+1 yılKulağımda yedi tane delik var hepsini kendim yaptım. Ayrıca dudağım delik bunu da evde yaptım. Steril içinde satılan iğneler var delik için. Ondan aldım bir tane. Evde önce batikonla dudağımın dışını sildim. Sonra istediğim yerden iğneyi geçirip piercingi taktım. İki üç arkadaşıma da yaptım bunu bu zamana kadar bir problem yaşamadım bende arkadaşlarım da. Acısı var mı dersen pek değil bu kişiye göre değişir tabiki. bir hafta kadar kullanmakla zorlanıyorsun yemek yerken falan ama başka bir sıkıntı olmuyor.
21 Yorumla- +1 yıl
ya bende delecem evde kendim mesaj atamıyorum ama senin yorumunu görünce kayıt oldum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBur adet matkap bir adet dudak birazda deli cesareti tamamdir kanka 👍
00 Yorumla
Malmısın dicem ayıp olcak neden evde deliyosun git uzman biri delsin ne gerek var bilmiyorum ama deldiriceksende git bir uzmana..
00 Yorumla
Sakin denemeyin. Her yerde de burun gobek dudak deldirmeyin. Hepatit b ve bir cok hastalik bu sekilde bulasiyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dün akşam deldim. Uyuşturucu taraf kremler var ondan ve ntraket aldım. Önce takacağım piercingi batikonla temizledim sonra dudağımı. Bu arada intraket ile delerken sakın yavaş yavaş sokmayın kanatırsınız. 3_4 saniye de delmeniz gerekiyor. Piercingi taktiktan sonra tekrar bı batikon sürün bence. Uyuşturucu etkisi çabuk gidiyor. Gece falan sızladı ama geçiyor. Abatılacak birşey yok. Bide deli cesareti oldumu acımayın jcwmjdndf
01 Yorumla- +1 yıl
Dudak için ilk kulak delindiğinde kullandıkları küoeden kullanılabilir m? i
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim amcamın eşi, pamuğa kolonya dökmüş kulak memesini temizlemiş sonra tığıyla delmiş gelinmiş o zamanlar kimse götürmemiş altın küpesi varmış takmak istemiş kendisine şu an delik ama kötü duruyor
00 Yorumla
1 yılEvde snake bites deldim tetanoz oluyordum dudaklarım o kadar şişti ki yemek yiyemedim morardı kanadı soluğu hastanede aldım 3 gün durdu doktor çıkarmam gerektiğini söyledi çok fena mikrop kapıyor deldireceksen iyi bir yerde deldir lütfen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim bir arkadaşım kulaklarını ve burnunu delmişti.
00 Yorumla
+1 yılDeldimde piercing girmedi çok kalın ya😂
00 Yorumlasakın ha sakın
00 Yorumla
+1 yılDelenler var ama çok sağlıksız
03 Yorumla
Soran+1 yılBulundugum sehirde piercing yapan profesyonel mekanlar yok o yuzden bunu düşündüm olur mu acaba diye ama olmaz sanirim...
- +1 yıl
Evet sakın deneme yani mikrop kaptırabilirsin ve daha kötü olur
- +1 yıl
Kanka eczaneler yapıyo oraya git 1 yıl gecmis ama kzjzlsh
+1 yılAsla evde delmemelisin. Mikrop kapabilir.
00 Yorumla
+1 yılBunun için mi ¿ bi' tutam deki cesareti :p
00 Yorumla
+1 yılKanatırsın dudagını :/
00 Yorumlakalaşnikof
00 Yorumlasaçmalama...
11 Yorumla
+1 yıldelinmez
00 Yorumlabaşka işin yok mu
00 Yorumla
+1 yılDelinir
00 Yorumla