Çocuk & Ebeveyn Göz çevremde çıkan kırmızı lekeler normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor göz cevremde böyle kırmızı lekeler cıktı çok alakası var mı bilmiyorum 10 haftalık gebeyim, gebelikte böyle lekeler cıkar mı ve normal mi? veya sebebi ne olabilir ben her seyi hamileligime baglıyorum ama😅 Göz çevremde çıkan kırmızı lekeler normal mi? Cevapla Gebelik Soruları Hamilelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CızBızVızVız Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Hamileysen mümkün karnın belirginleşti mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl hafiften evet Yorumla CızBızVızVız +1 yıl Karnında var mı bu lekelerden Yorumla Soran +1 yıl hayır karnımda bişi yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Doktora gitsene 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ufak lekeler için de gitmek istemiyorum ya özele gittiğim için biraz tuzlu oluyor 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öğrenci misin😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tuzlu olması normaldir aklıma öğrenciliğim geldi tuzlu oluyo diyinceGeçmiş olsun tekrardan Yorumla Soran +1 yıl öğrenciliğim biteli çok oldu ya 26 yaşındayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hamileysen mümkün karnın belirginleşti mi
hafiften evet
Karnında var mı bu lekelerden
hayır karnımda bişi yok
Geçti mi acaba? Bende de çıktı da
Doktora gitsene
ufak lekeler için de gitmek istemiyorum ya özele gittiğim için biraz tuzlu oluyor 😅
Öğrenci misin😂
Tuzlu olması normaldir aklıma öğrenciliğim geldi tuzlu oluyo diyince
Geçmiş olsun tekrardan
öğrenciliğim biteli çok oldu ya 26 yaşındayım