Doğruluğuna kesin emin oldugunuz bişey önerin lütfen
18 yaşındayım ve saçlarım baya seyrek bu durumdan çok rahatsızım bitkisel şampuanlar denedim ama bir işe yaramadı bu konu hakkında önerebileceğiniz bir şey var mı?Saçlarım çok seyrek
Saçlarım çok seyrek, önerebileceğiniz bir şey var mı?
Seyrek saçlar maalesef dış görüntümüzü olumsuz bir şekilde etkiliyor. Saçlarınız dökülme sonrasında seyrekleştiyse mutlaka bir uzmandan yardım alın derim. Saç dökülmesi problemi beraberinde saç seyrekliğini getirebiliyor. Öncelikle saç dökülmenizin altında yatan sebep tespit edilmeli, ardından gerekli tedavi uygulanmalıdır. Bunun yanı sıra; fazla stres yapmak, yanlış ürün tercihleri, aşırı ısı kullanımı, kimyasal işlemler de saçların dökülmesine yol açabiliyor.
Saçım çok seyrek ancak genetik diyorsanız size harika bir ürün önerebilirim.
Saçım seyrek ne yapabilirim?
Elidor Gün Boyu Hacimli Saçlar By Elvin Levinler Serisiyle saçlarına hacim kat!
Saçım seyrek ne yapabilirim?
Seyrek saçlara hacim katmak zor gibi görünse de doğru ürünlerle çok kolay hale gelebiliyor. Elidor Gün Boyu Hacimli Saçlar By Elvin Levinler serisi saçların gün boyu hacimli, dolgun ve canlı görünmesine yardımcı oluyor. Üstelik saçları dipten uca besliyor, koruyor, bakım yapıyor. Seri içerisinde bakım kremi, süper saç kremi, süper saç bakım maskesi, şampuan ve saç bakım yağı bulunuyor.
İçeriğindeki nar çekirdeği yağı sayesinde saçlara canlılık katıyor, misler gibi de kokuyor :)
Hacimli gösteren saç modelleriyle günü kurtar!
Hacimli gösteren saç modelleri
Saçları hacimli gösteren modeller denince akla ilk olarak kıvırcık, dalgalı saçlar gelir :) Saçlarınızı akşamdan örüp, sabah açarak daha hacimli bir görünüm elde edebilirsiniz. Ben uğraşırım diyorsanız maşa yapıp kalın dişli tarakla bukleleri açarak harika görünen hacimli saçlara sahip olabilirsiniz.
Saçları hacimli gösteren renkler tercih edin!
Saçları hacimli gösteren renkler
Çift renk saçlar her zaman tek renk saçlardan daha hacimli görünür :) Saçlarınıza ombre ya da sombre yaptırmayı tercih edebilirsiniz. Dipleriniz her zaman daha koyu olmalı, sarı ve kahve ombrelere yönelebilirsiniz.
benımde cok dökülüyordu şu an ersagın kremlı sampuanını kullanıyorum artık dökülmüyor arkadasımda fito ısmınde sanırım tonıgınle bırlıkte sarımsak özlü şampuanı kullandı sac dokulmelerı durdu hacımlı saçlara sahıp.. devamlı aynı sampuanı kullanmamak gerekıyormus sımdı fıto alacagım bende o bıtsın tekrar ersag... ve unutmadan ersağın bio sampuanıda var dökülen saçlar yerıne saç çıkartıyor ama fiyatı bıraz tuzlu
benim de saçım oldukça hassas ve ince telli başlarda sık sık kestirdim biraz makas ekisi olsun diye.ayrıca çam terebentin ve sarımsağı doğru miktarda şampuanına koy.duştan çıkmadan mutlaka saç uçlarını sadece uçlarını nemlendir.fön,maşa vs kullanma ve uzamasını istiyorsan sıcak makasla kestir 5-6 kestirmene gerek kalmaz
şampuanla falan olacak iş değil o hangi şampuanı kullanırsan kullan çok önemli bir sonuç alamazsın. öncelikli olarak beslenmene dikkat edeceksin. B vitamini, demir ve kalsiyum açısından zengin gıdalar alman lazım bol bol. yoğurt özellikle.. hem B vitamini hemde kalsiyum açısından zengindir. ayrıca bir doktora görünüp kan tahlilide vermen gerekebilir öncelikli olarak. vücudundaki vitamin hormon ve mineral dengelerine bakılması gerekir. ama kesinlikle beslenmene dikkat edeceksin ve sinirli bir yapın varsa eğer daha sakin olmaya çalışacaksın. hangi şampuanı kullanırsan kullan önüne geçemezsin yoksa
cilt doktoruna git...vücudunda bazı şeylerin eksikliğinde...demir,tiroid bozukluklar vb...saç dökülüp seyreklesebilir...yapacapın en mantıklı sey doktora gitmek..kan tahlili yapar kan tahlilinde birşey cıkmazsa sana ona göre seyler verir..bu konuda doktorların önereceği güzel ürünler var...
En İyi Cevaplar