Trample tehlikelimi?

Erkek arkadaşımın bu türk tutkusu var önce düz ayakkabı sonra dolgu topuk sonra kalın topuklu ayakkabı derken şimdiden 16 cm sivri topuk platform ayakkabı almış onu ezmem için. Başta sıcak bakmadım bu duruma ama çok ısrar etti özellikle karnının yumuşak bölgesini çiğnetiyor ama heryeri topuk izi oldu. bugün yeni aldığı sivri topuklarla trample yaptım ama çok korktum karnı delinecek diye 53 kiloyum bişey olmaz diyor bana bununla ilgili daha feci ayakkabılarla yapılan videoları izletti ondan sonra biraz rahatladım ama yinede tedirgin oluyorum basınca topuklar karnına gömülüyor iç organlarına zarar veririm diye ödüm kopuyor ama bunu çok seviyor bu yüzden ona yokta diyemiyorum vücudunun her yeri topuk izi oldu ve aylardır izler geçmiyor ama yinede belli oluyor bazen diyorum hastalansan doktora gitmen gerekirse bu izleri görürse ne yapacaksın diyorum boş ver diyor onu vazgecirmeye çalıştıkca bana daha yüksek topuklular cizmeler alıyor. Bunun ona bir zararı olur mu? Ayaklarımın altındayken çok acı çekiyor açıdan inim inim inliyor ama inmemi istemiyor ve bu en az yarım saate kadar sürüyor. Bir gün indiğimde topuğu çektim içine gecmisti ve topuğa eti yapışmıştı ayakkabımı çekince yapışan yer sesli bir şekilde çıktı sonra orayı bir yokladım topuğun oyuguna parmağım girdi resmen. Ne yapicam bilemiyorum onu kaybetme korkusundan bir şey de diyorum çok seviyorum çünkü. Sürekli git gide daha fazla trample istiyor daha acımasızca.

Güncellemeler
+1 yıl
Son olarak bunu yaptığım için bana o kadar iyi davraniyorki prenses muamelesi yapıyor sürekli mutlu olacağım şeyler yapıyor daha özel davranmaya başladı bana daha fazla sevgi besliyor her zaman çok sevdigini belli ediyor ve bunu yapmaya başladıktan sonra bu değişimler oldu.
Güncellemeler
+1 yıl
Aranızda bu duruma cevap verebilecek sağlıkçı yokmu?
Trample tehlikelimi?