Kızlar ben hep Orkid kullanıyorum ama diğerleri konusunda fikirlerinizi almak istedim. Sizce hangi ped markası daha iyi ve sızdırmaz?
Orkid mi, Molped mi yoksa Kotex mi?
Orkid mi, Molped mi yoksa Kotex mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Regl döneminde kullandığımız hijyenik pedlerden beklediğimiz pek çok özellik zaten kozmetik marketlerde veya süper marketlerde de satılan pedlerde mevcut. Bunlar arasından bize, cildimize ve regl yoğunluklarımıza en uygun olanları deneyerek ve tecrübe sahibi insanlardan öğrenerek seçebilir, daha rahat bir regl dönemi için kullanmaya devam edebiliriz. Bu hijyenik ped markaları arasından da en çok bildiğimiz Orkid, Molped ve Kotex arasında kalanlar için sizi aydınlatmak isterim.

Biz kadınların bazen ped markaları arasında kaldığı doğrudur; Orkid mi Molped mi?, Kotex mi Molped mi? veya Orkid mi Kotex mi? gibi soruları çokça duyar ve görürürüm. Ben de vakti zamanında benzer ikilemi yaşadığım için sizlere bu pedlerin özelliklerinden ve aralarındaki farklardan bahsedeceğim.

Orkid hijyenik pedler benim gerçekten çok beğenerek ve severek kullandığım bir ped markasıdır. Regl dönemim az veya çok yoğun olsun hiç fark etmez, son derece emici, yumuşak ve oldukça rahat ped çeşitlerine sahip bir hijyenik ped markası olduğundan uzun zamandır tek tercihimdir. Gerek Orkid Platinum'un 1000 mikron yastıkları ve geliştirilmiş iç kısmı, gerekse Orkid Essential'ın boya ve parfüm içermeyişi benim regl dönemlerimde rahat olmamı sağlıyor.

Molped hijyenik pedleri fiyat ve performans bakımından regl dönemlerinin yoğunluklarına göre Orkid ve Kotex ile kıyaslanabilecek kadar yeterli olduğunu düşündüğüm bir ped markasıdır. Özellikle Molped pedlerin hipoalerjenik olması, paraben ve klorin içermemesi, hassas cilde sahip olanları cezbeden özelliklerdir. Pamuksu üst yüzeyi ile de regl dönemini rahat geçirmeye yardımcı olmaktadır.

Kotex hijyenik pedleri çoğunlukla Orkid'in hijyenik pedleri ile sıkça karşılaştırılıyor. Bunun en bariz sebeplerinden biri; iki ped markasının da son derece yumuşak ve emici olmasıdır. Kotex'i tercih edenlerin genelde fiyat ve boya-parfüm içermemesi gibi özelliklerine baktığını görecek olursak, Kotex'in sıvı kilit sistemi ve yumuşak üst yüzeyi gibi özellikleriyle beraber benim için Orkid'ten sonra tercih edilebilecek bir ped markasıdır.
Sonuç olarak; Orkid'in regl döneminde ne kadar rahat ve güvende hissettirdiğini, Molped'in pek çok zararlı maddeyi içermeyişi ve Kotex'in daha uygun fiyatlı olması, hepimizin tercih sebepleri arasında yer almaktadır. Siz de yukarıdaki özelliklere göre kendinize uygun ped seçebilirsiniz. ;)
Yoğun günlerde orkid kullanıyorum ilk 3günden sonraki günlerde kotex gece...
6. gün kotex kısa olanı... 7. gün ise günlük ped kullanıyorum
en iyi marka günlük ped bile koku yapıyor... pamuklu iç çamaşırı giyin koku falan kalmıyor her gün bir iç çamaşırı çok da zor değil...
orkid yoğun emici kotexse pamuklu çok rahat...
bir erkek olarak neden merak ettin ki
Tabiki de Orkid.😌 Olmadığı bir günü bile düşünemiyorum.
Sen Orkid den şaşma doğru yoldasın devam et böyle 😉 Orkid'den başka isim duyduğum olmadı reklamlarda bile, demek ki var bunda bişey 🤔
Bence orkid Kanka :-)
Kullaniyor musun :)
Ohasin ya. Nerene kullaniyon :)
Saniriyorum cilt tipinize ürünün fiyatına ve içindeki zararlı maddelere göre sıralamak lazım. Ben kotex tercih ediyorum. Hassas ciltlere uygun bir ürün
orkid ALMAYIN içine İsrail ş. sizi Allahın adını yazmış arapça olarak ALMAYYIN SAKIN BİLGİNİZEE!!! inanmayanlar araştırsın...
@Maestro81 araştırın tabi çok önemli bir konu bu onlar Allaha inanmaz şirk koşanlardır Allah korusun Allaha sığınırım onlardan...
@Maestro81 yapmış ama kimse farkedemiyor we böyle şeyleride hep müslüman ülkelere satıyor
Kotex bence daha iyi yumuşak olması daha rahat geçirmemi sağlıyor
Bence kotex kullan cunku kotex te pamuksu üst yüzey var fakat dığerlerinde gercekten öyle bise yok orkid kullaniyormussun ondan 1 tane ayır bir arkadasindan kotax iste birde molped ne demek istediğimi gayet iyi anlayacaksin ben hep kotex kullaniyorum
En iyisi orkid platini um ama o yoksa gider Kotex alırım
Orkid. O degilde asagidaki kiza haykirdim asdf icinde allah yaziyomuş 😂😂😂😂
Molpedin fiyatı çok iyi ve çok rahat ben molped kullanıyorum genelde
ben kotex kullanıyorum daha rahat oluyo sanki
Hangi yonden rahat
Sagol canim ilk firsatta deniycem :)
Bence molped hic sizdirmiyo o yoksada orkid alırım
İnfinity 😉 Markasını da sen bul 😀
orkid ama param varsa kotex herzaman.
allah muhabbetinizi artırsın kızlar. oh maşallah bakıyorum da sohbet koyu :D
:D
kotex , hışırtı yapmıyor , alerji yapmıyor
evet daha iyi daha önce orkid kullanırdım o bildiğin naylonmuş yani. ve alerji yapardı hep =/
Orkid i tercih ederim.
kotex
Himmmm
kotex
En kisa zamanda deneyecegim kismetse :)
Soylemesem darilmazsin dime :)
orkid
Molped
Hic denemedim rahat mi :)
sen mi kullancan :D
Kız arkadaşıma alacam. sıra dışı bir hediye olsun dedi :D
Iy
#orkid 😎
Kotex
En iyisi kotex bence
Orkid
Evet kullaniyorum guzel :)
orkid
Niye sen alıyorsun?
Neden tercih ettiginizi yazinda adamin eli sikinde kalmasin malzeme ariyo :D
Abi tamam da sanane bundan yani :D Sen kadın mısın? Çok mu önemli bir şey bunu öğrenmen?
Kız arkadaşıma alacam. sıra dışı bir hediye olsun dedi :D
O zaman hangisinden kullandığını söylesin sen de git ondan al. Buraya sormandaki amaç ne yani?
ona sıra dışı bir süpriz yapacağım da o yüzden.
Kafan güzelmiş kardeş güle güle kullan...
Orkid <3
l*n oğlum erkeklere niye açıyorsun soruyu :D
belki erkeklerden kullanan vardır belli olmaz.
Orkid marka ismimiymiş? Başka markalar da mı varmış?🤔 yeni senden duydum 🤔
Hepsini deneyin kararınızı öyle verin, herkesin cilt yapısı bir değil
kızlar da ciddi ciddi yorum yapmışlar . " gerçeklerse eğer" Gece gece neşem yerine geldi.
güllük gülistanlık galiba hayatın. keyifler keka ! gözümüz yok Allah daha çok mesut etsin...
kardeşim geçmiş olsun durum vahim galibaa :D
İkisini de dene tarafını seç ama mutlaka dene.
bimdeki diyorum neydi o markası? :))
Bimped hahahayt
Yemezler canım böyle yeşil paketi var bulunca yazarım artık:))
Sende mi kullaniyon :)
Yok ben direk kullananla ilgileniyorum hem adını buldummm:))
Neymis :)
Söylemiyorum küstüm kendin git bak :))
Tamam soyleme :)
:)))
Scarlet
gay horoz partnerinemi alacanyaa la
Kız arkadaşıma hediye olarak alacam. ok?
orkid kotexi bile yutar içine hapseder
bende kaç kere aldım.
Napcan * ya
Hep orkid görüyorum hatunumda
Kotex Candır :)
Denedin mi :)
always var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar