Ben hiç kullanmadım ama geçmiş olsun. Benzoxin, genellikle sivilce tedavisi için kullanılan bir ilaçtır. Ancak, kullanmadan önce doktorunuza danışmanız önemlidir. Benzoxin, tipik olarak ciltteki sivilce ve siyah noktaları tedavi etmek için kullanılır. Genellikle jel veya krem formunda gelir. Kullanmadan önce, yüzünüzü temizleyin ve kurulayın. Daha sonra, etkilenen bölgeye ince bir tabaka halinde uygulayın. İlacın tam olarak nasıl kullanılacağı, hangi sıklıkla uygulanması gerektiği ve kaç hafta boyunca kullanılması gerektiği doktorunuz tarafından belirlenecektir. Benzoxin kullanırken, cildinizde kuruluk, kaşıntı, kızarıklık veya hassasiyet oluşabilir. Bu durumda, doktorunuzla konuşmanız önemlidir. Ayrıca, Benzoxin'in güneşe karşı hassasiyet oluşturabileceği için, kullanırken güneşe maruz kalmaktan kaçınmak veya koruyucu bir güneş kremi kullanmak önerilir.
3. Kullanımdan sonra yüzün kaşınmaya, kızarmaya ve soyulmaya başlayacak. Biraz ızdıraplı bir süreç fakat sivilceleri kurutacaktır. Lakin bunun ömrü 1 ay. Süresi dolunca kullanma.
Bildiğim kadarıyla 2-3 saat sonra yıkanması gereken bişi ve alerjin olabilir. Ürün sonrası güneşe, güneş kremi sürmeden ciktiysanda bu şekilde bir etki bırakmış olabilir. Bebek cildine sahipsin fazla hassas duruyor
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet şimdi geldi aklıma sürdüm yanığını alıyor gibi iyi geldi
Ben daha önce kullandım. İlk başta ciltte kötüleşme yapar normaldir. Yine de prospektüse bir bakmanı tavsiye ederim ve geçmezse doktora gidebilirsin. Ama çoğu sivilce ilacı ilk başta yüzü mahveder sonra düzeltir.