Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada, bugün regl oldum ve hafif ağrım var, ilaç için yine gece vaktine kaldım, bol su içmem gerektiyor sabaha kadar wcye kalkıyorum. Bu sefer de içmeyeyim dedim :q
Genelde hep gece içiyorum ve sabit bir doktorum yok 4. ayıma girdim hala 20 mg kullanıyorum sivilcelerim tek tük çıktığı için. Bazı günler içmiyorum bir zararı olur mu aksatmanın? Bir yerde okumuştum önemli olan kutuyu bitirmek demişti birisi. Kullanan var mı?
2. Soru: Zoretanin kullanıyordum eczaneci aknetrent verdi fark eder mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
ay nasil bir cahilsin
ilk olarak her gün düzenli kullanmazsan yüzün eski haline ilacı bırakır bırakmaz geri döner.
ikincisi ilaca karsı vücudun direnç kazanır ve etkisi biter.
diğer soruna gelirsek eczacı dandik olanı kakalamış en iyisi roaccutane ama piyasada yok zoretanin de iyi fakat aknetrent dandik ne yazıyorsa orada onu alacaksın yoksa olmaz
Ya öyle mi :/ 4 ay sonra her gün aksatmadan kullansam tekrar düzene biner mi?
umarım ama gece içtin diye su içmene gerek yok gün içinde 2 litre içsen olur arkasından içmene gerek yok yani
Maalesef böyle kakalıyorlar ya zoretanin alayım tekrardan. Yanaklarımda sivilce lekeleri var kırmızı kırmızı. Geçmiyor ve biraz pürüzlü tenim. Artık bebek gibi olması için ne yapmam lâzım?
ilk olarak düzenli kullan 6 ay sonra düzelmeye başlar anca ama düzenli kullanmazsan sıkıntı
Bu arada içme saatim bir iki saat değişse sorun olmaz değil mi? Hep gece 11-12 gibi içiyorum. Şu güne kadar hâlâ 20 mg ve günde 1 kere içiyorum
saat farketmez her gün iç yeterli
Alkol kullanımı olmadığı için bir haftaya yakın bırakmıştım gittiğim tatilde. İlacım bittiğinde de alana kadar bir hafta geçiyordu
alkolle de kullanılır kanka abartma o kadar aralıklarla ilaç mı kullanılor saçmalama her gün içeceksin
İyi etki olur inşallah 4. aydan düzenli devam edersem:(?
eder eder yeter ki bırakma
Tamam canıımm sağ ol bugün içmedim karnım çok ağrıyoo sabaha kadar çişim gelip wcye kalmamam bi de. Yarın erken içmeye başlarım
Düzenli kullanman gerek.
İkinci soruna gelecek olursak fark etmez. Zoretanin ve aknetrent, roaccutane ilacının muadili olan ilaçlardır.
düzenli kullanman lazım yoksa işe yaramaz hiç kullanma daha iyi
4. ayıma da girsem artık düzenli kullansam işe yarar mı?
yarar illa ki ama düzenli kullan. Ama dozu bana az geldi bence başka bi doktora daha danış 4. ayda 20 mg cok az 20 mg ilk ay vücudu alıştırmak için kullanılan bi doz. Doktordan iyi mi biliyosun diceksin ama gerçekten yanlış tedavi uygulayan doktorlar var. Doz ayarlaması düzgün yapılmadığı için tedavisi işe yaramayan insanlar var. Şu an senin en azından 40 mg kullanman gerekirdi 20 ne ki. Zaten 5-6 aylık bi tedavi bu daha ne zaman doz yükselecek. Ben en son artık 60 mg kullanıyodum şakaya gelmez bu ilaç zaten ağır ilaç bi de yanlış doz yüzünden boş yere ilaç kullanmış olma
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!