• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

PeniVagi Premium kullanan ya da buna benzer ilaç kullanan?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02

Lütfen dalga geçmeyin erkekler için olanından soruyorum

PeniVagi Premium kullanan ya da buna benzer ilaç kullanan?
Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Hobici
    Hobici Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    +1 yıl

Öncelikle ben bir pskolok ya da üroloji uzmanı değilim bu yüzden öyle klasik doktor ağzı yapmayacagim soruya gelince sana çok üzüldüm ama aslına bakarsan eşine daha çok üzüldüm yorumları yukardan aşağıya okudum ve okurken gözümde canlandı her erkek sen gibi istekli birisiyle yatmak ister ama bana kalırsa buradaki sorun şu.

Sen eşinden kat ve kat daha istekli arzulu olduğun için erkeğin kendisini yetersiz hissediyor olabilir seni doyuramadigini düşünerek yetersizlik piskolojisine giriyodur ve buda stres demektir ve bunu sana diyemiyor olabilir bana kalırsa sende biraz ağırdan al ve eşinin beslenmesine dikkat etmesini sagla enerjisi yüksek şeyler tüketmesini sağla ama dediğim gibi en önemlisi biraz ağırdan al kendini sendeki bu arzu eşinin gözünü korkutmuş bence sana yetemedigini düşünüyordur İnanlı gece uyurken ve buda ilişkideki ritmi düşürüyor

0
    1 Yorumla
    • Demdemdemdeme
      Demdemdemdeme
      1 yıl

Lütfen penivagi denen site den birsey alan varsa yazabilirmi ürünü eline geldimi

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadında işe yaradığını duymuştum ama bana hala psikolojik geliyor. Hemen hiçbir erkeğinde böyle şeylere ihtiyacı yok bence :)

0
    51 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Varki oyuzden soruyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Erkekde isteksizlik değil genelde ereksiyon problemi olur. Tam şikayeti ney?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nekadar tahrik etsemde ilişkiye girmek istemiyor eşim aynı yerde çalışıyoruz berber gdip geliyoruz evden dışarı çıkmaz hep berberiz evde bakımlı fizigimde güzel ama defalarca oturup konuşmamızda rağmen oturtamadik bazen çok azio 3cuyu bile istyo bazen 2 hafta boş geciyo sonra kısa suruyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İşi çok mu stresli? Sevdiği azdığı şeyleri az çok biliyorsundur artık. Bunları kullanabilirisn veya ona göre giyinebilirisn belki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sorun bnde değil eminim kendime güveniyorum bu konuda sabaha karşı mesela sürttürüyor uyku sersemi bı oynasma bı kiprasma ben üstüne ckiyorum çok sıcak dur yapma vs genelde erkekler kadınları tahrikeder ben etmeye clisiyorum. Bir sürü gece elbbsesi aldı hepsini 1er kere kullndirtti 2ci sinde tahrik olmuyo gece sabaha kadar sert sabah ben yanasinca yok cekio başka kadın kesinlikle yok 7/24 berberiz ondanda emnm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gece sertliği uykuda olan fizyolojik sertleşmeden olabilir o anda istekli olduğunu göstermez. Sana açıklayamadığı fantazisi olabilir mi? Gece elbisesi alıp bir kere yapıp bırakması saçma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İlk aylar arkakapi olaylarini sürekli açtı her ilişkide isdedi yokcektim artık konusunu dahi açmıyor. Erkeklik problmi oldunu düşünüyorum bilmiyorum gerçekten mesela elseyi giyip içime bişi giymiyorum uyurken bacağını arasına alıyorum felan nabiosin die soruyo dönüyor arkasını. Mesela. Otrrken üstüne cikiyorum guluyo itiyo nbion dio gün içinde opusmuyoruz bile

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Arka kapıyı daha dar olduğu için ister. İsteksizlik sebebi bunla ilgili değildir. E peki üst üste 3 kere yaptığı zamanlarda ne farklı sizde veya onda? O zaman neye azıyorda doymuyor olabilir?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

10gun önce gedik ilişkiye 5gun sonra ben çok yanaştım olmadı o gece kendimi tatmin ettim sabahına ilişkiye grmk istedi ben gece rahatladigim için onnda 6ci günü olduğu için erken geldi ben kldim. 4gundur yarım kalan işi bitrelimmu atimmi seni odaya vs tahrik edici hreketler klimeler soluyorum gülüp şaplak atıp gdiyo. Bı ara oyuncaklar almıştı onlarlada hevesi kalmadı bilmiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

5 6gun ilişkiye grmeyince ben kndmi rhtlatyorum sonra onuda 6gun sürüklüyorum ozmnlar hevesli oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama 15 gün çok uzun bir süre

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benm lbidom onunkine göre çok yüksek ilk aylar hersabh ilişkiye girmeden ise gitmez gecede girmeden uyumazdi ne değişti hiç bilmiyyorum işte

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Eşinin tahrik olma sorunu yok bence. Tahrik olmayan 6. Günde olmazdı. Erken boşalmasının bence 6 gündür yapmamasıyla değil düzenli seks yapmamanızla ilgisi var. Sorun sizin aranızda gibi. Uzun zamandır evliyseniz aranızdaki çekim kaybolmuş olabilir. Sizi aldatmasa bile aklı gözü farklı kadınlara kayıyor olabilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

2sene oldu çok konuştum istemiyor san ayrllm die alkasi yok dio bı ara çoj istekli oluyorum bazen hiç istekli olmuyorum diyo doktor diyorum gitmem dio evliliğin %90i cnsllik bunu doktrlarda soliyo insan rahtlmyncca snrli aksi oluyor bilmiyorum yanlismiyum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen gayet haklısın. Normali eşinde senin gibi hergün en fazla 2 güne bir istemesi lazım. Sizin sorununuz libido farkı çok fazla. Normalde çoğu evlilikte tam tersi olur erkek hergün ister kadın ayak sürür 1-2 haftada anca kıvama gelir. Gençsiniz sanırım büyük bir kusurunuzda yoksa eşinizin sizden bir şikayeti olmamalı. Rahatlamayınca insanın gergin olması durumunda da haklısınız. Umarım deneye deneye eşinizin kaşı koyamayacağı şeyi bulursunuz. Bu arada o. ral falan yapmadıysanız deneyebilirsiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Var var ya pozisyonda yapmadığınız kalmadı. Eşim 197 boyunda ben 163 55 kilo yum yani her pozisyonu deneyebilcek bı oran ve ben ilişkide yenilikleri severim yani 1 saat bile sürse sesim çıkmaz her seferinde bu pozisyonu deneyelim sole yapalım böyle yapalım demeye artık ben çekiniyorum nekadar merakliymis dese kalcam öyle . Ama onunda biraz meraklı olması lazm. Hergun evde beraberiz 6. ci gün bugünde beni rahatlaması kendi rahatladı kaldı öyle. Mesela kasik ağrısı yapıyo en kötüsünden insanın bunu düşünüp hadi gel odaya gidelim demezmi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tek postada bıraktımı yani. Yazık senin gibi kadına sonradan elle tatmin olması üzücü. Bugünkü seksde senmi yanaştın omu istedi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu arada kocanın boy ve muhtemelen fizikde senin için resmen yarı tanrı gibiymiş :)) o halde seni ilişkide kendinden geçirmesi lazım. 1 saat süren ilişkilerin daha sık olması gerekirdi :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Pozisyon ve ilişkideki istekler konusunda da bence hiç çekinmeden eşine söyle. İstekliysen isteklisin kocanda bu haline kötü düşünme değil tersine sevinmesi lazım ve bir şekilde de bu konuda seni mutlu etmesi görevi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çoğu sefer ben istekli oluyorum zaten busefer zorla yapıyormuş hissine kapılıp zevk alamıyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bugün konuştum kendisiyle doktora falan gidelimmi dedim benim erkeklikle problemim yok çok şükür istesem şimdi kaldırırım dio kaldır göreyim diom gene yanaşıym avucluyom falan gülüp geciyo duşa girimmi dedim bana neden soruyorsun dio gir dersen gircem diyorum ne alaka girmek istiyosan gir diyo anlasana diyorum guluyo cevap vermiyo bende ustelemek istemiyorm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aznce yaşadık ilişki. İlişki sırasında kendini ozletiyosun diyo ozleten asil kendisi ama soyunurken kontrol bende bak kontrolü alma eline ben ne istersem o diyo ben on sevsme sevyorm mesela o sevmiyo kuru kuru diyo bende öyle tatmin olmuyorum. Geç suruyo busefer aynanda gelmek istiyorum on sevsme olnca berber gelioruz ayarlayabliyoruz bunu ama bide kontrolü ben elime almayı seviyorum oda kontrol bende olsun dio bilmiyorum sorun nerde bende bı ilaç tedavisine falan başlasın dedim doktora gitmem dio ama yani böyle olursa ilişkide zedeleniyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ahhh ahh keşke evlilikteki kadınlar hep senin gibi istekli olsa. Kocan senin bu tatminsizliğinin yeterince farkında değil bence. Yoksa rahatsız olur bu konuda çabalardı. Sen de tatmin olmayıp ikinciyi 3. yü istediğin zamanlarda acele etme 15 dk falan süre geçtikten sonra tekrar isteyebilirsin erkek anca o zamana hazır olur:). Ön sevişme konusunda da bence haklısın ne kadar uzun o kadar iyi. Ön sevişmeye kuru kuru demek doğru değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kendisi kuru kuru seviyor Muş maalesef. 15 dkkmi 20 dkkmi. ? 1 haftayı geçiyor yeri geliyor. Eskiden telefonunda yasaklı sitelerden videolar izlediğini yakaliyordum. Kızıyordum senn karın yokmu ne alaka die smdi onlarında yakalamiyorum diom onlarda bakmion yani sen ne yapion erkekliğin demi sorun var çok şükür yok dio 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İlaçlara baslicam artık nabayim benimde çarem kalmadı. Aldatilinca ozmn bana hesap soramazsn diorum çok büyük kavgalar çıkıyor. Yani bunlar normalde karı koca arasında kavga edilecek sebepler olabilir ama bu konuşmaları erkeğin yapması lazmken benim yapmam benim açımdan da iyi olmuyor ben kendimi rahatsız hissediyorum nabayim elimden gelen birşeyde yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aldatma seçenek olmamalı. Evliliğini bu kadar kötü etkiliyorsa ayrılın. Şakayla karışık bile olsa aldatma lafının geçmesi büyük kavga çıkartır zaten. Bu arada eig için teşekkürler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu arada kuru seviyorum demesini anlarımda senin için başlangıcı kuruyken eziyet olur 😬

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok tek eziyeti işte onun erken gelmesi on sevisme olmayınca benm çok haz almamam. Ve neden sürekli telefondan yasaklı sitelere giriyor olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aldatma zaten seçenek değil ben asla yapmam çok ihanet gördüm ama yapmadım yapmada ben kendisine de soluyorum yani sanada babada eziyet başka bişi değil busefer gene kavga çıkıyor bunun için mi evliyiz biz evlilik bundanmi ibaret vs vs blmoyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Daha önce çok yakaliyordum yasaklı sitelerini çok kavga ettik ya yedi yirmi dört yanyanayiz ben uyuyuncami izliyo nabiyo orayı kaçırıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

se. KS dense mastürbasyon kolayına gidiyor olabilir. yasaklı sitelerdeki fanteziler kadınların tarzı vs hoşuna gidiyor olabilir. bir sürü şey olabilir senle yapmasındansa yasaklı sitelere girmeyi tercih etmesine sebep. yaşlarınız kaçtı bu arada?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben 24 eşim 32

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya zaten asla duş almadan yaklaşmaz mesela ben her ilişkide temizlenirm agdayda uzun sürüyor biraz her seferinde temzlenme zaten temiz dio ama ben kendim rahatsız oluyorum mesela. O beklemek istemediği için bazen bir gün öncesinden halllediyorum işimi ozmnda haftayı buluyor buseferde ne zmn istice belli olmadığı için anlık gelişiyor ama çok sebep arıyorum her sebebininde bı çözümü var çıkar yolu bulamiyorm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yaşlarınız daha çok genç. sorunun hijyen olduğunu pek sanmıyorum. zaten söylediğin gibi sen bakımlı biriymişsinde. bu konuda gerçekten dayanamıyorsan kocanı buna ikna et. daha çok gençsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne şekilde ikna edebilirim zaten oturuyoruz konuşuyoruz 1hafta düzene giriyosa 2. ci hafta planlar degisiyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

seni çok merak ettim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gizli kullanicidan cik yazayim nerelisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çıktım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cikmamissin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayla gizli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

6 gün sonra mı yazıyosun :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Prdon 4

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anca girebildim mesailerden kafami kaldıramıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çıkıyorum şimdi burdaysan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şu an burdyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cikiomusun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çıktım…

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İstek attim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İstek attim mesj atarsn

Yorumla
    • Markapel
      Markapel
      1 yıl

Senin işin olmuş anladığım kadarıyla. okadar özelini ayrıntılı bir şekilde yazdığına göre çaresini bulmuşsun

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

3

Cevap

• MuhendisinizGeldi
    MuhendisinizGeldi Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 47%
    +1 yıl

Damlasını kullandım baya işe yaradı düz duvara
    Tırmandım erekte sorunu yaşıyordum bunun sayesinde topladım

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Alışkanlık haline getryormu yoksa kullanmadigin zamann etkisi gidiyormu

Yorumla
    • MuhendisinizGeldi
      MuhendisinizGeldi
      +1 yıl

Alışkanlık olmuyo 2-3 sefer kullandım sonra bıraktım zaten elimde hala açılmamış kutular vsr dünya para verip almıştım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu markami

Yorumla
    • MuhendisinizGeldi
      MuhendisinizGeldi
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • Demdemdemdeme
      Demdemdemdeme
      1 yıl

Acaba nerden aldığınız

Yorumla
  • Demdemdemdeme
    Demdemdemdeme Takip Et
    Xper 1 Yaş: 46
    1 yıl

Bu penivagi dolandırıcılık arkadaşlar lütfen almayın aldırmayın yayın bu bilgiyi ödemeyi yaptım ne ürün var ne kargo takip no nede bir muhatap sikayet var yazdığımda 1 yıldır penivaginin hiçbir şikayete cevap vermediği bilgisini aldım

1
    0 Yorumla
  • fatihde3410
    fatihde3410 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Ne için bu ilaç

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnternetten bak

Yorumla
    • fatihde3410
      fatihde3410
      +1 yıl

Cialis kullandım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İstek arttriyormu

Yorumla
    • fatihde3410
      fatihde3410
      +1 yıl

Evet hem de geç boşalma oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim 🤗

Yorumla
    • fatihde3410
      fatihde3410
      +1 yıl

Rica ederim başka sormak istediğin varsa yazabilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki bu ilaç alışkanlık ypiomu yoksa dusenemi sokuyor

Yorumla
    • fatihde3410
      fatihde3410
      +1 yıl

Düzene

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim 🤗

Yorumla
    • fatihde3410
      fatihde3410
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu ilacı eczaneden mi ınternettenöi alıoruz

Yorumla
    • Hobici
      Hobici
      +1 yıl

Yukarfan aşağıya bütün konuşmayı okudum Allah'ım dedim nolur evleneceğim kadın böyle olsun dedim. Sendeki bu aşırı isteklilik uzun yıllardır bendede var doyamıyorum bu yüzden çok sorun yaşadım maalesef. Ayrıca isteksiz birisiyle evlenmekten ya da ilerde eşimin isteksiz olmasından da korkuyorum. İlaç ise yararmi bilmem ama sana küçük bir tavsiye verebilirim bana göre sendeki bu doyumsuzluk eşinin kendisini yetersiz hissetmesine sebep oluyor olabilir seni doyuramadigi için kendisini beceriksiz ise yaramaz olarak görüp mental olarak çöküş yaşıyor olabilir bence sen fazla gitme üstüne ve eşini bekle 10 günde olsa 15 günde olsa mastürbasyon yapma ya da eşine gösterme en azından yaptığıni. Bu onu piskolojik olarak çöküntüye sokabilir erkekliğinden gıcık kapar bi kadını doyuramiyorum şuna bak kendini tatmin etmek zorunda kaldı diye düşünür

Yorumla
    • Hobici
      Hobici
      +1 yıl

Çok merak ediyorum şu an eşinle cinsel hayatın nasıl gidiyor ilacı aldın mı kullandin mi cevabıni bekliyom

Yorumla
  • Ht-98
    Ht-98 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Var ben buyur dm

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > PeniVagi Premium kullanan ya da buna benzer ilaç kullanan?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Piyeloseptyl veya Ürispas kullananlar var mı? Yorumlar? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨