaşıyorum naptınız bulabildiniz mi nedeni neymiş nasıl tedavi ediliyormuş diye
Bende bulamadım. Sorun nedir acaba
Aynısını yaşıyorum bu nedir öğrenebildin mi kaşıntıdan alamıyorum kendimi uyuz tedavisi de gördüm geçmiyor alerjik ilaç da kullandım o da geçirmiyor nasıl geçti ya da geçtimi
Çözüm bukabildünmi
6 yaşında oğlum var aynı bu şekilde döküntüsü.
Dermatoloji uyuz değil yumurtlama görmedim dedi. Alerji doktoru uyuza benziyor dedi. Yine de uyuz tedavisi uyguluyoruz. Siz nasıl çözüm buldunuz.
sorunun cevabini bulabildin mi Şu an aynisini yasiyorum ne oldugunu merak ettim
Omzundan deri çatlari mi var
anlamadim?
İlk fotoğraf neresi omzun değil mi
hayir, bel
Omuz gibi görünüyor da şimdi dikkatli bakınca anladım biraz zayıf olduğun için sanırım 🤦
muhtemelen 🤣
Seninde catlaklarin var sadece bel çevresinde mi 🤔
kanka catlak degil o kasidigim icin tirnagimin izi. Ve konumuz bu degil. Catlak derdin varsa mutlaka konu acilmistir seni oraya yonlendiriyorum.
Tırnak izi gibi durmuyor da 😅 kaç yaşındasın
22
Anladim bu arada sorun için de yani önemli bir şey gibi görünmüyor belki yediğin bir şeyden olabilir ama ozman kızarıklık olurdu ama bı doktora görünmekte fayda var için rahat eder
Uyuz olmuşsun
Egzama bir şey olmaz
Egzama
aynısını yaşadım kardeşim egzama diyip gönderdiler çözümü bulamadım. Büyük ihtimalle glutene duyarlılık oluşmuştur bunlar o yüzdende çıkıyor genelde
Gluteni kestin mi peki? Su an nedir durumun
Ablamdaki glutendendi benim ki doğuştan kabarcık olduktan sonra yaraya dönüşüyor.
geçmiyor yani
Cok gecmis olsun, kasintim cok fazla gundelik hayatimi etkiliyor. Bu sekilde gecmeden devam etmesi cok buyuk bir sorun
Ne zaman başladı bende ki 7 yaşımda başladı giderek artmaya başladı ablamdaki 4 senedir var gluteni kesti artık çıkmıyor teşekkür ederim bu arada
Yaklasik iki aydir, elimde bir iki kabarcikla basladi simdi vucudumun cogu yerinde var. Neye gore artiyor onu da bilmiyorum. Cildiyeden mi randevu almistiniz?
Evet 6 tane doktora gittim hiç biri çözemedi artık bununla yaşıyorum
5 ekime bir randevu bulabildim, bakalim bana ne diyecekler. Tekrar cok gecmis olsun.